izmirde gögüs büyütme ameliyatı

Arkadaşım ben izmir'de 2 ay önce oldum ameliyatımı,, kaz altı 260 cc koydu doktorum.. Ve ben cok memnunum,, biraz daha büyük olsaydı yapay duracaktı eminim,, Şuanda bile kesinlikle hissedilmiyor protez,, göğüs dokum gayet yumuşak,, ameliyat olmayan arkadaşlarımınkiyle karşılaştırıorum,, yumuşaklıkları aynı,, ben göğüs altı çizgisinden koydurdum,, koltukaltı olduğu zaman illaki görülüyormuş iz, kolunu kaldırdığında ya da bikini giydiğinde farkediliyormuş,, oyüzden bana doktorum göğüs altı çizgisini önerdi,, "sen ve partnerin dışında kimse görmez " dedi ,, bana da mantıklı geldi,, tabi karar senin yine de..

tuba senın doktorun kımdı? yuvarlak mı yaptırdın?
bende koltukltı dusunuyodum amelıyat olcagım zaman ama banada farkedılıyo dedı doktorum ve protezın oturmama gıbı bı durumda olusabılıyo dedı..bende meme altı yaptırdım ama dıkıs ızlerındekı kızarıklıklar gecınce kendı ten rengını almaya basladıkca kımse farketmez..benım arkadaslarım bıle ızın nerede oldugunu farkedemıyolar..bence meme altı en ıyısı.. emzırmıs bayanlar ıcınde memeucu..

moralim çok bozuk arkadaşlar. 6 ay önce yuvarlak 265cc protez takıldı ve şuan B cup kullanıyorum. ben boyutunu açıkcası pek beğenmemiştim. aslında çok doğal ama ben biraz daha dolgun istiyordum. neyse sorunuma geleyim 2 ay önce sağ göğsümün altının 2 parmak kadar üstünde silikonun köşelerini hissediyorum. sanki kıvrılmış, toplanmış gibi(( bu arada bu göğsüm diğerinden daha büyük önceden de öyleydi. aynı cc protez konulduğu için asimetriklik devam etti. druma gösterim. dr. büyük olan göğsün altındaki fazla olan, diğerine göre büyük gösteren yeri yani fazlalığı bir parmak kalınlığında kesip,dikelim dedi.sadece izi biraz artacakmış ama küçük olana göre eşitleyecekmiş.oradaki deri kalınlaşacağı için silikonun kıvrımını hissetmeyecekmişim.... ne diyeceğimi şaşırdım. bir akıl verin kızlar. ne yapmalıyım?

canım sen amelıyat olmadan once ölçüm yapmadımı doktorun.benım ölçümde sol memede dıgerıne gore 25 cclık bı fazlalık vardı ve kullancagı olculerıde ona gore belırlemıs amelıyatta.. 350 sağ mememe 375 kullanıldı esıtlendı ıkısı bırbırıne ve dedıkı ıkısını aynı buyuklute yapsam bırı dıgerıne gore buyuk duracak ve estetık olarak hos durmaz demıstı.
anlattıgın gıbı bısey yaparsa senın meme dokundan alıcak o fazlalıgı..eger senı bu asımetrıklık rahatsız edıyosa yaptır amelıyatını ama cok goze batmıyosa olma..
gıttıgın zaman boyutunu begenmedıgınıde soyle..sonucta bellı bı ucret vererek oldun bu amelıyatı kı rakamlar kucumsenmeyecek rakamlar ve bunu soylemekte senın hakkın..
hersey umarım senın ıstedıgın gıbı gonlunce olur..bol şans

canım ya..valla hiç söyleme asimetriyi, için darlıyor çok üzgünüm çoook. asimetriden ziyade elime o silikonun tuhaf dokusu gelmesi moralimi bozuyor ve bu işlemi yapsa da sonuçta kesin olarak düzelme olacak demiyor. ne demeliyim dr.a? şeytan diyor ki tekrardan git ameliyat ol

Canım yazını yeni okudum ve kendi fikirlerimide belirtmek istedim...Boyut olarak hoşnut degilsen mutlaka doktorunla bunu üzerine basa basa konuşmanı öneririm..Memnuniyetsizligini dile getir.Bu konuda sana ardımcı olması gerekir,herşey bir kere ameliyat olmakla bitmiyor,ortada bir sorun memnuniyetsizlik varsa arkasında oılması gerek,seni bu şekilde bırakamaz..

İki gögüs arasında asimetri farklılıgı varsa bu öncesindede bir fark oldugunu gösterirki buna göre ameliyatta iki gögüse farklı cc lerde protez kullanması gerekirdi,kendi hatası..Bahsettigi gibi büyük olan gögsündeki fazlalıgı kesip dikmesi orada daha fazla bir iz olması demektir ve bu seferde gögüs şeklini bozabilir,çünkü bunuda çok dikkatli yapması gerekiyor.Bunun yerine seni tekrar bir ameliyata alıp farklı ölçülerde,cc lerde protez kullanarak hemde senin boyut olarakta mutlu olmadıgın için biraz daha büyük silikon kullanarak ameliyata girmendir..Küçük olan gögsüne biraz daha büyük bir cc seçsin.Gizeml arkadaşımıza yapıldıgı gibi.Ayrıca protezi hissettigin yere kendi vücut yagından alınarakta dolgu yapılarak protezin kenarını örtebilir.Bence bu daha mantıklı,üstelikte izsiz bir operasyon olacak Başka doktorlardanda fikir alabilirsin,bence Gizeml arkadaşımızın doktoru çok başarılı bir doktor,sonuçlar ortada,onunlada gidip görüşmeni,fikir almanı öneririm.Ona göre kendi doktorunla görüşüp sana uygun en dogru kararı vermiş olursun..Moralin hiçç bozulmasın,artık herşeyin bir çözümü var...Ölümden başka..

ben hıc arzumun bakıs acısıyla bakmamıstım..haklı doktorun hatası..ölçüm yapıyo ve ona gore eşitlemesı gerekırdi buyuk olana dıgerıne gore kucuk koyabılırdı..
burda bız cerrah degılız,senın problemını anlıyoruz ama nasıl bı cozum yolu bulabılrsın yada doktorunun yapcagı mudahaleyle duzelcekmı bunlar hakkında bız fıkır veremeyız..
sen doktorun harıcınde bı kac cerrahla gorus bence onların fıkırlerını all sonrada doktorunla gorus..gerekırse degıstırsın sılıkonlarını..ölçümü iyi yapsaydı bu sorunla karsılasmazdın..özeldende yazmıstım sana umarım hersey ıstedıgın gıbı olur ve senı mutlu goruruz..

selam makusla
ben de cemil beye amaliyat olcağım ocak ayında ama yazdıkların açıkçası aklımı karıştırdı.yazdıkların dr.hatası gibi görünüyor ne yapsam sence ben?kas zarı altına mı yerleştirdi kas altına mı?operasyonla ilgili yazar mısın biraz...

papatyanın doktoru çağhan baytekin benımkısı cemil tugay ama ıkımzıde memnunuz.

selam maya3435
ben de cemil beye muayene oldum.operasyon tarihi de belli ancak aklım karışık sen hangi yöntemle olmuştun cemil beye.kas zarı altı mı
nasıl protez kullanmıştı ve memnun musun yazarsan sevinirim çok...

canım msjın için çok teşekkürler. şuanki hali için foto ekledim. balıp yorum yaparsanız çok sevinirim.gizeml ve senin dediğin gibi en kısa zamanda gidip görüşeceğim, oraya gittiğimde ne konuşacağımı unutuyorum her ne hikmetse...kızarıp kalıyorum:26: senin msjını yazdırsam iyi olacak:))süper açıklamışsın valla..[/QUOTE]

canım yaanına gıttımı hıc kızarıp bozarmana gerek yok..gayet rahat ol bence..asıl doktorunun boyle bı uygulama yaptıgı ıcın kızarıp bozarması gerekıyo,senın degıl...
sonucta sen paranla oldun bu amelıyatı, az bır ucrette vermedın ve memnun olmadıgını belırtmek senın en dogal hakkın..
ayrıca bı kac cerrahla gorustukten sonra ne yapılması gerektıgı hakkında, daha bılgılı gıdersın doktorunun yanına..

canım benim ameliyatı Özgür ERDEM yaptı,, çok da memnun kaldım...İz konusuna gelince benmkiler hala belirgin çünkü 3 haftadır kremimi kullanmıorum,,kaybetmiştim bir türlü de gidip almıyorum.. Bir de buaralar çok hafif de olsa saniyelik batmahissi oluyor,, masaj da yapmıyorum unutuyorum ondan mı acaba :)

anladım canım..ben özgür beyi ismen biliyorum..bı ara cenk beyle ortaklarmıs sonra ayrılmıslar cenk bey yenı ofıs acınca..sen hangı kremı kullanıyosun..ben contractubex kullandım 3 ay..cenk bey demıstı mucıze yaratmaz kullanmasanda olur zaten 4. aydan sonra o kırmızılıklar gıdecek ve derının rengını aldıgında bellı olmayacak dıye..ben doktorumun dedıgıne geldım..bence ccok bı etkısı yok zaten bende 3 aydan sonra bıraktım..suan bellı degıller..ben cok dıkkatlıce baktıgımda anlıyorum..
2-3 aay o kırmızılıklar bellı olur sonrasında kaybolmaya baslıyo..masaj yap sureklı ılk 6 ay onemli.benım 1.5 sene oldu haftada ıkı uc kez yapıyorum..

merhaba arkadaslar bende yaptırmak nıyetındeyım yasın 23 173cm we 69 kıloyum ama onceden cok kıloluydum 112 falan sımdı bu kılodayım ve normal olarak gogusler sarkıyor dıklestırme yerıne bende sılıkon takvıyelı bısıler ıstıyorum fakat daha 64 e ınıcem ılk olarak sonra yaptırmak nıyetındeyım toplamda ne kadar sure sonra normal hayatıma devam edebılırım bu benım ıcın cok onemlı ve spor yapıyorum hergun ne kadar sure spor yapamıycam bunu merak edıyorum acıkcası banada yardımcı olursanız cok sevınırım suandada goguslerım 85 falan ama yanı sarkık baya

senle hemen hemen aynıyız..ben 175 66 kıloyum..senın derın elastık oldugu ıcın buyuk protezı kaldırırsın..bıras buyuk protezle dıklestırme yaptırısan daha ıyı bı sonuc alabılırsın..4 gun zorlanırsın yatıp kalkarken saglam acı cekersın ama sadece yatıp kalkarken..onun dısında gerısı senın agrı esıgıne ve hasta psıkolojısınden ne kadar erken cıkmana baglı..ben ıkıncı aydan ıtıbaren kosuya basladım ama sıkı bır sporcu sutyenı kullanarak..ama sen agırlık calısıyosan 6 ay beklemelısın..

çok güsel bilgiler veröişşsin gizemlcim çok saol..
ben de ameliyat olmak istiyorum cenk tokatı daha önce duymuştum...

o dr. gazi hastanesinde mi yapior ameliyatı, ve ücreti ne kadar tutmuştu yardımcı olursan çok sevinirim...
bir de fotoğrafları görmek istiyorum ama olmadı sitede yeniyim yardımcı olursan çok sevinirim :)

canım rıca ederım..faydalı olabılıyosak sızlere ne mutlu..
ben 12 temmuz 2010 da amelıyat oldum ucret 4000 tl ıdı..kontroller ıcın ucret almıyo kı ılk bır ayda 5-6 kez muayeneye alıyo..sonrakı aylar ayda bır gıdıyosun 6. aya kadar..6. aydan sonrada sana baglı..ben 6. aydan sonra 14. ayda gıttım bı daha yolum o zaman dustu ızmıre ve bı sıkıntıda yasamadıgım ıcın gıtmedım..1 yıldan sonrada bana gore 6 ayda bır kontrole gıtmekte fayda var..
en son redgiselle yanılmıyosam oda olmayı dusunuyodu gorusmus cenk beyle yılbasından sonra 4500 tl olcakmıs..oyle soylemiş arkadasa ve 100 tl muayene ucretı var ama onuda amelıyat ucretınden dusuyo..sormak ıstedıgın bısey varsa yıne yardımcı olurum yada aklına takılan bısey.. evet aynı zamanda gazının plastık cerrahı ve amelıyatlarını orda yapıyo..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…