izmirde gögüs büyütme ameliyatı

yaprakcım senle aynı duyguları paylasıyoruz , amelıyat olmadan once bnde senın gıbıydım..o yusden senden alıntıı yaptım

biliyorum canım. yanlış anlaşılmasın diye yazdım. bu arada bu ifadeleri kullanmaya başlayabildim. ayar yapamamışım.

Gizeml rica etsem bana da özelden mailinizi atabilir misiniz? Benim de yardımınıza ihtiyacım var da ...

selam kızlar. gizeml sayesinde dual plan yaptırmış biri olarak,diyorum ki,doğru yerdesiniz kızlarr :)) dimdik memelerimle size selam olsun

selam kızlar. gizeml sayesinde dual plan yaptırmış biri olarak,diyorum ki,doğru yerdesiniz kızlarr :)) dimdik memelerimle size selam olsun

Kız Fıstıkk... Nerleredesin sen bakiyim kaçak..Arada gel gelişmeleri,menmuniyetini bize yaz bir selam ver yahu..Hoşgeldin tatlım..Özletme kendini..

işte geldim burdayımmm :) okadar unuttum ki ameliyat olduğumu,eski halimi bile unuttum.aynaya baktığımda sanki hep benimle var olan şeyler göğüslerim.sizleri merak ettim foruma geldim . burası baya şenlik olmuş :) ameliyat olanlar çoğalmış.ne güzel.herkes özgüven dolu yaşasın işte.bundan daha güzeli mi var hayatta

hosgeldın canım..nerelerdesın sen ya...son durumlar nasıl..

Canım foto ekle lütfen son durumları görmek istiyoruzz amaa..Bu bizimde hakkımız öyle degilmi...

Gizeml; benim seninle ağız dalaşına girmek gibi bir niyetim yok yazarken seni de hedef almadım lütfen ilkokul çocukları gibi kavga ortamı yaratmaya çalışma cevap vermediğim halde ısrarla garip garip şeyler yazıyorsun başka insanları yanlış yönlendirme ve de kotam dolsun diye konuşuyorum şu an.
Birincisi evet benim göğüslerimle ilgili bir problemim yok ama zaman zaman daha da büyür mü diye okuyorum konuları. Ben de burnumdan şikayetçiydim burun ameliyatı oldum, estetiğe karşıyım özgüvenli olun falan demedim manipülasyona gerek yok. Kendi aklınca benim açığımı bulmaya çalışıyorsun ayrıca ben arkadaşlarımın göğüslerini ellemiyorum çok mu garip?
Yazma sebebime gelince göğüslerinin küçüklüğünden muzdarip olan bir arkadaşım vardı yaşı da çok küçük olmasına ve ailesinin ikazlarına rağmen silikon taktırdı ve birkaç ay sonra çok rahatsız oldu ve çıkarttırdı. O da izmirde olmuştu ben de insanları uyarmak istiyorum her ameliyatın çeşitli riskleri vardır kusursuz estetik operasyon sayısı çok az.
Ayrıca ahkam kesen sensiz doğal yollarla büyütülmez diye. Sen büyütememiş olabilirsin genetik demekki küçüklük. Lakin östrojen veya prolaktin hormonun artarsa göğüslerinde büyür. Bilimsel bir gerçeği reddediyorsun. Böyle bir şikayeti olan kadınların ilk önce endokrinolojiye gitmeleri hormon ölçümü yaptırmaları gerekiyor gerekli ilaçlarla testesteron bastırılıp östrojen arttırılabiliyor. Doğum kontrol hapının yan etkisi bunlar ordan biliyorum neyse. Son olarak kendisi özgüvenliyse burun ameliyatı olmasaydı demişsin? Bu nasıl bir bel altı vurmadır benden yaş yaş büyük olmana rağmen ve herkesin fikrine saygı duyuyorum demene rağmen?

Ben de kendi ameliyatıma gözü kapalı buradaki övgülere inanarak her şey çok güzel olucak modunda girmiştim. Sonuçtan memnun değilim ve benim gibi bir sürü insan revizyon oluyor. BURDAN TÜM OKUYANLARA SESLENIYORUM; tvde gördüğünüz ünlüler de estetik harikası fakat onlar bizden kat be kat fazla para döküyorlar bu işe ve arkalarında destekleri kötü bir sonuç olduğunda tazminat aldıracakları avukatları var. Tabii ki başarılı doktorlar başarılı operasyonlar var ama aldığınız riskin farkında mısınız? Sonuçtan memnun olmadığınızda hem fiziksel hem psikolojik hem de maddi sıkıntıya düşeceksiniz.
Çeşitli insanlar var doktorları haddinden fazla öven gerçekçi olmayan bu yorumculara daha eleştirel gözle bakmamız gerekiyor.

Tamam bu konuda fazla hassas olmanızı anlıyorum ama ben küçük göğüsle ya da küçük göğüslü kadınlarla ilgili bir şey söylemedim ki.. Hatta bana büyük göğüsten çok küçüğü daha hoş geliyor ve böyle seven erkekler de var neyse işte moral bozmaya çalışmıyorum uyarıyorum ben de burnumla ilgili takıntılıydım ameliyat oldum o kadar yaşamayıp bilmeyen değilim yani ama sonucundan pek memnun kalmadım diğer bir kız arkadaşım da silikon taktırdı fakat mutlu olmadı çıkarttırdı

ben denizlideyim ama izmir de yaptırma ihtimalim var görüşme için dr lar ücret alıyormu? fiyat olarak en fazla ne kadar tutar acaba

Bütün yazılanları okudum ve şu anda tam olarak karar verip araştırma evresine geçtim bile.Yıllardır ara ara düşünüğüm şeyi artık yapma zamanı geldi.25 yaşına geldim 1.68 boyundayım 57 kiloydum 53'e düştüm ve zaten olmayan göğüslerim şu an resmen sönmüş balon edasındalar.Hiçbir zaman büyük göğüs takıntım olmadı ufak göğüsleri severim ama bunlar göğüse bile benzemiyor resmen babamın göğüsleri bile daha muntazam :) Acıdan yana hiçbir korkum yok Allaha şükür,sadece bana gerekli olan iyi bir doktor ve ameliyatın yapılacağı yer.Cenk Tokat ve Ufuk Bilkay aklıma yatanlar arasında.Cenk bey hakkında gerekli bilgilerin hepsini okudum forumda.Ufuk bey hakkında bilgisi olan varsa o konudada fikirlerinizi almak isterimm.

Bu link sana yardımcı olacaktır http://www.kadinlarkulubu.com/meme-estetigi/444384-dr-ufuk-bilkay-hasta-yorumlari-meme-estetigi.html

Herkese merhaba aranıza yeni katıldım ama uzun zamandır bu forumu takip ediyorum sayenizde o kadar çok şey öğrendim ki tecrübelerini paylaşan herkese teşekkürler gerçekten beni cesaretlendiren ve kesin karar vermeme sebep olan siz oldunuz özellikle gizeml:)kararımı verdim önümüzde ki pazartesi günü için cenk beyden randevumu aldım en kısa zamanda bende ameliyat olmak istiyorum çok uzun süre bekledim artık bende mutlu son istiyorum umarım herşey yolunda gider şuanda biraz korkuyorum herkese sevgiler

Canım öncelikle kararın hayırlı ugurlu olsun demek istiyorm..Cenk bey... :13: Harika bir karar,dogru bir tercih Cenk beyin ameliyat sonuçlarını çok begeniyorum.Ameliyat olmadan önce Gizeml arkadaşımız banada çok yardımcı olmuştu sagolsun Istanbulda isteklerimi,beklentimi karşılayacak,önem verecek bir doktorla..Hasan Fındık la karşılaşmasaydım kesinlikle Cenk beye ameliyat olmayı düşünüyordum.Cenk bey kişiye özel yöntemi tercih eden ve hastasının beklentisi dogrultuda büyüklüge olabildigince yapmaya çalışan bir cerrah..Randevundan sonra bizi bilgilendirmeyi unutma olurmu..

Çok teşekkür ederim arzum sizinde söylemleriniz doğrulutusunda bende doğru bir karar verdiğimi düşünüyorum.Randevudan sonra ve diğer aşamalarda bende sizinle tecrübemi paylaşmaktan mutlu olurum bu sayede herkesin birbirine çok faydalı olduğunu düşünüyorum.Bu arada senin amaliyatın ne zaman olmuştu şimdi nasılsın umarım memnun ve mutlusundur ne derler bilemedim şimdi güle güle kullan:)))

:)) Sagol canım.. Benim 14 şubatta birinci senem dolacak inşallah.Yani geçen sene 14 şubatta ameliyat olmuştum ben.Çok mutluyum,çok memnunum.İnşallah sende benim kadar mutlu olursun canım

:)) Sagol canım.. Benim 14 şubatta birinci senem dolacak inşallah.Yani geçen sene 14 şubatta ameliyat olmuştum ben.Çok mutluyum,çok memnunum.İnşallah sende benim kadar mutlu olursun canım

İnşallah cnm sağol bende çok mutlu olacağıma eminim çünkü özgüven eksikliği yaşıyorum bu yüzden neyse güzel bir günde olmuşsun ameliyatını:))mutlu ve memnun olmana gerçekten çok sevindim darısı başıma artık:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…