- 5 Temmuz 2010
- 3.274
- 1.060
-
- Konu Sahibi asminreina
benden alıntılamışsın, okuyan da bana kızmışsın gibi anlayacak gizem ya
yaprakcım senle aynı duyguları paylasıyoruz , amelıyat olmadan once bnde senın gıbıydım..o yusden senden alıntıı yaptım
canım sana ozelden maılımı yazdım..ıstersen ekleyebılırsın..merak ettıklerın neler yada ne konuda kafan karıstı?
msnden eklersen konusuruz..elımden geldıgı kadar yardımcı olmaya calısırım..
selam kızlar. gizeml sayesinde dual plan yaptırmış biri olarak,diyorum ki,doğru yerdesiniz kızlarr :)) dimdik memelerimle size selam olsun
Gizeml rica etsem bana da özelden mailinizi atabilir misiniz? Benim de yardımınıza ihtiyacım var da ...
Ekledim ve mail attım ama size ulaştı mı acaba ?
işte geldim burdayımmm :)okadar unuttum ki ameliyat olduğumu,eski halimi bile unuttum.aynaya baktığımda sanki hep benimle var olan şeyler göğüslerim.sizleri merak ettim foruma geldim . burası baya şenlik olmuş :) ameliyat olanlar çoğalmış.ne güzel.herkes özgüven dolu yaşasın işte.bundan daha güzeli mi var hayatta
işte geldim burdayımmm :)okadar unuttum ki ameliyat olduğumu,eski halimi bile unuttum.aynaya baktığımda sanki hep benimle var olan şeyler göğüslerim.sizleri merak ettim foruma geldim . burası baya şenlik olmuş :) ameliyat olanlar çoğalmış.ne güzel.herkes özgüven dolu yaşasın işte.bundan daha güzeli mi var hayatta
bizler onca başarımıza rağmen yıllardır güven eksikliği yaşadık (ve halen yaşıyor benim gibi henüz ameliyat olmamışlar) bir bayanın kendini dişi hissedebilmesi çok önemli. bunu yaşamayan bilemez. öeneğin ben, göğüslerimin yokluğunu düşünmediğim tek bir günüm geçmedi... öyle büyük bir yokluk ki bu, narkoz yemeye, sıkıntı çekmeye, yıllarca birikim yapıp harcamaya katlandırıyor insanı.
size ve sizin gibi düşünmeden yazanlara rica ediyorum, insanların, hele hele fiziksel noksanlıklarıyla ilgili güven yıkımlarına karşı saygılı olun....
Bütün yazılanları okudum ve şu anda tam olarak karar verip araştırma evresine geçtim bile.Yıllardır ara ara düşünüğüm şeyi artık yapma zamanı geldi.25 yaşına geldim 1.68 boyundayım 57 kiloydum 53'e düştüm ve zaten olmayan göğüslerim şu an resmen sönmüş balon edasındalar.Hiçbir zaman büyük göğüs takıntım olmadı ufak göğüsleri severim ama bunlar göğüse bile benzemiyor resmen babamın göğüsleri bile daha muntazam :) Acıdan yana hiçbir korkum yok Allaha şükür,sadece bana gerekli olan iyi bir doktor ve ameliyatın yapılacağı yer.Cenk Tokat ve Ufuk Bilkay aklıma yatanlar arasında.Cenk bey hakkında gerekli bilgilerin hepsini okudum forumda.Ufuk bey hakkında bilgisi olan varsa o konudada fikirlerinizi almak isterimm.
Herkese merhaba aranıza yeni katıldım ama uzun zamandır bu forumu takip ediyorum sayenizde o kadar çok şey öğrendim ki tecrübelerini paylaşan herkese teşekkürler gerçekten beni cesaretlendiren ve kesin karar vermeme sebep olan siz oldunuz özellikle gizeml:)kararımı verdim önümüzde ki pazartesi günü için cenk beyden randevumu aldım en kısa zamanda bende ameliyat olmak istiyorum çok uzun süre bekledim artık bende mutlu son istiyorum umarım herşey yolunda gider şuanda biraz korkuyorum herkese sevgiler
Canım öncelikle kararın hayırlı ugurlu olsun demek istiyorm..Cenk bey... :13: Harika bir karar,dogru bir tercihCenk beyin ameliyat sonuçlarını çok begeniyorum.Ameliyat olmadan önce Gizeml arkadaşımız banada çok yardımcı olmuştu sagolsun Istanbulda isteklerimi,beklentimi karşılayacak,önem verecek bir doktorla..Hasan Fındık la karşılaşmasaydım kesinlikle Cenk beye ameliyat olmayı düşünüyordum.Cenk bey kişiye özel yöntemi tercih eden ve hastasının beklentisi dogrultuda büyüklüge olabildigince yapmaya çalışan bir cerrah..Randevundan sonra bizi bilgilendirmeyi unutma olurmu..
Çok teşekkür ederim arzum sizinde söylemleriniz doğrulutusunda bende doğru bir karar verdiğimi düşünüyorum.Randevudan sonra ve diğer aşamalarda bende sizinle tecrübemi paylaşmaktan mutlu olurum bu sayede herkesin birbirine çok faydalı olduğunu düşünüyorum.Bu arada senin amaliyatın ne zaman olmuştu şimdi nasılsın umarım memnun ve mutlusundur ne derler bilemedim şimdi güle güle kullan:)))
:)) Sagol canım.. Benim 14 şubatta birinci senem dolacak inşallah.Yani geçen sene 14 şubatta ameliyat olmuştum ben.Çok mutluyum,çok memnunum.İnşallah sende benim kadar mutlu olursun canım