- 6 Ekim 2011
- 248
- 144
- Konu Sahibi asminreina
Herkese Merhaba, konuyla ilgili yazdiklarinizi ilgiyle takip ettim ve okuduklarimdan sonra ben de yakin zamanda Cenk Tokat'tan randevu alip gorusmeye gittim kendisiyle. herkese ozellikle de gizeml sana paylastiginiz tum bu bilgiler icin cok tesekkur ederim. cenk bey bana kasalti, 250-300 cc arasi dedi, benim beklentim zaten vucut yapima ve olculerime uygun dogal olmalari. ameliyat olanlar, ozellikle de kasalti ve dualplan yontemiyle olanlar, sonrasinda protez elle veya gozle farkediliyor mu? dokundugunuzda normal gogus dokusundan farkli olarak protez sert ve belirgin bicimde elinize geliyor mu? bekar biri olarak uzun vadede bunlar da biraz kafami kurcaliyor ister istemez.
Bu arada gizeml dedigin gibi cenk bey cok ilgili biri, ameliyat ucreti de hala 4000 TL ancak Ocak 2012 itibariyle hastanede uygulanacak fiyat artisiyla yaklasik 4500 TL olacakmis. Su anda kafama takilan en buyuk sorun isyerinden nasil izin alacagim? yillik iznim tukenmis durumda, cenk bey'den alacagim rapor estetik, yani keyfi bir ameliyat olacagi icin gecersiz olacaktir. cenk bey cogu hastasinin herhangi bir aile hekiminden 1 haftalik grip vb. sebepleri gostererek rapor aldiklarini soyledi, bu da olmaz 1 hafta ne gribi bu derler :) Bana verebileceginiz bir tavsiye var mi? Calisanlar siz nasil izin aldiniz?
Forumda okuduklarimdan sonra Cenk Bey disinda biriyle gorusmedim, sizce baska bir doktora da danismali miyim? evet ise bu kim olmali?
Herkese simdiden iyi haftalar diliyorum.
Arkadaşım ben izmir'de 2 ay önce oldum ameliyatımı,, kaz altı 260 cc koydu doktorum.. Ve ben cok memnunum,, biraz daha büyük olsaydı yapay duracaktı eminim,, Şuanda bile kesinlikle hissedilmiyor protez,, göğüs dokum gayet yumuşak,, ameliyat olmayan arkadaşlarımınkiyle karşılaştırıorum,, yumuşaklıkları aynı,, ben göğüs altı çizgisinden koydurdum,, koltukaltı olduğu zaman illaki görülüyormuş iz, kolunu kaldırdığında ya da bikini giydiğinde farkediliyormuş,, oyüzden bana doktorum göğüs altı çizgisini önerdi,, "sen ve partnerin dışında kimse görmez " dedi ,, bana da mantıklı geldi,, tabi karar senin yine de..