-
- Konu Sahibi asminreina
Gizeml c.tesi 11.30a cenk tokat'tan randevu aldııımm
hadi gözün aydın.
Sağol canım girdik bi alamete ya hadi hayırlısıcenk beyle görüştüm.salı günü ameliyatım 3buçukta minyon tipli olduğum için bide göğüs kafesimde darmış 250 yada 275 cc olur dedi inşallah yine küçük olmaz 4000tl ameliyat ücreti herşey dahil.100lira muayene ücreti ödedim o düşücek ameliyattan.gizem senin resimlerine de baktım özgeninkilere de bomba gibi olmuşsunuz darısı başıma
Sağol canım girdik bi alamete ya hadi hayırlısıcenk beyle görüştüm.salı günü ameliyatım 3buçukta minyon tipli olduğum için bide göğüs kafesimde darmış 250 yada 275 cc olur dedi inşallah yine küçük olmaz 4000tl ameliyat ücreti herşey dahil.100lira muayene ücreti ödedim o düşücek ameliyattan.gizem senin resimlerine de baktım özgeninkilere de bomba gibi olmuşsunuz darısı başıma
xgamzex canım daha çok küçüksün,20 yaş da erken bence. bir kaç yıl daha bekle bence. eminim o zamana kadar fikrin değişecektir. ayrıca utanacak bir şey yok. böyle olmayı biz istemedik biliyorsun. ama kurtulmak elimizde, engellerimiz de olsa aşacağız inşallah hepimiz de.
Şimdiden hayırlı olsun..İnşallah biran önce atlatırsın ben de cenk beye ameliyet oldum bana da 250 cc takıldı.Ameliyat yaklaştıkça insanın kafasındaki önemsemediği sorular sorun haline geliyo sakın olumsuz şeyler düşünme..
kiwicim gecmıs olsun. .amelıyatın bugundu ve haberlerını beklıyoruzz..
ama evlenmeden yaptırcam yani bebeğim olmadan.. aynı parayı vercem. neden geç yaptırayım ki yaptırmışken erken yaptırayım
Kızlaaar ben geldiiiimmkusura bakmayın çok geç yazabildim evimde kalmadım annemler çalışıyo diye nişanlımın annesi baktı bana o yüzden bilgisayar kullanamadım şimdi evimdeyim ameliyatım 1 saat fln sürmüş 3buçukta girdim 5gibi yarım yamalak uyandığımı hatırlıyorum ilk gece deliksiz uyudum tek başınıza yatıp kalkamıyosunuz. ertesi sabah 9 gibi cenk bey geldi ve taburcu oldum.dayanılmıcak gibi hiç ağrım olmadı çok şükür.bugün cenk bey bile şaşırdı kas altı olmasına rağmen ağrı konusunda şanslısın diye kollarımı rahat hareket ettiremiyorum çok o kadar.salı günü sporcu sütyenine geçicem.cenk bey 80 85 beden fln al sıksın dedi biraz hala rüya gibi... 250 cc ilk küçük olur demiştim ama bgn gördüm gayet dolgunlar mutluyum yani kızlaaar
seni gayet iyi anlıyorum buna emin ol. evlenmenmeden yaptırmak istemeni de. bu kadar erken mi evleneceksin ki? en azından 25 yaşını bulur herhalde evlenmen. sen bilirsin tabi. sadece bir iki sene daha beklemen daha iyi olur diye düşünmüştüm. umarım istediğin gibi olur senin de. tüm bayanlar için tememnimiz bu tabi
Kızlaaar ben geldiiiimmkusura bakmayın çok geç yazabildim evimde kalmadım annemler çalışıyo diye nişanlımın annesi baktı bana o yüzden bilgisayar kullanamadım şimdi evimdeyim ameliyatım 1 saat fln sürmüş 3buçukta girdim 5gibi yarım yamalak uyandığımı hatırlıyorum ilk gece deliksiz uyudum tek başınıza yatıp kalkamıyosunuz. ertesi sabah 9 gibi cenk bey geldi ve taburcu oldum.dayanılmıcak gibi hiç ağrım olmadı çok şükür.bugün cenk bey bile şaşırdı kas altı olmasına rağmen ağrı konusunda şanslısın diye kollarımı rahat hareket ettiremiyorum çok o kadar.salı günü sporcu sütyenine geçicem.cenk bey 80 85 beden fln al sıksın dedi biraz hala rüya gibi... 250 cc ilk küçük olur demiştim ama bgn gördüm gayet dolgunlar mutluyum yani kızlaaar
ücreti gayet iyiymiş. helal olsun böyle dr lara. bizler zengin insanlar değiliz, gücümüz yetse fazlasını da verirdik ameliyat ücretlerinin. buna emin olsunlar.. saygılar sunuyorum böyle düşünceli dr lara.
haberlerini bekliyoruz canım. yeni fıstığımız kivihenüz yazmamışsın, iyiyim diyebilecek kadar gir kk ya girebilirsen. sonra detaylara girersin.
hadı canım hayırlı olsun sende atlattın artık...kolların zaten cenk beyde demıstır 10 gun yuklenme dırsekten hareket dıye..doktorun dedıklerını yaptıgın surece sıkıntı yasamazsın masaj vercek sana onları ıhmal etme..gerısı can saglıgı :)) bızde senı merak ettık sen gırmeyınce nete..benle aynı ucrete amelıyat olmussun,sadece muayene ucretı artmıs 10 tl kı 1.5 sene gectı benım amelıyatın uzerınden..mutlu olmana cokk sevındım..ozge gordumu senı :) oda merak edıyodur sımdı gormedıyse..
ayrıca belırtmeden gecemeyecegım nısanlının annesınıde takdır ettım ne guzel ılgılenmıs senle..
ücreti gayet iyiymiş. helal olsun böyle dr lara. bizler zengin insanlar değiliz, gücümüz yetse fazlasını da verirdik ameliyat ücretlerinin. buna emin olsunlar.. saygılar sunuyorum böyle düşünceli dr lara.
haberlerini bekliyoruz canım. yeni fıstığımız kivihenüz yazmamışsın, iyiyim diyebilecek kadar gir kk ya girebilirsen. sonra detaylara girersin.
Evet canımm sağolsun melek gibi bi kayınvalidem varherkes söylemeye bile utanır o tüm süreçte arkamdaydı ve hiç yadırgamadı evet aynı ücrete olduk ve aynı yöntemle benimkilerde seninki gibi doğal ve dolgun olur inşallah bugün birazcık gördüm.daha şekli fln oturucak güzel olucak sanki gizeml şu anda taş gibi sertller ne zaman yumuşamaya başlar acaba?