izmirde gögüs büyütme ameliyatı

canım suan ıcın normal o taş gıbı olması..2. ve 3. aydA yumusarlar tam seklınıde 6 ayda alacakk.. evet o yusden dıorum ya baya ıyı bı kayınvalıden var..
ben oldugum zaman protezde buyuk oldugu ıcın catal havadaydı baya ben ılk acıldıgında demıstım hep boylemı kalacak dıye yok dedı suan kı seklıne bakıp sakın moralını bozma,dha şiş ve oturmadıkları ıcın boyle duruyolar ama oturunca cok begenceksın dedı ve dedıgı gıbıde oldu..ozgede benden 10 gun sonra oldu bız artık telde ve msnde konusuyoduk hep anlatıyoduk surecı :))
sende canım hıc acele etme cunku tam olaak 6 ayda goreceksın net seklını.suan yapay duruyolardır belkı ama oturunca asık olacaksın kendıne :)

Cenk bey banada şimdi görünce korkma moralini bozma fln dedi bende senin resimlerinin ilk hali ve sonrasındaki farkları önceden gördüğüm için rahattım :KK16: nişanlım yakında izne gelicek biraz yumuşasaydı iyiydi ya :KK17: askerden dönmesine 6 ay var o zamana kadar düzelir artık :KK9:

evet canım..butun hastalarına kolaylık saglıyo ve taksıtte yapıyo..mesela ben amelıyat olalı neredeyse 1.5 yıl olck ve kıwıde benle aynı ucrete amelıyat oldu sadece muayene ucretıne 10 lıra fazla vermıs kı onuda dusuyo zaten amelıyat olursan..
artncım ben cok sanslıyım kı ılk defa sansım boyle guzel calıstı tüccar bı cerraha denkgelmedım..
daha once 19 yasımda falan 30 dakıkalık bı laparoskopı ıcın gırdım amelıyata genel anestezıyle cok gec uyandım..ve o operasyon kamera kasedıne alındı kı sonrasında gıttıgım cerrah oldugun amelıyata gerek yokmus bosu bosuna amelıyat olmussun ve narkoz almıssın..kasedıde tıp ogrencılerıne gostermek ıcın kaydetmıslerdır dedı ve ben sok yasadım o an. kasede alındıgınamı yanayım,neredeyse 5 saat uyanamadım onamı..o yusden o gunden berı doktorun unvanına takılmıyorum kı doktorum proftu ama omu gırdı amelıyata yoksa asıstanlarımı gırdı onuda bılmıyorum cunku ben uyudugumda daha cerrah yokttu amelıyathanede..yasımda kucuktu ve cok bılınclıde degıldım acıkcası ama o gunden berı hıc bı doktoru arastırmadan gıtmem ve ıcıme sınmessede verdıgı ılaclar dahıl hıcbıseyı almamda kullanmamda..bayan doktorada gıtmıyorum yasadıgım baska bı olaydan dolayı..
o yuzden hep dıyorum ben, ıyı araştırmadan ve cerraha guvenmeden amelıyat masasına yatmasın kimse..

canımm, o dr un sana yaptığı fazlasıyla çıkacak kendisinden, belki çoktan çıkmıştır emin ol. yazıklar olsun diyorum başka da bir şey demiyorum.
bence de dr seçimi çok önemli. ünvan bir şey değil. ne prof lar gördük, uzman bile sayılamayacak, ne yar. doç ler gördük, başarı üstüne başarı.
ve insaniyet her şeyden önemli. dürüstlük... aldığı ücretin hakkını vermek... bir taraftan üzülmüşsün ama bir taraftan da cenk beyi kazanmışsın. :nazar:

Canımm çok iyiyim maşallah :nazar: bugüne kadar azda olsa ağrım vardı ama bugün hiç yok gibi :KK76: evet kimden ne koparırsam düşüncesi yok cenk beyde fiyatlar sabit ve net.bu bile benim bütçemi zorlayan bi fiyat ama daha ne olsun! 6000 8000lere bile yaptıranları okudum burda :KK53:

:nazar: ne güzel! yaza girmeden kurtuldun sen de. fiyat dedin de aklıma geldi. ilk zamanlar dr lara e posta göndermiştim, genel sorular dışında fiyat da sormuştum. biri 9500 dedi :KK4: :KK45: üstelik özellikle belirtmişti. kesinlikle pazarlık olmaz diye. buna dair bir şey de sormadım üstelik :KK53:
hadi geçmiş olsun tekrar canım. keyfini çıkar! :KK8:

İzmirde doktor arayanlar için Prof. Dr. Ahmet Seyhan şiddetle tavsiye edilir. Doktorum beni hayal ettiğim memelere sıfır problemle kavuşturdu. Hiç ameliyat olduğumu anlamadım bile eli o kadar hafifki en ufak bi acı, ağrı, sızı yaşamadım. Ve gerçekten çok doğal vücudumla çok orantılı bir sonuç oldu. Gazi hastanesinde oldum ve hastaneyide tavsiye ederim. Butik otel gibi yani butik hastane :) anestezi doktorları çok iyi ve çok ilgililer, hemşireler çok ilgili ve güler yüzlü, tertemiz sessiz sakin, bu ameliyat için çok uygun bir hastane bence ben çok memnun kaldım....

slm ben uzun artırıyorum memebüyütme ameliyatını..kafam çok karıştı yorumları okuyunca....ne olur yadır edin ..kas altı yaptıranlar varsa mutlaka danışmak istiyorum...birde dr konusunda ahmet seyhan ,ufuk bilkay ,atay atabey,cenk tokat kafam okadar karoştıki ne olur izmirde ki arkadaşlar yardımcı olsun bana...:KK43:

İzmirde doktor arayanlar için Prof. Dr. Ahmet Seyhan şiddetle tavsiye edilir. Doktorum beni hayal ettiğim memelere sıfır problemle kavuşturdu. Hiç ameliyat olduğumu anlamadım bile eli o kadar hafifki en ufak bi acı, ağrı, sızı yaşamadım. Ve gerçekten çok doğal vücudumla çok orantılı bir sonuç oldu. Gazi hastanesinde oldum ve hastaneyide tavsiye ederim. Butik otel gibi yani butik hastane :) anestezi doktorları çok iyi ve çok ilgililer, hemşireler çok ilgili ve güler yüzlü, tertemiz sessiz sakin, bu ameliyat için çok uygun bir hastane bence ben çok memnun kaldım....

slm memnun kalmana çok sevindim.bana biraz bilgi verirsen çok memnun olurum.kas altı mı yaptı ahmet bey birde nerden koydu protezi ben koltuk altı kas altı düşünüyorum..tşkler

slm ben uzun artırıyorum memebüyütme ameliyatını..kafam çok karıştı yorumları okuyunca....ne olur yadır edin ..kas altı yaptıranlar varsa mutlaka danışmak istiyorum...birde dr konusunda ahmet seyhan ,ufuk bilkay ,atay atabey,cenk tokat kafam okadar karoştıki ne olur izmirde ki arkadaşlar yardımcı olsun bana...:KK43:

Ufuk Bilkay ve Cenk Tokat ı önerebilirim size...Doktor adaylarınızla yüzyüze görüşürseniz daha net fikir edinirsiniz .. Web sayfalarından soru yöblendirebilirsiniz.Dr.Cenk Tokat facebook sayfasında da sorularınızı yanıtlıyor ..

Son düzenleme:

Merhaba canım, vallahi ben şiddetle Ahmet Seyhan'ı tavsiye ederim ben 16 gün önce ameliyat oldum cok memnunum ve cok mutluyum. Mükemmel bir doktor bence bı git görüş muayene ücreti almıyor. Bikac doktorla görüş ama mutlaka bunlardan biri Ahmet bey olsun. Ben yıllardır hep dıyordum yaptircagim zaman doktor doktor gezcem diye sonra ikiuc tane baska branş takı doktorlara danıştım hepsi Ahmet beyi söyleyince olesine bı gidip görüşeyim dedim fikrim olsun diye ne olur nasıl olur diye ama fikir almakla kalmadım o gün hemen karar verdim Ahmet beye cok icime sinmişti o anda yat yapayım dese yatardim o durumdaydım yanı :KK66:)) cokta mütevazı bir insan 4500 tl ye gazı hastanesinde yaptı ameliyatımı. Süreçte sonuçta süper.... Mutlaka bı görüş derim ben :KK66:))) senin icin hayırlısı canım biranonce yaptir kurtul sonraki mutluluk tarif edilemez güzellikte çünkü :)))) cenk beydende Burdaki arkadaslar cok memnun onada gidebilirsin ama digerlerini bilemiyorum...

slm memnun kalmana çok sevindim.bana biraz bilgi verirsen çok memnun olurum.kas altı mı yaptı ahmet bey birde nerden koydu protezi ben koltuk altı kas altı düşünüyorum..tşkler

Benim meme altı kesisiyle kas üzerine kondu. Koltuk altından yapiyormu hic bilmiyorum ama bu yöntemi izmirde Ebru Durmuş diye bir doktor var Myra estetik o yapıyor. Sadece koltuk altı yöntemiyle yapıyormuş. Neden boyle tercih ediyorsunki? Birde hic doktorla gorustunmu? Çünkü kas altı veya kas ustu olmasına doktor karar veriyor meme yapısına gore :KK66:

ben cenk beyı onerırım..yontem konusunuda gıdecegın doktora bırak bence..sana en uygun olan neyse onu yapacaktır..
ama benım fıkrımı sorarsan koltukaltı dıye ısrarcı olma..bende ılk basta dusundugum ve sıcak baktıgım yontemdı ama bazı rısklerı var..
memeye uzak bır bolge o yusden dokuların zarar gorebılıyo ve bazen protez tam oturmayabılıyo..ben sadece yuvarlak protez ve buyuk olsun dedım, gerısını cerraha bıraktım..
sen ız konusunda terddutlusun sanırım ama benım neredeyse 1.5 sene oldu yaptıralı hıc bı sekılde ızlerı bellı degıl ancak aynanın karsısına gecıp dıkkatlıce ıncelersem gorebılıyorum.arkadaslarım dıkıs ızın nerede dıe soruyolar..bana doktorum memealtı kesısını onerdı..memeucuda olabılırdı ama onuda bekar oldugum için,sut kanallarına zarar verır dıye onermedı.. o yusden sen bı kac cerrahla gorus ve fıkır al.
hangısı ıcıne sınersede onu tercıh edersın.

Son düzenleme:
Ufuk Bilkay ve Cenk Tokat ı önerebilirim size...Doktor adaylarınızla yüzyüze görüşürseniz daha net fikir edinirsiniz .. Web sayfalarından soru yöblendirebilirsiniz.Dr.Cenk Tokat facebook sayfasında da sorularınızı yanıtlıyor ..

ufuk bilkay a bir arkadaşım burun estetiği yaptırdı ve çok memnun ama cenk beyi bilmiyorum hiç görüşücem mutlaka onunlada 1 ay içerisinde olucam mutlaka tşk ederim :)

Benim meme altı kesisiyle kas üzerine kondu. Koltuk altından yapiyormu hic bilmiyorum ama bu yöntemi izmirde Ebru Durmuş diye bir doktor var Myra estetik o yapıyor. Sadece koltuk altı yöntemiyle yapıyormuş. Neden boyle tercih ediyorsunki? Birde hic doktorla gorustunmu? Çünkü kas altı veya kas ustu olmasına doktor karar veriyor meme yapısına gore :KK66:

ya canım çok tşk ederim.atay atabey ile görüştüm.özcan ülgen ile görüştüm birde.benim göğüslerim hiç yok değil ama küçük bayağı yani ergerlik döneminde nasıl olur kızların işte aynı öyle:)küçük ve dik..koltuk altı istememin nedeni kas altına koyduracak olmamve tabi iz kalmaması.kas altı protezde koltuk altı girişi daha başarı oluyormuş.kas altı istememin yada dual plan kapsül oluşma riskinin az ve göğüsüm küçük olduğu için el temasında belli olmaması için.....kafam çorba oldu valla araştırmaktan...ne güzel oldu bitti senin güle güle kullan....

ben cenk beyı onerırım..yontem konusunuda gıdecegın doktora bırak bence..sana en uygun olan neyse onu yapacaktır..
ama benım fıkrımı sorarsan koltukaltı dıye ısrarcı olma..bende ılk basta dusundugum ve sıcak baktıgım yontemdı ama bazı rısklerı var..
memeye uzak bır bolge o yusden dokuların zarar gorebılıyo ve bazen protez tam oturmayabılıyo..ben sadece yuvarlak protez ve buyuk olsun dedım, gerısını cerraha bıraktım..
sen ız konusunda terddutlusun sanırım ama benım neredeyse 1.5 sene oldu yaptıralı hıc bı sekılde ızlerı bellı degıl ancak aynanın karsısına gecıp dıkkatlıce ıncelersem gorebılıyorum.arkadaslarım dıkıs ızın nerede dıe soruyolar..bana doktorum memealtı kesısını onerdı..memeucuda olabılırdı ama onuda bekar oldugum için,sut kanallarına zarar verır dıye onermedı.. o yusden sen bı kac cerrahla gorus ve fıkır al.
hangısı ıcıne sınersede onu tercıh edersın.

gizeml sen bu konuda gerçekten aydınlatıcısın benim gibi kararsızlara:)senin bi kaç yorumunu okumuştum gerçekten açık ve doğru bilgiler veriyosun.evet iz konusunda hassasım gerçekten,senin dual plan diye hatırlıyorum okuduğum yazında bende o şekilde düşünüyorum.işin açığı izmirde çok fazla koltuk altı yapan cerrah yok ve bu konuda hastanın eğilimini değişritiyolar bi nebze.tabiki dediğin gibi koltuk altında tam oturmama kol hareketlerinde oynama gibi problemler yaşanıyormuş.fakat başarılı geçen operasyonlarda mükemmel sonuç alındığı kesin.fakat izmirde galiba bu fikrimde vazgeçsem iyi olacak:KK43: kas altında sonrasında çok ağrı oluyormu??iyileşme süreci kas üzerine göre uzun olduğu söyleniyorda bunu merak ediyorum birde?hı bidee:) yuvarlak düşünüyorumbende senin gibi..memnun musun?

gizeml sen bu konuda gerçekten aydınlatıcısın benim gibi kararsızlara:)senin bi kaç yorumunu okumuştum gerçekten açık ve doğru bilgiler veriyosun.evet iz konusunda hassasım gerçekten,senin dual plan diye hatırlıyorum okuduğum yazında bende o şekilde düşünüyorum.işin açığı izmirde çok fazla koltuk altı yapan cerrah yok ve bu konuda hastanın eğilimini değişritiyolar bi nebze.tabiki dediğin gibi koltuk altında tam oturmama kol hareketlerinde oynama gibi problemler yaşanıyormuş.fakat başarılı geçen operasyonlarda mükemmel sonuç alındığı kesin.fakat izmirde galiba bu fikrimde vazgeçsem iyi olacak:KK43: kas altında sonrasında çok ağrı oluyormu??iyileşme süreci kas üzerine göre uzun olduğu söyleniyorda bunu merak ediyorum birde?hı bidee:) yuvarlak düşünüyorumbende senin gibi..memnun musun?

ben memnunum yuvarlaktan..benım doktorum hastası cok ısrar ettıkce damla yapıyo ve ben amelıyat olacagım zaman bu forumda yuvarlagın daha guzel durdugunu dekoltesının daha hos oldugunu okudum..forumda gordugum resımler ve doktorumun gosterdıgı resımler netıcesınde yuvarlakta karar kıldım..herkesın vucut yapısı farklı ama benım ıcın en uygun olanı buydu..mesaj sayını doldurdugunda resımlerımın oncesı ve sonrası hallerını gorebılırsın.
evet her cerrah her yontemde basarılı degıl..bazısı alıstıgı yontemı kullanıyo..mesela dual plan yada kaszarı altı gıbı lıterature gecmıs yontemlerı turk doktorların uydurması dıyen cerrahlarda var..yada sadece kasaltı yada kasustunde..cenk bey bana genelde cerrahın memeyı en ıyı gordugu yer memealtı kesısıdır ama sen koltukaltı ıstıyosan ordanda yapabılırz dedı..ben ıstemedım sonra vazgectım cunku 1 yıl bıtımınnde ızlerın durumunu gosterdı baska hastalarında hıc bellı bıle degıldı..
doktorunun ıcıne sınmesı cok onemlı.içine sınmezse guvenmezseen hıc yatma o amelıyat masasına..arastır mutlaka senı anlayan bı cerrah bulursun..
ben suan yuvarlak protezımden de yontemden de cok memnunum hem dolgun hem dogallar..resımlerdede goreceksın..benım sadece ustu kasaltında oyle aman aman bı sıkıntım olmadı ama ılk 4 gun yatıp kalkarken çook zorlandım aama sadece yatıp kalkmada,onun dısında bı sıkıntı cekmedım..
herkesın agrı eşiği farklı o yusden ben kolay atlattım ama bı baskası daha uzun surede atlatabılıyo ama hangı yontem olursa olsun bu amelıyatı olan kısıler en az 4 gun zorlanıyo..yanı bı mucıze olmuyo,kasaltı olan destek almadan hemen kalkamıyo yada kasustu olan cok rahat gecırmıyo.mesela kıvıyle doktorlarımız aynı ve onun kasaltı olmus cok rahat atlatmıs ama herkeste boyle olcak degıl..her yontemde en az 4 gun destek alman gerekıyo kı ben yatıp kalkma dısında bı sorun yasamadım ama onun ıcın mutlaka yanında bırının sana sırtından destek vermesı gerekıyo..4 gunden sonrasıdda kısının dayanıklılığına , agrı esıgıne gore degısıyo..

ya canım çok tşk ederim.atay atabey ile görüştüm.özcan ülgen ile görüştüm birde.benim göğüslerim hiç yok değil ama küçük bayağı yani ergerlik döneminde nasıl olur kızların işte aynı öyle:)küçük ve dik..koltuk altı istememin nedeni kas altına koyduracak olmamve tabi iz kalmaması.kas altı protezde koltuk altı girişi daha başarı oluyormuş.kas altı istememin yada dual plan kapsül oluşma riskinin az ve göğüsüm küçük olduğu için el temasında belli olmaması için.....kafam çorba oldu valla araştırmaktan...ne güzel oldu bitti senin güle güle kullan....

sagol canim valla oldum kurtuldum.... gerci olduktan sonrada hic bitmiyor dertler, onceden zaten cok takiktim bu duruma simdi daha takik oldum. her gordugum silikonlu memeyi kendimle kiyasliyorum sapik gibi herkesin memelerine bakar oldum benimki boylemi oldu acaba soylemi oldu diye :KK9: sonra devamli ayna karsisinda kiyafet deneme sureci var kucukmu oldu acaba uygunmu oldu sarkarmi yumusarmi kuculurmu izler ne alemde derken yine insanin akli devamli orda oluyor :))) ama yinede ne olursa olsun tabiki verdigi mutluluk tartisilmaz. biran once sende hallet bu isi sonrasi cok zevkli ve guzel bi surec :) birde canim benim meme altindan kondu ama ole elleyince protezi hissetmiyorum ben hemde kas ustu olmasina ragmen. benim 20 gun oldu ve cuma gunu spora basliyorum bile , doktorumdan izin aldim cuma gunu ORYANTELE basliyorum... o kadar iyi durumdayim yani. bu arada zayiflamak veya formunu korumak isteyen ve eglenerek spor yapmak isteyen tum izmirdeki arkadaslarim haydi sizde gelin oryantele. dans ederek silikonlarimizin hakketigi guzellikte fit bir vucudumuz olsun..... acayip kalori yakip bel inceltiyor siddetle tavsiye ederim :KK66: dusunurseniz nereye gidiyorum
nedir ne degildir diye bilgi veririm....

bir zamandır araştırıyorum, gögüslerim 85 B ama ben 90 C istiyorum.gögüs kafesim 84 cm olabildiğince geniş. çok mu abartı olur sizce:KK43:

Herkese Merhaba, konuyla ilgili yazdiklarinizi ilgiyle takip ettim ve okuduklarimdan sonra ben de yakin zamanda Cenk Tokat'tan randevu alip gorusmeye gittim kendisiyle. herkese ozellikle de gizeml sana paylastiginiz tum bu bilgiler icin cok tesekkur ederim. cenk bey bana kasalti, 250-300 cc arasi dedi, benim beklentim zaten vucut yapima ve olculerime uygun dogal olmalari. ameliyat olanlar, ozellikle de kasalti ve dualplan yontemiyle olanlar, sonrasinda protez elle veya gozle farkediliyor mu? dokundugunuzda normal gogus dokusundan farkli olarak protez sert ve belirgin bicimde elinize geliyor mu? bekar biri olarak uzun vadede bunlar da biraz kafami kurcaliyor ister istemez.
Bu arada gizeml dedigin gibi cenk bey cok ilgili biri, ameliyat ucreti de hala 4000 TL ancak Ocak 2012 itibariyle hastanede uygulanacak fiyat artisiyla yaklasik 4500 TL olacakmis. Su anda kafama takilan en buyuk sorun isyerinden nasil izin alacagim? yillik iznim tukenmis durumda, cenk bey'den alacagim rapor estetik, yani keyfi bir ameliyat olacagi icin gecersiz olacaktir. cenk bey cogu hastasinin herhangi bir aile hekiminden 1 haftalik grip vb. sebepleri gostererek rapor aldiklarini soyledi, bu da olmaz 1 hafta ne gribi bu derler :) Bana verebileceginiz bir tavsiye var mi? Calisanlar siz nasil izin aldiniz?
Forumda okuduklarimdan sonra Cenk Bey disinda biriyle gorusmedim, sizce baska bir doktora da danismali miyim? evet ise bu kim olmali?
Herkese simdiden iyi haftalar diliyorum.

Herkese Merhaba, konuyla ilgili yazdiklarinizi ilgiyle takip ettim ve okuduklarimdan sonra ben de yakin zamanda Cenk Tokat'tan randevu alip gorusmeye gittim kendisiyle. herkese ozellikle de gizeml sana paylastiginiz tum bu bilgiler icin cok tesekkur ederim. cenk bey bana kasalti, 250-300 cc arasi dedi, benim beklentim zaten vucut yapima ve olculerime uygun dogal olmalari. ameliyat olanlar, ozellikle de kasalti ve dualplan yontemiyle olanlar, sonrasinda protez elle veya gozle farkediliyor mu? dokundugunuzda normal gogus dokusundan farkli olarak protez sert ve belirgin bicimde elinize geliyor mu? bekar biri olarak uzun vadede bunlar da biraz kafami kurcaliyor ister istemez.
Bu arada gizeml dedigin gibi cenk bey cok ilgili biri, ameliyat ucreti de hala 4000 TL ancak Ocak 2012 itibariyle hastanede uygulanacak fiyat artisiyla yaklasik 4500 TL olacakmis. Su anda kafama takilan en buyuk sorun isyerinden nasil izin alacagim? yillik iznim tukenmis durumda, cenk bey'den alacagim rapor estetik, yani keyfi bir ameliyat olacagi icin gecersiz olacaktir. cenk bey cogu hastasinin herhangi bir aile hekiminden 1 haftalik grip vb. sebepleri gostererek rapor aldiklarini soyledi, bu da olmaz 1 hafta ne gribi bu derler :) Bana verebileceginiz bir tavsiye var mi? Calisanlar siz nasil izin aldiniz?
Forumda okuduklarimdan sonra Cenk Bey disinda biriyle gorusmedim, sizce baska bir doktora da danismali miyim? evet ise bu kim olmali?
Herkese simdiden iyi haftalar diliyorum.

rıca ederım senın ıcın faydalı olduysa paylasımlarımız..benım sıfır meme dokum vardı ve ben protezı hıssetmıyorum..ben ne ıstedıgımı cenk beye net bı sekılde anlattım gerısını ona bıraktım..ucret evet benım oldugum zamanla aynı hala daha kı aradan 1.5 sene gectı..ızmır dıger yerlere gore fıyt konusunda cok uygun..4-5 gun rapor verılıyo genlde tanıdık bı aıle hekımın varsa rahatlıkla alırsın..bende bı baska sıtede cenk beyın ınfosunu okudum gıttım gorustum.telden gorusmek ıcın aradım amelıyattaydı..amelıyattan sonra aradı 20 dk konustuk..ofısıne gıttıgımdde de amelıyat gunuumu aldım cıktım..baska bırıyle gorusme geregı duymadım..bu kısıden kısıye degısır..ben o guvenı aldıgım ıcın dırek gunumu aldım cıktım ama sen arastır baska cerrahlarlada gorus,fıkrın olur ama sende benım gıbı ılk goruste ıste bu dedıysen amelıyat gununu al amelıyat ol ama soru ısaretlerı varsa bı kac cerrah daha gez..hangısı kafana yatar ve guven verırse ona olursun..
evet cenk bey cok ılgılı..ben baska rahatsızlıklarımdan dolyıda cok doktora gıttım ama cenk bey kadar mutevazı , empatı yetenegı gelısmış ve senın ne ıstedıgını ne hıssettıgını anlayabılen bırıne denk gelmedım..dıger cerrahlarım gıbı ukala degıl bu cok onemlı..
sana surecınde şans ve guzel bır sonuc dılıyorum..umarım hersey ıstedıgın gıbı olur..
aklına takılan konu olursa yazabılırsın..

merhabalar dr.ebru durmuş hanımda ameliyatımı oldum 15 gün oldu ağrılarım hala var ama herşey yolunda gidiyor.kas altı oldum öncesi sonrası hakkında sorular sormak isteyen varsa yada doktorumla ilgili yanıtlaya bilirim sonrası hakkında tabiki 15 günlük süreci anlatabilirim henüz çok yeni :)
bende burdan çok fazla araştırma yaparak yorumları okuyarak bilgilendim yoksa hiçbirşey bilmiyordum bende birilerine yardımcı olmak isterim.ama şunu söyleye bilirim yepyeni bir başlangıç oluyor....

merhabalar dr.ebru durmuş hanımda ameliyatımı oldum 15 gün oldu ağrılarım hala var ama herşey yolunda gidiyor.kas altı oldum öncesi sonrası hakkında sorular sormak isteyen varsa yada doktorumla ilgili yanıtlaya bilirim sonrası hakkında tabiki 15 günlük süreci anlatabilirim henüz çok yeni :)
bende burdan çok fazla araştırma yaparak yorumları okuyarak bilgilendim yoksa hiçbirşey bilmiyordum bende birilerine yardımcı olmak isterim.ama şunu söyleye bilirim yepyeni bir başlangıç oluyor....

merhaba exixiz,
Öncelikle geçmiş olsun. Ameliyatını ebru hanımda olmuşsun, bildiğim kadarıyla ebru hanım koltukaltı kesisiyle ameliyatı tercih ediyor. Sen hangi yöntemle oldun? Bir de kaç cc kondu? Memnun musun? Şimdiden teşekkürler canım. Umarım her şey gönlünce olur...:KK1:

teşekkürler inşallah gönlüme göre olacak ama henüz 3.haftamdayım iyileşemedim koltuk altı kas altı oldum en geç iyileşme süreci olan
yöntem yani 300 cc oldu memnunum şimdilik herşey yolunda gidiyor bakalım 1 ay dolmadan tam iyileşemiyormuşsun.doktorumda iyi ve çok ilgili ne zaman arasam muhattap olabileceğim çok tatlı bir yardımcısı var 7x24 arayabileceğim numaraları var.memnunnum yani :)

X