izmirde gögüs büyütme ameliyatı

kızlarrr sizin adınıza çok seviniyorum.umarım bende burdan mutlu habri veririm size:)

kızlarrr sizin adınıza çok seviniyorum.umarım bende burdan mutlu habri veririm size:)

ınsallah canım sende en kısa zamanda yaptırırsın vallla hıc korkmaa..ben hep pozıtıf baktım ve cok guzel goguslerım olacak dedım oylede oldu..
mutlu haberlerını beklıyoruz senınde..

gizeml canım özel msj atamıyorum.Msnini ekledim en kısa zamnda görüşmek isterim ameliyatın ayrıntılarını.. benimde göğsüm hiç yok olmuşken göze hitap etsin isterim aslında maddi açıdan düşüncem olmasa direk cenk beyi tercih edicem :S daha önceden bozyakadan bi dr.la görüşmüştüm bana göğüs kafesin dar çok büyük olmaz demişti ameliyat tarihi bile vermişti ama güvenemedim ona :S biraz minyon tipliyim doğal olsun ama dolgun da olsun istiyorum.peki kutay ulutaş hakkında bi bilgisi olan var mı? ben en son kredi çekip cenk beye yaptırıcam galiba yinede araştırmış olayım

ınsallah canım sende en kısa zamanda yaptırırsın vallla hıc korkmaa..ben hep pozıtıf baktım ve cok guzel goguslerım olacak dedım oylede oldu..
mutlu haberlerını beklıyoruz senınde..

Canım doktorun dikleştirme ameliyatı da yapıyodur değil mi, benim göğüslerim büyük ama 30 kilo verince düşün halini..
daha 18 yaşındayım üstelik.. Aydında oturduğum için İzmirde yaptırmayı düşünüyorum.. Ve dikleştirme fiyatı daha uygundur sanırım

yapıyo canım..aydında merkezdemısın? bende aydında oturuyorum..bende senın gıbı ızmır tercıh edenlerdenım :)
fıyat olarak hıc sormadım canım..benım buyutme oldugu ıcın..

Son düzenleme:

aklına takılan yada sormk ıstedıgın bısey olursa cenk bey facedekı grubunda sorularınıza cevap verıyo. ordanda aklına takılanı yada ogrenmk ıstedıgın bısey varsa kendısınede sorabılırsın

yapıyo canım..aydında merkezdemısın? bende aydında oturuyorum..bende senın gıbı ızmır tercıh edenlerdenım :)
fıyat olarak hıc sormadım canım..benım buyutme oldugu ıcın..

evet aydındayım.. aydında ne yazık ki adı duyulmuş iyi doktor yok :/
Doktorun sitesine baktım bu ameliyat için doğum yapmış olmanın daha iyi olduğu yazıyodu.. bekarlara önerilmediği .. ama ben şimdi istiyorum daha doğuma en az 10 yıl var
şimdi yaptırsam doğumdan sonra bi daha yapılmaz mı ki

evet burayı dusunme zaten..ben bırı hakkında bı kac bısey duydum kı docent unvanlı bırı ve aydını dırek eledım..bıde burdakıler hep ızmır tercıh edıyo..eskıden unvana bakardım ama sımdı deneyımıne daha cok bakıyorum cerrahların cunku unvan teorıde kalıyo..ya onu hanı dogumdan sonrada bı mıktar gogus deforme oldugu ıcın solemıstır dogumdan sonra yaptırın dıye ama benım bı arkadasım vardı fazla kılo verdıgı ıcın sarkmıstı goguslerı ve protez koydurarak dıklestırdı vve suan cok hos bı goruntusu var.ha protez olmadan da dıklestırme yapılıyo ama doktorun senı gormesı gereklı..
merkezdeysen goruselım bı gun konusurus..ben aydın merkezdeyım..

Son düzenleme:

ben nerdeyse 25 kilo verdim.. sarktı doğal olarak en azından 20 yaşını bekliyorum ama mutlaka yaptırcam.. önemli olan doğumdan önceki günler bence, daha üniversite falan varr oooo çocuğa çok daha.. merkezdeyim ben de
para biriktiriyorum şu an, 500 liram var daha.. ve 1.5 yılım

bencede en guzel zzamanlarında ıstedıklerını gıyemıyosan ve yakısmıyosa cocugu beklemeye gerek yok..benımbı arkadasımında memelerı cok buyuktu kucultturdu kı doktor dedı sut kanallarının hangısının calıscagını bılmıyorum emzırme sorun olur dıye kız hıc takmadı yanı..
benımde ole bı durum olsa ben yıne yaptırırım cunku ben anne sutu emmeyen,1.5 kılo dogan,mamalarla buyuyen bırıyıım yanı cocugum olursa ılerde emmeme ıhtımalıde var neden ertelıyım kı benım dusuncem bu yanı herkesın dusuncesı farklı..

maddi açıdan sıkıntımız yok zaten çok şükür, doğumdan sonra yine yaptırabilirim ama şimdi daha önemli benim için.. Senin doktoruna yaptırmayı düşünüyorum.. İzmir yakın, üniversite içinde izmiri düşünüyorum zaten.. utanıyorum ama sanki

canım nıye utanıyonkı utanılcak bısey yok .. bende ılk gıttıgımde cekınıyodum ama amelıyattan sonra attım o utangaclıgı..tammamen senın kararın canım ne zaman canın ısterse ve hazır hıssedersen kendını o zaman yaptırırsın..

ne bileyim doktor daha küçüksün, olmaz bu yaşta, emzirmemişsin daha falan derse kavga çıkar orda
bi de kaç para tutar acaba, göğüs dikleştirme büyütme ve küçültmeden daha ucuz onu biliyorum tek..

Gizeml c.tesi 11.30a cenk tokat'tan randevu aldııımm

ilk adımı atmıssın canım sevındım senın adına...arzumun dedıgı gıbi cenk beyde karar kılarsan sana en yakısanını yapar zaten o konuda ıcın rahat olsun ..şimdiden hayırlı olsun :)

Son düzenleme:

: )) oyle bısey dersede senın kotulugun ıcın solemez vardır bır bıldıgı..bılıyosun bazı amelıyatlar ıcın gelısımın durması lazım bana dokuz eylule tedavıye gıttıgım zmanlarda sılıkon ne zman yaptırayım dedıgımde 20 den sonra demıstı benım doktorum endokrınolojı uzmanıydı..
dıklestırme eger protezle yapılırsa hemen hemen aynı dıye bılıyorum cunku ozgeyle benım amelıyat ucretım aynıydı ama protez olmadan dıklestırme yapıldıgında fıyat ne kadar olur onun ıcın bır bılgım yok..özgede dıklestırme yaptırdı 20 yasında..sen zaten dıosun hemen dusunmuyorum 2 sene var dıye..doktorla konustuunda o gereken acıklamayı yapar ama bnm bıldıgım kadarıyla 18 sonrası

xgamzex canım daha çok küçüksün, 20 yaş da erken bence. bir kaç yıl daha bekle bence. eminim o zamana kadar fikrin değişecektir. ayrıca utanacak bir şey yok. böyle olmayı biz istemedik biliyorsun. ama kurtulmak elimizde, engellerimiz de olsa aşacağız inşallah hepimiz de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…