-
- Konu Sahibi asminreina
özgeyı tanıyorum sanırım..egede okuyan mı gecen sene temmuz 22 gıbı amelıyat oldu sanırım..benden 10 gun sonraa..eger oysa zaten benı gordu webcamda sargılarla ve karar verdı gıttı amelıyat oldu cenk beye..kontrollerde tanıstık eger aynı ozgeyse..sanırım 25 mesaj yazdıktan sonra konulara resımlerı gorebılıyosun..benım oncesı ve sonrasıda var albumlerımde..arkadasımsın zaten mesaj sayını doldurdugunda gorebılırsın..
kızlarrr sizin adınıza çok seviniyorum.umarım bende burdan mutlu habri veririm size:)
ınsallah canım sende en kısa zamanda yaptırırsın vallla hıc korkmaa..ben hep pozıtıf baktım ve cok guzel goguslerım olacak dedım oylede oldu..
mutlu haberlerını beklıyoruz senınde..
Canım doktorun dikleştirme ameliyatı da yapıyodur değil mi, benim göğüslerim büyük ama 30 kilo verince düşün halini..
daha 18 yaşındayım üstelik.. Aydında oturduğum için İzmirde yaptırmayı düşünüyorum.. Ve dikleştirme fiyatı daha uygundur sanırım
Mail attım tekrar ekledim canım.
Canım doktorun dikleştirme ameliyatı da yapıyodur değil mi, benim göğüslerim büyük ama 30 kilo verince düşün halini..
daha 18 yaşındayım üstelik.. Aydında oturduğum için İzmirde yaptırmayı düşünüyorum.. Ve dikleştirme fiyatı daha uygundur sanırım
yapıyo canım..aydında merkezdemısın? bende aydında oturuyorum..bende senın gıbı ızmır tercıh edenlerdenım :)
fıyat olarak hıc sormadım canım..benım buyutme oldugu ıcın..
evet aydındayım.. aydında ne yazık ki adı duyulmuş iyi doktor yok :/
Doktorun sitesine baktım bu ameliyat için doğum yapmış olmanın daha iyi olduğu yazıyodu.. bekarlara önerilmediği .. ama ben şimdi istiyorum daha doğuma en az 10 yıl var
şimdi yaptırsam doğumdan sonra bi daha yapılmaz mı ki
evet burayı dusunme zaten..ben bırı hakkında bı kac bısey duydum kı docent unvanlı bırı ve aydını dırek eledım..bıde burdakıler hep ızmır tercıh edıyo..eskıden unvana bakardım ama sımdı deneyımıne daha cok bakıyorum cerrahların cunku unvan teorıde kalıyo..ya onu hanı dogumdan sonrada bı mıktar gogus deforme oldugu ıcın solemıstır dogumdan sonra yaptırın dıye ama benım bı arkadasım vardı fazla kılo verdıgı ıcın sarkmıstı goguslerı ve protez koydurarak dıklestırdı vve suan cok hos bı goruntusu var.ha protez olmadan da dıklestırme yapılıyo ama doktorun senı gormesı gereklı..
merkezdeysen goruselım bı gun konusurus..ben aydın merkezdeyım..
ben nerdeyse 25 kilo verdim.. sarktı doğal olaraken azından 20 yaşını bekliyorum ama mutlaka yaptırcam.. önemli olan doğumdan önceki günler bence, daha üniversite falan varr oooo çocuğa çok daha.. merkezdeyim ben de
para biriktiriyorum şu an, 500 liram var daha.. ve 1.5 yılım
bencede en guzel zzamanlarında ıstedıklerını gıyemıyosan ve yakısmıyosa cocugu beklemeye gerek yok..benımbı arkadasımında memelerı cok buyuktu kucultturdu kı doktor dedı sut kanallarının hangısının calıscagını bılmıyorum emzırme sorun olur dıye kız hıc takmadı yanı..
benımde ole bı durum olsa ben yıne yaptırırım cunku ben anne sutu emmeyen,1.5 kılo dogan,mamalarla buyuyen bırıyıım yanı cocugum olursa ılerde emmeme ıhtımalıde var neden ertelıyım kı benım dusuncem bu yanı herkesın dusuncesı farklı..
maddi açıdan sıkıntımız yok zaten çok şükür, doğumdan sonra yine yaptırabilirim ama şimdi daha önemli benim için.. Senin doktoruna yaptırmayı düşünüyorum.. İzmir yakın, üniversite içinde izmiri düşünüyorum zaten.. utanıyorum ama sanki
canım nıye utanıyonkı utanılcak bısey yok .. bende ılk gıttıgımde cekınıyodum ama amelıyattan sonra attım o utangaclıgı..tammamen senın kararın canım ne zaman canın ısterse ve hazır hıssedersen kendını o zaman yaptırırsın..
Gizeml c.tesi 11.30a cenk tokat'tan randevu aldııımm
Gizeml c.tesi 11.30a cenk tokat'tan randevu aldııımm
ne bileyim doktor daha küçüksün, olmaz bu yaşta, emzirmemişsin daha falan derse kavga çıkar orda
bi de kaç para tutar acaba, göğüs dikleştirme büyütme ve küçültmeden daha ucuz onu biliyorum tek..