- 18 Mart 2008
- 321
- 43
-
- Konu Sahibi asminreina
makusla canım kas zarı altı kas aldı veya meme dokusu altı bu yeri biz değil bedenimiz belirliyo cildine göre meme dokuna göre belirlenio..bende çağhan baytekine ameliyat oldum mesala papatya da ..papatyama kas zarı altı yerleştirildi protez bana kasaltı yani yöntem kişiye göre değişio..öncelikle doktora gidip bi ön görüşme yap hatta bir değil bi kaç doktora git ben öyle yaptım..hepsi kasaltı yuvarlak protez dedi anladım ki benim için en uygunu bu..sonrasında doktorların güven vermesi önemliydi benim için oturdum düşündüm annemle gitmiştim görüşmelere çaghan bey de karar kıldım çok da memnunum daha 11 gün oldugu halde.. protez markasına fazla takılma çünkü bu konuda sertlik yumusaklık beklentilerine göre doktorunla karar verbiliyosun..bana iki marka önermişti doktorum uzun yıllardır kullanıyorum hiç şikayet almadım dedi biri daha yumuşak bi yapıya sahipmiş adını hatırlamıyorum bile diğeri mentor du diğerine göre biras daha sert dedi ama meme dokusundan uzak diil dedi ki burda en çok adı gecen protez mentordu ve memnun olan çok die ben onu tercih ettim öyle karar verdik ameliyat bi gün önce..yani bunlar çok ayrıntı..senin için şimdi en önemlisi doktor seçimi şu aşamada hayırlısı olsun işh.ama ben gönül rahatlığıyla çağhan beyi tavsiye ederim çünkü çok alakalı hersey gönlünce olsun canım..
canım hangi marka protez konuldu?[/QUOT
cemıl tugayı mı soruyorsun?
evet canım,çağhan bey ile görüşmüştüm biliyorum yani. cemil beyle görüşmek bir türlü kısmet olmadı
açıklamalı cevabın için teşekkür ederim. Çağhan bey ile görüştüm. kas zarı altı 270cc damla olabilir dedi.hatta marka konusunda da anlaştık sayılır ama en azından başka bir dr la görüşeyim dedim Cemil Tugay'a gittim.ama ameliyatı uzadığı için görüşemedim.bakalım artık 3 haziranda ahmet seyhana randevu aldım.
senin 11 gün olmuş. bu süre içinde kaç gün yardıma ihtiyacın oldu? benim 2 buçuk yaşında oğlum var var ve evde benimle ilgilenecek kimse yok. eşim de saat beşten sonra geliyor. senin fikirlerine ihtiyacım var.ne yapmalıyım? bu arada tam olarak ne kadar ödedin?
açıklamalı cevabın için teşekkür ederim. Çağhan bey ile görüştüm. kas zarı altı 270cc damla olabilir dedi.hatta marka konusunda da anlaştık sayılır ama en azından başka bir dr la görüşeyim dedim Cemil Tugay'a gittim.ama ameliyatı uzadığı için görüşemedim.bakalım artık 3 haziranda ahmet seyhana randevu aldım.
senin 11 gün olmuş. bu süre içinde kaç gün yardıma ihtiyacın oldu? benim 2 buçuk yaşında oğlum var var ve evde benimle ilgilenecek kimse yok. eşim de saat beşten sonra geliyor. senin fikirlerine ihtiyacım var.ne yapmalıyım? bu arada tam olarak ne kadar ödedin?
evet canım,çağhan bey ile görüşmüştüm biliyorum yani. cemil beyle görüşmek bir türlü kısmet olmadı
4.500 tl ye yapıyor cemil bey.senin görüşemediğin pazartesi günü bende görüşemedim amelıyatı uzamıs.ben cemil beyden cok memnun kaldım.anlayışlı ve sakin.çok rahatlatıcı bir yanı var.tekrardan randevu alıp görüşmeni tavsiye ederim.
mayacım ben de burun revizyon ve göğüs büyütmeyi beraber düşünüyorum henüz yüzyüze görüşmedim ama cemil beyden randevu almayı düşünüyorum, çağhan beyle iletişime geçmedim henüz, sen cemil beyden neden vazgeçmiştin merak ettim?
:) pardon maya o kadar mesaj-yorum okuyunca hakkaten karıştırdım..tamam şimdi okuycam sayfanı..aklıma takılanlar olursa rahatsız ederim seni :)
:) pardon maya o kadar mesaj-yorum okuyunca hakkaten karıştırdım..tamam şimdi okuycam sayfanı..aklıma takılanlar olursa rahatsız ederim seni :)
canım çağhan bey burun ve göğüs ameliyatı olan benim
Aresya'cım doğru şimdi bakınca hatırladım, ben de düşünüyorum ikisini birden ama korkuyorum bir yandan da senin kendini toplaman kaç gün sürdü? kaç günde işe dönerim diye hesap yapıyorum da..
en fazla 10 günde sorunsuz bi şekilde işe dönebilirsin.kasaltı olmazsa daha kısa sürer tahmin ederimseninle ilgilenecek biri olursa kısa sürede topalayabiliyosun ilk üç dört gün biras daha zor geciyo ama sonrası daha kolay.. günler gecio zaten hersey gönlünce olsun canım
Selam kızlar ben yeni üye oldum siteye.özge diye bi arkadaşım cenk tokata ameliyat olmuştu ve çok memnun olduğunu söyledi.bende araştırırken sizlerin yorumlarınızı okudumsanırım haftaya bende gidicem cenk tokatla görüşmeye gizeml fotoğraflarını çok merak ediyorum ama henüz göremiyorum
ya ben ameliyata pek sıcak bakmıyorum ama bu halimlede mutlu değilim psikolojik olarakta etkileniyorum ister istemez.ne yapsam ki bilmiyorum???
özgeyı tanıyorum sanırım..egede okuyan mı gecen sene temmuz 22 gıbı amelıyat oldu sanırım..benden 10 gun sonraa..eger oysa zaten benı gordu webcamda sargılarla ve karar verdı gıttı amelıyat oldu cenk beye..kontrollerde tanıstık eger aynı ozgeyse..sanırım 25 mesaj yazdıktan sonra konulara resımlerı gorebılıyosun..benım oncesı ve sonrasıda var albumlerımde..arkadasımsın zaten mesaj sayını doldurdugunda gorebılırsın..