izmirde gögüs büyütme ameliyatı

makusla canım kas zarı altı kas aldı veya meme dokusu altı bu yeri biz değil bedenimiz belirliyo cildine göre meme dokuna göre belirlenio..bende çağhan baytekine ameliyat oldum mesala papatya da ..papatyama kas zarı altı yerleştirildi protez bana kasaltı yani yöntem kişiye göre değişio..öncelikle doktora gidip bi ön görüşme yap hatta bir değil bi kaç doktora git ben öyle yaptım..:KK34:hepsi kasaltı yuvarlak protez dedi anladım ki benim için en uygunu bu..sonrasında doktorların güven vermesi önemliydi benim için oturdum düşündüm annemle gitmiştim görüşmelere çaghan bey de karar kıldım çok da memnunum daha 11 gün oldugu halde..:nazar:protez markasına fazla takılma çünkü bu konuda sertlik yumusaklık beklentilerine göre doktorunla karar verbiliyosun..bana iki marka önermişti doktorum uzun yıllardır kullanıyorum hiç şikayet almadım dedi biri daha yumuşak bi yapıya sahipmiş adını hatırlamıyorum bile diğeri mentor du diğerine göre biras daha sert dedi ama meme dokusundan uzak diil dedi ki burda en çok adı gecen protez mentordu ve memnun olan çok die ben onu tercih ettim öyle karar verdik ameliyat bi gün önce..yani bunlar çok ayrıntı..senin için şimdi en önemlisi doktor seçimi şu aşamada:nazar:hayırlısı olsun işh.ama ben gönül rahatlığıyla çağhan beyi tavsiye ederim çünkü çok alakalı:KK34:hersey gönlünce olsun canım..:KK76:

açıklamalı cevabın için teşekkür ederim. Çağhan bey ile görüştüm. kas zarı altı 270cc damla olabilir dedi.hatta marka konusunda da anlaştık sayılır ama en azından başka bir dr la görüşeyim dedim Cemil Tugay'a gittim.ama ameliyatı uzadığı için görüşemedim.bakalım artık 3 haziranda ahmet seyhana randevu aldım.
senin 11 gün olmuş. bu süre içinde kaç gün yardıma ihtiyacın oldu? benim 2 buçuk yaşında oğlum var var ve evde benimle ilgilenecek kimse yok. eşim de saat beşten sonra geliyor. senin fikirlerine ihtiyacım var.ne yapmalıyım? bu arada tam olarak ne kadar ödedin?

açıklamalı cevabın için teşekkür ederim. Çağhan bey ile görüştüm. kas zarı altı 270cc damla olabilir dedi.hatta marka konusunda da anlaştık sayılır ama en azından başka bir dr la görüşeyim dedim Cemil Tugay'a gittim.ama ameliyatı uzadığı için görüşemedim.bakalım artık 3 haziranda ahmet seyhana randevu aldım.
senin 11 gün olmuş. bu süre içinde kaç gün yardıma ihtiyacın oldu? benim 2 buçuk yaşında oğlum var var ve evde benimle ilgilenecek kimse yok. eşim de saat beşten sonra geliyor. senin fikirlerine ihtiyacım var.ne yapmalıyım? bu arada tam olarak ne kadar ödedin?

cnm benimde 10 gün oldu oğlun çok küçük yanlız olmaz :KK50: mutlaka sana bakıcak biri olmalı en azından ir hafta
benim arkadaşım yanımdaydı 4 gün kaldı sonrasında eşim hep evdeydi o yardım etti oğlumda büyük olduğundan o bile kalkmama yardım ediyordu :KK49: hala ben kalkarken yardım ediyimmi anne diyor :KK70: alıştı çocuk :KK61:
o yüzden önce biri olsun yanında yoksa sonrasında zaten duygusal oluyorsun bide yanlız olursan senin için hem piskolojik olarakta kötü olur niye oldum demeye başlarsın

tabi görüş diğer doktorlarla da araştır.ben cemil beyle de görüşmüştüm...çağhan bey de karar kıldım bilmiyorum bana daha ilgili gelmişti.:44:ama cemil beyden de memnun olan çok kişi var..şunu belirteyim yüzyüze görüşmek doktor karar asamasında çok önemli.:nazar:canım benim de oğlum var krese gidio altıbuçukta gelio.10 gün annem kaldı bana bişi yaptırmadı sağolsun..buda benim iileşmemi çabuklaştırdı açıkçası..:KK16:canım annem benim bugün gitti evine bi babama bakar gelir yine içine sinmez..yani en azından bi hafta seninle ilginecek biri olmalı bence çünkü oğlun küçük kucak falan isteyebilir die düşünüyorum..benim kasaltı olduğu için ağrılı oldu özellikle 3- 4 gün zor gecti..ama gün gectikçe ii oluyosun:KK76:fiyat konusuna gelince ben iki ameliyat oldum(burun+göğüs) nakit ödedim bu yüzden hatrı sayılır bi indirim yaptı çağhan bey,ama tek gögüs ameliyatı 4000 4500 falan sanırım.gittiğinde sormadın mı canım..yani çağhan bey çok da paracı biri diil.biras esneyebilir die düşünüyorum ben ...keşke kesin rakam alsaydın:26:şimdi ben ne desem yalan olur ama fiyat aralığı bu bildiğim kadarıyla..özel ege sağlık hast. oldum .bilmek istersen bunu da belirteyim:KK34:sormak istediğin bişi varsa sorabilirsin cevaplarım tatlım:nazar:sevgiler!!

Canım ben de cemıl beyle gorustum epey ılgılı bı doktor dusunebılırsın fıyat olarak banna 4000 tl dedı kent hastanesınde yapıyor amelıyatı tabı yapılacak amelıyata gore degısır sanırım yuz uze gorusmende yara var bencede benım de fınal sınavlarım var bu hafta hazırrana gırergırmez hemen olmayı dusunuyorum cemıl beye

evet canım,çağhan bey ile görüşmüştüm biliyorum yani. cemil beyle görüşmek bir türlü kısmet olmadı:KK43:

4.500 tl ye yapıyor cemil bey.senin görüşemediğin pazartesi günü bende görüşemedim amelıyatı uzamıs.ben cemil beyden cok memnun kaldım.anlayışlı ve sakin.çok rahatlatıcı bir yanı var.tekrardan randevu alıp görüşmeni tavsiye ederim.

mayacım ben de burun revizyon ve göğüs büyütmeyi beraber düşünüyorum henüz yüzyüze görüşmedim ama cemil beyden randevu almayı düşünüyorum, çağhan beyle iletişime geçmedim henüz, sen cemil beyden neden vazgeçmiştin merak ettim?

mayacım ben de burun revizyon ve göğüs büyütmeyi beraber düşünüyorum henüz yüzyüze görüşmedim ama cemil beyden randevu almayı düşünüyorum, çağhan beyle iletişime geçmedim henüz, sen cemil beyden neden vazgeçmiştin merak ettim?

mermes ben cemil beye oldum amelıayatımı.karıstırdın sanırım sen :)
cok da memnunum kendısınden.
burunda da cok basarılı benden once cok yakın bır arkadasım kendısıne burun amelıyatı oldu bende onun tavsıyesıyle gıttım meme estetıgı olan arkadasların memnunıyetını aldıktan sonra.cok rahat bır surec gecırdım.benım sayfama da bakabılırsın

lale devri serenay sarıkayanın göğüslerini yapan doktora git bence :) avatarındaki bayanla dizideki bayanın göğüsleri aynı. ama İstanbullll malesef senin için

:) pardon maya o kadar mesaj-yorum okuyunca hakkaten karıştırdım..tamam şimdi okuycam sayfanı..aklıma takılanlar olursa rahatsız ederim seni :)

canım çağhan bey burun ve göğüs ameliyatı olan benim:KK9::KK34:

Aresya'cım doğru şimdi bakınca hatırladım, ben de düşünüyorum ikisini birden ama korkuyorum bir yandan da senin kendini toplaman kaç gün sürdü? kaç günde işe dönerim diye hesap yapıyorum da..

Aresya'cım doğru şimdi bakınca hatırladım, ben de düşünüyorum ikisini birden ama korkuyorum bir yandan da senin kendini toplaman kaç gün sürdü? kaç günde işe dönerim diye hesap yapıyorum da..

en fazla 10 günde sorunsuz bi şekilde işe dönebilirsin.kasaltı olmazsa daha kısa sürer tahmin ederim:KK55:seninle ilgilenecek biri olursa kısa sürede topalayabiliyosun ilk üç dört gün biras daha zor geciyo ama sonrası daha kolay..:nazar:günler gecio zaten:KK76:hersey gönlünce olsun canım:KK34:

en fazla 10 günde sorunsuz bi şekilde işe dönebilirsin.kasaltı olmazsa daha kısa sürer tahmin ederim:KK55:seninle ilgilenecek biri olursa kısa sürede topalayabiliyosun ilk üç dört gün biras daha zor geciyo ama sonrası daha kolay..:nazar:günler gecio zaten:KK76:hersey gönlünce olsun canım:KK34:

sağol aresya'cım, insallah dedigin gibi olur :KK61:

Selam kızlar ben yeni üye oldum siteye.özge diye bi arkadaşım cenk tokata ameliyat olmuştu ve çok memnun olduğunu söyledi.bende araştırırken sizlerin yorumlarınızı okudum :KK34: sanırım haftaya bende gidicem cenk tokatla görüşmeye :KK61: gizeml fotoğraflarını çok merak ediyorum ama henüz göremiyorum:KK59:

ya ben ameliyata pek sıcak bakmıyorum ama bu halimlede mutlu değilim psikolojik olarakta etkileniyorum ister istemez.ne yapsam ki bilmiyorum???

Selam kızlar ben yeni üye oldum siteye.özge diye bi arkadaşım cenk tokata ameliyat olmuştu ve çok memnun olduğunu söyledi.bende araştırırken sizlerin yorumlarınızı okudum :KK34: sanırım haftaya bende gidicem cenk tokatla görüşmeye :KK61: gizeml fotoğraflarını çok merak ediyorum ama henüz göremiyorum:KK59:

özgeyı tanıyorum sanırım..egede okuyan mı gecen sene temmuz 22 gıbı amelıyat oldu sanırım..benden 10 gun sonraa..eger oysa zaten benı gordu webcamda sargılarla ve karar verdı gıttı amelıyat oldu cenk beye..kontrollerde tanıstık eger aynı ozgeyse..sanırım 25 mesaj yazdıktan sonra konulara resımlerı gorebılıyosun..benım oncesı ve sonrasıda var albumlerımde..arkadasımsın zaten mesaj sayını doldurdugunda gorebılırsın..

ya ben ameliyata pek sıcak bakmıyorum ama bu halimlede mutlu değilim psikolojik olarakta etkileniyorum ister istemez.ne yapsam ki bilmiyorum???

senı cok ıyı anlıyorum canım bende oyleydım bı zamanlar ama amelıyattan baska cozumun yok..gıdıp haplara yada kremlere o kadar para odeme hıc bı faydası olmuyo benım endokrınolojı doktorumda var duzenlı takıbınde oldugum bırısı ve hıc onermıyo ve en saglıklısı yaptırmak ıstıyosan gıt sılıkon protez taktır demıstı..o kullanılanlar ne kadar bıtkısel desede hormonlarını alt ust edıyo.. en saglıklısı jel sılıkon protezler.

Son düzenleme:
özgeyı tanıyorum sanırım..egede okuyan mı gecen sene temmuz 22 gıbı amelıyat oldu sanırım..benden 10 gun sonraa..eger oysa zaten benı gordu webcamda sargılarla ve karar verdı gıttı amelıyat oldu cenk beye..kontrollerde tanıstık eger aynı ozgeyse..sanırım 25 mesaj yazdıktan sonra konulara resımlerı gorebılıyosun..benım oncesı ve sonrasıda var albumlerımde..arkadasımsın zaten mesaj sayını doldurdugunda gorebılırsın..

Evet canım egede okuyan özge aynı kişiden bahsediyoruz sanırım :KK70: ben kesin kararımı verdim bu ameliyatı olucam.devlet hastanesinde yavuz keçeci diye bi dr varmış salı günü hem onunla hem cenk beyle görüşücem kesin kararımı veririm artık.Doktorun verdiği güven çok önemli bu konuda bakalım.şu msj sayımı da biran önce doldurup resimlerini görebilsem süper olucak :KK70:

X