izmirde gögüs büyütme ameliyatı

tam olarak ne kadar para gitti?

peşin olarak 4000tl ödedim muayene ücretini düştük muayene ücreti 90tl.ayrıca hastane A sınıfı bir hastane devletin belirlediği kurallara göre 1.sınıf yani tam teşekküllü bu benim için önemli çünkü ben bir yakınımı özel hastanenin ihmali nedeni ile kaybettim

hımm başın sağ olsun canım üzüldüm gerçekten.ihmal dolayısıyla böyle bir şey yaşamanız çok kötü. cevap için teşekkürler. ben de düşünüyorum ama epey paraymış bankalar kredi falan verirler mi ki?birden aklıma geldi. olabilir mi acaba? "estetik kredisi"

9 ay oldu ben amelıyat olalı degısmemıs ucretı aynı..garantı kartın varsa bolebılıyo ama kaca boler vade farkı varmı bunların detayını bılmıyorum..sadece garantıyle anlasması oldugunu bılıyorum..

Son düzenleme:

bankadan özel tüketici kredisi alabilirsin maaşının 3 katına kadar veriyor bazı bankalar daha fazlada verebiliyor mesela maaşını aldığın banka tabi 4000 çekiyorsun faizle 4500 falan ödersin cenk bey taksite vade farkı koyuyor diye biliyorum en son olan arkadaşa 6ya bölmüştü sanırım

pierlottı canım goremıyom senı uzun zamandır..nerelerdesın..her sey yolunda dımı ..

bu konuyu gördüğüme çok sevindim ya
arkadaşlar bende izmirdeyim hem doğru doktoru bulamamak hemde neticenin olumlu olmama riski beni korkutuyor
ama cesaretleniyorum sizleri okudukça :)
cenk beyden başka seçeneklerimiz varmıdır tavsiye edeceğiniz???

birde benim limoncuklar gibi küçük memeli olan canlarım şimdi nasıl hissediyorsunuz?
psikolojim bozuldu artık ya

birde benim limoncuklar gibi küçük memeli olan canlarım şimdi nasıl hissediyorsunuz?

benı gordun canım..bu konu baslıgında cenk beye amelıyat olan dıger arkadasların sureclerıde var..
maya ve papatya55 ın doktorları aynı sanırım onlarda memnun onların doktoruylada gorusebılrsın.

Son düzenleme:
benı gordun canım..bu konu baslıgında cenk beye amelıyat olan dıger arkadasların sureclerıde var..
maya ve papatya55 ın doktorları aynı sanırım onlarda memnun onların doktoruylada gorusebılrsın.

papatyanın doktoru çağhan baytekin benımkısı cemil tugay ama ıkımzıde memnunuz.

hemen düzeltme gelmiş :)

kızlar sizlerin memelerine baktıkça kendi memelerim varmış gibi seviniyorum :)
umarım kısa zamanda cesaret edip sizlerin aranıza katılacağım
bol bol resim görmek istiyorum ama sadece gizemin resimlerini görebildim başka albümü olan arkadaşlarımız varmı?

gizemcim benim limoncuklarımda senin eski halin gibi ya çok istedim seninkileri görünce özendim valla

kas zarı altı kesisiyle ameliyat yapan doktor var mı izmir'de?

kızlar ben izmir de çağhan baytekine ameliyat oldum. kas zarı altı yöntemiyle yaptı. benim konumdaki sayfaları bir okuyun isterseniz. öptüm

pisici ben cemıl tugaya oldum amelıyatımı ve asırı derecede memnun kaldım hem agrım olmadı hem boyuttan hemde 2 hafta gecmesıne ragmen seklınden ve yumusaklıgından cok memnunum.
psıkoljın bozulmasın sonrasında amelıyat oldugunu bıle unuturmussun.ben 2 haftada bıle unutmaya bsladım

canım hangi marka protez konuldu?

makusla canım kas zarı altı kas aldı veya meme dokusu altı bu yeri biz değil bedenimiz belirliyo cildine göre meme dokuna göre belirlenio..bende çağhan baytekine ameliyat oldum mesala papatya da ..papatyama kas zarı altı yerleştirildi protez bana kasaltı yani yöntem kişiye göre değişio..öncelikle doktora gidip bi ön görüşme yap hatta bir değil bi kaç doktora git ben öyle yaptım..hepsi kasaltı yuvarlak protez dedi anladım ki benim için en uygunu bu..sonrasında doktorların güven vermesi önemliydi benim için oturdum düşündüm annemle gitmiştim görüşmelere çaghan bey de karar kıldım çok da memnunum daha 11 gün oldugu halde..protez markasına fazla takılma çünkü bu konuda sertlik yumusaklık beklentilerine göre doktorunla karar verbiliyosun..bana iki marka önermişti doktorum uzun yıllardır kullanıyorum hiç şikayet almadım dedi biri daha yumuşak bi yapıya sahipmiş adını hatırlamıyorum bile diğeri mentor du diğerine göre biras daha sert dedi ama meme dokusundan uzak diil dedi ki burda en çok adı gecen protez mentordu ve memnun olan çok die ben onu tercih ettim öyle karar verdik ameliyat bi gün önce..yani bunlar çok ayrıntı..senin için şimdi en önemlisi doktor seçimi şu aşamadahayırlısı olsun işh.ama ben gönül rahatlığıyla çağhan beyi tavsiye ederim çünkü çok alakalıhersey gönlünce olsun canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…