-
- Konu Sahibi asminreina
tam olarak ne kadar para gitti?
peşin olarak 4000tl ödedim muayene ücretini düştük muayene ücreti 90tl.ayrıca hastane A sınıfı bir hastane devletin belirlediği kurallara göre 1.sınıf yani tam teşekküllü bu benim için önemli çünkü ben bir yakınımı özel hastanenin ihmali nedeni ile kaybettim
hımm başın sağ olsun canım üzüldüm gerçekten.ihmal dolayısıyla böyle bir şey yaşamanız çok kötü. cevap için teşekkürler. ben de düşünüyorum ama epey paraymışbankalar kredi falan verirler mi ki?birden aklıma geldi. olabilir mi acaba? "estetik kredisi"
bankadan özel tüketici kredisi alabilirsin maaşının 3 katına kadar veriyor bazı bankalar daha fazlada verebiliyor mesela maaşını aldığın banka tabi 4000 çekiyorsun faizle 4500 falan ödersin cenk bey taksite vade farkı koyuyor diye biliyorum en son olan arkadaşa 6ya bölmüştü sanırım
birde benim limoncuklar gibi küçük memeli olan canlarım şimdi nasıl hissediyorsunuz?
psikolojim bozuldu artık ya
benı gordun canım..bu konu baslıgında cenk beye amelıyat olan dıger arkadasların sureclerıde var..
maya ve papatya55 ın doktorları aynı sanırım onlarda memnun onların doktoruylada gorusebılrsın.
papatyanın doktoru çağhan baytekin benımkısı cemil tugay ama ıkımzıde memnunuz.
bu konuyu gördüğüme çok sevindim ya
arkadaşlar bende izmirdeyim hem doğru doktoru bulamamak hemde neticenin olumlu olmama riski beni korkutuyor
ama cesaretleniyorum sizleri okudukça :)
cenk beyden başka seçeneklerimiz varmıdır tavsiye edeceğiniz???
kas zarı altı kesisiyle ameliyat yapan doktor var mı izmir'de?
kas zarı altı kesisiyle ameliyat yapan doktor var mı izmir'de?
birde benim limoncuklar gibi küçük memeli olan canlarım şimdi nasıl hissediyorsunuz?
psikolojim bozuldu artık ya
canım hangi marka protez konuldu?
arkadaşlar cemil tugay göğüs ameliyatını ne kadara yapıyor?
canım hangi marka protez konuldu?[/QUOT
cemıl tugayı mı soruyorsun?