İzmirde Göğüs büyütme ameliyatı

Ybo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2016
55
7
44
arkadaslar rıca ediyorum ızmırde dr tavsıye eder mısınız ,göğüs büyütme?
Fatih Uygur 3000 Euro dedi ,turkıyede 9000 tl yapıyor bana bu fiyat söyledi (yurtdısındayım )o yüzden ekedim zaten burada da ona yakın fıyat 3000 Euro!!!ki uçak masrafı ,otel masrafı YÖK
Özgür Sunay ile görüştüm çok ilgili ama hiç yorum bulamıyorum yaptıranlar var mı ? Fiyatı uygun oldu ,iletişimi çok iyiydi ama yorum istiyorum lütfen
Görkem Çalışkan’da iletişim ve fiyat güzel ama yine torum bulamıyorum,
Ve bir de Fahri Molayorum yapın lütfen arkadaşlar Mayıs’ta ameliyatımı olmak istiyorum

Ayy şimdi fahri mola’nın asistanı ile görüştüm .şubatta ücret 10 bin 12 bin arası dedi ,iyi ama şimdi 12 bin 14 bin arası dedi pahalanmış protezler

Bu arada ben tüm bilgi ve ilgimi verip yazıyorum ,siz de yazarsanız sevinirim arkadaşlar

Kimse yok mu arkadaslar ,cevaplariniz cok onemli

Bu konu gorunebiliyor mu :)))actim Ama yayinlanmasi zaman mi aliyor ,ya da horunebiliyor mu Simdi ?

Ben ekim de ameliyat oldum canım. Fatih uygur a. 8 bin liraydı . Şimdi artmış fiyatlar bin lira. Muhtemelen dolar ve euro nun hızla artışından kaynaklı. O yüzden ne kadar erken olunur sa o kadar iyi. Ama gerçekten ciddi bi bütçe ayırmak gerekiyor. Çok absürd düşük ve yüksek fiyat verenler de olur mutlaka ama durup bi düşünmek lazım. Ortalama fiyatlar 10 bin lira civarı.

Reactions: Ybo
Tesekkurler Paris cevap icin ,Ama fatihbuygur eledim farkli ve arada ciddi fark var turkiyedekiler icin 9000 demis bana 3000 euro dedi 15,500 tl gibi birsey yapiyor ,Bøyle olunca o parayi vereceksem bile Baska bir DR tercih ederim ,bana şık bir davranış gibi gelmiyor

Bu arada dr Özgür Sunay hakkında tecrübesi olan arkadaşlar ,rica ediyorum yazar mısınızçook ihtiyacım var bilgiye

Y Ybo Fatih Bey’e sordun mu peki bu fiyat farkı neden böyle diye ?

Reactions: Ybo
Arkadaşlar merhaba, ben de uzun zamandır ameliyat olmayı duşunuyorum. Ancak etrafın baskısı çok kafamı karıştırdı. Sut konusu, kanser riski gibi söylentiler var mide bulandırıyor. Bir fikri olan varsa ve paylaşırsa çok sevinirim allak bullağım

Burda ameliyat olan belki yüzlerce insan var. Beden senin karar senin. Hayatta her zamn risk almak zorundayız. Söylentiler e kulak asacak olsaydık sanırım hiçbirimiz ameliyat olmazdı. İçtiğimiz su da dahi kanser riski var. Süt konusuna gelecek olursak burda ameliyat olupta sonradan hamile kalıp süt veren arkadaşlar var. BunlarI da bi düşün derim. Hayat önümüze çıkan riskleri düşünecek kadar uzun değil bence. İmkanın varsa kimseye kulak asma.

Kizlar ufuk bilkayın suan ki fiyatını bilen varmi cok artmıs fiyatlar 8000e yapan iyi bi doktor yokmu ya :ss

Çok haklısın.. Buradaki dayanışma o kadar hoşuma gitti ki kendimi aranızda buldum. Çok teşekkür ederim İnan içim rahatladı

Fatih uyguru da kardeşi murat uyguru da biliyorum ve bir süre murat uygurla aynı hastanede calismisligim var. Ve malesef yurtdışı hastalarına fiyat hep daha yukarıdan söyleniyor. Bizzat görüyordum. Çifte standart uyguluyorlar malesef. Bulabildiniz mi düzgün bir dr çok merak ettim?

canımm meme ucundan yaptırmadıgın sürece ve doktorun ıyi olup süt kanallarına zarar vermedıgı surece emzırebılırsın. bende cocuk planlıyorum ve doktorum mmeme altından yaptı süt kanalları zarar görmesin diye. 9. seneme girdim ve hıc sıkıntı yasamadım. doktorum CENK TOKAT. herzaman görüşürüzde amelıyat bitti güle güle demiyo. ben aydındayım izmire gittikçe mutlaka ugrar bı kontrolden gecerim. cayını ıcer cıkarım

Arkadaşlar izmirde uygun fiyata yapan hangi doktorlar var fiyat bilenler paylasabılırmı acaba cocugum kucuk doktor gezemıyorum

Güncel fiyat billmiyorum ama ben cenk tokata yaptırdım. 10 sene bitti. Son 1 senedır bebekte var emzirdimde. Hiç bir sorun yaşamadım.

Cenk Tokat, Görkem Caliskan, Fahri Solmaz suan 20bin civari istiyor
Ufuk Bilkay da 20 bine yakin bir fiyat söylemisti
Fatih Hocada yaptirdim ben 16 bine ama o da zam yapabilir.
saydigim doktorlarin hepsi 6 aya bir zam geliyor dedi.
Türker Üstün ve Özgür Sunay 15binin altindaydi en son degistimi bilmiyorum.
Izmir de ismi bilindik tanindik Doktorlar cok fiyat istiyor. Binlerce cerrah var bir cogu telefonda fiyat söylüyor gidemezseniz telefondan fiyat isteyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…