arkadaslar rıca ediyorum ızmırde dr tavsıye eder mısınız ,göğüs büyütme?
Fatih Uygur 3000 Euro dedi ,turkıyede 9000 tl yapıyor bana bu fiyat söyledi (yurtdısındayım )o yüzden ekedim zaten burada da ona yakın fıyat 3000 Euro!!!ki uçak masrafı ,otel masrafı YÖK
Özgür Sunay ile görüştüm çok ilgili ama hiç yorum bulamıyorum yaptıranlar var mı ? Fiyatı uygun oldu ,iletişimi çok iyiydi ama yorum istiyorum lütfen
Görkem Çalışkan’da iletişim ve fiyat güzel ama yine torum bulamıyorum,
Ve bir de Fahri Molayorum yapın lütfen arkadaşlar Mayıs’ta ameliyatımı olmak istiyorum
Tesekkurler Paris cevap icin ,Ama fatihbuygur eledim farkli ve arada ciddi fark var turkiyedekiler icin 9000 demis bana 3000 euro dedi 15,500 tl gibi birsey yapiyor ,Bøyle olunca o parayi vereceksem bile Baska bir DR tercih ederim ,bana şık bir davranış gibi gelmiyorBen ekim de ameliyat oldum canım. Fatih uygur a. 8 bin liraydı . Şimdi artmış fiyatlar bin lira. Muhtemelen dolar ve euro nun hızla artışından kaynaklı. O yüzden ne kadar erken olunur sa o kadar iyi. Ama gerçekten ciddi bi bütçe ayırmak gerekiyor. Çok absürd düşük ve yüksek fiyat verenler de olur mutlaka ama durup bi düşünmek lazım. Ortalama fiyatlar 10 bin lira civarı.
Burda ameliyat olan belki yüzlerce insan var. Beden senin karar senin. Hayatta her zamn risk almak zorundayız. Söylentiler e kulak asacak olsaydık sanırım hiçbirimiz ameliyat olmazdı. İçtiğimiz su da dahi kanser riski var. Süt konusuna gelecek olursak burda ameliyat olupta sonradan hamile kalıp süt veren arkadaşlar var. BunlarI da bi düşün derim. Hayat önümüze çıkan riskleri düşünecek kadar uzun değil bence. İmkanın varsa kimseye kulak asma.Arkadaşlar merhaba, ben de uzun zamandır ameliyat olmayı duşunuyorum. Ancak etrafın baskısı çok kafamı karıştırdı. Sut konusu, kanser riski gibi söylentiler var mide bulandırıyor. Bir fikri olan varsa ve paylaşırsa çok sevinirim allak bullağım
Burda ameliyat olan belki yüzlerce insan var. Beden senin karar senin. Hayatta her zamn risk almak zorundayız. Söylentiler e kulak asacak olsaydık sanırım hiçbirimiz ameliyat olmazdı. İçtiğimiz su da dahi kanser riski var. Süt konusuna gelecek olursak burda ameliyat olupta sonradan hamile kalıp süt veren arkadaşlar var. BunlarI da bi düşün derim. Hayat önümüze çıkan riskleri düşünecek kadar uzun değil bence. İmkanın varsa kimseye kulak asma.
10.000 civarında benim de duydugum fiyatlar açıkcası.Kizlar ufuk bilkayın suan ki fiyatını bilen varmi cok artmıs fiyatlar 8000e yapan iyi bi doktor yokmu ya :ss
Fatih uyguru da kardeşi murat uyguru da biliyorum ve bir süre murat uygurla aynı hastanede calismisligim var. Ve malesef yurtdışı hastalarına fiyat hep daha yukarıdan söyleniyor. Bizzat görüyordum. Çifte standart uyguluyorlar malesef. Bulabildiniz mi düzgün bir dr çok merak ettim?Tesekkurler Paris cevap icin ,Ama fatihbuygur eledim farkli ve arada ciddi fark var turkiyedekiler icin 9000 demis bana 3000 euro dedi 15,500 tl gibi birsey yapiyor ,Bøyle olunca o parayi vereceksem bile Baska bir DR tercih ederim ,bana şık bir davranış gibi gelmiyor
canımm meme ucundan yaptırmadıgın sürece ve doktorun ıyi olup süt kanallarına zarar vermedıgı surece emzırebılırsın. bende cocuk planlıyorum ve doktorum mmeme altından yaptı süt kanalları zarar görmesin diye. 9. seneme girdim ve hıc sıkıntı yasamadım. doktorum CENK TOKAT. herzaman görüşürüzde amelıyat bitti güle güle demiyo. ben aydındayım izmire gittikçe mutlaka ugrar bı kontrolden gecerim. cayını ıcer cıkarımArkadaşlar merhaba, ben de uzun zamandır ameliyat olmayı duşunuyorum. Ancak etrafın baskısı çok kafamı karıştırdı. Sut konusu, kanser riski gibi söylentiler var mide bulandırıyor. Bir fikri olan varsa ve paylaşırsa çok sevinirim allak bullağım
Bu arada dr Özgür Sunay hakkında tecrübesi olan arkadaşlar ,rica ediyorum yazar mısınızçook ihtiyacım var bilgiye