İzmirde Göğüs büyütme ameliyatı

Bence 1 kere olacagınız bir ameliyat. Para biriktirip iyi bir cerraha yaptırın. Nedenine gelince 2009 dan beri bu forumdayım. Bende zamanında cok arastırdım. O kadar başarısız amelıyat olanlara denkgeldim ki
Düzeltmeye girincede astar yüzünü geçiyor.ben cenk beye ameliyat olmustum.. O kadar memnunim ki bu süreçte emzirdim de hiç bir sıkıntı yada sarkma yaşamadım.

Özgür sunayla görüşmeniz nasıl geçmişti?

Merhaba kaç cc oldu sizin sonuçtan memnun musunuz ?
315cc takti Dr Bey sagolsun „ ben cok kücük meme yapmam zaten“ dedi gönlümü fethetti, daha büyügü de sigmazmis zaten daha önce görüstüklerim 290 filan demisti. Ama 315 ideal hatta 300 bile yetermis diyorum simdi cünkü her giydigimde dekolte oluyor
Sonuctan cok memnunum cabuk iyilestim kendim yattim kendim kalktim dusumu aldim kollarimi da kaldirdim sorunum olmadi cok sükür. Ameliyatin ertesi günü alisverise gittim.
Drenler rahatsiz ediyor bir tek onu da 4.gün kontrolunde cikardilar. Tavsiye ederim yani bu Ameliyati ...

Kolay atlatmanıza memnun kalmanıza çok sevindim pişman olan memnun olmayan da var maalesef. Boy ve kilonuz neydi dokunuz var mıydı acaba kendiminkiyle karşılaştırmak amacıyla soruyorum Bir de Fatih bey şuan on yedi bin tlye yapıyor galiba değil mi ?

1.58 boy , kilom 51
malesef öyleymis evet bende kontrole gidicem haftaya bakalim, 6ay oldu ara sira batmalar ve sertlik haric sikayetim yok ama bunlar normal seyler. 1 seneyi bulur demislerdi.
17binse iyi, bir arkadasima 20bin demis ... fiyat konusunda izmir hic güvenilir degil malesef.

Tabi ağrılar batmalar çok normal herkes yaşıyor umarım atlatırsınız onları da. Fatih bey yurtdışından gelenlere de biraz fazla fiyat söylüyormuş acaba siz kaça yaptırdınız ? Ben 160ım 43 kiloyum küçük d cup olmak istiyorum 400 cc düşünüyorum ama muayeneye gidemiyorum Covidden dolayı

Ben 16bin ödedim, dogrudur bazi doktorlar bize direk Euro fiyati söylüyor
400cc boyunuza göre cok hantal durabilir ama siz bilirsiniz, zaten kendisi fikrini ve olabilecek seyleri söylüyor. 43 kiloda 400cc belki sigmaz bile. Bana 315‘den büyügü sigdiramadim demisti ama Gögüs duvari ve doku önemli. Ben dümdüzdüm

Evet dediğiniz gibi belki sığmaz bile ben şansımı zorlayacağım. 11 cm dokum var aslında meme altım 71 meme çevrem 82

Bende fatih bey
yok ben 1 gece kaldim hastanede ... Allah Allah ilginc. Yeni mi dediler acaba? Coronadan dolayidir belki. Ayni gün eve gidemezdim ya imkansiz
Bende fatih beyi düşünüyordum aradığımda kansız teknikle oluyor ameliyatlar bu yüzden hastanede kalmayıp taburcu oluyosunuz dendi. Bende böyle olunca eledim direkt onu. Siz ne zaman ameliyat oldunuz?

Bende fatih bey

Bende fatih beyi düşünüyordum aradığımda kansız teknikle oluyor ameliyatlar bu yüzden hastanede kalmayıp taburcu oluyosunuz dendi. Bende böyle olunca eledim direkt onu. Siz ne zaman ameliyat oldunuz?
Kansiz teknik terimini ilk defa duyuyorum, baska neler söyledi Yasemin Hanim? Dren takiyor icinde biriken ilacli su disari atsin diye rengi de kirmiziydi kana benziyodu belki de bi miktar kan da cikmistir yani bende. Fatih Bey yenilikci bir Doktor acaba Amerikada yapilan Flash Recovery sistemini mi yapmaya basladi? Onda da ayni gün evd dönüyorsun cok rahat diye duymustum.
Ben 6 ay önce oldum 1 Gece Karsiyakada özel bir hastanede kaldim. Araliklarla gelip ignemi yaptilar yoksa ilk gün duramazdim ben, aci ve baski hissi vardi cünkü.

Bana öyle söylendi. Geçmiş olsun bu arada. İlk gününüzde ağrılarınız nasıldı ve şimdi memnun musunuz sonuçtan

Bana öyle söylendi. Geçmiş olsun bu arada. İlk gününüzde ağrılarınız nasıldı ve şimdi memnun musunuz sonuçtan

haftaya ben kontrole gidicem, sorarim sizin icinde bir arkadasim daha ameliyat olmak istiyordu. Bu hemen taburcu etme isi neymis ögreneyim. Gerci istanbulda da bazi hastaneler ayni gün taburcu ediyor mesela Vanity.

Ben anesteziden hemen uyandim odama cikar cikmaz ve hic narkoz almis gibi degildim orda bi sevindim acikcasi.
kas alti oldugu icin ilk bi üst vücut bloke oluyor kalkmak Veya yataktasaga sola kaymak icin destek sart. Klise olacak ama tas baglamislar gibi bir agirlik ve gerginlik var icinizde.Taştan balon gibi. Göğüs duvarım acıdı benim silikonun değdiği yerler yanıyordu ilk gün. Ağrı kesici ve kas gevşeticiler rahatlattı biraz sonra açlımaya gevşemeye başlıyorsunuz. Ben yürüdüm, Tuvaletimi kendim gördüm ama kapıyı kendim açamadım ve pijamamı çekmek zordu. Ertesi gün taburcu oldum eve gittm yemek bile yaptım yani ilk gün bütün zorluk orda da uyuyabilirseniz rahat geçiyor.

Kişiden kişiye değişir tabi ama öyle bir Hafta oturarak uyudum yok 1 ay acılar çektim bana hep abartı gelmişti. Benim deneyimim cok iyi yönde oldu. Tek sıkıldığım nokta, kavanoz bile acsam gögüs kası aktifleştigi icin Protezi sıkması. Kendi kaslarımla protezleri oynatabiliyorum yani malesef asla kendi Memen gibi degil ama o görüntüsü herşeye değer

Çok teşekkürler. Umarım benimde iyi geçer. Ama şu protezin hareket etmesi olayının düşüncesi bile kötü yapıyor beni. Alıştınız mı sonradan? Her kas sıkışınızda hissediyor musunuz protezi?

İnşallah umarım
yok yani memeden bagımsız degil kastettiğim. Tümüyle kaslarını sıktığında Memelerde oynuyo. Belki normal memede de öyledir bilmiyorum ki hiç memem olmamıştı daha önce yüzüstü yatarken ve sporda gögüs hareketi yaparken cok zorlanıyorum sadece ama bu da zamanla geçecektir senesinin dolmasını bekliyorum

Bende öyleyim hiç memem yok sırt üstü yatarken nasıl sıkıntınız oluyor. 6 ay geçmiş bir de. Nasıl zorlanıyorsunuz?

Bende öyleyim hiç memem yok sırt üstü yatarken nasıl sıkıntınız oluyor. 6 ay geçmiş bir de. Nasıl zorlanıyorsunuz?

rahat degil cünkü yatakla aranda 2 tane top var hissi yaratıyor bende yatarken, yastık gibi icine göçme durumu yok öyle olmasıda imkansız. Zaten cok doğal aynı kendi meme dokun gibi bişey beklemek imkansız ne de olsa yanancı bir madde var vücudunda ne kadar adapte olbilir ki. Bu işin fıtratıda bu göze almak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…