haftaya ben kontrole gidicem, sorarim sizin icinde bir arkadasim daha ameliyat olmak istiyordu. Bu hemen taburcu etme isi neymis ögreneyim. Gerci istanbulda da bazi hastaneler ayni gün taburcu ediyor mesela Vanity.
Ben anesteziden hemen uyandim odama cikar cikmaz ve hic narkoz almis gibi degildim orda bi sevindim acikcasi.
kas alti oldugu icin ilk bi üst vücut bloke oluyor kalkmak Veya yataktasaga sola kaymak icin destek sart. Klise olacak ama tas baglamislar gibi bir agirlik ve gerginlik var icinizde.Taştan balon gibi. Göğüs duvarım acıdı benim silikonun değdiği yerler yanıyordu ilk gün. Ağrı kesici ve kas gevşeticiler rahatlattı biraz sonra açlımaya gevşemeye başlıyorsunuz. Ben yürüdüm, Tuvaletimi kendim gördüm ama kapıyı kendim açamadım ve pijamamı çekmek zordu. Ertesi gün taburcu oldum eve gittm yemek bile yaptım
yani ilk gün bütün zorluk orda da uyuyabilirseniz rahat geçiyor.
Kişiden kişiye değişir tabi ama öyle bir Hafta oturarak uyudum yok 1 ay acılar çektim bana hep abartı gelmişti. Benim deneyimim cok iyi yönde oldu. Tek sıkıldığım nokta, kavanoz bile acsam gögüs kası aktifleştigi icin Protezi sıkması. Kendi kaslarımla protezleri oynatabiliyorum yani malesef asla kendi Memen gibi degil ama o görüntüsü herşeye değer