Gelinbaşı ve Gelin Tacı İzmirde gelin başı için kuaför aranıyorr !!

arkadaşlar şu şebneme gitmeyin....annem 20 yıl önce şebnem de yaptırmış çok güzel oldu diyo..ama o zamanlar o kadar da meşhur değilmiş...10 sene önce teyzem evlendi oraya gittik...o kadar doluydu ki...tmm o zamanlar en iyi yerlerden biriydi ama çok kalabalık küçücük yer..şimdi konaka giderken önünden geçiyorum ıyyy diyorum yani...o kadar para basıyolar ama bi tabela yaptıramıyorlar... gaziemirde orçin kuaför var..oraya gelebilirsiniz..hem temiz,hem güleryüzlüler...daha başka güzel kuafrler de var izmirde...şebnem gibi küçücük bir yere sıkışmak zorunda değilsiniz ki...

Kızlar şebnemi hiç tavsiye etmiyorum.Hem çok pis,hemde herkesi aynı şekil çıkarıyor meydana.Farklılık yok denecek kadar az oluyor.

Alsancak'ta Hasan var,saç ve makyajda çok başarılılar.bayanssulusmile Sevinç'in karşısındaki Gazi İÖO 'nuna giderken ilk sokakta.kaydirigubbakcemile2

kesinlikle murat birinci... ben üçkuyulardaki şubesine gitmiştim ve inanılmaz mutlu çıktım oradan, hem saç hem makyaj konusunda. ağlayacaktım nerdeyse... ben gelin paketlerinden birini seçmiştim, sir, saç bakımı, yüz bakımı, manikür pedikür, saç provası, saç ve süpper makyaj...
bana da bi ark tavsiye etmişti ve been şimdi gözüm kapalı herkese tavsiye ederim

Ben gelin başı için gitmedim,arkadaşımı yolladım.Saçı çok güzel olmuştu.Bayan makyözü de çok iyidir.Bebek gibi olmuştu..Ben de özel bir gün için makyaj yaptırmıştım,çok memnun kaldım.opuyorumnanaktan Hasan abi azcık uçuk kaçıktır bu arada.kaydirigubbakcemile3 Arkadaşım bir yıl önce 1000 tl 'ye anlaşmıştı ,ben gidip görüşünce 700 tl aldı onlardan,ama gelinin yanında da 2 kişi gidecekti.Siz tek giderseniz daha avantajlı olursunuz.yerimseniben

Zaten gülüm 2 kişi daha yanıma alsam dahi 700 çok ya mafoldumben

Yani o kadar yüksekten uçmayayım ben :kedi:

Murat kuaför nerede ki bayanssulusmile

canım üçkuyularda, balçova da, bi de galiba yalıda var ben üçkuyulardakine gittim. google da yazarsan çıkıyor.
canım sen hangi semtte arıyorsun? gaziemirde mesut kuaför var, saçta mesut abiyi çok övüyorlar, ben özel bi gün saçı yaptırmadım ama diğer şeyler için oraya giderim izmire gittiğimde.
Ama mesut abinin makyaj yapan kız inanılmaz güzel yapıyor.

vala üçkuyularda adalet hanım var, murat birincinin eşiymiş. onunla konuşursan, cici bi bayan indirim yapar, ama ben şimdi fiyatları bilemiyorum :KK43:
Mesut abi de uygundur ama tabi gelin başı girince işin içine bilemiyorum bilmiyorumkismile
ama ne olursa, kim olursa olsun umarım içinize siner arkadaşım, önemli olan o kuaförden mutlu çıkabilmek

Benim sürekli kuaförüm alsancakda ruhi. Nişanda saçımı ona yaptırdım harikaydı..
Herkes çok beğendi. Düğün de Allah nasip ederse yine ona gideceğim...
ama makyajımı Göztepe'de Atanur'a yaptırdım. Harika oldu makyajım....

selam kızlar bizde eşrefpaşa şebnem kuaförle anlaştık baştan içime pek sinmiyordu ama arkadaşımın arkadaşının düğününde gelin başı makyaj yaptırmış resimlerini gördüm harika yani o kadar iyi olmasa neden şebnem kuaför seçilsin beğenilioki gidilio yıllardır ayakta duruo.inşallah güzel bişey olur hem herkes memnun kalacak diye bi durum olamaz herkesin zevki düşüncesi farklıdır,yemek yeriz dışarda kimi çok beğenir kimi hiç beğenmez bunun gibi bişey şebnemi beğenende var beğenmeyende var şansımıza artık ne kadar çok titizlenirsen o kadar b..... çıkıo diyorum ben

Ya ben şebnemi hiç görmedim;ama sırada tonlarca insanın olduğu bir yerde

ben zaten sinirlenirim.En iyisi sakin bir yere saç yaptırmam olacaktır.

Hem öyle değişik meğişik bir topuz da istemeyeceğim için o zahmete de

katlanmama sanırım gerek yok. kaydirigubbakcemile2

X