- 17 Kasım 2008
- 3.621
- 0
- Konu Sahibi VadidekiZambak
Madam Janine i duyan var mı? izmirde profesyonel makyaj yapıyormuş, düğünden 1 ay önce cilt bakımına başlıyormuş.
Hadiyaa ben hiç duymadım nerdeymiş yerleri ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Madam Janine i duyan var mı? izmirde profesyonel makyaj yapıyormuş, düğünden 1 ay önce cilt bakımına başlıyormuş.
Şebnem mi :1ninca: Kesinlikle ve kesinlikle gitmeyinn iğrençç bi yerr :1no2: Ben nişanda gittim boya fıçısı gibi oldu yüzüm.Hiç beğenmedim saçımı herkes çok beğenmişti ama bana çok abartı gelmişti :1closedeyes:
Bende hala kuaför konusunda karar veremedim :1no2: Araştırıyorum..Profosyonel tv makyözüyle görüştüm 200 TL dedi sadece makyaja :1shok:
Bende İzmir bornovadayım banada önerebileceğiniz güzel bi kuaför var mı ?
aa ne güzel.umarım hepimz çook güzl oluruz canım.hemşerim bnm bnde işçievlerinde oturuom.jaleyi sordm bnde bana da 180 dedi.ama bnm gitçeğim kuaför tanıdık.arkdaşımız yani.güveniorum ona umarım güzl olurum.fotolarımı koycam inşşlh hazrandan sonra.snin düğün nerde olcak canımcım.bi hayali tuttuk.şirinyerde biliosunkaydirigubbakcemile5
fiyatları nasıl ???
evet biliyorum, canım hayırlısı olur inşallah, benim düğünüm de cennet vadisinde olcak buca çıkışında gölet yolu üzerinde biliyorsundur belki, inş güzel olur, bakalım bugün orda düğün var, düğün nasıl oluyor die bakmaya gideceğiz bakalıma.s.
Ooo baya iyiymişş..Fiyatıda çok iyi ama ben bornovadayım bana çok uzak orası :bbo:arkadaslar bende 18temmuzda evlenıyorum 16temmuzdada kınam var herkes bana sebnem kuafore gıt dedıler cok metettıler aradım yer yokmus sımdıkı yorunları okuyorumda ıyıkıde yokmus cok sevındem ınanın ya ınsanın en mutlu gunu ve bır kere olucak ıcıme sınmedıgını dsunemıyorum allah korusun kızlar, benım dugunumun olacagı yerle anlasmalı kuafor varmıs hbr verdıler susuz dedenın orda (ızmırde) arradım, geln basını hedıye yapıo, porselen makyaj yapıo ıstanbuldan ozel malzeler alıomus ıstersen takma kırpıgıne kadar takıo makyajdan once cılt bakımı yapıo ve ıstedıgın kadar provaya gıdebılıosun sac ve makyajda, benım cok ıcıme sındı gıdıcem prova olucam sadece 100mılyon alıo sac hedıye makyaj 100, sıze uyarım sakın porselen makyaj dıe kuru urunlerle yapılan makyaja kanmayın porselen makyaj dendımı sadece makyaj 100 150 oluo aklınızda olsun ve tamemen su bazlı urunlerle yapılıo
sadece makyaj mı yapıyo bahsettiğin yerde canım başka fikirleri olun varmı kuaför konusunda arkadaşlar
bende hatayda oturuyorum karsıyaka falan biraz uzak gelir.çok zormuş bu işler ya :))osça levent özlü fln nasıl acaba..