Kızlar kendinizi Ufuk Bilkay hocaya emanet edin..İşinde uzman müthiş bir doktor..
redoşcum mrb, izmirdeyim.büyük gün yarın.bugün ufuk bey le görüştüm yarın sabah fotolarım üzerinde konuşucaz ve ameliyat olucam.ama sanırım olmaktan vazgeçicem.çünkü bugün bile çok korktum.dudağım uçukladı!!buraya gelene kadar çok cesaretliydim, ortamı görünce korktum.
evet sonunda ameliyat günüm gelmişti.büyüük bir heyecan ve bi okadar korkuyla gittim.tüm cesaretimi topladım ve doktor beyin odasına girdim.ama maalesef dudağımdaki uçuk nedeniyle ameliyatım ertelendi.yalnız şunu söyleyeyim burun ameliyatı kişi için çooook önemli.sonuçta yüz değişiyo ve bunun geri dönüşü yok.ayrıca çok kolay bir ameliyat olduğunu da düşünmüyorum.ama gördüğüm şu ki doktorum çok yoğundu ve ameliyat olacağım gün bile ilgilenemedi benimle.korkularıma cevap alamadım.o yüzden arkadaşlar şunu söylemek istiyorum ameliyat edecek doktor hem alanında başarılı hem de hastalarıyla yakından ilgilenebilecek biri olmalı.benim doktorum alanında başarılı olabilir fakat diğer diğer konularda güvenemedim ve başka bir doktora olmaya karar verdim.hepinize sevgiler...
kızlar merhaba, ben duygu, yeni üye oldum, 2 ay sonrası için bir burun ameliyatı düşünüyorum, ama sitelerde gezip ameliyat öncesi ve sonrası yazılarını okuyunca korkudan ağladım, çok korkuyorum, anesteziden korkuyorum en başta, o masadan kalkamamaktan deli gibi korkuyorum, o ağrıları acıları şişlikleri çekebilirim belki ama ama bu narkoz korkusu öldürücek beni..sizlerden bazıları bu ameliyatı geçirmişsiniz ve 2. kez yaşamak istemiyorum diyenler olmuş, neden?çok mu zordu?lütfen başınızdan neler geçtiğini, neler hissettiğinizi anlatabilir misiniz?bir de ben ufuk bilkayı düşünüyorum, hiç şikayetçi olan var mı?lütfen bana yardım edin kızlarburnumdan kurtulmayı çok istiyorum ama cesaret sorunum var
mrb duygu, ben de uzuuuun süredir burnumdan şikayetçiydim.hem nefes sorunu yaşıyorum hem de görüntüsünden pek hoşnut değilim.sürekli araştırma yaptım.izmir de hangi doktor ii.,acaba estetikten sonra görüntüm nasıl olacak, estetik olanların öncesi ve sonrası fotoğraflarını nasıl, sürekli araştırdım, saatlerce netin başından kalkamadığım çok gün oldu.aslında hem çok korkuyordum hem de olmak istiyordum.sonuçta benim nefes problemim vardı olmak zorundaydım.veeee en sonunda tüm cesaretimi toplayıp 8 nisan için ufuk bilkaydan gün aldım.bence gerçekten ufuk bilkay çok başarılı fakat ben 7 nisan da muayene için gittiğimde korkum 100 kat daha arttı anında dudağım uçukladı.nedeni ise doktorum benimle yoğun bakımda konuştu,orda ameliyata girecek bir hasta yüksek sesle ağlıyodu, doktorum ameliyata girecekti ve üzerinde ameliyat elbiseleri vardı, ben bu şartlarda muayene oldum.dudağımda uçuk çıktığı için ertelendi.ben de ameliyat olmayı erteledim.ama şunu söyleyeyim ben ameliyat mutlaka olucam öncelikle yapmam gereken şey korkularımı azalttığımdan tam olarak emin olmak ve beni gerçekten anlayacak yine dalında başarılı bir doktor bulmak.ufuk bey çoook başarılı fakat beni korkmaktan vazgeçirmek için bişey yapmadı.
mrb duygu, ben de uzuuuun süredir burnumdan şikayetçiydim.hem nefes sorunu yaşıyorum hem de görüntüsünden pek hoşnut değilim.sürekli araştırma yaptım.izmir de hangi doktor ii.,acaba estetikten sonra görüntüm nasıl olacak, estetik olanların öncesi ve sonrası fotoğraflarını nasıl, sürekli araştırdım, saatlerce netin başından kalkamadığım çok gün oldu.aslında hem çok korkuyordum hem de olmak istiyordum.sonuçta benim nefes problemim vardı olmak zorundaydım.veeee en sonunda tüm cesaretimi toplayıp 8 nisan için ufuk bilkaydan gün aldım.bence gerçekten ufuk bilkay çok başarılı fakat ben 7 nisan da muayene için gittiğimde korkum 100 kat daha arttı anında dudağım uçukladı.nedeni ise doktorum benimle yoğun bakımda konuştu,orda ameliyata girecek bir hasta yüksek sesle ağlıyodu, doktorum ameliyata girecekti ve üzerinde ameliyat elbiseleri vardı, ben bu şartlarda muayene oldum.dudağımda uçuk çıktığı için ertelendi.ben de ameliyat olmayı erteledim.ama şunu söyleyeyim ben ameliyat mutlaka olucam öncelikle yapmam gereken şey korkularımı azalttığımdan tam olarak emin olmak ve beni gerçekten anlayacak yine dalında başarılı bir doktor bulmak.ufuk bey çoook başarılı fakat beni korkmaktan vazgeçirmek için bişey yapmadı.
Peki arkadaşım ufuk bey o ameliyatı yapmaktan vazgeçmedi mi malum hasata hazır değilmiş şoka girebilirdi yani?
artık ameliyat oldu mu olmadı mı bilemem, o ufuk beyin ameliyatı değildi, böbreklerinden ameliyat olacak bir hastaydı.
Selam arkadaşlar bende bu Eylül yada önümüzdeki yaz evlenmeyi düşünüorm. Küçücük göğüslerimden oldum olası nefret ediyorum. İnanın benden kaç yaş küçük kızların daha büyük göğüsleri var benimki 70 bile değil. Eğilince sütyenden göğüslerim gözüküo. Bu durum nişanlımın ve benim keyfimi oldukça kaçırıo. Ameliyat olmayı düşünüorm. 1.78 boyum var kilom 51-52 değişio. Kısacası çırpı grubundanım. Sizce göğüslerimi kaç yaptırmalııyım. Arkadaşlarım 90 çok büyük durur, bebek olunca zaten ister istemez büyüyor diolar. Bu arada doktor tavsiyesine gelince ben Ahmet Seyhan düşünüorm. Prof. ve yaptığı ameliyatları gördüm çok başarılı. Ufuk Bilkay'da bir sitede en çok hit alan doktorlar arasında. Bence yüzyüze görüşmek en iyisi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?