Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ufuk bey 18 yıllık tecrubesi olan bir docent sence bu yetrli degil mi!!!yurt dışında 240.000$ ödül kazanmıs...birçok ulusal ve uluslararası yayını var ve hatta..100 den fazla bildirisi mevcut...ve bazı internet sitelerinde en çok tercih gören doktorlar arasında!!!bence bu kadar kriter ve olumlu sonuçları bir doktoru iyi yapar......baris kim?? izmirde mi oda?
arkadaslar ..ben seyhan bey, cuneyt ocek ile ufuk bilkay arasinda terredut ediyorum.. siz hangisini onerirsiniz,
yanliz ben cok tecrube edinmis birini isterim sahsen(tabi sizde istersiniz) o yuzden ufuk bilkay baya genc oldugu icin terredutte kaliyorum..
tabi onunda (sitesinden baska) oncesi sonrasi resimlerini gormedim, yani burdaki arkadaslarin filan mesela..
yardim edin izmir disina cikmam mumkun degil.....
,olmamamı tavsiye ediyosun sanırım harf eksik olmuşta:))
Ben ya Cüneyt Özek'e yada Ufuk Bilkay'a ameliyat olucam.. zaten düşünmüyorum kbbci belkide gerek çıkadabilir çünkü nefes alma zorluğumda var.
Ama Cüneyt Özek profesör olduğu için ve Ufuk Bilkay genelde pek ilgilenemiomuş..
Cüneyt beyle görüşmeye gidicem..
Morkedinin gördüm burnunu gayet güzel olmuş..tüm ameliyatları böyleyse rahatlıkla güvenebilirim..
Senin düşündüğün bi isim???
Ben daha araştırmaya başlamadım doktor yakkınlarım var onlarda bi danışıcam zaten yazarım burayada.
Merhaba;
Sen bulabildin mi dokuz eylüldeki doktorun ismini?
ortak arkadaşımız vardı ona sordum.o tel bulacak..
bende aynı isimleri düşünüyorum. 9 eylülde yaptırmış birisini tanıyorum. onunkide çok güzel olmuş.ama kime yaptırdığını tam hatırlayamadım.tel bulunca arayacağım.ilk doktorumda iyi tanıdığım biriydi oldukça başarılı bulunuyormuş... benimki güzel olmadı.iyileşme süreci bana uzun geldi.sürekli değişiyor.daha iyi yönde.ama yinede hoş gelmiyor.psikolojiside hiç hoş değil.çok gezen birisiyken artık hiç dışarı çıkmak istemiyorum.değişiklikleri kabullenmek zor..1 yıl beklemekte çok zaman.
mrblar siteye yeni üye oldum ama uzun süredir burayı takip ediyorum yıllrdır burnumdan sorunum var ama birtürlü cesaret edemiyorum nede olsa ameliyat. Ama artık olmalıyım sizleri okuyorum bazende korkuyorum.Kime olmalıyım...? seçenekler çok ege ünv.iyi bir hastahane ama okusduğuma göre dr..ların hastayı hazırlama gibi bir girişimleri yokmezbaha gibi sırası gelen ameliyatamı giriyor..... özel hastahanede sanırım daha iyi bir hazırlık oluyor... bunları buradan okuduklarımdan tahlil ettim...Opr.Dr.CAN KOPAL hakkında fikri olan varmı İzmirde olanlar memnunmuş lütfen bana yardımcı olurmusunuz :1hug:
Hayır.....:1no2: daha doktor araştırmasını bitiremedimki...Daha sadece bir doktor tavsiye edildi... İzmirli kızlar güzeldir, tamam ama estetik olanlar da var...
Ben şu doktora burun estetiği yaptırdım tavsiye ederim diyenleri bekliyorum hala fisfisfis
selam
ekin cim bende Izmirdeyim.gecen hafta Doc. Dr. Ufuk Bilkay ile gorustum.Kendisi Ege universitesinde .Kendisi isinde cok uzman bir cerrah.Ben ona 20 ekim de burun amelyati olacagim insallah.kendisi cok pozitif guler yuzlu ve rahat bir insan onunla gorusebilirsin.a.s