redoşçum gerçekten çok korkuyorum.ameliyatımı haziranda olucam ama cesaretim daha fazla kırılmadan hemen olsam mı diyorum:sm_confused: senden fikir alayım.ben öğretmenim izmirliyim ama orduda görev yapıyorum.nisan da izin alsam 2 haftalık acaba 3. hafta orduya geri dönebilir miyim yani ameliyat sonrası muayene hangi aralıklarla oluyo :içelim:
Canım benim bence ameliyat olmak için en uygun zaman nisan ayı iki haftada işine rahatlıkla geri dönebilirsin doktorunu ameliyattan üç gün sonra görüyosun tampon çıkıyo yedi gün sonra alçın çıkıyo 10 ile 14 gün arasında da beyaz sargıların çıkıyo benim 10. gün çıktı. Ben doktorumdan öyle rica ettim. Rapor aldım bir hafta tatilden sonra ben anasınıfı öğretmeniyim burnuma darbe gelebilir diye korktum öğrencilerim anlamaz daha çok küçükler. Sen ikinci haftadan sonra başlayabilirsin pek morluk kalmıyo şişlikleri de sen hissediyosun dışardan pek de anlaşılmıyo. Sonra bana doktor bir ay sonra gel dedi. Sen telefon edersin hafta sonu gelebilir miyim dersin ya da bi gün izin alırsın cuma gününden hoca ona göre ayarlar. bence yaza bırakma sürekli ağzıdan nefes alıyosun çok kurur ağzın boğazın ben senin yerinde olsam nisanda olurdum. Benim 23 Nisan görevim var o kadar izin alamzdım yaza kalmasın diye sömestr tatilinde oldum. Yine de sen bilirsin canım. Sevgiler