redoşçum gerçekten çok korkuyorum.ameliyatımı haziranda olucam ama cesaretim daha fazla kırılmadan hemen olsam mı diyorum:sm_confused: senden fikir alayım.ben öğretmenim izmirliyim ama orduda görev yapıyorum.nisan da izin alsam 2 haftalık acaba 3. hafta orduya geri dönebilir miyim yani ameliyat sonrası muayene hangi aralıklarla oluyo :içelim:
Kızlar doktor Tolgahan Alpaydın hakkında bilgisi olan varmı aranızda
redoşçum mrb ameliyat olmadan önce, neler yaptın? yani kaç gün önce gidip foto çektirdin,tahliller uzun sürdümü öğrenebilir miyim
Canım öncelikle hoca benden ilk görüşmemizde nefes alma problemimle ilgili paranasal bt istedi. O ertesi gün çıkıyo daha sonra onu göstermeye gittik ameliyat tarihini belirledik o zaman fotolarımı çekti. Ben özellikle tasarım istedim o zaman hocayı bu kadar da tanımıyodum. Burnum nasıl olcak bilmek istedim. Ama hoca o kadar yoğun ki ameliyat sabahı yapabildi. Zaten hoca seni yönlendiriyo. Ameliyattan bir gün önce gel dedi bana bir de tahlil kağıdı verdi ben her ihtimale karşı üç gün önce yaptırdım o tahlilleri sabah verirsen kanını öğleden sonra ikide alıyosun. Ben üç gün önce verdim ameliyattan bir gün önce hocayla görüşmeye gittiğimde de sonuçlar aldım. Sen hepsini ameliyattan bir gün önce bile halledebilirsin. Ben okuldan izin alamadım karne zamanıydı. Yanımda eşim de hiç kimse de yoktu hem idrar hem de kan tahlili veriyosun. Sonra o tahlilleri ameliyattan bir gün önce anestezi doktoruna götürüyosun o sana ne yapman ve yapmaman gerektiğini anlatıyo. Sonra hocayla görüşüyosun. Hoca zaten resimlerin üstünde ayarlamalar yapıyo çıktısını alıp. İlla bilgisayarda tasarım istersen de geç de olsa yapar. Ben hep anlattım hocaya nasıl bir burun istediğimi. Hoca çok sabırlı valla benim sorularıma nasıl dayandı ben de bilemiyorum. Adamcaaz en sonunda gülmeye başladı. Çok ama çok soru sordum aklımda ne varsa sordum elimde uzun bir liste vardı çenem de düşük zaten. Sen ne merak ediyosan ne istiyosan sor ve söyle içinde kalmasın. Hoca o konuda çok anlaışlı gerçekten de. Hiç üzülme tatlım ben eminim en güzeli olcak Ufuk hocaya çok güveniyorum. Ben daha kötü diyen bir kişi bile duymadım. Sen ameliyat günü aldın mı bu arada. Sevgiler :1hug:
ameliyat günü aldım canım.sanırım ben de çok soru soruyorum sıkılacak:bbo: bana 8 nisan salı günü ameliyat edebilirim sen ii düşün kararını bekliyorum dedi.ben de 7 nisanda izmir de olucam o yüzden sordum süreci.acaba bir gün yeterli mi diyeCADIARZU bi de regl dönemi ameliyatı etkiliyosa oda kötü:uhm: :1hug:
Canım sen daha önce görüşmiceksin anladığım kadarıyla. Sen bence gelebiliyosan cuma dan gel hoca çok yoğun olabilir. Ne olur ne olmaz hiç görüşmemişsin çünkü yüz yüze. Ama pazartesi de gelsen halledebilirsin işlerini. Regl dönemi her zaman etkilemiyo bildiğim kadarıyla çok yoğun dönemine gelirse etkiliyo az dönemde olursa sorun olmuyo. Yine de bir ansetezi doktoruna ya da Ufuk hocaya sormak lazım. Ameliyat tarihin çok güzel bence tam uygun. Tamponlarını cuma günü çıkartır ertesi salı da alçın çıkar. Sonra işe gidebilirsin. Sargılar fazla durmuyo benim sargılar hep açılmıştı kenarlardan ben burnuma bakmaya çalışırken çok yıpranmıştı:)))))))) Hayırlısı olsun canım. şu anda ben ameliyat olcakmışım gibi heycanlandım valla. Sen kesin kararlı mısın peki.
ben kesin kararlıyım canım hazır gaza gelmişken olayım istiyorum :hooray: çünkü benim nefes sorunum yaklaşık 8 sendir var astıma çevirme ihtimali yüksek korkularıma rağmen olmalıyım.sana mutlaka yazarım ameliyattan sonra.senden de destek alıyorum:teselli: kocamaaaannŞeniz
Sevgili Blackrose ciddi ciddi oluyosun ha:) ne güzel valla yolun açık olsun:)
umarım herşey istediğin gibi gideerr..gerçi daha var ama fikir değiştirmessen eğer bizide bilgilendirmeyi unutmassın inş..
güzel fotolarınıda görmek isteriz bakalım hayırlısı olsun karar aşamasındada olsan..
Merhaba arkadaşlar, ben de burun ameliyatı düşünüyorum. Tıkanıklıktan dolayı kaçınılmaz olduğu için sonunda estetiğe de cesaret edebildim. Bütün yazışmalarınızı okudum. Biraz da araştırma yaptım. dr. Cüneyt Özek'i düşünüyorum ben, ama görüşme süreci nasıl oluyor beni bilgilendirirmisiniz. Muayene sırasında sorular soruluyormuş galiba, her önüne geleni kabul etmiyormuş diye duydum. Bir de nasıl çok ileri bir tarihe mi gün veriyorlar genelde ameliyat için?
mrb,ben de tıkanıklıktan dolayı artık bıktığım için artık ameliyat olmaya, hazır olmuşken estetik de yaptırmaya karar verdim.nisan 8 de izmirde ufuk bilkaya olucam inş. cüneyt özek inde iyi bir doktor olduğunu duydum.ama daha fazla bilgi istiyorsan 'tavsiye ediyorum' diye bir site var. orda hastalarının yorumlarını okuyabilirsin. a.s.
UFUK HOCAYI BENDE DÜSÜNÜYORUM AMA EYLÜL GİBİ OLUCAM SEN AMELİYAT RESİMLRİNİ ATARSAN ÇOK SEVİNİRİM....ZATEN SEVGİLİ REDOS TA OLDU ÇOK GÜZEL OLDU UFUK HOCA SÜPER:)))
redoşçuğuma ve tüm eğitim camiasında olanlara bir sorum var. ben okuldan 1 hafta mazeret izni alıcam.bu mazeret izni süresi içinde burun ameliyatı olucam.ameliyatımı sevksiz olucam.sevksiz olduğum halde bana mazeret iznimden sonraki 1 hafta rapor yazılabilir mi?yazılsa sevksiz olduğum için meb de geçerliliği var mı? herkese sevgiler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?