İzmir'de Estetik Cerrah tavsiyeleri

Canım benim bence ameliyat olmak için en uygun zaman nisan ayı iki haftada işine rahatlıkla geri dönebilirsin doktorunu ameliyattan üç gün sonra görüyosun tampon çıkıyo yedi gün sonra alçın çıkıyo 10 ile 14 gün arasında da beyaz sargıların çıkıyo benim 10. gün çıktı. Ben doktorumdan öyle rica ettim. Rapor aldım bir hafta tatilden sonra ben anasınıfı öğretmeniyim burnuma darbe gelebilir diye korktum öğrencilerim anlamaz daha çok küçükler. Sen ikinci haftadan sonra başlayabilirsin pek morluk kalmıyo şişlikleri de sen hissediyosun dışardan pek de anlaşılmıyo. Sonra bana doktor bir ay sonra gel dedi. Sen telefon edersin hafta sonu gelebilir miyim dersin ya da bi gün izin alırsın cuma gününden hoca ona göre ayarlar. bence yaza bırakma sürekli ağzıdan nefes alıyosun çok kurur ağzın boğazın ben senin yerinde olsam nisanda olurdum. Benim 23 Nisan görevim var o kadar izin alamzdım yaza kalmasın diye sömestr tatilinde oldum. Yine de sen bilirsin canım. Sevgiler

Sana özel mesajla uaşılamıyo. Sana maille eski halimi de yolladım bana sormak istediğin her soruyu burdan da sorabilirsin Sevgiler

redoşçum mrb ameliyat olmadan önce, neler yaptın? yani kaç gün önce gidip foto çektirdin,tahliller uzun sürdümü öğrenebilir miyim

redoşçum mrb ameliyat olmadan önce, neler yaptın? yani kaç gün önce gidip foto çektirdin,tahliller uzun sürdümü öğrenebilir miyim

Canım öncelikle hoca benden ilk görüşmemizde nefes alma problemimle ilgili paranasal bt istedi. O ertesi gün çıkıyo daha sonra onu göstermeye gittik ameliyat tarihini belirledik o zaman fotolarımı çekti. Ben özellikle tasarım istedim o zaman hocayı bu kadar da tanımıyodum. Burnum nasıl olcak bilmek istedim. Ama hoca o kadar yoğun ki ameliyat sabahı yapabildi. Zaten hoca seni yönlendiriyo. Ameliyattan bir gün önce gel dedi bana bir de tahlil kağıdı verdi ben her ihtimale karşı üç gün önce yaptırdım o tahlilleri sabah verirsen kanını öğleden sonra ikide alıyosun. Ben üç gün önce verdim ameliyattan bir gün önce hocayla görüşmeye gittiğimde de sonuçlar aldım. Sen hepsini ameliyattan bir gün önce bile halledebilirsin. Ben okuldan izin alamadım karne zamanıydı. Yanımda eşim de hiç kimse de yoktu hem idrar hem de kan tahlili veriyosun. Sonra o tahlilleri ameliyattan bir gün önce anestezi doktoruna götürüyosun o sana ne yapman ve yapmaman gerektiğini anlatıyo. Sonra hocayla görüşüyosun. Hoca zaten resimlerin üstünde ayarlamalar yapıyo çıktısını alıp. İlla bilgisayarda tasarım istersen de geç de olsa yapar. Ben hep anlattım hocaya nasıl bir burun istediğimi. Hoca çok sabırlı valla benim sorularıma nasıl dayandı ben de bilemiyorum. Adamcaaz en sonunda gülmeye başladı. Çok ama çok soru sordum aklımda ne varsa sordum elimde uzun bir liste vardı çenem de düşük zaten. Sen ne merak ediyosan ne istiyosan sor ve söyle içinde kalmasın. Hoca o konuda çok anlaışlı gerçekten de. Hiç üzülme tatlım ben eminim en güzeli olcak Ufuk hocaya çok güveniyorum. Ben daha kötü diyen bir kişi bile duymadım. Sen ameliyat günü aldın mı bu arada. Sevgiler :1hug:

ameliyat günü aldım canım.sanırım ben de çok soru soruyorum sıkılacak:bbo: bana 8 nisan salı günü ameliyat edebilirim sen ii düşün kararını bekliyorum dedi.ben de 7 nisanda izmir de olucam o yüzden sordum süreci.acaba bir gün yeterli mi diyeCADIARZU bi de regl dönemi ameliyatı etkiliyosa oda kötü:uhm: :1hug:

Canım sen daha önce görüşmiceksin anladığım kadarıyla. Sen bence gelebiliyosan cuma dan gel hoca çok yoğun olabilir. Ne olur ne olmaz hiç görüşmemişsin çünkü yüz yüze. Ama pazartesi de gelsen halledebilirsin işlerini. Regl dönemi her zaman etkilemiyo bildiğim kadarıyla çok yoğun dönemine gelirse etkiliyo az dönemde olursa sorun olmuyo. Yine de bir ansetezi doktoruna ya da Ufuk hocaya sormak lazım. Ameliyat tarihin çok güzel bence tam uygun. Tamponlarını cuma günü çıkartır ertesi salı da alçın çıkar. Sonra işe gidebilirsin. Sargılar fazla durmuyo benim sargılar hep açılmıştı kenarlardan ben burnuma bakmaya çalışırken çok yıpranmıştı:)))))))) Hayırlısı olsun canım. şu anda ben ameliyat olcakmışım gibi heycanlandım valla. Sen kesin kararlı mısın peki.

ben kesin kararlıyım canım hazır gaza gelmişken olayım istiyorum :hooray: çünkü benim nefes sorunum yaklaşık 8 sendir var astıma çevirme ihtimali yüksek korkularıma rağmen olmalıyım.sana mutlaka yazarım ameliyattan sonra.senden de destek alıyorum:teselli: kocamaaaannŞeniz

Sağol canım benim astıma çevirdi maalesef sakın ihmal etme. Çok zor oluyo gerçekten. Ben sana elimden geldiğince destek olmaya devam ederim. Çok sevindim inşallah. Ben çok eminim çok güzel olcak burnun ve nefes alman.:içelim: :icecream: Hayırlı olsun Ben de öptüm seni kocaman hoşçakal

Sevgili Blackrose ciddi ciddi oluyosun ha:) ne güzel valla yolun açık olsun:)
umarım herşey istediğin gibi gideerr..gerçi daha var ama fikir değiştirmessen eğer bizide bilgilendirmeyi unutmassın inş..
güzel fotolarınıda görmek isteriz bakalım hayırlısı olsun karar aşamasındada olsan..

mrb founda, olucam inş. bisorun çıkmazsa, artık ertelemek istemiyorum çünkü nefes sorunum beni çok etkilemeye başladı.süreç hakkında tabiki bilgilendiririm. sevgiler..

Merhaba arkadaşlar, ben de burun ameliyatı düşünüyorum. Tıkanıklıktan dolayı kaçınılmaz olduğu için sonunda estetiğe de cesaret edebildim. Bütün yazışmalarınızı okudum. Biraz da araştırma yaptım. dr. Cüneyt Özek'i düşünüyorum ben, ama görüşme süreci nasıl oluyor beni bilgilendirirmisiniz. Muayene sırasında sorular soruluyormuş galiba, her önüne geleni kabul etmiyormuş diye duydum. Bir de nasıl çok ileri bir tarihe mi gün veriyorlar genelde ameliyat için?

mrb,ben de tıkanıklıktan dolayı artık bıktığım için artık ameliyat olmaya, hazır olmuşken estetik de yaptırmaya karar verdim.nisan 8 de izmirde ufuk bilkaya olucam inş. cüneyt özek inde iyi bir doktor olduğunu duydum.ama daha fazla bilgi istiyorsan 'tavsiye ediyorum' diye bir site var. orda hastalarının yorumlarını okuyabilirsin. a.s.

UFUK HOCAYI BENDE DÜSÜNÜYORUM AMA EYLÜL GİBİ OLUCAM SEN AMELİYAT RESİMLRİNİ ATARSAN ÇOK SEVİNİRİM....ZATEN SEVGİLİ REDOS TA OLDU ÇOK GÜZEL OLDU UFUK HOCA SÜPER:)))

UFUK HOCAYI BENDE DÜSÜNÜYORUM AMA EYLÜL GİBİ OLUCAM SEN AMELİYAT RESİMLRİNİ ATARSAN ÇOK SEVİNİRİM....ZATEN SEVGİLİ REDOS TA OLDU ÇOK GÜZEL OLDU UFUK HOCA SÜPER:)))

şu zorlu süreci bi atlatayım, seni her konuda bilgilendirmeye çalışırım, fotoğraflarımı da atarım.çünkü biliyorum ki insanın böyle şeylere çok ihtiyacı oluyor :uhm: sevgiler...

redoşçuğuma ve tüm eğitim camiasında olanlara bir sorum var. ben okuldan 1 hafta mazeret izni alıcam.bu mazeret izni süresi içinde burun ameliyatı olucam.ameliyatımı sevksiz olucam.sevksiz olduğum halde bana mazeret iznimden sonraki 1 hafta rapor yazılabilir mi?yazılsa sevksiz olduğum için meb de geçerliliği var mı? herkese sevgiler...

Canım öncelikle merhaba. Sana tabiki de rapor verebilir. Bana da verdi zaten. Ben hocaya söylemiştim rapor verir misiniz diye. O da olur demişti. Sana rapor verir sen hiç üzülme. Sadece o arada sevk alman gerekli rapor için mazeret iznin bittikten sonra yani. Estetik cerrahiye gitmen ile başka bir bölüme gitmen arasında hiç bir fark yok. Sadece devlet ödenek vermiyo. Sevkini aldıktan sonra hiç sorun yok. Sevkini alıp egede hastane kayıtlarına geçiriyosun hoca da dolduruyo. Hepsi bu kadar. Öpüyorum seni canım

Merhaba Mor kedi..Banada atabilir misin fotoğrafları ..
Ben çok kararsız kaldım bu konuda hangi doktora olsam diye ya.. nasıl karar vericem :??

arkadaşlar merhaba benimde burnum kemerli ve ameliyat olmak istiyorum ama kime gideceğime karar veremedim tavsiye edebilceğiniz en ii doktor hangisi acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…