Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya silen arkdşa bişey sorabilir miyim?? Ben istiyosam neden siliniyoki bu mesajlar??
Hem kapatmışsınız özel mesajlaşmayı..neyse öle olsn bakalım.
Ufuk hocaya burun ameliyatı oldum.sorularınız varsa cevaplarım.
ne zaman oldun ve nekadara oldun!!ve hangi teknikle oldun!!!Ufuk hocaya burun ameliyatı oldum.sorularınız varsa cevaplarım.
Maniac banada özelden mesaj atmışsın fakat senin mesaj ayarların kapalı olduğu için
cevap yazamadım..
Burdan yazıyım ben daha karar veremedim sanırım doktorlarla görüştükn sonra vericem..
En son morkedinin fotolarını gördüm gayet güzeldi ve gerçekten Cüneyt Özek üzerinde düşünmeye başladım...
Ama bilmiyorum...
Bende mor kedinin fotoğraflarını görmek istiyorum.Banada gönderin.
Umarım istediğin gibi olur.kime yaptıracağına karar verdin mi?Valla onu kendisinden istyceksin.Ben atamam tabiki..Ama kendiminkileri atabilirim oda temmuzda olur ancak kımsetse:))
BEN İKİ İSİM VAR KAFAMDA YA UFUK BEY YADA BARIŞ BEYE OLUCAM...İKİSİNDEN BİRİ....ANKARADA OLMAYI PEK DÜŞÜNMÜYORUM ARTIK ANKARADA KİMSELERE GÜVENEMEDİM!!!TİLİ sen hala karar veremedin mi.mor kedi ve redoş ile mesajlarınızı okumuştum. izmirde olmaya karar verdin mi?
BEN İKİ İSİM VAR KAFAMDA YA UFUK BEY YADA BARIŞ BEYE OLUCAM...İKİSİNDEN BİRİ....ANKARADA OLMAYI PEK DÜŞÜNMÜYORUM ARTIK ANKARADA KİMSELERE GÜVENEMEDİM!!!