• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İzmir'de Estetik Cerrah tavsiyeleri

Mor Kedi merhaba;
Bana da atabilir misin fotoları fakat özel mesaj atamıyorum nasıl olcak? Bende izmirde olucam
ve hiçbir karar veremedim ya..

Ya silen arkdşa bişey sorabilir miyim?? Ben istiyosam neden siliniyoki bu mesajlar??
Hem kapatmışsınız özel mesajlaşmayı..neyse öle olsn bakalım.

Ya silen arkdşa bişey sorabilir miyim?? Ben istiyosam neden siliniyoki bu mesajlar??
Hem kapatmışsınız özel mesajlaşmayı..neyse öle olsn bakalım.

Sizin istemeniz bişeyi değiştirmiyor...Forum içinde mail adresi paylaşımı yasaktır..Görevli arkadaş gereğini yapmış..Yasak olduğunu silme sebebinde belirtmiş..

Özel mesajlarda zaten bu yüzden,kötü kullanımdan reklam amaçlı mesajlardan dolayı kapatıldı..
Yasaklar kişiden kişiye değişmiyor..Her üye buna uymak zorunda..

birisi ebru durmuş demiş, onun hakkında bilgisi olan var mı?

Pandora geçmiş olsun öncelikle..
Emin ol çok iyi olur..Mesela ne zaman, ne kadara oldn..Tabi bunlardan önemlisi
memnun kaldın mı ve istediğin gibi bi sonuç elde edebildinmi??
Bunları paylaşırsan, tüm tecrübelerini sevinirim.
Karar veremiyorum bende öle bi sorunum var bellki Ufuk Bilkay'a olucam...Bilmyrm.
Acaba özelden resimleri paylaşabilir misin??

Ufuk hocaya burun ameliyatı oldum.sorularınız varsa cevaplarım.

merhaba ben aranıza yeni katıldım.1 kez burun amelyatı oldum. kbb doktoruydu.tekrar olmayı düşünüyorum.hiç güzel olmadı.ufuk beye ameliyat olmuş arkadaşların önceki ve sonraki fotoğraflarını gökmek istiyorum.mor kedi de cüneyt beye ameliyat olmuş onuda merak ediyorum.özelden mesajlaşalım deniyor ama nasıl oluyor bilmiyorum.

redoş fotosunu gördüm.gayet güzeldi.ilk günlerinde olmasına rağmen. yeni halini de görebilirmiyiz ? bütün annelerin anneler günü kutlu olsun..........

slmlar

Pandora senin ameliyat nasil gecti, rica etsem banada resimlerini yollarmisin??
iyi agarlandinmi? doktor nasildi? sonuctan menunmusun?
hatta ilk basta yaptigi resim gibi mi oldu burnun?

birde ameliyat icin bekleme suresi cok mu uzun oluyo arkadaslar?

Maniac banada özelden mesaj atmışsın fakat senin mesaj ayarların kapalı olduğu için
cevap yazamadım..
Burdan yazıyım ben daha karar veremedim sanırım doktorlarla görüştükn sonra vericem..
En son morkedinin fotolarını gördüm gayet güzeldi ve gerçekten Cüneyt Özek üzerinde düşünmeye başladım...
Ama bilmiyorum...

Maniac banada özelden mesaj atmışsın fakat senin mesaj ayarların kapalı olduğu için
cevap yazamadım..
Burdan yazıyım ben daha karar veremedim sanırım doktorlarla görüştükn sonra vericem..
En son morkedinin fotolarını gördüm gayet güzeldi ve gerçekten Cüneyt Özek üzerinde düşünmeye başladım...
Ama bilmiyorum...

Bende mor kedinin fotoğraflarını görmek istiyorum.Banada gönderin.

TİLİ sen hala karar veremedin mi.mor kedi ve redoş ile mesajlarınızı okumuştum. izmirde olmaya karar verdin mi?

founda ,özelden mor kedi yede mesaj gönderdim.kbb doktoruna ameliyat olmamnı tavsiye ederim.

,olmamamı tavsiye ediyosun sanırım harf eksik olmuşta:))
Ben ya Cüneyt Özek'e yada Ufuk Bilkay'a ameliyat olucam.. zaten düşünmüyorum kbbci belkide gerek çıkadabilir çünkü nefes alma zorluğumda var.
Cüneyt beyle görüşmeye gidicem..
Morkedinin gördüm burnunu gayet güzel olmuş..tüm ameliyatları böyleyse rahatlıkla güvenebilirim..
Senin düşündüğün bi isim???
Ben daha araştırmaya başlamadım doktor yakkınlarım var onlarda bi danışıcam zaten yazarım burayada.

Son düzenleyen: Moderatör:
TİLİ sen hala karar veremedin mi.mor kedi ve redoş ile mesajlarınızı okumuştum. izmirde olmaya karar verdin mi?
BEN İKİ İSİM VAR KAFAMDA YA UFUK BEY YADA BARIŞ BEYE OLUCAM...İKİSİNDEN BİRİ....ANKARADA OLMAYI PEK DÜŞÜNMÜYORUM ARTIK ANKARADA KİMSELERE GÜVENEMEDİM!!!

BEN İKİ İSİM VAR KAFAMDA YA UFUK BEY YADA BARIŞ BEYE OLUCAM...İKİSİNDEN BİRİ....ANKARADA OLMAYI PEK DÜŞÜNMÜYORUM ARTIK ANKARADA KİMSELERE GÜVENEMEDİM!!!

baris kim?? izmirde mi oda?

arkadaslar ..ben seyhan bey, cuneyt ocek ile ufuk bilkay arasinda terredut ediyorum.. siz hangisini onerirsiniz,

yanliz ben cok tecrube edinmis birini isterim sahsen(tabi sizde istersiniz) o yuzden ufuk bilkay baya genc oldugu icin terredutte kaliyorum..

tabi onunda (sitesinden baska) oncesi sonrasi resimlerini gormedim, yani burdaki arkadaslarin filan mesela..

yardim edin:( izmir disina cikmam mumkun degil.....

Back