• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İzmir'de Estetik Cerrah tavsiyeleri

mrb arkadaşlar burun şeklimden rahatsızlık duyuyorum aynı zamanda nefes almakta zorluk çekiyorum.senelerdir araştırma yapıyorum fakat ameliyat olmaya cesaret edemiorum birtürlü.nefes alma problemi yaşadığım için mecbur olucam.haziran ayında ufuk bilkaya ameliyat olmaya karar verdim.ama korkularım çok fazla ufuk bilkaya ameliyat olan arkadaşlar beni bilgilendirirse çok mutlu olucam.:uhm:

blackrose merhaba.bende haziran ayında ufuk bilkaya ameliyat olmayı düşünüyorum.eğer foruma bakarsan soruna cevap bulabilirsin.ama yinede gidip görüşmeden kesin bi karar verilemiyo önceki ameliyatları görmek lazım ama ben şimdiye kadar olumsuz bişey duymadım kendisi hakkında.

mrb founda bende olumsuz bişey duymadım sadece beni korkutan ufuk bilkaya ameliyat olan birinin,şişliklerin ameliyattan 1 ay sonra bile geçmediğini burnunun ucunun şişliğinin arttığını söylemesi.gerçi bu durumun bünyeye bağlı olduğunu da çok duydum.bunları düşünmek cesaretimi kırmıyo değil!sen kesin kararını verdin mi, ufuk bilkaya mı olacaksın?

bence petek dinçözün burnu çok güzek olmuş....ve çok yakışmış.....mıchael jacsonla hiç alakası olduğunu düşünmüyorum...ayrıca bunun onur erola yapılmış bir haksızlık olarak görüyorum...tabiiki bu benim şahsi fikrim...

Tabiki sizin şahsi fikriniz buna katılıyorum. Ancak siz benim şahsi fikrimi pek anlayamamışsınız ben petek dinçözün burnuna kötü demedim ki diyebilirim de artistik özellikler taşıyo dedim eğer iyi okursanız anlayacaksınız ben de artist değilim bu yüzden de istemem dedim bence michael jackson nun burnuna da benziyo tabiki ondan daha iyi ama bundan daha net anlatamam sanırım. Çok sayın ve değerli Onur erol gibi bir hocaya haksızlık yapmaya gelince hiç bir alaka kuramadım. Dünya çapında ve herkes tarafından saygı duyulan bir doktor kendisini de çok başarılı buluyorum. Petek dinçöz artist olduğu için ona o tip bir burun gider. Ben günlük hayatta öyle bir burnu taşıyamam ama. yazımın içeriğini okursanız ne Onur erol ne de diğer doktorları hedef alan hiç bir içerik yok ben estetik doktoru değilim bu da benim haddim değil. Ayrıca bu forumda bulunma amacım petek dinçöz ün burnunu eleştirmek değil. Estetik ameliyat olmak isteyen arkadaşlarla bilgi ve tecrübelerimi paylaşmak. Lütfen yazılarımı daha dikkatli okursanız sevinirim.

mrb founda bende olumsuz bişey duymadım sadece beni korkutan ufuk bilkaya ameliyat olan birinin,şişliklerin ameliyattan 1 ay sonra bile geçmediğini burnunun ucunun şişliğinin arttığını söylemesi.gerçi bu durumun bünyeye bağlı olduğunu da çok duydum.bunları düşünmek cesaretimi kırmıyo değil!sen kesin kararını verdin mi, ufuk bilkaya mı olacaksın?

Ben de ameliyat olalı bir ay oldu ve burnumun ucundaki şişlikler geçmedi ama artmadı da azalmış olmasına rağmen geçmedi. Ben burnumdan çok memnunum ayrıca mesajını aldım eğer bana özelden adresini yolarsan istemiş olduğun bütün bilgileri sana yollarım. Çevremdeki herkes doktorun kim ben de burnumu yaptırcam burnun harika olmuş diyo. Tabi sadece ameliyat olduğumu bilenler:))))) Aklındaki her soruyu bana sorabilirsin seni çok iyi anlıyorum ben de aynı senin gibiydim. Ama bir anda karar verdim ve oldu bitti. Hiç korkma hocaya güven ama yine de içinde kalmasın diğer doktorları da araştır. Sonra keşke başka doktorlarlarla da görüşseydim deme. Sevgiler canım hoşçakal.

Blackrose merhaba..açıkçası kesin karar vermiş deilim yani bu konu benide endişlendirir ki benim de cilt yapım fln hassastır öle 2 3 ay morartılarla gezersem çıldırırım heralde:)
o yüzden ameliyattan önce hangi doktor olursa kesin bi güvence alıcam şişlikler için öle girerim ..ailemi ikna edebilirsemde ege üniversitesinden şaşmam heralde..

Arkadaşlar çok uzun zamandır fotom burdaydı kaldırmak istedim artık. Ufuk hıcaya güvenmeniz yeterli. Sanırım merak edenlere yardımcı olabilmişimdir. Sevgiler

Son düzenleme:
Ege Üniversitesinde görev yapan estetik ve plastik cerrah dr Cüneyt Özek tavsiye edeceğim mükemmel bir doktordur.Uygun görmediği hiç bir şekli sırf para almak için kesinlikle yapmıyor.Ve kesinlikle para göz değildir.Her türlü estetik düşünen arkadaşların kesinlikle görüşmesini tavsiye ederim.

redoşçum mrb, msn me gönderdiğin fotolar için çok teşekkür ederim.burnun çok hoş olmuş,yüzüne çok yakışmış.yeni burnunla mutlu mutlu yaşa inş.sana bişi daha sorcam ameliyattan çıkınca ilk uyadığında ne hissettin en büyük korkularımdan biri de bu!çok acı çekmedin dimi

redoşçum mrb, msn me gönderdiğin fotolar için çok teşekkür ederim.burnun çok hoş olmuş,yüzüne çok yakışmış.yeni burnunla mutlu mutlu yaşa inş.sana bişi daha sorcam ameliyattan çıkınca ilk uyadığında ne hissettin en büyük korkularımdan biri de bu!çok acı çekmedin dimi

İyi dileklerin için teşşekkür ederim canım. Ben ameliyattan çıktığımda çok komik oldu şöyle ki ben daha ameliyata girmediğimi zannettim hiç bir acı yoktu narkozun da etkisiyle saçmalıyodum. Zaten serum ve ağrı kesiciler veriyolar hiç bişey anlamıyosun narkoz da sersemleştiriyo. Ayağa kalkman yasak su içmen yasak en az beş saat tabi sonra içebiliyosun sanırım kanama riskine karşı. başında sürekli bi hemşire var yoğun bakımda kalıyosun. Ama şunu da söyliyim ben altı saatten uzun ameliyatta kalmama rağmen gıkım bile çıkmadı bazı insanlar uyanır uyanmaz bağırmaya başladılar. Bu da biraz acı değerleriyle alakalı ben zaten acılara karşı çok dayanıklıyımdır. Bünyem hassas ama canım yansa bile çok üzerinde durmam. Serum çıktıktan sonra beni eve yolladılar canım o gece çok zor geçti. Farklı bişey acı değil narkozun etkisi sanırım ağır nezle geçiriyomuşsun gibi burnun tıkalı olur da hani ağır hasta olursun ya öyle bişey oluyo sonraki gece daha rahatladım ama ara ara uyuya kalıyosun yine hastalık hali gibi devam ediyo üçüncü günün sonu en çok şiştiğin gün suratın çok şişiyo ama artık iyice kendine geliyosun yani ameliyatın toplam zorluğu 2 gün üçüncü gün topluyosun sonra tampon çıkıyo ve hızlı bi şekilde iyileşiyosun inanlımaz bi şekilde toparlanıyosun. Ben ilk günlerde keşke olmasaydım dedim özellikle ikinci gün ama sonra çok rahatlıyosun katlanılmıcak bi zorluk değil benim ameliaytım çok uzun sürdü çok narkoz aldım sende farklı olabilir. Bünye ile de alakalı benim bünyem narin. hem senin ilk ameliyatın hiç korkma benim ikinciydi ve birinci ameliyatım yanlış yapılmıştı başka bi doktor tarafından. Sakın korkma canım şimdi çok memnunum iyiki de olmuşum diyorum. Hep güzel günleri düşün. Aklına takılanları sorabilirsin sevgiler canım hoşçakal a.s.:1hug:

İyi dileklerin için teşşekkür ederim canım. Ben ameliyattan çıktığımda çok komik oldu şöyle ki ben daha ameliyata girmediğimi zannettim hiç bir acı yoktu narkozun da etkisiyle saçmalıyodum. Zaten serum ve ağrı kesiciler veriyolar hiç bişey anlamıyosun narkoz da sersemleştiriyo. Ayağa kalkman yasak su içmen yasak en az beş saat tabi sonra içebiliyosun sanırım kanama riskine karşı. başında sürekli bi hemşire var yoğun bakımda kalıyosun. Ama şunu da söyliyim ben altı saatten uzun ameliyatta kalmama rağmen gıkım bile çıkmadı bazı insanlar uyanır uyanmaz bağırmaya başladılar. Bu da biraz acı değerleriyle alakalı ben zaten acılara karşı çok dayanıklıyımdır. Bünyem hassas ama canım yansa bile çok üzerinde durmam. Serum çıktıktan sonra beni eve yolladılar canım o gece çok zor geçti. Farklı bişey acı değil narkozun etkisi sanırım ağır nezle geçiriyomuşsun gibi burnun tıkalı olur da hani ağır hasta olursun ya öyle bişey oluyo sonraki gece daha rahatladım ama ara ara uyuya kalıyosun yine hastalık hali gibi devam ediyo üçüncü günün sonu en çok şiştiğin gün suratın çok şişiyo ama artık iyice kendine geliyosun yani ameliyatın toplam zorluğu 2 gün üçüncü gün topluyosun sonra tampon çıkıyo ve hızlı bi şekilde iyileşiyosun inanlımaz bi şekilde toparlanıyosun. Ben ilk günlerde keşke olmasaydım dedim özellikle ikinci gün ama sonra çok rahatlıyosun katlanılmıcak bi zorluk değil benim ameliaytım çok uzun sürdü çok narkoz aldım sende farklı olabilir. Bünye ile de alakalı benim bünyem narin. hem senin ilk ameliyatın hiç korkma benim ikinciydi ve birinci ameliyatım yanlış yapılmıştı başka bi doktor tarafından. Sakın korkma canım şimdi çok memnunum iyiki de olmuşum diyorum. Hep güzel günleri düşün. Aklına takılanları sorabilirsin sevgiler canım hoşçakal a.s.:1hug:

canımcım, yani ameliyattan çıktığında yakınların yanında olamıyo mu?

canımcım, yani ameliyattan çıktığında yakınların yanında olamıyo mu?

Malesef canim sadece ilk uyandığında bi görüyolar seni tabi başka hasta yoksa ya da uzaktan gösteriyolar.eğer içerde başka hastalar varsa. Başında devamlı hemşire veya hemşireler oluyo hasta bakıcı bi ihtiyacın olduğunda yardımcı oluyo. Ama ben sürekli yoğun bakımda kaldım sonra kendi servisime gönderceklerdi. Ben gitmek istedim durumum iyi olunca eve gönderdiler. Servise gitmeme gerek kalmadı. Servise gönderslerdi ailemi görebilirdim. Ama yoğun bakıma kimseyi almıyolar tatlım ege ünv bu konuda hassas mikrop kapma riskine karşı. bi yalnızlık hissetmedim ben çünkü ara ara bi gürültü falan olunca uyanıyodum sonra tekrar uyuyodum. Genelde uyudum, (narkozun etkisi)o yüzden pek sorun olmadı. Canım yaaa sen çok korkuyosun hiç korkma ege de çok güvendesin. Çok büyük bir hastane zaten Ufuk hoca ben uyurken bikaç sefer gelmiş sonra çıkmadan önce de geldi o zaman gördüm. Bi de hep asistanlar var zaten doktorların biri gidiyo biri geliyo hep gözetim altındasın. Ben ilk ameliyatımda (aydında olmuştum) direk servise gönderilmiştim birsürü hasta vardı. Başıma ne kendi doktorum geldi ne de hemşire burnumdan kanlar fışkırıyodu telefon ettik yine de gelmediler. Allaha şükür ege de böyle bi sorunla hiç karşılaşmadık. Ayrıca kanama falan asla olmadı. Dediğim gibi ben ameliyat olduğumu bile hissetmedim. Hiç korkma tatlım :teselli:

ya arkdşlr böle güzel güzel fotolarınızı görünce kıskanıyorumm amaa..
dermişşm:)
redoşçum ameliyat maceranı bizimle paylaştığın için saol:) bizede tecrübe oluyo açıkçası ben ege üniversitesine gözüm kapalı giderim yani.doktorlarınada öle güveniyorum.
ya bide ameliyata girerken sadece verdikleri yeşil önlük gibi bişeyi giyilomuş başka hiçbişeye izin verilmiomuş varmı böle bişey?

84250045rn4.jpg

Arkadaşlar işte yeni halim biraz bulanık fotoğraf ben kendim çektim o yüzden eski halini görmek isteyen arkadaşlar bana özelden ulaşsınlar bayaa kötü çünkü:))) buraya koyamadım. Ameliyatım 30.01.2008 tarihinde ege ünv. de doç dr Ufuk Bilkay tarafından yapıldı. Bu arada Sevgili morkedi senin de burnun çok güzel ve doğal olmuş çok beğendim canım burnunu gülü güle kullan:)))) Herkese sevgiler :1hug::asigim:

Redoşcum gerçekten herkesin söylediği gibi çok güzel bir burnun var artık,senin adına sevindim canm ,a.s.

Malesef canim sadece ilk uyandığında bi görüyolar seni tabi başka hasta yoksa ya da uzaktan gösteriyolar.eğer içerde başka hastalar varsa. Başında devamlı hemşire veya hemşireler oluyo hasta bakıcı bi ihtiyacın olduğunda yardımcı oluyo. Ama ben sürekli yoğun bakımda kaldım sonra kendi servisime gönderceklerdi. Ben gitmek istedim durumum iyi olunca eve gönderdiler. Servise gitmeme gerek kalmadı. Servise gönderslerdi ailemi görebilirdim. Ama yoğun bakıma kimseyi almıyolar tatlım ege ünv bu konuda hassas mikrop kapma riskine karşı. bi yalnızlık hissetmedim ben çünkü ara ara bi gürültü falan olunca uyanıyodum sonra tekrar uyuyodum. Genelde uyudum, (narkozun etkisi)o yüzden pek sorun olmadı. Canım yaaa sen çok korkuyosun hiç korkma ege de çok güvendesin. Çok büyük bir hastane zaten Ufuk hoca ben uyurken bikaç sefer gelmiş sonra çıkmadan önce de geldi o zaman gördüm. Bi de hep asistanlar var zaten doktorların biri gidiyo biri geliyo hep gözetim altındasın. Ben ilk ameliyatımda (aydında olmuştum) direk servise gönderilmiştim birsürü hasta vardı. Başıma ne kendi doktorum geldi ne de hemşire burnumdan kanlar fışkırıyodu telefon ettik yine de gelmediler. Allaha şükür ege de böyle bi sorunla hiç karşılaşmadık. Ayrıca kanama falan asla olmadı. Dediğim gibi ben ameliyat olduğumu bile hissetmedim. Hiç korkma tatlım :teselli:
redoşçum gerçekten çok korkuyorum.ameliyatımı haziranda olucam ama cesaretim daha fazla kırılmadan hemen olsam mı diyorum:sm_confused: senden fikir alayım.ben öğretmenim izmirliyim ama orduda görev yapıyorum.nisan da izin alsam 2 haftalık acaba 3. hafta orduya geri dönebilir miyim yani ameliyat sonrası muayene hangi aralıklarla oluyo :içelim:

ya arkdşlr böle güzel güzel fotolarınızı görünce kıskanıyorumm amaa..
dermişşm:)
redoşçum ameliyat maceranı bizimle paylaştığın için saol:) bizede tecrübe oluyo açıkçası ben ege üniversitesine gözüm kapalı giderim yani.doktorlarınada öle güveniyorum.
ya bide ameliyata girerken sadece verdikleri yeşil önlük gibi bişeyi giyilomuş başka hiçbişeye izin verilmiomuş varmı böle bişey?

Çok teşşekkür ederim canım. Ben başka bişey giyebilir miyim diye soramadım. Ameliyattan önce anestezi doktoru heycanımı sordu ben de çok heycanlıyım dedim:))))))) O da bana yatıştırıcı bi ilaç verdi inan ki hemşire bana atletle gir ameliyata dese girerdim pelte gibiydim. Bana hemşire yeşil bi önlük verdi bunu giy içinde sadece iç çamaşırın kalsın dedi ama atlet değil :))) Sanırım bazı ameliyatlarda kaburgadan kemik ya da kıkırdak alınıyo o yüzden içine başka bişey giymeni istemiyolar. Zaten göğsüne de yapışkan bantlar takıyolar kalp atışların için. Eğer içine bişey giyersen o bantları yapıştıramazlar. Ama merak etme tatlım çünkü hazırlıklar sırasında bayanlar görüyo seni:)))) Çekincek bişey yok canım. Sevgiler:1hug:

ya bende korkuyrm bayık haldeyken resil olmayalım:)
yani şimdiden bunları bile düşünür oldum ameliyata yakın nolurum artık:) bilemyorum..
ama dedğin gibiyse önemsenck bişe deil demekki..
saol canım bendende sevgilerr sanaa..öptm.

Back