Malesef canim sadece ilk uyandığında bi görüyolar seni tabi başka hasta yoksa ya da uzaktan gösteriyolar.eğer içerde başka hastalar varsa. Başında devamlı hemşire veya hemşireler oluyo hasta bakıcı bi ihtiyacın olduğunda yardımcı oluyo. Ama ben sürekli yoğun bakımda kaldım sonra kendi servisime gönderceklerdi. Ben gitmek istedim durumum iyi olunca eve gönderdiler. Servise gitmeme gerek kalmadı. Servise gönderslerdi ailemi görebilirdim. Ama yoğun bakıma kimseyi almıyolar tatlım ege ünv bu konuda hassas mikrop kapma riskine karşı. bi yalnızlık hissetmedim ben çünkü ara ara bi gürültü falan olunca uyanıyodum sonra tekrar uyuyodum. Genelde uyudum, (narkozun etkisi)o yüzden pek sorun olmadı. Canım yaaa sen çok korkuyosun hiç korkma ege de çok güvendesin. Çok büyük bir hastane zaten Ufuk hoca ben uyurken bikaç sefer gelmiş sonra çıkmadan önce de geldi o zaman gördüm. Bi de hep asistanlar var zaten doktorların biri gidiyo biri geliyo hep gözetim altındasın. Ben ilk ameliyatımda (aydında olmuştum) direk servise gönderilmiştim birsürü hasta vardı. Başıma ne kendi doktorum geldi ne de hemşire burnumdan kanlar fışkırıyodu telefon ettik yine de gelmediler. Allaha şükür ege de böyle bi sorunla hiç karşılaşmadık. Ayrıca kanama falan asla olmadı. Dediğim gibi ben ameliyat olduğumu bile hissetmedim. Hiç korkma tatlım :teselli: