A AylinOzr Guru Kayıtlı Üye 3 Haziran 2014 12 0 286 İzmir 20 Ocak 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi smyrna #1.061 Meme küçültme ve karın germe olmak istiyorum Fahri Mola veya Ufuk Bilkay arasında kaldım. Bu doktorlara ameliyat olanlar beni bilgilendirebilir mi acaba?
Meme küçültme ve karın germe olmak istiyorum Fahri Mola veya Ufuk Bilkay arasında kaldım. Bu doktorlara ameliyat olanlar beni bilgilendirebilir mi acaba?
A AylinOzr Guru Kayıtlı Üye 3 Haziran 2014 12 0 286 İzmir 21 Ocak 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi smyrna #1.062 İzmir’ de Doç dr Özlem Silistreli hakkında bilgisi olan var mı acaba ?
A AylinOzr Guru Kayıtlı Üye 3 Haziran 2014 12 0 286 İzmir 21 Ocak 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi smyrna #1.063 ahbuben .!.: can kopal hakkında bilgisi olan var mı? Genişletmek için tıkla... İyi bir doktormuş ama iletişim sıkıntısı olduğu söyleniyor . Çok konuşmaz genelde asistanı ile iletişim kurarmış
ahbuben .!.: can kopal hakkında bilgisi olan var mı? Genişletmek için tıkla... İyi bir doktormuş ama iletişim sıkıntısı olduğu söyleniyor . Çok konuşmaz genelde asistanı ile iletişim kurarmış