- 13 Temmuz 2016
- 17
- 3
- 1
- 29
Selam..şimdiden mutluluklar diliyorum..Ekol denilen hastanede sakın olmayın..resmen ticarethane..
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
merhabalar forumda estetik cerrahi ile ilgili yorumlara bakarken yorumunuzu gördüm ancak söylemeden de geçemedim ablam dahil kuzenim ekolde ameliyat oldular ve şuan ki durumlarından çok memnunlar ilgi alaka gayet iyiydi bir an bile ablamın yanından ayrılmadılar ameliyat sonrası doktorlara istediği an ulaşıp kafasındaki tüm sorunlara güzelce cevapladılar ve maddi olarak normal bir aile olmamıza rağmen fiyatlarda hiç uçuk değildi. Tabi sizin yaşadığınız durumu bilemem ama biz çok memnn kalmıştık.
Ben sağlık camiasının içindeyim. Bende ameliyatlar ekol de yapılıyor diye istememiştim o doktoru. Doktorun kalitesi kadar hastane ve kullanılan malzemelerin kalitesi önemlidir.merhabalar forumda estetik cerrahi ile ilgili yorumlara bakarken yorumunuzu gördüm ancak söylemeden de geçemedim ablam dahil kuzenim ekolde ameliyat oldular ve şuan ki durumlarından çok memnunlar ilgi alaka gayet iyiydi bir an bile ablamın yanından ayrılmadılar ameliyat sonrası doktorlara istediği an ulaşıp kafasındaki tüm sorunlara güzelce cevapladılar ve maddi olarak normal bir aile olmamıza rağmen fiyatlarda hiç uçuk değildi. Tabi sizin yaşadığınız durumu bilemem ama biz çok memnun kalmıştık.
açıkçası bende ameliyat olucam tekrardan bi araştırmak istedim. Ablam ve kuzenimide göz önüne aldım ama doktor tavsiyeleri adlı bir siteyede baktım sonra doktorların instagram hesaplarınada baktım bu forumada baktım :) ekol hakkında çok fazla kötü yorum göremedim burdada.Hijyen konusunda hastaneyide gördüğüm için hastaneye gidip görüşücem.Ben sağlık camiasının içindeyim. Bende ameliyatlar ekol de yapılıyor diye istememiştim o doktoru. Doktorun kalitesi kadar hastane ve kullanılan malzemelerin kalitesi önemlidir.
starburyjiim Dr. Can Kopal Hasta Yorumları kısmında yazdım ama sormak istediğin bişi olursa memnuniyetle yanıtlarım :)
Fotoğraflarıma yorum yapan arkadaşlarıma teşekkür ederim....Dr um Can Kopal....Dr'um ve sevgili refakatçimin özeni sayesinde 11. günkü durumum bu ...Umarım herkesin burnu dilediği gibi olur....
ekol DR FATİH Bey çookk şanslıyımki ınunla karşılaştımm izmirde gezmediğim doktor kalmadı hepsi olmaz deyip küçücük takmaya çalıştı fatih bey 375 cc taktı 6 ay oldu inanılmaz mennunum isteyene resim göneririm
Sakın küçük taktırmayın pişman olursunuz
Bugün kontrole gittim ilk günkü gibi çok ilgilii davrandıı çok mennnum çok
Siz oldunuzmu bende araştırıyorumdaMerhaba bende yeni yeni araştırıyorum ve Dr Aslı Can a meme protez ameliyatı olanınız var mı?
Ben Eray Bey' e ameliyatımı oldum ve başkalarına da yardımcı olsun diye. o dönemde yazıştığım birine attığım msj buraya da yazıyorum. tavsiye diye dusunmeyin. her doktorun başarılı olduğu ve olmadığı ameliyatları vardır. benim sürecim bu şekildeydi. Ameliyatı 2019/Mayıs ayında oldum. tecrübemi buraya yazarım. ben buralardan fikir sahibi oldum. Başkası da olsun diye dusunmustum. O yüzden gecikmeli de olsa paylaşmak istedim.Arkadaşlar Eray Copçu ya burun ameliyatı olan var mı? Her yere bakıyorum Eray Beyin burun ameliyatları ilgili bir yorum yok..varsa bu konuda deneyiminiz yazar mısınız lütfen..benim için çok önemli..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?