İzmir'de Estetik Cerrah tavsiyeleri

merhaba arkadaşlar 13 eylülde ege üniversinde doç.dr. yiğit özer tiftikçioğlu ameliyatımı yaptı. kepçe kulak ameliyatı oldum tek kulaktan. başlayayım anlatmaya :2:
saat öğlen 4e doğru beni aldılar içeri. ameliyat giysisini giydirdiler. kayıtlarımı yaptılar birsürü imza attım biyerlere. sonra ailemden sargı bezi almasını istediler. getirmiş ailem. ameliyata hazırlıklar başladı. yattım sedye gibi bişeye. sopsoğuktu oda daha sonra hazırlkları yaptılar, asistanlarından biri lokal anesteziyi yaptı bana sonra yiğit bey geldi. lokal anestezide dahil olmak üzere ameliyat sırasında hiç abartmadan söylüyorum acı hissetmedim diyebilirim. yiğit bey çok ilgiliydi, sürekli muhabbet halinde geçti ameliyat. asistanlarıda öyle, hiç gergin bi ortam yoktu. gülüp durduk sürekli. daha sonra ameliyat bitti sargıya aldılar 2 saat yoğun bakımda yattım. daha sonra ağrı kesi iğne yaptılar, çıkışımı yaptık ve eve geldim. ağrı kesici iğne ve antbiyotik yazdı buarada onları aldım. bu kadar kolay geçeceğini bilseydim çok daha erken olurdum. neden 23 yaşıma kadar bekledim diyorum. daha henüz göremedim kulağımı. 5gün sonra çıkçak tamamen sargılar ama yiğit bey diğeriyle aynı oldu dedi

şimdiden kepçe kulak ameliyatı olmak isteyen herkese şifalar dilerim ve gözüm kapalı yiğit beyi öneririm. kulağımın fotoğrafınıda öncesi ve sonrası şeklinde koyucam açılınca

Canlarım ben çok araştırdım nette şehirden şehir e ben İzmir de oturan biri olarak İstanbul çok ürkütücü Ankara yabancı geliyordu. sonra Ekol KBB ye gittim... estetik bölümünde doktor Oğuz Kayıran bey ile görüştüm bana güven verdi konuşmaları sorularıma aldığım cevaplar filan tatmin ediciydi bugün tam on gün oldu burun ameliyatı oldum . hem nefes problemim var dı hem de kemik şimdi çok hoş bir burnum var ve nefes almam kolaylaştı çok mutluyum herkese tavsiye ederim gerçekten harikalar çok iyi bir ekip ve işlerini profesyonelce, son derece kibar bir biçimde yapıyorlar ben cok memnun kaldım... benim gibi aylarca İzmir de estetik yaptırıcam bir yer yok mu diye arayan arkadaşlara duyurmak için yazıyorum ... EVET ARTIK VAR ARKADAŞLAR ..

EKOL KBB... doktorum Oğuz kayıran ve ekibine ayrıca güler yüzlü ve kibar davranışarından dolayı ekol çalışanlarına çok teşekkür ederimmm...:)

Merhaba arkadaşlar. Burun estetiği olmak istiyorum ve Salı günü Ekol Kbb'de Bora Karaali ile görüşmeye gittim. Ona gitmemin sebebi de geçen sene bu zamanlar bir arkadaşımın ona burun ameliyatı olmasıydı ve kız çok çok güzelleşti ve tabi ki pek memnun kaldı, bana da tavsiye etti haliyle. Ben pek araştırma yapmadım bu konuda doktorlarla ilgili, buradan sizlerin yardımıyla bir şeyler öğrenmeye çalışıyorum. Adam 1500'ün üzerinde ameliyat yaptığını söyledi, 1 saatte hallettiğini de ve 3 kağıttan bir gram da aşağıya inmedi. Deneyimi veya herhangi bir bilgisi olan arkadaşlar acaba ne düşünüyorsunuz? Teşekkürler.

fiyat uygun . Ekol zaten o civarlarda yapıyor. Cem beyde iy yapan arkadaşm memnun ama ben ekolde asla yaptırmam çünkü çoğu insan 2 kere bıcak altına yatıyor.

fiyat uygun . Ekol zaten o civarlarda yapıyor. Cem beyde iy yapan arkadaşm memnun ama ben ekolde asla yaptırmam çünkü çoğu insan 2 kere bıcak altına yatıyor.

Benim en korktuğum şey de revizyon ihtimali zaten. Herkes gibi bir kerede düzgün bir şekilde hallettirmek istiyorum bu işi. Doktorda karar kılma kısmı da en zor kısımmış gerçekten. Uzun uzun araştırma yapmak ve doktorlarla görüşmek gerekiyor. Neyse ki buradan tavsiyelere bakmak yardımcı oluyor =)

fotoğraf görmek iyi ama insanın aklı karışıyor. Doktorlarla görüşme konusuna gelince muayene ücreti var amalıyat olucaksan dair ediyorlar içine ama olmucaksan muayene parası verdiğinle kalıyorsun. Ufuk bilkay 150 . Atay atabey 240 .istyr muayene ücreti

naptın asmen sen kime karar werdin???

naptın asmen sen kime karar werdin???

atay beyle hafta içi görüşücem. ufuk hocayada 2 kişi estetik oluyor salı günü bakalım sonucu bi görüp ona göre tam kesin karar vericem. emre ilhanı ıstıyordum ama istanbulda kalacak yer bulamadım.

atay beyle hafta içi görüşücem. ufuk hocayada 2 kişi estetik oluyor salı günü bakalım sonucu bi görüp ona göre tam kesin karar vericem. emre ilhanı ıstıyordum ama istanbulda kalacak yer bulamadım.

Ben de Ufuk hocayla görüşmek istiyorum. Facebook'taki sayfasında fotolara da baktım, herkesin yüzüne uygun farklı farklı burunlar gördüm ve burda da okuduğum yorumlar çok olumlu yöndeydi. Bakalım bi görüşelim de sonrasında karar kısmı kalıyo.

bak salı günü iki kişi ona amalıyat oluck sonra foto koyucak kızlar gorursun karar verrsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…