İzmir'de Estetik Cerrah tavsiyeleri

Maillerine çok bakmaz canım o izmirdeysen bi git yüzyüze görüş derim muayene ücreti yok nasılsa ben şimdi telden giriyorum msj kutumu pc den girip boşaltırım canım sana msj atarım :)

tamam canım bekliyorum mesajını :) bide internetten alıyorum dimi randevuyu

teşekkür ederim canım peki ameliyat ücretini devlet karşılıyo mu yoksa sen mi ödüyosun bilgin var mı ?

merhaba bende izmirdeyim ve ameleyat olmak istiyorumda. yiğit beyden cevap geldi mi diye soracaktım? :) amileyat oldunuz mu bu arada, ben kulaktan olmak istiyorum doktor araştırıyorum. ama ege üniversitesi çok geç bi zamana randevu verir diyede korkuyorum :)

Ben öğrenciyim de şubat tatilinde olmak istiyorum ağırdan alıyorum o yüzden birazcık yiğit beyle görüştüm muayne oldum ama tarih kesin değil henüz tekrar gidicem

Ben öğrenciyim de şubat tatilinde olmak istiyorum ağırdan alıyorum o yüzden birazcık yiğit beyle görüştüm muayne oldum ama tarih kesin değil henüz tekrar gidicem

ben bugün yiğit beyle görüştüm, 13 eylüle amileyat günü aldım fakat fiyat tek kulak 1100 dedi. çok geldi bana ama en çok güvenebileceğim doktorlar arasında ondan biraz kararsızım. sana ne kadar demişti ?

ben henüz fiyat almadım ama 2000 civarı diye biliyorum haftaya tekrar gidicem o zaman fiyat alıcam sigorta karşılaması için uğraşıyorum o yüzden soramadım gittiğimde yazarım ücretini

Canım emin ol yiğit bey dışardan daha uyguna yapıyodur bende burun ameliyatı oldum yiğit beye gözün kapalı güven pişman olmazsın istersen dışarda da fiyat sor eminim daha pahalıdır.

Canım emin ol yiğit bey dışardan daha uyguna yapıyodur bende burun ameliyatı oldum yiğit beye gözün kapalı güven pişman olmazsın istersen dışarda da fiyat sor eminim daha pahalıdır.

aynen hem öyle düşündüm hemde bide dışarıda muayene parası vericem sadece fiyat öğrenmek için. hiç karıştırmadan kafamı 13 eylüle odakladım kendimi. 1 hafta önce gel kan tahlillerini yapalım dedi. umarım bi sıkıntı çıkmaz :) geçmiş olsun sanada canım :)

Sağol canım umarım herşey istediğinden daha da güzel olur ama içini rahat tut yiğit beye güven :)

selam canım ben de burun estetiği düşünüyorum. Mustafa Yılmaz ne fiyat verdi acaba sana:2:

selam ben de burun ameliyatı düşünüyorum yiğit beye ulaşabilceğim bir numara bana da verir misiniz ? bir de hangi hastanede çalışıyor

selam ben de burun ameliyatı düşünüyorum yiğit beye ulaşabilceğim bir numara bana da verir misiniz ? bir de hangi hastanede çalışıyor

Canım ege üniversitesinde çalışıyo ameliyatlarını da orda yapıyo 0232 390 30 42 bu numarayı arayarak yiğit beyle görüşmek için randevu alabilirsin yanlızca poliklinikte çalışmıyo genelde herkes orada sanıp oraya gidiyo hastanenin poliklinik girişinden sorarak 4. Katta ki plastik cerrahi servisine çıkıp orada acil müdahale odasının oraya gidip orda çalışan hemşireye yiğit beyi sorarsan yardımcı olur canım muayene ücreti yok git gel yapmak istemezsen dışardan burun tomografisi çektirip öyle de gidebilirsin çünkü tomografini görmek ister burnunda sağlık sorunu varsa hepsini halleder kesinlikle güvenebileceğin bi doktor bunu ilk gördüğünde bile anlıcaksın yeterince açıklayıcı oldum sanırım:)

evet canım gayet yardımcı oldun çok teşekkür ederiim

ameliyatımın 40. Günü ufuk bilkaya ameliyat oldum ve burnumu hiç yadırgamadım.ufuk beyi seçmekle doğru karar verdiğimi düşünüyorum.

bende ufuk bilkayı istiyorum 17 sinde randevum var gidip muayene olup görüşücem tek sorun ücret.şuan nasıl bi sorunun varmı burnunla ilgili.

BENDE UFUK BEYİ DÜŞÜNÜYORUM NE HALDE ŞİMDİ BURNUNUZ VARMI Bİ PROBLEM

zor seçimmmmmmmmmmmmmmmmmmm:44:

arkadaşlar kesinlikle tavsiye etmediğim doktor izmirden ebru durmuş'tur.burnumu mahvetti kontrol için gittiğimde başka bir hastasının burnuda 6 ay olmuş kuş gagası deformasyonu oluşmuştu.aman diyorum aman...

teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…