Maillerine çok bakmaz canım o izmirdeysen bi git yüzyüze görüş derim muayene ücreti yok nasılsa ben şimdi telden giriyorum msj kutumu pc den girip boşaltırım canım sana msj atarım :)
teşekkür ederim canım peki ameliyat ücretini devlet karşılıyo mu yoksa sen mi ödüyosun bilgin var mı ?
Canım ben sana özel msj attım :)
merhaba bende izmirdeyim ve ameleyat olmak istiyorumda. yiğit beyden cevap geldi mi diye soracaktım? :) amileyat oldunuz mu bu arada, ben kulaktan olmak istiyorum doktor araştırıyorum. ama ege üniversitesi çok geç bi zamana randevu verir diyede korkuyorum :)
Ben öğrenciyim de şubat tatilinde olmak istiyorum ağırdan alıyorum o yüzden birazcık yiğit beyle görüştüm muayne oldum ama tarih kesin değil henüz tekrar gidicem
ben bugün yiğit beyle görüştüm, 13 eylüle amileyat günü aldım fakat fiyat tek kulak 1100 dedi. çok geldi bana ama en çok güvenebileceğim doktorlar arasında ondan biraz kararsızım. sana ne kadar demişti ?
ben bugün yiğit beyle görüştüm, 13 eylüle amileyat günü aldım fakat fiyat tek kulak 1100 dedi. çok geldi bana ama en çok güvenebileceğim doktorlar arasında ondan biraz kararsızım. sana ne kadar demişti ?
Canım emin ol yiğit bey dışardan daha uyguna yapıyodur bende burun ameliyatı oldum yiğit beye gözün kapalı güven pişman olmazsın istersen dışarda da fiyat sor eminim daha pahalıdır.
aynen hem öyle düşündüm hemde bide dışarıda muayene parası vericem sadece fiyat öğrenmek için. hiç karıştırmadan kafamı 13 eylüle odakladım kendimi. 1 hafta önce gel kan tahlillerini yapalım dedi. umarım bi sıkıntı çıkmaz :) geçmiş olsun sanada canım :)
selam pembeçiçek evet görüştüm mustafa yılmazla. iyi ki de gitmişim canım. doktor hasta ilişkisi çok iyi gerçekten mustafa hocanın. herşeyi samimiyetle yanıtlıyor ve sakinleştirici bir tavrı var. yani ben bu ameliyat konusunda sanırım biraz gergin olduğum için dr un bana güven vermesi çok önemli. daha önce görüştüğüm bir dr da bu yoktu mesela... kontrole gelen bir hastasını da görme şansım oldu orada onu da çok beğendim. tam benlik bu burun dedim hatta mustafa hocaya :)) kolay diye yanıtladı yuppiii :) aslında ben mustafa hocaya ameliyat olan arkadaşımın dr babası alanında izmirin en iyi birkaç isminden biridir diyince karar vermiştim ama dediğim gibi görüşme daha da iyi oldu karar vermemde. şimdi işimden alacağım izne göre şubat-mart gibi bir tarih belirleyeceğiz mustafa hocaya uyan çünkü hemen her gün ameliyatı var hocanın. öptüm canım umarım sende görüşme fırsat bulursun
Canım ben sana yarın gün içinde özel mesaj atarım yiğit beye ulaşabileceğin bi numara veririm gidip görüşürsün muayene ücreti yok nasılsa gittiğinde de ne kadar yoğun bi doktor olduğunu görürsün zaten :)
selam ben de burun ameliyatı düşünüyorumyiğit beye ulaşabilceğim bir numara bana da verir misiniz ? bir de hangi hastanede çalışıyor
Canım ege üniversitesinde çalışıyo ameliyatlarını da orda yapıyo 0232 390 30 42 bu numarayı arayarak yiğit beyle görüşmek için randevu alabilirsin yanlızca poliklinikte çalışmıyo genelde herkes orada sanıp oraya gidiyo hastanenin poliklinik girişinden sorarak 4. Katta ki plastik cerrahi servisine çıkıp orada acil müdahale odasının oraya gidip orda çalışan hemşireye yiğit beyi sorarsan yardımcı olur canım muayene ücreti yok git gel yapmak istemezsen dışardan burun tomografisi çektirip öyle de gidebilirsin çünkü tomografini görmek ister burnunda sağlık sorunu varsa hepsini halleder kesinlikle güvenebileceğin bi doktor bunu ilk gördüğünde bile anlıcaksın yeterince açıklayıcı oldum sanırım:)
ameliyatımın 40. Günü ufuk bilkaya ameliyat oldum ve burnumu hiç yadırgamadım.ufuk beyi seçmekle doğru karar verdiğimi düşünüyorum.
Ben de 14 gün önce Ufuk Bilkay a burun ameliyatı oldum. Ben çok memnun kaldım. İnsanlığının iyi olmasının yanı sıra senin isteklerine de saygı duyuyo ve neticede de çok iyi bir iş çıkarıyo ben çok ama çok memnunum sen yine de araştır ama içinde kalmasın.:uhm:
canim ufuk bey maillerini kendisi cevapliyor.
Mail atarsan mutlaka cevap verir, cevapsiz birakmaz.
5 gun sonra 2 aylik bir burnum olacak.
Yani kisa surede cok iyi gelismeler alinabiliyor.
Gercekten memnunum.
Gorenler de cok begeniyor. Hic anlasilmadigini soyluyorlar ki zaten ufuk bey'in tarzi ''dogallik''.
Daha gecen gun kontrole gittigimde yine bu konuda ne kadar dikkatli oldugunu anladim.
Hastalarima hic bir zaman soyle(o an eliyle cok kavisli olan, kay kay burun dedigimiz burun cizdi havada) bir burun yapmam ben cunku dogal durmaz dedi boshayallersmile
gercekten burnu abartili cok kavisli olan hastalarina rastlamadim henuz, hepsi cok dogal duruyor ve estetik olduklari anlasilmiyor.
Ohh be artik sacimi hep topluyorum gogsumu gere gere sempatiksalakcinni
eskiden kemerli burunla hic toplamazdim sacimi senağlama
can kopal'i da iyice arastir onunla da gorus hangisi icine siniyorsa onu sec canim.
Can bey'in yaptigi 2-3 burnu gorme sansim oldu onlari da begendim ben bence o da iyi bir doktor :hulya:
beni ekleyebilirmisin
arkadaşlar kesinlikle tavsiye etmediğim doktor izmirden ebru durmuş'tur.burnumu mahvetti kontrol için gittiğimde başka bir hastasının burnuda 6 ay olmuş kuş gagası deformasyonu oluşmuştu.aman diyorum aman...
ameliyat oldunuz mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?