• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İzmir'de Estetik Cerrah tavsiyeleri

burun estetıgı oldum ama cemıl beye degıl. profi dr atay atabeye oldum morlugum olmadı 7. gunum bugun.kızlar dr arastırırken gıdın yuzyuze gorusun kısıye gore dr da degısır. yaptıkları buruna bakın cunku bazı dr lar hem aynı bıldıklerı seklı yapıyorlar ona gore yaptıkları ısı gormeden karar vermeyın. oncesı sonrası resımler cok onemlı. arastırma asaması benı cok yormustu o yuzden tecrubelı bırı olarak yardımcı olabılırım ızmırdekılere

merhaba asmen3535 ben aybüke izmirden bende ameliyat olmak istiyorum ama benim için ücret önemli biliyorum burun yapına göre ameliyat yapıyorlar ama sen ne kadara yaptırmıstın ve suan burnundan memnunmusun ameliyat olmaktan korkmuyorum ama sonrasında pişman olmaktan korkuyorum oyuzden pişman olmak istemiyorum yardımcı olursan sevinirim...

ben kentte oldum hem deviasyon ve geniz eti hem de estetik oldu. dr.ların adını buradan telaffuz etmeyeyim. estetik cerrahtan çok memnun kaldım ama kbb.ci mahvetti benm burnumu. şu an hala nefes almakta zorlanıyorum. başka dr. lara gittim kontrol için deviasyonun tam olarak alınmamış olduğunu söylediler. ama dediğim gibi şekilsel anlamda memnunum estetik cerraha bişi diyemem ama kent hastanesine deviasyonu önermiyorum çok sorun yaşadım hala da yaşıyorum.

merhaba asmen3535 ben aybüke izmirden bende ameliyat olmak istiyorum ama benim için ücret önemli biliyorum burun yapına göre ameliyat yapıyorlar ama sen ne kadara yaptırmıstın ve suan burnundan memnunmusun ameliyat olmaktan korkmuyorum ama sonrasında pişman olmaktan korkuyorum oyuzden pişman olmak istemiyorum yardımcı olursan sevinirim...

Aybüke sana Prof.dr Ufuk Bilkay doktorumu tavsiye ederim. Tecrübesine ve titizliğine sen de güvenebilirsin. Pişman olmazsın:)

a.s.Sevgili morkedi;

Çok sevindim ameliyat sonucunun iyi olmasına inşallah benim de iyi olur ben de kurtulabilirim. Ben bir tek ufuk bilkay ile görüştüm ben de aynı izlenimi edindim ama eşim çok ameliyat yaptığı için bi de herkes çok memnun olduğu için ufuk bilkay ı istiyo. Sana ne kadara mal oldu bu arada ameliyat çok mu pahalı, bi de fotoğraflarını ne zaman koyacaksın canım çok merak ettim eminim çok güzel olmuştur. Bilgilerin için ayrıca sana çok teşekkür ederim. Tekrar çok geçmiş olsun

Ufuk birkay hakkınad oğrendikleriniz yazar mısınız

asmen canım , araqştırma evresi beni çok yordu artık gerçekten sıkıldım ve bir arpa boyu ilerleyemedim hergün fikrim değişiyor , şubat tatilinde izmirde ameliyat olmak istiyorum kimi önerirsin

ULVİ GÜNER le diyaloğa geçmeye çaloıştım şu an izmir dışındayım fiyat vermediler bi türlü artık nasıl bi miktarsa çok merak ediyorum acaba ortalama fiyatı kendisini tanıyan bilen varmı :)

çok geçmiş olsun mor kedi... bana adını özel mesajla yazabilir misin..? yakın bir arkadaşım izmir de dermabrazyon yaptırdı... sonuç tam anlamıyla felaket... aynı adam mı bilmek istiyorum...

Merhaba, cok zaman olmus siz yazali ama yardimci olabilirseniz cok sevinirim. Foruma o kadar da katki yaptim hala ozelden msj atamiyormusum:( dermabrazyon yaptiracagim izmirde. Arastirmaktan hasta olacagim artik ben de doktorum ama dermabrazyon yaptiran bulmak cok zor :( bana basarusiz olan dr un ismini msj atabilir misiniz acaba gercekten cok mutlu olurum

Bende ameliyata karar verdim ama kime yaptıracağım konusunda çok kararsızım FAHRİ MOLA,UĞUR ÇERÇİ ile göruştüm burdada UFUK BILKAY hakkında güzel seyler okudum fotolarınızı göremıyrm yorum sayım az oldugu ıcın arkads olark eklersenz sevınırım

bende burun ameliyatı oldum ama şimdide çene büyütme istiyorum dr ve ücret olarak bilgilendirebilecek arkadaşım var mı ?

merhaba kızlar,ben yeni üye oldum,izmir de göğüs büyütme ameliyatı olmayı düşünüyorum.ufuk bilkay la görüştüm,çok güvenilir geldi.ufuk bey e ameliyat olan varmı,görüşlerinize ihtiyacım var..

Back