bende ufuk bilkayı düşünüyorm 17 snde randevm var
cepten giriYORUM göremiyorum hangisi IÇIN göğüs MU BURUN MU
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende ufuk bilkayı düşünüyorm 17 snde randevm var
cepten giriYORUM göremiyorum hangisi IÇIN göğüs MU BURUN MU
burun amaliyatı için görüşmeye gidicem
hayırlısı olsun :)
işşalllaaaa düşünen herkes için
selam canım ben de burun estetiği düşünüyorum. Mustafa Yılmaz ne fiyat verdi acaba sana:2:
doktorların fiyatları çok mu ucukkk
merhaba arkadaşlar. Burun estetiği olmak istiyorum ve salı günü ekol kbb'de bora karaali ile görüşmeye gittim. Ona gitmemin sebebi de geçen sene bu zamanlar bir arkadaşımın ona burun ameliyatı olmasıydı ve kız çok çok güzelleşti ve tabi ki pek memnun kaldı, bana da tavsiye etti haliyle. Ben pek araştırma yapmadım bu konuda doktorlarla ilgili, buradan sizlerin yardımıyla bir şeyler öğrenmeye çalışıyorum. Adam 1500'ün üzerinde ameliyat yaptığını söyledi, 1 saatte hallettiğini de ve 3 kağıttan bir gram da aşağıya inmedi. Deneyimi veya herhangi bir bilgisi olan arkadaşlar acaba ne düşünüyorsunuz? Teşekkürler.
fiyat uygun . Ekol zaten o civarlarda yapıyor. Cem beyde iy yapan arkadaşm memnun ama ben ekolde asla yaptırmam çünkü çoğu insan 2 kere bıcak altına yatıyor.
benim en korktuğum şey de revizyon ihtimali zaten. Herkes gibi bir kerede düzgün bir şekilde hallettirmek istiyorum bu işi. Doktorda karar kılma kısmı da en zor kısımmış gerçekten. Uzun uzun araştırma yapmak ve doktorlarla görüşmek gerekiyor. Neyse ki buradan tavsiyelere bakmak yardımcı oluyor =)
fotoğraf görmek iyi ama insanın aklı karışıyor. Doktorlarla görüşme konusuna gelince muayene ücreti var amalıyat olucaksan dair ediyorlar içine ama olmucaksan muayene parası verdiğinle kalıyorsun. Ufuk bilkay 150 . Atay atabey 240 .istyr muayene ücreti
naptın asmen sen kime karar werdin???
atay beyle hafta içi görüşücem. ufuk hocayada 2 kişi estetik oluyor salı günü bakalım sonucu bi görüp ona göre tam kesin karar vericem. emre ilhanı ıstıyordum ama istanbulda kalacak yer bulamadım.
Ben de Ufuk hocayla görüşmek istiyorum. Facebook'taki sayfasında fotolara da baktım, herkesin yüzüne uygun farklı farklı burunlar gördüm ve burda da okuduğum yorumlar çok olumlu yöndeydi. Bakalım bi görüşelim de sonrasında karar kısmı kalıyo.
bak salı günü iki kişi ona amalıyat oluck sonra foto koyucak kızlar gorursun karar verrsin...