• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İzmir'de Estetik Cerrah tavsiyeleri

ben de öyle düşünüyodum ama işyerinden arkadaşım ameliyat olana kadar.
o kadar cesaretlendirdi ki beni doktoru da can kopal'dı.
doktora bile gittim görüşmeye.
kararımı da verdim olucam.
benden daha cesaretsiz kimse olamaz diye düşünüyorum.

ben de aynen öyle. dura dura yaşı 40 yaştım ömrüm geçti gitti zaman su gibi akıp geçti

selam arkadaslar ben yeni katıldım lazer lipoliz yapan iyi bir doktor arıyorum izmir de olursa çok iyi olur teşekkür ederim

ameliyatla klasik yağ aldırma harici yöntemleri hariç diğer yöntemlerde işe yarayan var mı ki
sizin mesaj baya eski ama şimdi lazer lipoliz fiyatları baya düşmüş şehir fırsatlarında bana geliyor ve kimseden duymadım işe yaradığını

bende şu an karar werme aşamasındaym..Aklımda en yoğun kalan isim araştırmalarım sonucu ufuk bilkay...konkalarımdan dolayı sıkıntım war..operasyon sonunda nefes almanda bir sıkıntı varmı??çokmu ağrı-sızı oluyor?birde ege ünüversitesindemi yapıyor operasyonlarını...???ameliyatınızı nerede oldunuz??ücretinin öğrenebilirmiyim...önce-sonra fotoğraflarınız çok merak ettim.. ancak siistem ban albüleri göstermiyor..öok sık girmediğimden olsa gerek..teşekkür ediyorum şimdiden size...yardımcı olursanız sorularıma inanın çok sevineceğim...

ameliyat oldunuz mu

kızlar benim bu cumartesi üst dudak dolgum var tolgahan alpaydına. göğüs büyütme içinse ayın 29'u için Ufuk Bilkaydan randevu aldım. tolgahan beyle önceden belirlemiştik operasyon tarihini sonradan göğüs büyütmeye de karar verip Ufuk beyden randevu aldım niyeyse silikonlarımı o yapsın istedim. değişimi kucaklıyorum şuanda heyecanlı bir süreç güzel olacak inşallah :)

peki gögüs büyütmede Ufuk bilkaydan memnun kaldinizmi nasil oldu simdi

kızlar meme küçültme de isim yapan doktorları bilen var mı ? devlettekiler tercihim ama özel de olabilir

Ege üniversitesi plastik cerrah yiğit tiftikçioğlu kesinlikle tavsiye ederim annem aynı anda karın göğüs küçültme oldu çok memnun bende burun oldum şiddetle tavsiye ederim muayene ücreti yok ameliyatı ege ünvsinde yapıyo dışarıyo göre çok da uygun fiyata yapıyo çok iyi bi doktor bi görüş derim:)

Ege üniversitesi plastik cerrah yiğit tiftikçioğlu kesinlikle tavsiye ederim annem aynı anda karın göğüs küçültme oldu çok memnun bende burun oldum şiddetle tavsiye ederim muayene ücreti yok ameliyatı ege ünvsinde yapıyo dışarıyo göre çok da uygun fiyata yapıyo çok iyi bi doktor bi görüş derim:)

teşekkür ederim canım peki ameliyat ücretini devlet karşılıyo mu yoksa sen mi ödüyosun bilgin var mı ?

teşekkür ederim canım peki ameliyat ücretini devlet karşılıyo mu yoksa sen mi ödüyosun bilgin var mı ?

Canım eğer sırt ağrısı yapıyosa fizik tedaviden rapor alırsan devlet karşılayabilir ama raporun yoksa sen ödüyosun ama çok ödemiyosun dışarısı kadar değil 2 milyar civarında ödersin benim annem rapor almadı hastaneye ödedi ücretini

Canım eğer sırt ağrısı yapıyosa fizik tedaviden rapor alırsan devlet karşılayabilir ama raporun yoksa sen ödüyosun ama çok ödemiyosun dışarısı kadar değil 2 milyar civarında ödersin benim annem rapor almadı hastaneye ödedi ücretini

sana özelden yazdım mj kutun dolmuş canım
silersen birşeyler sorcam :)

anladım canım dün gaza gelip mail attım zaten yiğit beye umarım cevap verir :)

anladım canım dün gaza gelip mail attım zaten yiğit beye umarım cevap verir :)

Maillerine çok bakmaz canım o izmirdeysen bi git yüzyüze görüş derim muayene ücreti yok nasılsa ben şimdi telden giriyorum msj kutumu pc den girip boşaltırım canım sana msj atarım :)

Back