İzmir'de Estetik Cerrah tavsiyeleri

facede fazla yok burdada yok. dacedekileri ekleyip konuşabilirsın

Merhaba

izmirde karın germe ve göğüs dikleştirme amelliyatı olmak istiyorum.Cemil TUGAY'ı düşünüyorum,henüz görüşmedim.Kendisine amelliyat olan var mı?

kesinlikle karar vermeden önce Murat Ataseven'le de görüş derim canım.Göğüs konusunda çok iyi oldugunu duydum hatta biliyorum arkadaşımdan,zaten benide ameliyat edicek cuma günü.Çok ilgili kendisi, içine sinene kadar anlatıyor sıkılmadan.

karın germe konusunda bilginiz var mı?o amelliyatı da yapıyor mu acaba?

karın germe konusunda bilginiz var mı?o amelliyatı da yapıyor mu acaba?

öncelikle ameliyatımı oldum, ondan bahsedeyim size.Gerçekten büyüklüğü görüntüsü tam istediğim gibi oldu,eşim de begendi.Su anda agrılarım var ama normalmiş.Bayram sonrasında kontrole gidicem kendisine,dikişlerimi de alıcak.Karın germe de yapıyor annem için sormuştum çünkü.İyileşeyim annemide Murat Bey'e emanet edicem:)

Mrb.bende cemil tugayla grstumde.ameliyat olmayi dusunuyorum.mrk etttde burnun suan nasil.foto varmi bakabilcem.dogal oldumu.cok dogal yapar diyolarda.memnunmusun.cvplayabilirsen cok sevinirim

Merhaba

izmirde karın germe ve göğüs dikleştirme amelliyatı olmak istiyorum.Cemil TUGAY'ı düşünüyorum,henüz görüşmedim.Kendisine amelliyat olan var mı?
Bende cemil tugayi agirlikli dusunuyorum yeni bisey ogrenirsek paylasalim.dogal burun yapiomus diye biliyorumki benim icinde en onemlisi bu.

hadi yaaa ne zaman ameliyat oluyosun .sonrasında yaşadıklarını nasıl olduğunu anlatabilirmisin banada.bide nekadara olcan bellimi ücreti

yanlış anlaşılma olmasın ben karın ve göğüs oluyorum.burun estetiği değil!tabiki paylaşırım sürecimi

Mrb.bende cemil tugayla grstumde.ameliyat olmayi dusunuyorum.mrk etttde burnun suan nasil.foto varmi bakabilcem.dogal oldumu.cok dogal yapar diyolarda.memnunmusun.cvplayabilirsen cok sevinirim

slm cnm bnde izmirde ameliya olmayı dusunuorumm tam olarak adres weririmisin bide muayene ucretleri nekadar ve ameliyat ucretı nekadar bilgilensirirsen sevinirim resimlerini öncesi ve sonrası olarak görme sansımız warmı yyardımcı olursan sevinirim:26:

canım merhaba bende ızmırde yasıyorum yenı burun estetıgı oldum. yedı gun oldu.estetık mı dusunuyorsunuz arastırma asaması en zor donem olması kolay ama..

Baska cemil tugayi bilen varmi.amwliyat olan varsa lutfenn foto koyabilirmi.kafam karistida biraz

burun estetıgı oldum ama cemıl beye degıl. profi dr atay atabeye oldum morlugum olmadı 7. gunum bugun.kızlar dr arastırırken gıdın yuzyuze gorusun kısıye gore dr da degısır. yaptıkları buruna bakın cunku bazı dr lar hem aynı bıldıklerı seklı yapıyorlar ona gore yaptıkları ısı gormeden karar vermeyın. oncesı sonrası resımler cok onemlı. arastırma asaması benı cok yormustu o yuzden tecrubelı bırı olarak yardımcı olabılırım ızmırdekılere

cemil tugayı izmirde tek geçerim ben çok memnun kaldım 3 arkadaşımda benden sonra cemil beye amelyt oldu

cemil tugayı izmirde tek geçerim ben çok memnun kaldım 3 arkadaşımda benden sonra cemil beye amelyt oldu

herkesın burun yapısı farklı... ne mutlu sıze ve arkadaslarınıza sorun yasamamıssınız ve beyenılmıssınız.darısı ısteyen herkesın basına...yaptırmak ısteyenler gozlerıyle gormeden oncekı ve sonrakı fotoları ınanmasın kımseye. burnunu ve doktorunu beyenen paylassın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…