spor ve diyet yaparak sonraki aylarda değişimler oluyor tabi demı?zaten direkt yürüyüşe spora başlamak lazımmış öyle diye okumuştum bi çok yerde bende.evet gerçekten sabır gerektiren bi işmiş onu anlıyorum:)
Arkadaşlar bende İzmirde Cemil tugay'a ameliyat oldum 2 hafta önce.1 hafta alçılı kaldım.1 hafta sonra bant taktı.Şuan hala bantlıyım . Cuma günü kendim çıkartıcam bantı.Şişliğin inmesi 1.5 ayı buluyormuş. Cemil tugayda çok iyi bir doktor. Kesinlikle öneririm. Çok ilgili ve İzmrde de bilinir.. Hem para canlısı değil , hemde hastalarıyla çok ilgileniyor. Ameliyat olduğum kent hastanesi dahi harikaydı.. İyiki Cemil tugaya gitmişim. Can kopal için 1-2 şikayet duymuştum. Hatta Ufuk bilkay içinde çok iyi diyorlardı. Ama çok ilgisiz ve alakasız. Randevu alacaktım dolu dediler bende zannettim ki çok yogun . meğer muananesine nerdeyse hiç gelmiyormuş. Baya araştırdım. Tek elinin ehlisi Cemil tugay çıktı bana göre . Herkese tavsiye ederim..
Canım benim annem yaptırdı bende burun ameliyatı geçirdim yağlar alınınca hemen kendini belli ediyo izmirde ki en iyi doktor kesinlikle dr.yiğit özer tiftikçioğlu ameliyatlarını ege ünv yapıyo ve çok da uygun fiyata yapıyo çok ilgili bi doktor kesinlikle tavsiye ederim:)
canım yağ aldırmadan ne kadar aldılar bana yardımcı olurmusun yazarsan çok sevinirim
kızlar bıraz teknolojıye uzagım su an yazdıklarımı gorebılıcek mısınız onu bıle bılmıyorum:)ızmırde burun estetıgı olmak ıstıyorum voleyoblcuyum arkadslarımın hepsı ıstanbulda olmus çoooooooooooooooooooooooooooooooook korkuyorum ızmırde amelıyat olanlar dr ısımlerını ve oncesı sonrası fotolarını yollayabılırmı cok tesekkurler
slm ebruKaraca,
bende Cemil beyi düsünüyorum...acaba resimlerini görmek mümkünmü???
Ege üniversitesinde yiğit tiftikçioğluna burun ameliyatı oldum bir çok arkadaşım da oldu hepimizin resimleri profilimde var resimlere göremezsen mail olarak atabilirim özelden mesaj yazarım yiğit beyden ben çok memnun kaldım ve hastanede yaptığı için fiyatı da çok uygun :)
Peki yiğit beye nasıl ulaşabiliyoruz,, randevuyu isim vererek alabiliyormuyuz, hocalara ulaşmak çok kolay olmuyor
yiğit bey muayene ücreti alıyomu?
Canım ben sana yarın gün içinde özel mesaj atarım yiğit beye ulaşabileceğin bi numara veririm gidip görüşürsün muayene ücreti yok nasılsa gittiğinde de ne kadar yoğun bi doktor olduğunu görürsün zaten :)
bana fiyat hakkında da bilgi verir misin lütfennnnnnnnnnnnnnnnn gerçekten çok önemli benim için şuandaCanım ben sana yarın gün içinde özel mesaj atarım yiğit beye ulaşabileceğin bi numara veririm gidip görüşürsün muayene ücreti yok nasılsa gittiğinde de ne kadar yoğun bi doktor olduğunu görürsün zaten :)
bana fiyat hakkında da bilgi verir misin lütfennnnnnnnnnnnnnnnn gerçekten çok önemli benim için şuanda
yigit beye burunu yaptiran resim paylasabilirimi lutfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?