İzmir'de Estetik Cerrah tavsiyeleri

evet kesinlikle ameliyat sonrasinda spor ile daha büyük degisimlere ulasilabiliyor...

slm ebruKaraca,

bende Cemil beyi düsünüyorum...acaba resimlerini görmek mümkünmü???

merhaba arkadaşlar:) ben öncelikle liposcution olan bayanlara sesleniyorum.yakın zmanda olmayı düşünüyorum ve sormak istediğim bişey var merak ettiğim.ameliyat olduktan sonra hmen belli oluyor mu fiziğinizdeki değişim yoksa 1 2 ay bekledikten sonra mı oluyor?

Canım benim annem yaptırdı bende burun ameliyatı geçirdim yağlar alınınca hemen kendini belli ediyo izmirde ki en iyi doktor kesinlikle dr.yiğit özer tiftikçioğlu ameliyatlarını ege ünv yapıyo ve çok da uygun fiyata yapıyo çok ilgili bi doktor kesinlikle tavsiye ederim:)

Merhaba, ben dudagima dolgu yaptirdim ve kendisine cesitli sebeplerle operasyon yaptiranlar var. Prof. Dr. Ufuk Bilkay' i tavsiye ederim. Cok basarili ve genc yetenek bir hekim. Cok guleryuzlu, hastasina deger veren ve icten biri.

canım yağ aldırmadan ne kadar aldılar bana yardımcı olurmusun yazarsan çok sevinirim

canım yağ aldırmadan ne kadar aldılar bana yardımcı olurmusun yazarsan çok sevinirim

Canım iki türlü yağ ameliyatı var eğer benim annemin göbeğini kestiler fazlalıklarını öyle aldılar o da 2500 gibi bişey ama liposactınla daha da ucuzdur diye düşünüyorum onun net fiyatlarını tam bilmiyorum ama dışardakibe göre çok daha uygun yapar çünkü hastanede yapıyo herşeyi

kızlar bıraz teknolojıye uzagım su an yazdıklarımı gorebılıcek mısınız onu bıle bılmıyorum:)ızmırde burun estetıgı olmak ıstıyorum voleyoblcuyum arkadslarımın hepsı ıstanbulda olmus çoooooooooooooooooooooooooooooooook korkuyorum ızmırde amelıyat olanlar dr ısımlerını ve oncesı sonrası fotolarını yollayabılırmı cok tesekkurler

Ege üniversitesinde yiğit tiftikçioğluna burun ameliyatı oldum bir çok arkadaşım da oldu hepimizin resimleri profilimde var resimlere göremezsen mail olarak atabilirim özelden mesaj yazarım yiğit beyden ben çok memnun kaldım ve hastanede yaptığı için fiyatı da çok uygun :)

Peki yiğit beye nasıl ulaşabiliyoruz,, randevuyu isim vererek alabiliyormuyuz, hocalara ulaşmak çok kolay olmuyor

Peki yiğit beye nasıl ulaşabiliyoruz,, randevuyu isim vererek alabiliyormuyuz, hocalara ulaşmak çok kolay olmuyor

Canım ben sana yarın gün içinde özel mesaj atarım yiğit beye ulaşabileceğin bi numara veririm gidip görüşürsün muayene ücreti yok nasılsa gittiğinde de ne kadar yoğun bi doktor olduğunu görürsün zaten :)

bana fiyat hakkında da bilgi verir misin lütfennnnnnnnnnnnnnnnn gerçekten çok önemli benim için şuanda

bana fiyat hakkında da bilgi verir misin lütfennnnnnnnnnnnnnnnn gerçekten çok önemli benim için şuanda

Canım msjını yeni gördüm burun estetiği ameliyatı 2000-2500 arası tutar 2500ü geçmez 0232 390 30 42 bu yiğit beyin hastanedeki randevu numarası benim cuma günü 2. Ayımı doldurcağım için solunum testim ve kontrolüm var aynı güne denk getirirsek orda yardımcı olabilirim sana doktoru bulmanda şiddetle tavsiye ediyorum hem canlı canlı yaptığı burnu görebilirsin:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…