• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İzmir'de Estetik Cerrah tavsiyeleri

arkadaşlar merhaba,

23 yaşındayım, okul bitti, işe başlamadan önce İzmir'de kepçe kulak ameliyatı olucam.. Bir an önce olup bitsin istiyorum artık, senelerce çektim. Doktor konusunda bana yardımcı olabilir misiniz? İzmir'de hangi doktor bu ameliyatı iyi yapar? Deneyimlerinizi, gördüklerinizi paylaşır mısınız lütfen..

arkadaşlar merhaba,

23 yaşındayım, okul bitti, işe başlamadan önce İzmir'de kepçe kulak ameliyatı olucam.. Bir an önce olup bitsin istiyorum artık, senelerce çektim. Doktor konusunda bana yardımcı olabilir misiniz? İzmir'de hangi doktor bu ameliyatı iyi yapar? Deneyimlerinizi, gördüklerinizi paylaşır mısınız lütfen..

Ben ege ünv yiğit tiftikçioğluna burun ameliyatı oldum çevremdeki bir çok arkadaşım annem teyzem de ameliyat oldu 5 senedir gidip geliyorum kepçe kulak ameliyatı yaptığını da gördüm hatta hastası çok memnun kalmıştı beklerken sohbet ettik şimdiye kadar hiç şikayet edeni mutsuz olanı görmedim bende çok memnunum çok iyi bi doktor muayene ücreti yok bi git görüş derim bişey kaybetmezsin görüşmek istersen sana yardımcı olurum randevu telini veririm canım :)

kupseker, çok teşekkür ederim yardımcı olduğun için :) Randevu numarasını verebilir misin? Özel mesaj atamıyorum. Gidip görüşeyim hemen.

arkadaşlar merhaba,

kupseker, çok teşekkür ederim yardımcı olduğun için :) Randevu numarasını verebilir misin? Özel mesaj atamıyorum. Gidip görüşeyim hemen.

Canım ben sana özel msj attım :)

slm arkadaşlar ben yeni üye oldum yüz mesaj olmadan sizlere özel mesaj atamıyormuşum
burun ameliyatı olan arkadaşların fotoğraflarını görmek istedim göremedim. burun ameliyatı olmak istiyorum.
bir arkadaşım 7-8 yıl önce izmirde göğüs küçültme operasyonu oldu süreci yakinen biliyorum isteyenlere bilgi verebilirim
şimdi burun ameliyatı olmak istiyoruz
araştırdım tabi her ameliyat risk taşır ve belirsizlikler mevcuttur ama bu işte en iyilerden olduğuna inandığım istanbuldan nazım çerkeş bey'i buldum ama istanbulda özellikle isim yapmış doktorların ameliyat ücreti yüksek 12000-15000 lira fiyat verdi
istanbul bana hem çok uzak hem de klasik ameliyat korkusu işte
neyse lütfen beni bilgilendirin
muğladan yazıyorum öğretmenim
sevgilerimle

öncelikle burnundan menmun olmana çok sevindim.ali barutçuyu bende düşünüyorum.ama benim 2.ameliyatım olcak.burnumda doku kaybının oldugunu ve kulak arkasından kıkırdak alınması gerekiyo dedi.forumdada pek bilgisi olan yok doktorla ilgili.kesinlikle önerirmisin bana??

tv'da gördüğüm kadarıyla revisyon ameliyatlarında nazım çerkeş bey çok başarılı ama hem istanbulda hem de ücret çok yüksek. mutlaka hak ediyordur ama bizim gibi alt/orta gelirli insanlar için ücret yüksek

Burun estetiği oluşumunun 3.günü bugün ege ünvsinde çok iyi bi fiyata burun estetiğinde gördüğüm en iyi doktora yaptırdım çok da memnun kaldım geçen sene annem ve arkadaşım da estetik oldu aynı doktora onları gördükten sonra karar verdim bende bir doktor bu kadar mı iyi olur bu kadar mı güzel yapabilir estetik olduklarını bilmesem anlamazdım şiddetle tavsiye ediyorum doktorumun adı yiğit özer tiftikçioğlu ameliyatlatlarını ege ünivertesindr yapmaktadır bu yüzden çok para vermiyosunuz 1700 fiyatı sormak istediğiniz bişey olursa sorabilirsiniz:)

siz ameliyat olalı baya olmuş nasılsınız
ameliyat sonrası alçı / tampon veya dikişler alınırken ağrı acı vs oldu mu? ameliyat sonrası korkutuyor bir tek dış düzeltme mi yaptırdınız nefes problemi vs gibi birşey de var mıdyı?

bende ufuk beyden randevu aldım,her hasta gıbı korkularım var.siz gecen zaman içinde bır sıkıntı yaşadınız mı,çökme düşme nefes almada problem gıbı.ayrıca resımlerınız eklersenız fıkır sahıbı olmak istıyorm tsk edrım.

bana özelden anlatırsanız sevinirim ameliyat öncesi anı ve sonrasını
tşk.ederim

kızlar selam, burayı ne sıklıkla takip ediyorsunuz bilmiyorum ama acilen yardım diyorum :):) Bende burnumdan amelyat olmak istiyorum. nefes alma problemi çekiyorum vede burnumun delikleri inanılmaz geniş.. foruma daha yeni üye olduğum için foto paylaşamıyorum ve göremiyorumda.. bu cumartesi günü Cüneyt Özek'ten randevu aldım.. amelyat olanınız varmı kendisine, inanılmaz korkuyorum.. yaptırdıktan sonra eski hali daha iyiydi demek istemiyorum :( naturel seviyorum, her an vazgeçebilirim.. öyle işte :(:(:(

ameliyat oldunuz mu?

Ben de uzun zamandir dusundugum burun ameliyatini olmaya karar verdim. Internetten arastirma yaptigimda Izmir'de 3 doktorun ismini cok fazla goruyorum. Ufuk Bilkay, Can Kopal ve Cemil Tugay. Ben simdiden arastirmaya basladim ama ogretmen oldugum icin subat tatilinde ameliyat olmayi dusunuyorum. Yazin Izmir gibi bir yerde bu ameliyat sureci cok zor gecer diye dusunuyorum. Benim burnum yandan kemerli ve buyuk onden ise burun ucu dusuk sekilde gorunuyor. Istedigim burunsa sivri olmayan, hafif kavisli, ucu hafif kalkik bir burun. Ama ayni fabrikadan cikmis gibi estetik oldugu 5 metreden anlasilan bir burun istemiyorum. Burada o kadar cok sey okudum ki hepsi birbirine karisti. Daha once ameliyat olanlar veya yukarida saydigim doktorlarin hastalariyla gorusmus olanlar. Hangi doktorun stili benim anlattigim tarife daha cok uyuyor? Ufuk Beyin yaptigi burunlar cok duz oluyor diye bir sey okudum yanilmiyorsam. Bunun gibi bilgilendirmede bulunacaklar var mi? Ve fiyatlar konusunda guncel bilgisi olanlar yazabilirse cok sevinirim.

ameliyat oldunuz mu

arkadaşlar çok mesaj attığım için özür dilerim belli sayıda mesaj olmadan ne özel mesaj atabiliyorum ne resim görebiliyorum kusura bakmayın

öncelikle herkese merhabalar :) estetik 1. ajda pekkandan 2. benden sorulur diyormuşum :) 23 yaşındayım tam 1 yıl önce Dr. Fahri MOLA ya iki ameliyat birden oldum. gözüm kapalı bi iki ameliyat daha olurum inanın...ben burun ameliyatı ve meme büyütme ameliyatlarını beraber oldum.....her ikisinden de çok memnun kaldım.. Dr. Fahri MOLA ya çok teşekkür ederim ve sizlere de şiddetle öneririm arkadaşlar....

ameliyat sonrası nasıl geçti

ben ufuk beye ameliyat oldum. Henüz cok yeni (temmuzun 6snda oldum) ve oldukca zor bir operasyondu (4 saat kadar sürdü). ayrıntıları anlatmak sadece yaptırmayı düşünenleri vazgeçirir. bende deviasyon vardı. Umarım kurtulurum. Kendisi hakkında tek bir tane kötü yorum okudum, onu da az once okudum. ve epey şaşırdım. Herkes aşşırı memnun cunku. Umarım ben de o memnun kalanlardan biri olurum. Ufuk bey cok efendi güler yüzlü biri. Ama karakteri değil yaptığı iş önemli tabii. Çok yogun olmasına guvendim, bunca hastadan sonra illa ki bir tecrube sahibi olmuştur diye düşünüyorum. 2 Güne silikon tüpler alınıyor. İnsallah bu zor gunleri en kısa zamanda arkamda bırakırım.

seluscan nasılsınız şimdi?

ben beş sene önce Dr. Cemil Tugay'a burun estetiği yaptırdım. İki günde okula gidecek kadar iyileştim, halen de çok memnunum. o zamanlar kent hastanesi'ndeydi ama hala orada mıdır bilemiyorum. benden önce bu ameliyatı kaç kere yaptığını sormuştum yanlış hatırlamıyorsam 2000 kadar demişti. kesinlikle tavsiye ederim.

zuhalnarin ameliyat sonrası nasıl geçti kardeşim

Back