• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İzmir'de Estetik Cerrah tavsiyeleri

arkadaşlar bir buçuk sene önce ufuk bilkaya burun ameliyatı oldum memnunum şu an bir sorun yok çok şükür bakmak isterseniz arkadaşlık isteği gönderip fotoğraflara bakabilirsiniz..:nazar:

ali barutçu ve atay atabeyin fiyatları hakkında bilgisi olan varmı .. yardımcı olursanız sevinirim.. fiyat benim için ne yazıkki önemli..

İyi geceler ben revüzyon ameliyatı için Dr. Ali Barutçu ile de görüşmüstüm kendisi özel sağlık sorunları nedeniyle bi süre ameliyatlara giremeyeceğini söylemisti.

prof. dr mustafa yılmaz kadar doğal burun yapanı görmedim. genelde çok belli oluyor ve bu benim hoşuma gitmiyor. iki arkadaşım kendisine ameliyat oldu ki birinin babası doktor. sonuçlar o kadar doğal ve güzel oldu ki ikisinde de ben de düşünmeye başladım açıkçası. haftaya kendisiyle görüşmeye gideceğim kızlarr bakalım nasıl geçecek. çok heyecanlıyım açıkçası :)

prof. dr mustafa yılmaz kadar doğal burun yapanı görmedim. genelde çok belli oluyor ve bu benim hoşuma gitmiyor. iki arkadaşım kendisine ameliyat oldu ki birinin babası doktor. sonuçlar o kadar doğal ve güzel oldu ki ikisinde de ben de düşünmeye başladım açıkçası. haftaya kendisiyle görüşmeye gideceğim kızlarr bakalım nasıl geçecek. çok heyecanlıyım açıkçası :)

canım ne oldu görüştün mü mustafa yılmaz ile? bende cüneyt özek ile mustafa yılmaz arasında kaldım. senin yazmanı bekliyorum görüşmek için.

canım ne oldu görüştün mü mustafa yılmaz ile? bende cüneyt özek ile mustafa yılmaz arasında kaldım. senin yazmanı bekliyorum görüşmek için.

selam pembeçiçek evet görüştüm mustafa yılmazla. iyi ki de gitmişim canım. doktor hasta ilişkisi çok iyi gerçekten mustafa hocanın. herşeyi samimiyetle yanıtlıyor ve sakinleştirici bir tavrı var. yani ben bu ameliyat konusunda sanırım biraz gergin olduğum için dr un bana güven vermesi çok önemli. daha önce görüştüğüm bir dr da bu yoktu mesela... kontrole gelen bir hastasını da görme şansım oldu orada onu da çok beğendim. tam benlik bu burun dedim hatta mustafa hocaya :)) kolay diye yanıtladı yuppiii :) aslında ben mustafa hocaya ameliyat olan arkadaşımın dr babası alanında izmirin en iyi birkaç isminden biridir diyince karar vermiştim ama dediğim gibi görüşme daha da iyi oldu karar vermemde. şimdi işimden alacağım izne göre şubat-mart gibi bir tarih belirleyeceğiz mustafa hocaya uyan çünkü hemen her gün ameliyatı var hocanın. öptüm canım umarım sende görüşme fırsat bulursun

izmirde yüz germe ve göz torbası için önerebileceğiniz bir dr var mı arkadaşlar?

Arkadaşlar FAZIL APAYDIN'a ameliyat olan var mı??
Benim revizyon olucak. Artık ücretinden falan geçtim...Doğru doktoru arıyorum. Varsa lütfen yazsıın..

arkadaşlar bir buçuk sene önce ufuk bilkaya burun ameliyatı oldum memnunum şu an bir sorun yok çok şükür bakmak isterseniz arkadaşlık isteği gönderip fotoğraflara bakabilirsiniz..:nazar:

Merhaba herkese,

Ben de birkac sene once rinoplasti ameliyati oldum ama alcinin cikmasindan itibaren burnumun kenarinda bir cikinti cikmaya basladi ve zamanla burun ortasinda cokuntu olusmaya ve burunda saga dogru egilme olusmaya basladi. Simdi revizyon ameliyati olmak istiyorum ama doktor konusunda kararsizim. Ilk ameliyati oldugum doktor cok degerli biri, cok da seviyorum ama sonuc istedigim gibi olmadi, bilmiyorum artik sanssizlik mi yoksa baska sey mi ama yekrar ayni zorluklari ve problemleri yasamak istemiyorum.
Okudugum kadariyla Ufuk Bey'in yapmis oldugu burun ameliyatlarindan herkes memnun kalmis, merak ettigim hic mi sorun cikan olmadi...

gulmuzik_bg ben de merak ediyorum fotograflari, arkadas olarak ekler misin beni de. Simdiden tesekkurler.

Benim revizyon olucak. Artık ücretinden falan geçtim...Doğru doktoru arıyorum. Varsa lütfen yazsıın..

Merhaba founda,
Ben de revizyon ameliyati olacagim ama doktor konusunda karar veremedim. Ilk ameliyatimdan sonra problemler cikinca, ikincisinden sonra da problem yasar miyim acaba diye dusunmuyor degil insan. Ozelden mesaj atacaktim sana ama yeni uye oldugum icin mesaj hakkim yokmus. Merak ettim ilk ameliyati oldugun doktoru, sakincasi yoksa paylasir misin? Estetik mi yoksa kbb doktoru muydu ilk ameliyatini yapan?

canım benım de morlugum sıslıgım cok oldu ama hızla gectı hepsı.
suan goz altımda mınıcık sarılık var o kadar.
umarım sıkıntıların son bulmustur.
suan burnumu begenmıyorum bu arada

Merhaba UyuyanGuzel,
Forumda yazilanlari okuyorum, benim de ilk ameliyatimdan sonra sorunlar cikti, burnumda cikinti ve bir yana dogru egrilik olustu. Simdi olacagim 2. ameliyat icin kime guvenmeli bilmiyorum. Kime olmustun sen ameliyati? Su anda nasil burnun, nesini begenmiyorsun?

Son düzenleme:
Bende kulak ve burun ameliyati olacagiim ama iste budur dedigim bir doktor bulamadim daha =( ve suan cidden aramaktan basima agrilar girdi .... Dr.Haluk Midoglu ya rastladim ama HIC BIRSEY bulamiyorum Doktor üzerinden hani ne bilim Ameliyat gecirmis veya taniyan bilgisi olan hic mi yok _ Yardim edin nolur =(

cnm ben oldum kendisine benim eski mesajlarımı oku istersen...fazıl beye başarısız 2 ameliyat olduktan sonra 3. revizyonumu başka bir doktora oldum sonuç 3.de mutluyum ama neler çektim bana sor...

Son düzenleme:
kızlar selam, burayı ne sıklıkla takip ediyorsunuz bilmiyorum ama acilen yardım diyorum :):) Bende burnumdan amelyat olmak istiyorum. nefes alma problemi çekiyorum vede burnumun delikleri inanılmaz geniş.. foruma daha yeni üye olduğum için foto paylaşamıyorum ve göremiyorumda.. bu cumartesi günü Cüneyt Özek'ten randevu aldım.. amelyat olanınız varmı kendisine, inanılmaz korkuyorum.. yaptırdıktan sonra eski hali daha iyiydi demek istemiyorum :( naturel seviyorum, her an vazgeçebilirim.. öyle işte :(:(:(

mustafa beyin ameliyat ücreti nasıl?

toplam dört tane profesörle görüştüm kızlar. birisine 240 lira diğerine 150 lira muayene ücreti verdim ki baya zorladı yani. az para değil bu benim için ki ameliyatların ortalama fiyatı da belli zaten. mustafa yılmaz ile cüneyt özek ise görüşme ücreti almıyorlar. herkesin kararı kendine ama ben hem görüşmeden gelen kanı hemde dokuz eylül üniversitesinden tanıdıklara sordurunca mustafa yılmazda karar verdim ona oluyorum ameliyatımı. inşallah istediğim buruna kavuşurum. mümkün olan en fazal sayıda dr la görüşmek iyidir bence

Son düzenleme:
toplam dört tane profesörle görüştüm kızlar. birisine 240 lira diğerine 150 lira muayene ücreti verdim ki baya zorladı yani. az para değil bu benim için ki ameliyatların ortalama fiyatı da belli zaten. mustafa yılmaz ile cüneyt özek ise görüşme ücreti almıyorlar. herkesin kararı kendine ama ben hem görüşmeden gelen kanı hemde dokuz eylül üniversitesinden tanıdıklara sordurunca mustafa yılmazda karar verdim ona oluyorum ameliyatımı. inşallah istediğim buruna kavuşurum. mümkün olan en fazal sayıda dr la görüşmek iyidir bence

pembecicek90 ameliyat ücreti hakkında bi bilgin var mı peki?

mustafa beyin ameliyat ücreti nasıl?

selam mssteacher, benim ameliyatımda hem nefes açma hem burun estetiği hem de yüzümde ufak bir noktaya yağ enjeksiyonu yapacak mustafa hoca. o yüzden ücreti söylememin doğru olacağını sanmıyorum. sonuçta daha komplike bir operasyon olacak hepsi tek ameliyatla hallolsun istedim. sadece benim beklediğimden daha uygun bir fiyat olduğunu söyleyebilirim. birde kişisel olarak benim için bu konuda fiyattan çook çook daha önce ameliyatı yapana güveniyor olmam önemli

selam mssteacher, benim ameliyatımda hem nefes açma hem burun estetiği hem de yüzümde ufak bir noktaya yağ enjeksiyonu yapacak mustafa hoca. o yüzden ücreti söylememin doğru olacağını sanmıyorum. sonuçta daha komplike bir operasyon olacak hepsi tek ameliyatla hallolsun istedim. sadece benim beklediğimden daha uygun bir fiyat olduğunu söyleyebilirim. birde kişisel olarak benim için bu konuda fiyattan çook çook daha önce ameliyatı yapana güveniyor olmam önemli

forever2love benmde nefes alma problemim var, asıl amacım o zaten orta kıkırdakta eğrilik var bu yüzden ameliyat olcam ama olmuşken şekil bozukluğuda düzelsin istiyorum bu yüzden dr araştıryorum devamlı :(( mustafa beyin adına rastaladım bi kaç kez ve hasta yorumları olumluydu, bi de ameliyat fiyatını öğrenebilsem çok ii olcak :((

Back