İzmir'de Estetik Cerrah tavsiyeleri

arkadaşlar merhaba,

23 yaşındayım, okul bitti, işe başlamadan önce İzmir'de kepçe kulak ameliyatı olucam.. Bir an önce olup bitsin istiyorum artık, senelerce çektim. Doktor konusunda bana yardımcı olabilir misiniz? İzmir'de hangi doktor bu ameliyatı iyi yapar? Deneyimlerinizi, gördüklerinizi paylaşır mısınız lütfen..

Ben ege ünv yiğit tiftikçioğluna burun ameliyatı oldum çevremdeki bir çok arkadaşım annem teyzem de ameliyat oldu 5 senedir gidip geliyorum kepçe kulak ameliyatı yaptığını da gördüm hatta hastası çok memnun kalmıştı beklerken sohbet ettik şimdiye kadar hiç şikayet edeni mutsuz olanı görmedim bende çok memnunum çok iyi bi doktor muayene ücreti yok bi git görüş derim bişey kaybetmezsin görüşmek istersen sana yardımcı olurum randevu telini veririm canım :)

kupseker, çok teşekkür ederim yardımcı olduğun için :) Randevu numarasını verebilir misin? Özel mesaj atamıyorum. Gidip görüşeyim hemen.

kupseker, çok teşekkür ederim yardımcı olduğun için :) Randevu numarasını verebilir misin? Özel mesaj atamıyorum. Gidip görüşeyim hemen.

Canım ben sana özel msj attım :)

slm arkadaşlar ben yeni üye oldum yüz mesaj olmadan sizlere özel mesaj atamıyormuşum
burun ameliyatı olan arkadaşların fotoğraflarını görmek istedim göremedim. burun ameliyatı olmak istiyorum.
bir arkadaşım 7-8 yıl önce izmirde göğüs küçültme operasyonu oldu süreci yakinen biliyorum isteyenlere bilgi verebilirim
şimdi burun ameliyatı olmak istiyoruz
araştırdım tabi her ameliyat risk taşır ve belirsizlikler mevcuttur ama bu işte en iyilerden olduğuna inandığım istanbuldan nazım çerkeş bey'i buldum ama istanbulda özellikle isim yapmış doktorların ameliyat ücreti yüksek 12000-15000 lira fiyat verdi
istanbul bana hem çok uzak hem de klasik ameliyat korkusu işte
neyse lütfen beni bilgilendirin
muğladan yazıyorum öğretmenim
sevgilerimle

tv'da gördüğüm kadarıyla revisyon ameliyatlarında nazım çerkeş bey çok başarılı ama hem istanbulda hem de ücret çok yüksek. mutlaka hak ediyordur ama bizim gibi alt/orta gelirli insanlar için ücret yüksek

siz ameliyat olalı baya olmuş nasılsınız
ameliyat sonrası alçı / tampon veya dikişler alınırken ağrı acı vs oldu mu? ameliyat sonrası korkutuyor bir tek dış düzeltme mi yaptırdınız nefes problemi vs gibi birşey de var mıdyı?

bana özelden anlatırsanız sevinirim ameliyat öncesi anı ve sonrasını
tşk.ederim

ameliyat oldunuz mu?

ameliyat oldunuz mu

arkadaşlar çok mesaj attığım için özür dilerim belli sayıda mesaj olmadan ne özel mesaj atabiliyorum ne resim görebiliyorum kusura bakmayın

ameliyat sonrası nasıl geçti

seluscan nasılsınız şimdi?

zuhalnarin ameliyat sonrası nasıl geçti kardeşim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…