• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İzmir'de Estetik Cerrah tavsiyeleri

Kızlar geçen sene 2 ağustosta ufuk bilkaya burun ameliyatı oldum 1 yıl bitti gayet memnunum her hangi bi şikayetim yok çok şükür.soru sormak isterseniz cevaplayabilirim...:nazar:

bende ufuk beyden randevu aldım,her hasta gıbı korkularım var.siz gecen zaman içinde bır sıkıntı yaşadınız mı,çökme düşme nefes almada problem gıbı.ayrıca resımlerınız eklersenız fıkır sahıbı olmak istıyorm tsk edrım.

mehmet kaya beyi tavsiye ederim hem ilgili hem basarılı

Arkadaşlar bende İzmirde Cemil tugay'a ameliyat oldum 2 hafta önce.1 hafta alçılı kaldım.1 hafta sonra bant taktı.Şuan hala bantlıyım . Cuma günü kendim çıkartıcam bantı.Şişliğin inmesi 1.5 ayı buluyormuş. Cemil tugayda çok iyi bir doktor. Kesinlikle öneririm. Çok ilgili ve İzmrde de bilinir.. Hem para canlısı değil , hemde hastalarıyla çok ilgileniyor. Ameliyat olduğum kent hastanesi dahi harikaydı.. İyiki Cemil tugaya gitmişim. Can kopal için 1-2 şikayet duymuştum. Hatta Ufuk bilkay içinde çok iyi diyorlardı. Ama çok ilgisiz ve alakasız. Randevu alacaktım dolu dediler bende zannettim ki çok yogun . meğer muananesine nerdeyse hiç gelmiyormuş. Baya araştırdım. Tek elinin ehlisi Cemil tugay çıktı bana göre . Herkese tavsiye ederim..

Merhaba ben de burun estetiği olmak istiyorum.Çok okudum.Bir kaç doktor adı geçiyor. Doktora karar vermiş değilim ama benim aslında kafama takılan başka soru var..Ben de alerjik rinit sorunu var burnum çok akıyor ve kaşınıyor. Ameliyattan sonra eskisi gibi rahat burnumu kaşıyıp silebilir miyim?

kızlar benim bu cumartesi üst dudak dolgum var tolgahan alpaydına. göğüs büyütme içinse ayın 29'u için Ufuk Bilkaydan randevu aldım. tolgahan beyle önceden belirlemiştik operasyon tarihini sonradan göğüs büyütmeye de karar verip Ufuk beyden randevu aldım niyeyse silikonlarımı o yapsın istedim. değişimi kucaklıyorum şuanda heyecanlı bir süreç güzel olacak inşallah :)

kızlar benim bu cumartesi üst dudak dolgum var tolgahan alpaydına. göğüs büyütme içinse ayın 29'u için Ufuk Bilkaydan randevu aldım. tolgahan beyle önceden belirlemiştik operasyon tarihini sonradan göğüs büyütmeye de karar verip Ufuk beyden randevu aldım niyeyse silikonlarımı o yapsın istedim. değişimi kucaklıyorum şuanda heyecanlı bir süreç güzel olacak inşallah :)

Bende üst dudak dolgusu istiyorum. çok az asimetriklik var. ne kadar yaptırıyorsun öğrenebilir miyim?

Merhaba founda,
Ben de revizyon ameliyati olacagim ama doktor konusunda karar veremedim. Ilk ameliyatimdan sonra problemler cikinca, ikincisinden sonra da problem yasar miyim acaba diye dusunmuyor degil insan. Ozelden mesaj atacaktim sana ama yeni uye oldugum icin mesaj hakkim yokmus. Merak ettim ilk ameliyati oldugun doktoru, sakincasi yoksa paylasir misin? Estetik mi yoksa kbb doktoru muydu ilk ameliyatini yapan?

Ben ilkinde gözüm kapalı girmiştim. Şu an kötü bir durumum yok ama şeklinden memnun değilim tam beklentilerimi karşılamadı. burun ucu mesela uzun kaldı. Bu aslında doktorla alakalı değil. Özel bir durumum vardı. Doktor bence elinden gelenin en iyisini yapmış. O yüzden estetik doktoruydu ama bu seni yönlendirmesin. Şimdi Emre İlhan'dan randevu aldım TEMMUZA ancak. Ameliyatı da ne zaman olurum bilmiyorum artık.

Bende üst dudak dolgusu istiyorum. çok az asimetriklik var. ne kadar yaptırıyorsun öğrenebilir miyim?

bana 2000 tlye mal oluyo ama ust dudak kaslarım çok kuvvetli olduğu için çok az botox yaparak o kasları zayıflatacak aynı zamanda botox olmazsa daha uygun olur herhalde o şekilde fiyatı yani sende botox olmayacaksa. birde memnuniyet önemli, başarılı bir operasyon olması vs. oda yarın belli olacak ben çok ani kararlar alıp hemen uygulamaya geçtim araştırmadım bile tam öyle düşün sadece dr'un başarılı bir cerrah olduğunu duydum. operasyon sonrası notlarımı düşerim ama merak etme ;)

Son düzenleme:
Ben ilkinde gözüm kapalı girmiştim. Şu an kötü bir durumum yok ama şeklinden memnun değilim tam beklentilerimi karşılamadı. burun ucu mesela uzun kaldı. Bu aslında doktorla alakalı değil. Özel bir durumum vardı. Doktor bence elinden gelenin en iyisini yapmış. O yüzden estetik doktoruydu ama bu seni yönlendirmesin. Şimdi Emre İlhan'dan randevu aldım TEMMUZA ancak. Ameliyatı da ne zaman olurum bilmiyorum artık.

merhaba found ,siz kime burun amelıyatı oldunuz ufuk bey mi?ben ufuk beyden amelıyat gunu aldım ama çok kararsız ve korkuyorum.bılgıverırsenız sevınırım.

Merhaba herkese,

Ben de birkac sene once rinoplasti ameliyati oldum ama alcinin cikmasindan itibaren burnumun kenarinda bir cikinti cikmaya basladi ve zamanla burun ortasinda cokuntu olusmaya ve burunda saga dogru egilme olusmaya basladi. Simdi revizyon ameliyati olmak istiyorum ama doktor konusunda kararsizim. Ilk ameliyati oldugum doktor cok degerli biri, cok da seviyorum ama sonuc istedigim gibi olmadi, bilmiyorum artik sanssizlik mi yoksa baska sey mi ama yekrar ayni zorluklari ve problemleri yasamak istemiyorum.
Okudugum kadariyla Ufuk Bey'in yapmis oldugu burun ameliyatlarindan herkes memnun kalmis, merak ettigim hic mi sorun cikan olmadi...

gulmuzik_bg ben de merak ediyorum fotograflari, arkadas olarak ekler misin beni de. Simdiden tesekkurler.

merhaba gülsu,önce ki amelıyatınız kım yaptı acaba çok merak ettım.ben de ufuk beyle gorustum amelıyat gunu aldım lakın çok kararsızım ve korkuyorum.ufuk beyle ılgılı konular bu sıtede genelde kapatılmıs ve amelıyat olanların resımlerı bırkaç tane.gordugum resımlerde burunlar gayet dogal.doktor gercekten çok onemlı bunun dönüşü olmuyor ınsan yaptırınca bır sefere olsun ıstıyor ve memnun kalacagı bır burun istıyor.

bende ufuk hocadan aldım randevumu perşembe günü gidiyorum görüşmeye umarım her şey çok güzel olur....

ela ufuk beye amelıyat oldun mu?olduysan sonucu çok merak edıyorum en kısa zamanda resım yuklersen sevırım.ben de ufuk beyle gorustum amelıyat yaza lakın çok kararsızım

Kızlarrr nihayet bandajım açıldı ve yeni burnuma kavuştummmmm : )) Tam beklediğim ve istediğim gibi oldu gerçekten .en önemli konu aşırı kalkık ve doğal olmayan bir görüntü olmasıydı hani ben estetiğim diye bağırmasından korkuyordum burnumun ( kimse kusura bakmasın ama çoğu kişide aşırı belli oluyor yada ben dikkat ediyorum :))) sağolsun mustafa yılmaz hoca harika iş çıkarmış. çok doğal ve güzel olmuş. yanağımdaki ufak bölgeye yağ enjeksiyonu da yapmıştı o da yavaş yavaş inecekmiş. çoook çokkk ama çook rahatladım bu işi de halledince. Allah herkese sorunsuz ameliyat nasip eder inşallah

Burun estetiği oluşumunun 3.günü bugün ege ünvsinde çok iyi bi fiyata burun estetiğinde gördüğüm en iyi doktora yaptırdım çok da memnun kaldım geçen sene annem ve arkadaşım da estetik oldu aynı doktora onları gördükten sonra karar verdim bende bir doktor bu kadar mı iyi olur bu kadar mı güzel yapabilir estetik olduklarını bilmesem anlamazdım şiddetle tavsiye ediyorum doktorumun adı yiğit özer tiftikçioğlu ameliyatlatlarını ege ünivertesindr yapmaktadır bu yüzden çok para vermiyosunuz 1700 fiyatı sormak istediğiniz bişey olursa sorabilirsiniz:)

merhabalar ben izmirde yaşıyorum ve liposuction olmayı düşünüyorum bana bi doktor tavsiye edebilcek olan var mı acaba??tolgahan alpaydın'ınıda tanıyan var mıdır??

merhabalar ben izmirde yaşıyorum ve liposuction olmayı düşünüyorum bana bi doktor tavsiye edebilcek olan var mı acaba??tolgahan alpaydın'ınıda tanıyan var mıdır??

merhaba nazsuu...

ben gecen yil Ulvi Günere liposuktion oldum ve kesinlikle tavsiye ediyorum kendisini...cok memnunum...sonuc bekledigimden de güzel oldu.

arastirma süresinde Tolgahan Alpaydin ile de görüsmüstüm fakat hic begenmedim. sordugum sorulari dogru düzgün cevaplamadi ve sonuc ile ilgili hic gercekci konusmadi. ayrica 6 litre kadar bir miktar almak istedi. bu kesinlikle fazla. genelde en yüksek sinir 5 litre.

birde Nejdet Sisman ile görüsmüstüm. kendisini cok güleryüzlü sicakkanli birisi. resimlerde gördügüm sonuclari da cok begenmistim.

fakat sonucta Ulvi beye kullandigi yöntemden dolayi karar kildim. vaser liposelection yöntemini kullaniyor. iyilesme süreci daha aza iniyor...ameliyatim cok rahat gecti...

ben bişey daha sorabilirmiyim acaba?:/ operasyon bittikten sonra gözle görülür bir incelme oldu mu fark ettiniz mi yoksa haftalar geçtikten sonra mı farkediliyor??ben bugun ege üniversitesinde de bir doktorla görüştüm o da bana klasik lipoyu önerdi ondan dolayıda çok kafam karışık:/ ama dediğiniz gibi tolgahan alpaydın konsuunda haklısınız bencede.

ben bişey daha sorabilirmiyim acaba?:/ operasyon bittikten sonra gözle görülür bir incelme oldu mu fark ettiniz mi yoksa haftalar geçtikten sonra mı farkediliyor??ben bugun ege üniversitesinde de bir doktorla görüştüm o da bana klasik lipoyu önerdi ondan dolayıda çok kafam karışık:/ ama dediğiniz gibi tolgahan alpaydın konsuunda haklısınız bencede.

tabikide sorabilirsin...bu forum bilgi paylasimi icin ;)

evet direk ameliyat sonrasi hemen gözle görülür bir incelme oluyor...fakat ikinci günden ihtibaren ve bir kac ay boyunca sislikler oluyor....liposuktion kesinlikle sabir gerektiren bir ameliyat....bende daha 9 ay sonrasinda cok büyük degisimler oldu...1 yila kadar sürebiliyor...

spor ve diyet yaparak sonraki aylarda değişimler oluyor tabi demı?zaten direkt yürüyüşe spora başlamak lazımmış öyle diye okumuştum bi çok yerde bende.evet gerçekten sabır gerektiren bi işmiş onu anlıyorum:)

Back