Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar geçen sene 2 ağustosta ufuk bilkaya burun ameliyatı oldum 1 yıl bitti gayet memnunum her hangi bi şikayetim yok çok şükür.soru sormak isterseniz cevaplayabilirim...
mehmet kaya beyi tavsiye ederim hem ilgili hem basarılı
kızlar benim bu cumartesi üst dudak dolgum var tolgahan alpaydına. göğüs büyütme içinse ayın 29'u için Ufuk Bilkaydan randevu aldım. tolgahan beyle önceden belirlemiştik operasyon tarihini sonradan göğüs büyütmeye de karar verip Ufuk beyden randevu aldım niyeyse silikonlarımı o yapsın istedim. değişimi kucaklıyorum şuanda heyecanlı bir süreç güzel olacak inşallah :)
Merhaba founda,
Ben de revizyon ameliyati olacagim ama doktor konusunda karar veremedim. Ilk ameliyatimdan sonra problemler cikinca, ikincisinden sonra da problem yasar miyim acaba diye dusunmuyor degil insan. Ozelden mesaj atacaktim sana ama yeni uye oldugum icin mesaj hakkim yokmus. Merak ettim ilk ameliyati oldugun doktoru, sakincasi yoksa paylasir misin? Estetik mi yoksa kbb doktoru muydu ilk ameliyatini yapan?
Bende üst dudak dolgusu istiyorum. çok az asimetriklik var. ne kadar yaptırıyorsun öğrenebilir miyim?
Ben ilkinde gözüm kapalı girmiştim. Şu an kötü bir durumum yok ama şeklinden memnun değilim tam beklentilerimi karşılamadı. burun ucu mesela uzun kaldı. Bu aslında doktorla alakalı değil. Özel bir durumum vardı. Doktor bence elinden gelenin en iyisini yapmış. O yüzden estetik doktoruydu ama bu seni yönlendirmesin. Şimdi Emre İlhan'dan randevu aldım TEMMUZA ancak. Ameliyatı da ne zaman olurum bilmiyorum artık.
Merhaba herkese,
Ben de birkac sene once rinoplasti ameliyati oldum ama alcinin cikmasindan itibaren burnumun kenarinda bir cikinti cikmaya basladi ve zamanla burun ortasinda cokuntu olusmaya ve burunda saga dogru egilme olusmaya basladi. Simdi revizyon ameliyati olmak istiyorum ama doktor konusunda kararsizim. Ilk ameliyati oldugum doktor cok degerli biri, cok da seviyorum ama sonuc istedigim gibi olmadi, bilmiyorum artik sanssizlik mi yoksa baska sey mi ama yekrar ayni zorluklari ve problemleri yasamak istemiyorum.
Okudugum kadariyla Ufuk Bey'in yapmis oldugu burun ameliyatlarindan herkes memnun kalmis, merak ettigim hic mi sorun cikan olmadi...
gulmuzik_bg ben de merak ediyorum fotograflari, arkadas olarak ekler misin beni de. Simdiden tesekkurler.
bende ufuk hocadan aldım randevumu perşembe günü gidiyorum görüşmeye umarım her şey çok güzel olur....
merhabalar ben izmirde yaşıyorum ve liposuction olmayı düşünüyorum bana bi doktor tavsiye edebilcek olan var mı acaba??tolgahan alpaydın'ınıda tanıyan var mıdır??
çok teşekkür ederimm:))
ben bişey daha sorabilirmiyim acaba?:/ operasyon bittikten sonra gözle görülür bir incelme oldu mu fark ettiniz mi yoksa haftalar geçtikten sonra mı farkediliyor??ben bugun ege üniversitesinde de bir doktorla görüştüm o da bana klasik lipoyu önerdi ondan dolayıda çok kafam karışık:/ ama dediğiniz gibi tolgahan alpaydın konsuunda haklısınız bencede.