uyuyangüzel mrb sen ameliyatı oldun mu can kopal hakkında bilgi verebilecekmisin.
ameliyat sonrası çok ağrılı mı oluyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
uyuyangüzel mrb sen ameliyatı oldun mu can kopal hakkında bilgi verebilecekmisin.
atay atabey 3500 e yapıyor canım
evet yaaa nerede bu resimler
ufuk bilkay ilk görüşme için ücret alıyor mu ? bir de forumda kendi adına olan konular kilitlenmiş nedeni nedir acaba ??
Merhaba kızlar, yorumların bir kısmını okudum. ben de burun estetiği yaptırmayı düşünüyorum, önden güzel burnum ama yan profilden kemerli ve iri. tabi alt çenem de biraz küçük ve geride olduğu için burnum daha da iri ve büyük görünüyor. Burun ve çene estetiği aynı anda yaptıran arkadaş var mı? ben ikisini de düşünüyorum. Varsa ne kadara mal olur ve zor mu iyileşme süreci. Resimleri göremiyorum (( nolur olan varsa yazsın.
Ufuk Bilkay ile ilk görüşmede ücret almıyor.Ayrıca ben kendisine burun ameliyatı oldum.Çok memnunum.insan olarakta doktor olarak çok iyi bir insan:)
ben bir ay önce aramıştım aldığını söylediler ?? siz ne zaman oldunuz?
Ufuk bey, iyiki varsiniz. Guler yuzunuz, guven verici konusmalariniz icin veee SIHIRLI PARMAKLARINIZ iiki var.
Ufuk beyde cene ucu ve buru ameliyati oldum, sonuctan cok memnunum, en kisa surede de kendisinde dudaklarimi yapturicam.
UFUK BEYE COOOKK GUVENIYORUM. Kendisinde tum ameliyatlari yapabilirim. CUNKU COK YETENEKLI VE ISI DE COK BASARILI. VE HASTARIYLA COK ILGILI.
Arkadaslar kendinizi ufuk beye birakin vee sonucu gorun. Yanlis kararlar verip pisman olmayin. Cevremde ufum beyin cok hastasi var, ve herkes cok memjun.
UFUK BILKAYI HERKESE TAVSIYE EDIYORUM.
VEE ALLAH onu basimizdan eksik etmesn
ufuk bilkaya cene ve burun ameliyatı olan var mı?