• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İzmir'de Estetik Cerrah tavsiyeleri

ufuk bilkay ilk görüşme için ücret alıyor mu ? bir de forumda kendi adına olan konular kilitlenmiş nedeni nedir acaba ??

Merhaba kızlar, yorumların bir kısmını okudum. ben de burun estetiği yaptırmayı düşünüyorum, önden güzel burnum ama yan profilden kemerli ve iri. tabi alt çenem de biraz küçük ve geride olduğu için burnum daha da iri ve büyük görünüyor. Burun ve çene estetiği aynı anda yaptıran arkadaş var mı? ben ikisini de düşünüyorum. Varsa ne kadara mal olur ve zor mu iyileşme süreci. Resimleri göremiyorum :((( nolur olan varsa yazsın.

ufuk bilkay ilk görüşme için ücret alıyor mu ? bir de forumda kendi adına olan konular kilitlenmiş nedeni nedir acaba ??

Ufuk Bilkay ile ilk görüşmede ücret almıyor.Ayrıca ben kendisine burun ameliyatı oldum.Çok memnunum.insan olarakta doktor olarak çok iyi bir insan:)

Merhaba kızlar, yorumların bir kısmını okudum. ben de burun estetiği yaptırmayı düşünüyorum, önden güzel burnum ama yan profilden kemerli ve iri. tabi alt çenem de biraz küçük ve geride olduğu için burnum daha da iri ve büyük görünüyor. Burun ve çene estetiği aynı anda yaptıran arkadaş var mı? ben ikisini de düşünüyorum. Varsa ne kadara mal olur ve zor mu iyileşme süreci. Resimleri göremiyorum :((( nolur olan varsa yazsın.

Burun ve çene estetiğini aynı anda yaptırmadım ama yapılabileceğini duymuştum.Ben burun ameliyatı yaptırdım sevgili doktorum Prof Dr Ufuk Bilkay a.Ufuk Bilkay çok başarılı bir cerrah,çok sakin ve yardımcı kişiliğe sahip bir insan.Burnum senin anlattığın gibi önden düzgün ama profilden kemerliyidi.1,5 yıl oldu çok ama çoook memnunum,mutluyum çok doğal fındık bir sahip oldum:nazar:iyileşme sürecim 8 gün sürdü.Fotoğraf gönderebilirim.Ama Dr konusunda çok dikkatli ve titiz davran ki seç benim gibi 1 kere ol ve içine sinsin.önemli olan bu:34: soruların varsa yardımdıcı olurum

Ben Izmirden OP. DR. EBRU DURMUŞ ESTETİK VE PLASTİK CERRAHİ UZMANina amaliyat oldum cok memun kaldim gonul rahatligi ile sizlere tavsiye ediyorum. karin germe sirt mide karin yaglari ve bel inceltme oldum. goz kapagi amaliyati oldum. cok yakinda yuz ve gidik boyun ve bacak esteigi olacagim. kendisi guvenilir cana yakin ve isinin uzmani. sadce esteikci dgeil kendisi dogustan yada sonradan olusan vuct kusrlarinida duzelten bir doktor. ben 4 yildir kadinlarkulubune uyeyim ve hic konu acmamisimdir ve inain ebru durmus icin konu acmayi dusnuyorum cunki gercekten benimgibi birini mutlu etti allah ondan razi olsun. ve sunu soyleyim fiyatlarida cok uygun hemde baya uygun. temiz yapiyor amaliyatan sonra dikislerim sanki yokgibiydi ve simdi 5 hafrtam doldu sisliklerimde indi sayilir az karnimda daha var karnim gergin ama bu normal. hepinizi seviyorum kurban bayraminizi kutluyorum byee....Hakinizda hangi doktor hayirliysa o doktorunuz olsun kizlar..niyet ediyorum hepiniz adina benim doktoruma guvendgim gibi doktorunuza guvenmeniz. diliyorumki hepiniz biran once amaliyatinizi olursunuz iyilesirsiniz:)) ayin 5 gibi yuz amaliyati olucam izmirde ebru durmus doktorumda niyet ediyorum orada gorusmeye sizlerle byee

Ufuk bey, iyiki varsiniz. Guler yuzunuz, guven verici konusmalariniz icin veee SIHIRLI PARMAKLARINIZ iiki var.
Ufuk beyde cene ucu ve buru ameliyati oldum, sonuctan cok memnunum, en kisa surede de kendisinde dudaklarimi yapturicam.

UFUK BEYE COOOKK GUVENIYORUM. Kendisinde tum ameliyatlari yapabilirim. CUNKU COK YETENEKLI VE ISI DE COK BASARILI. VE HASTARIYLA COK ILGILI.

Arkadaslar kendinizi ufuk beye birakin vee sonucu gorun. Yanlis kararlar verip pisman olmayin. Cevremde ufum beyin cok hastasi var, ve herkes cok memjun.
UFUK BILKAYI HERKESE TAVSIYE EDIYORUM.
VEE ALLAH onu basimizdan eksik etmesn

Ufuk bey, iyiki varsiniz. Guler yuzunuz, guven verici konusmalariniz icin veee SIHIRLI PARMAKLARINIZ iiki var.
Ufuk beyde cene ucu ve buru ameliyati oldum, sonuctan cok memnunum, en kisa surede de kendisinde dudaklarimi yapturicam.

UFUK BEYE COOOKK GUVENIYORUM. Kendisinde tum ameliyatlari yapabilirim. CUNKU COK YETENEKLI VE ISI DE COK BASARILI. VE HASTARIYLA COK ILGILI.

Arkadaslar kendinizi ufuk beye birakin vee sonucu gorun. Yanlis kararlar verip pisman olmayin. Cevremde ufum beyin cok hastasi var, ve herkes cok memjun.
UFUK BILKAYI HERKESE TAVSIYE EDIYORUM.
VEE ALLAH onu basimizdan eksik etmesn

Ne güzel yazmışsınnn:) Ufuk Hoca muhteşem bir insan.Bende burun ameliyatı oldum sonuç harika oldu tabikide :nazar: Her zaman dua ediyorum kendisine:) Çalışkan,Başarılı,Güler yüzlü doktorum benim..Herkes ne güzel yorumlar yazıyor hakkında,onun hasta memnuniyeti ve sevecenliğine az bile bu yazdıklarımız...

ufuk bilkaya cene ve burun ameliyatı olan var mı?

az önce fotolara baktım iyi iş yapıyor ama yine geniş ve büyük burunda çok kötü kanatlı kalmış ön toparlak gördüm sakın ilk aylar deyip geçmeyin değil kandırmayın kimsyei.ama diğerleri gerçekten hoşça örnekjler içeriyordu.ben de hala arayıştayım.keşke bu traz burunları da gerçekten yapabilseler

Yaaa yorumları son sayfaya kadar okudum,doktor reklamı yapanlar cok fazla var aramızda,
çocuk olsa yemez insan,bazı sahısların yazdıkları seylere,
herkes anca yazıyor resim yok icraat yok,
doktorların bazıları ya kendılerı yazıyor bazı yorumları yada birine yazdırtıyor,
ne yazık ki butun forumda böyle..... !!!!!

Sırf bu konu için burda üyelik açtım. 2 sene boyunca hem bu sıte sayesınde hem de çevremdekilerin yönlendirmesiyle 10'dan fazla kişiyle görüştüm. Şehir Şehir gezdim doğal bir burun istediğim için hem nefes sorunumu çözsün hemde metre karesi kocaman olan burnumdan kurtulmaktı nıyetım.

Ankara'nın en iyi drlarıyla görüştüm ama hiç biri bana güven vermedi annemin ısrarıyla İzmirde Atay Bey'e gittim sadece görüşücektik. Ben ilk defa bir doktorun bana bu kadar güven verdiğini ve amelıyatta neler yapıcağını detaylıca anlatan bir doktorla görüştüm. Ordan çıkarken ameliyat tarihime karar vermiştik.

1 sene önce yaşadığım streess sıkıntı hepsı bıttı kocaman burnumdan eser kalmadı estetik olduğumu söylemesem burnum avaz avaz bağırmıyor estetiğim ben diye.

Back