• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İzmir'de Estetik Cerrah tavsiyeleri

Herkes Ufuk bilkay demis ama tek bir resim bile yok lutfen yardimm

Sevgili, mitra bilmiyorum karar verdın mı ma ben Ufuk beye iki sene kadar önce ameliyat oldum ve oldukça memnunum. Hem sekli hem de beynime giden oksijen miktarı acısından, nefes alıyorumm ve daha da güzelim :))) aramızda kalsın ama ben bir de göğüslerimi büyütturdum. cesaretimi toplayıp iyi kide ameliyat olmusum. Sana basarabilirsem resimlerimi göndereceğim. Nasıl guvendın dersen benim gibi memnun bir hasta vasıtasıyla ve görüşme sırasındaki temkinli yaklaşımından yani bana olmayacak sonuçlar vaad etmedi bence bu cok önemliydi. Sevgiyle kal.

Merhaba arkadaşlar bende ameliyat olucm fakat kime olacağıma karar veremiyorum fotolarınızıda göremiyorum yardımcı olursanız sevinirm

Sevgili, mitra bilmiyorum karar verdın mı ma ben Ufuk beye iki sene kadar önce ameliyat oldum ve oldukça memnunum. Hem sekli hem de beynime giden oksijen miktarı acısından, nefes alıyorumm ve daha da güzelim :))) aramızda kalsın ama ben bir de göğüslerimi büyütturdum. cesaretimi toplayıp iyi kide ameliyat olmusum. Sana basarabilirsem resimlerimi göndereceğim. Nasıl guvendın dersen benim gibi memnun bir hasta vasıtasıyla ve görüşme sırasındaki temkinli yaklaşımından yani bana olmayacak sonuçlar vaad etmedi bence bu cok önemliydi. Sevgiyle kal.

burun resimlerini bana da gönderebilir misin?

cevap bekliyorum lütfennnn

doğal bir burun olması çok iyi olur

gerçekten avatar resminizde hoş duruyor ,çok güzel olmuş darısı başıma
benim size birkaç sorum olacak ;

1-Öncelikle bazı kullanıcılar Ufuk bey'in çok yoğun olduğunu ve kendileriyle yeterince ilgilenmediğini yazmışlar
Gerçekten öylemi çünkü insan bu süreçte bol bol doktoruyla görüşmek istediği zaman ulaşmak istiyor.
2-Ameliyattan sonra 2 gün boyunca burundan nefes alınamıyormuş.Ben çok ilkel olacak ama nasıl bir his olduğunu anlayabilmek için burnum tıkalı ağzımdan nefes alarak 10 dk durmaya çalıştım.Çok zor geldi yani bu nefes alamama durumu grip gibi bir durummu yoksa gerçekten hiç nefes alamıyormusunuz?
3-Tam olarak ne zaman insan içine çıkabilecek hale gelebiliyoruz?Yani ben çalışıyorum ne kadar izin almalıyım?Hafif şişlikler neysede mosmor bir suratla işe de gidilmezki:50:
aslında daha çok sorum var ama vaktinizi daha fazla almak istemem şimdiden teşekkürler

söylediklerinin altına imzamı atarım valla

arkadaslar,
ablam bir hafta once izmir ozel ekol hastanesinde Cem Karas'a burun amelitayi oldu, rinoplasti. ablamin burnunu daha gormedim bile cunku yurt disindayim ben. ben de yaptirmayi dusunuyorum yazin izmir'de ama bu doktor nasil, hic yaptirmis ya da iyi-kotu diye duymus olan var mi??? bilgilerini yazin lutfen kizlaarrr. ablamin burnunu gorunce ben de size bi yorum yazicam, web cam'dan gorurum yakinda:) ablamin bi arkadasi yaptirmis 8 ay once ablam da o yuzden orayi secti.

ne kadar ücret ödemiş

arkadaslar,
ablam bir hafta once izmir ozel ekol hastanesinde Cem Karas'a burun amelitayi oldu, rinoplasti. ablamin burnunu daha gormedim bile cunku yurt disindayim ben. ben de yaptirmayi dusunuyorum yazin izmir'de ama bu doktor nasil, hic yaptirmis ya da iyi-kotu diye duymus olan var mi??? bilgilerini yazin lutfen kizlaarrr. ablamin burnunu gorunce ben de size bi yorum yazicam, web cam'dan gorurum yakinda:) ablamin bi arkadasi yaptirmis 8 ay once ablam da o yuzden orayi secti.

ne kadar ücret ödemiş

Back