• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İzmir'de Estetik Cerrah tavsiyeleri

Kızlar geçen sene 2 ağustosta ufuk bilkaya burun ameliyatı oldum 1 yıl bitti gayet memnunum her hangi bi şikayetim yok çok şükür.soru sormak isterseniz cevaplayabilirim...:nazar:

gerçekten avatar resminizde hoş duruyor ,çok güzel olmuş darısı başıma
benim size birkaç sorum olacak ;

1-Öncelikle bazı kullanıcılar Ufuk bey'in çok yoğun olduğunu ve kendileriyle yeterince ilgilenmediğini yazmışlar
Gerçekten öylemi çünkü insan bu süreçte bol bol doktoruyla görüşmek istediği zaman ulaşmak istiyor.
2-Ameliyattan sonra 2 gün boyunca burundan nefes alınamıyormuş.Ben çok ilkel olacak ama nasıl bir his olduğunu anlayabilmek için burnum tıkalı ağzımdan nefes alarak 10 dk durmaya çalıştım.Çok zor geldi yani bu nefes alamama durumu grip gibi bir durummu yoksa gerçekten hiç nefes alamıyormusunuz?
3-Tam olarak ne zaman insan içine çıkabilecek hale gelebiliyoruz?Yani ben çalışıyorum ne kadar izin almalıyım?Hafif şişlikler neysede mosmor bir suratla işe de gidilmezki:50:
aslında daha çok sorum var ama vaktinizi daha fazla almak istemem şimdiden teşekkürler

Ben de uzun zamandir dusundugum burun ameliyatini olmaya karar verdim. Internetten arastirma yaptigimda Izmir'de 3 doktorun ismini cok fazla goruyorum. Ufuk Bilkay, Can Kopal ve Cemil Tugay. Ben simdiden arastirmaya basladim ama ogretmen oldugum icin subat tatilinde ameliyat olmayi dusunuyorum. Yazin Izmir gibi bir yerde bu ameliyat sureci cok zor gecer diye dusunuyorum. Benim burnum yandan kemerli ve buyuk onden ise burun ucu dusuk sekilde gorunuyor. Istedigim burunsa sivri olmayan, hafif kavisli, ucu hafif kalkik bir burun. Ama ayni fabrikadan cikmis gibi estetik oldugu 5 metreden anlasilan bir burun istemiyorum. Burada o kadar cok sey okudum ki hepsi birbirine karisti. Daha once ameliyat olanlar veya yukarida saydigim doktorlarin hastalariyla gorusmus olanlar. Hangi doktorun stili benim anlattigim tarife daha cok uyuyor? Ufuk Beyin yaptigi burunlar cok duz oluyor diye bir sey okudum yanilmiyorsam. Bunun gibi bilgilendirmede bulunacaklar var mi? Ve fiyatlar konusunda guncel bilgisi olanlar yazabilirse cok sevinirim.

Ilk gorusmeye gittigimizde doktora mutlaka neler sormaliyiz? Yogunluk oldugu icin kolay ulasamiyoruz ve ben de doktora gidipte keske sunu da konussaymisim demek istemiyorum.

ben ufuk beye ameliyat oldum. Henüz cok yeni (temmuzun 6snda oldum) ve oldukca zor bir operasyondu (4 saat kadar sürdü). ayrıntıları anlatmak sadece yaptırmayı düşünenleri vazgeçirir. bende deviasyon vardı. Umarım kurtulurum. Kendisi hakkında tek bir tane kötü yorum okudum, onu da az once okudum. ve epey şaşırdım. Herkes aşşırı memnun cunku. Umarım ben de o memnun kalanlardan biri olurum. Ufuk bey cok efendi güler yüzlü biri. Ama karakteri değil yaptığı iş önemli tabii. Çok yogun olmasına guvendim, bunca hastadan sonra illa ki bir tecrube sahibi olmuştur diye düşünüyorum. 2 Güne silikon tüpler alınıyor. İnsallah bu zor gunleri en kısa zamanda arkamda bırakırım.

Merhaba Seluscan neredeyse 1 ay olacak ameliyatin. Su anda nasil memnun musun? Istedigin gibi oldu mu hersey? Ben de Ufuk bey'e ameliyat olmayi dusunuyorum. sakincasi yoksa arkadas olarak ekleyebilir miyim seni?

gerçekten avatar resminizde hoş duruyor ,çok güzel olmuş darısı başıma
benim size birkaç sorum olacak ;

1-Öncelikle bazı kullanıcılar Ufuk bey'in çok yoğun olduğunu ve kendileriyle yeterince ilgilenmediğini yazmışlar
Gerçekten öylemi çünkü insan bu süreçte bol bol doktoruyla görüşmek istediği zaman ulaşmak istiyor.
2-Ameliyattan sonra 2 gün boyunca burundan nefes alınamıyormuş.Ben çok ilkel olacak ama nasıl bir his olduğunu anlayabilmek için burnum tıkalı ağzımdan nefes alarak 10 dk durmaya çalıştım.Çok zor geldi yani bu nefes alamama durumu grip gibi bir durummu yoksa gerçekten hiç nefes alamıyormusunuz?
3-Tam olarak ne zaman insan içine çıkabilecek hale gelebiliyoruz?Yani ben çalışıyorum ne kadar izin almalıyım?Hafif şişlikler neysede mosmor bir suratla işe de gidilmezki:50:
aslında daha çok sorum var ama vaktinizi daha fazla almak istemem şimdiden teşekkürler

Merhba elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışayım ilk soru ufuk bey yoğun mu?ufuk bey yoğun evet ama ne zaman arasam mail atsam anında cevap verdi beni rahatlattı ilgisiz biri değil bence kesinlikle.ikinci soru : silikon tamponlar var; nefes alıyosun dersem yalan olur benim burnum tıkandı kimisi alıyomuş onu bilemem ameliyatın verdiği ödemden dolayı burun şiş ve nefes almayı güçleştiriyor.ilk 3 gün hep ağzım açık gezdim tamponlar 3 günün sonunda çıktı ondan sonra da tam rahatlamadım ama az da olsa alabiliyordum artık ilk bir hafta zorlu bir süreç ağır grip olmuşsun yatakta tüm vücudun kırık yatıyorsun gibi oluyor sonrasında hızla iyileşmeye başlıyorsun.
geldim 3. soruya benim 15 gün sonra burnumda hiç bant falan kalmadı.ama morluklarım vardı şişliklerim baya bi azalmıştı.hafif bir makyaj yaparak 17. günde dışarı çıktım diye hatırlıyorum.Umarım yardımcı olabilmişimdir.Ufuk beyle ilgili farklı yorumlar var ben memnunum memnun olmayanda var bence sende git bi görüş güven verirse ameliyat olursun umarım senin için herşey istediğin gibi olur. görüşmek üzere..:nazar:

Merhba elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışayım ilk soru ufuk bey yoğun mu?ufuk bey yoğun evet ama ne zaman arasam mail atsam anında cevap verdi beni rahatlattı ilgisiz biri değil bence kesinlikle.ikinci soru : silikon tamponlar var; nefes alıyosun dersem yalan olur benim burnum tıkandı kimisi alıyomuş onu bilemem ameliyatın verdiği ödemden dolayı burun şiş ve nefes almayı güçleştiriyor.ilk 3 gün hep ağzım açık gezdim tamponlar 3 günün sonunda çıktı ondan sonra da tam rahatlamadım ama az da olsa alabiliyordum artık ilk bir hafta zorlu bir süreç ağır grip olmuşsun yatakta tüm vücudun kırık yatıyorsun gibi oluyor sonrasında hızla iyileşmeye başlıyorsun.
geldim 3. soruya benim 15 gün sonra burnumda hiç bant falan kalmadı.ama morluklarım vardı şişliklerim baya bi azalmıştı.hafif bir makyaj yaparak 17. günde dışarı çıktım diye hatırlıyorum.Umarım yardımcı olabilmişimdir.Ufuk beyle ilgili farklı yorumlar var ben memnunum memnun olmayanda var bence sende git bi görüş güven verirse ameliyat olursun umarım senin için herşey istediğin gibi olur. görüşmek üzere..:nazar:

Merhaba, avatardan gorebildigim kadariyla cok hos duruyor burnunuz. Ben de su an doktor secimi konusunda kararsizim ama Ufuk Bilkay daha agir basiyor gibi. Ama ufuk beyin hastalarinin resimlerini gormedim hic. Sizin resimlerinize bakabilir miyim arkadas olarak eklesem?

Merhaba, avatardan gorebildigim kadariyla cok hos duruyor burnunuz. Ben de su an doktor secimi konusunda kararsizim ama Ufuk Bilkay daha agir basiyor gibi. Ama ufuk beyin hastalarinin resimlerini gormedim hic. Sizin resimlerinize bakabilir miyim arkadas olarak eklesem?

tabiki arkadaş olarak ekleyebilirsin ama resim yok profilimde albümlerimi kaldırdım.bir kaç güne tekrar albüm yapacağım..:nazar:

öncelikle herkese merhabalar :) estetik 1. ajda pekkandan 2. benden sorulur diyormuşum :) 23 yaşındayım tam 1 yıl önce Dr. Fahri MOLA ya iki ameliyat birden oldum. gözüm kapalı bi iki ameliyat daha olurum inanın...ben burun ameliyatı ve meme büyütme ameliyatlarını beraber oldum.....her ikisinden de çok memnun kaldım.. Dr. Fahri MOLA ya çok teşekkür ederim ve sizlere de şiddetle öneririm arkadaşlar....

öncelikle herkese merhabalar :) estetik 1. ajda pekkandan 2. benden sorulur diyormuşum :) 23 yaşındayım tam 1 yıl önce Dr. Fahri MOLA ya iki ameliyat birden oldum. gözüm kapalı bi iki ameliyat daha olurum inanın...ben burun ameliyatı ve meme büyütme ameliyatlarını beraber oldum.....her ikisinden de çok memnun kaldım.. Dr. Fahri MOLA ya çok teşekkür ederim ve sizlere de şiddetle öneririm arkadaşlar....

Selamlar,,,meme büyütme ameliyatından memnun musun tatlım his kaybı falan oldu mu?

Son düzenleme:
canım meme altı kesilerde (3.5 cm kadar ki meme oyuğunda kalmakla beraber hiç görünmeyen bir iz) his kaybı olmuyor. sanki 23 yıldır bu göğüslerleymişim gibi çok çabul adapte oluyor insan :) kas altı olmama reğmen çok fazla ağrım da olmadı.hoş olsa da bu sonuç için değer ;)

cenk görken hakkında bilgisi olan yada göğüs küçültme için tavsiye edebileceğiniz doktor var mı

tabiki arkadaş olarak ekleyebilirsin ama resim yok profilimde albümlerimi kaldırdım.bir kaç güne tekrar albüm yapacağım..:nazar:

gulmuzik_bg cok merak ediyorum fotograflarini. sen ne zaman ameliyat oldun ufuk beye? problemin neydi tam olarak? sonuc istedigin gibi oldu mu? Herhangi bir sorun yasadin mi? Ufuk beye tamamen burdaki yorumlarla mi karar verdin? hangi hastanede oldun ameliyatini? burdan yazmak istemiyorsan ne kadara oldugunu bana mesaj olarak atar misiin? benim yazi hakkim dolmadigi icin ozelden yazamiyorum. ufuk beyin hic bir hastasinin fotografini gormedim ve cok merak ediyorum.

ali barutçu ve atay atabeyin fiyatları hakkında bilgisi olan varmı .. yardımcı olursanız sevinirim.. fiyat benim için ne yazıkki önemli..

arkadaşlar fahri mola yada atay atabeye ameliyt olan varmı bucada oturuyorumda biri buca tıpta biri tınaztepedede yarı zamanlı çalışıyolarmış gidip görüşmek açısından yakın oldugundan rahat olucak benm için ama ameliyt olan varmı merak ettim ve memnunlar mı olanlar yoksa doktorlarla görüş görüş iice kafası karışıyo insanın memnuniyet oranına bakarak gidicemm artık valla??

acaba m s n. vs varsa ordanda görüşebilirmiyiz burdan pek giremiyorum sorumu cevapladığınız için çok çok teşekür ediyorum bora karaali araştırdım bende mutsuz göremedim pek cem karasda yarısı memnun yarısı memnun değil ilk memnun olanlarda sonradan pişmanda olabiliyolar yorumlara baktım .s

arkadaşlar fahri mola yada atay atabeye ameliyt olan varmı bucada oturuyorumda biri buca tıpta biri tınaztepedede yarı zamanlı çalışıyolarmış gidip görüşmek açısından yakın oldugundan rahat olucak benm için ama ameliyt olan varmı merak ettim ve memnunlar mı olanlar yoksa doktorlarla görüş görüş iice kafası karışıyo insanın memnuniyet oranına bakarak gidicemm artık valla??
atay atabeye oldum ben şimdilik cok memnunum 15 gun oldu ameliyat olalı

Back