İzmir'de Estetik Cerrah tavsiyeleri

Arkadaşlar ne zor bir seçim bu...
Ufuk bilkay mı Cüneyt Özek mı????
kafayı yemek üzereyim.Lütfen bu iki doktorla alakalı bılgilerinizi paylaşırmısınız benimle...:
1no2::1no2::1no2:

Arkadaşlar ne zor bir seçim bu...
Ufuk bilkay mı Cüneyt Özek mı????
kafayı yemek üzereyim.Lütfen bu iki doktorla alakalı bılgilerinizi paylaşırmısınız benimle...:
1no2::1no2::1no2:

kesinlikle Ufuk Bilkay diyorum...
mostmore adinda bir uye var, onun burnuna Cuneyt Ozek 2 kere revizyon yapti ama basarili olamadi mesela bu sana bir ornek olabilir...
benim burnumu Ufuk Bilkay yapti.
albumumde 20 gunluk resimlerim var onlara bakabilirsin.
5 gun sonra 2 ay olacak...
burnumun sislikleri suan daha az 20 gune gore...
hic kimse ameliyat oldugumu anlamiyor ve herkes cok begeniyor tavsiye ederim :teytey: hihoyyyt

canim Ufuk Bey maillerini kendisi cevapliyor.
mail atarsan mutlaka cevap verir, cevapsiz birakmaz.
5 gun sonra 2 aylik bir burnum olacak.
yani kisa surede cok iyi gelismeler alinabiliyor.
gercekten memnunum.
gorenler de cok begeniyor. hic anlasilmadigini soyluyorlar ki zaten Ufuk Bey'in tarzi ''dogallik''.
daha gecen gun kontrole gittigimde yine bu konuda ne kadar dikkatli oldugunu anladim.
hastalarima hic bir zaman soyle(o an eliyle cok kavisli olan, kay kay burun dedigimiz burun cizdi havada) bir burun yapmam ben cunku dogal durmaz dedi boshayallersmile
gercekten burnu abartili cok kavisli olan hastalarina rastlamadim henuz, hepsi cok dogal duruyor ve estetik olduklari anlasilmiyor.

ohh be artik sacimi hep topluyorum gogsumu gere gere sempatiksalakcinni
eskiden kemerli burunla hic toplamazdim sacimi senağlama

Can Kopal'i da iyice arastir onunla da gorus hangisi icine siniyorsa onu sec canim.
Can Bey'in yaptigi 2-3 burnu gorme sansim oldu onlari da begendim ben bence o da iyi bir doktor :hulya:

kirazcim ben zaten senin burnunu aylar once gordum hatta yorum bile yazdim.
ama senin memnun kalmis olman doktorunun cok iyi oldugunun gostergesi degildir.
guzel bir burnun var evet yorumumu da gormussundur zaten ama eger genelleme yapmam gerekirse ben Can Kopal'in ya da Ufuk Bilkay'in yaninda Atay Atabey'in adini es gecerim...
iyice arastirirsaniz ve bu doktorlarin hastalarini bulup onlarin memnuniyetini ve burunlarinin dogalliklarini gorurseniz nedenini anlarsiniz...

tekrar soyluyorum kiraz'in burnunu begeniyorum ben kiraza degil doktorundan yola cikarak yorum yapiyorum...

Canım burnun süperr olmuşş
ya ben çok istiyorum ama acayipte korkuyorum agrı çekmekten falan.
nasıl oldu senınkısı tamponlar agrı falan
ufuk bey mailime gerı döndü benı 14 unde ameliyat yapabilecegını söyledı zıra ben bu ayın sonunda yurt dışına çıkıcam bir an evvel olmam gerekiyor yoksa seneye kalacak.
bu amelıyat sana ne kadara mal oldu bana özelden yazabilirmisin canım
çokkk sagol sayende ufuk beyı kafamda netleştirmiş oldum...

Ufuk Bey'e de Can Bey'e de mail attım...evet Ufuk Bey'den hemen yanıt geldi ama ilk iki mesajı kendi mesajı değildi bence..ama son mesaj kendinindi ..zaten mesajın altına adını ve ünvanını belirtmiş..henüz net bir randevu tarihi alamadım..yine de hemen dikkate alınmak kendini iyi hissetiriyormuş gerçekten..önemsendiğini düşünüyorsun....a.s Can Bey'den söylendiği gibi haber yok:)) bunu çok da beklemediğim için fazla üstünde durmadım..Telefonla ulaşmaya çalışıcam artık......ben de bu iki doktoru başarılı buluyorum..hakkımızda en hayırlısı olsun inşallah...teşekkür ederim:)) olumunekankayizsmile

tesekkur ederim canim.
dusun o resimlerde burnum 20 gunluktu yani hihoyyyt
canim tampon agri kismini falan ozelden yazarim sana herseyi anlatirim...
ayni doktorun hastasiyiz cunku hersey ayni olacak boshayallersmile
14unde derken hangi ayin 14unde ameliyat yapabilirmis?
bildigim kadariyla suan izinde.

canim Ufuk Bey maillerini kendisi cevapliyor.
baska biri cevaplasa zaten cevap yazan kisinin adi soyadi ve unvani yazardi.
mesela ben Ahmet Seyhan'a mail attigimda bir hemsire cevap yazmis ve unvan da ona aitti.
ama doktor cevap yazsa kendi unvani oluyor.
insallah istedigin burna en kisa zamanda kavusursun canim.
insan kendini gercekten iyi hissediyor.
rica ederim...
sevgiler... boshayallersmile

Evt tatlım bılıorum begendınıgını yorum yapmıstın.Cok cokta tesekkur ettım.Bende doktor tavsıye etmek ıcın yazdım..Oda yardım ısteyenlerın kulagının bı kenarında kalsın dıe.cok tesekurler tekrar guzel yorumun ıcın canım

rica ederim canim ben sadece gordugumu soyledim cunku cidden cok sirin bir buruncugun var kaydirigubbakcemile2 doktorunun eline saglik seni memnun biraktiysa ne mutlu

rica ederim canim ben sadece gordugumu soyledim cunku cidden cok sirin bir buruncugun var kaydirigubbakcemile2 doktorunun eline saglik seni memnun biraktiysa ne mutlu

aaa tatlim sende olmussun simdi baktim cokta gusel olmus burnun yeni gordum daha ben albumunu masallah sanada

arkadaşlar bnde can kopal ı gğüs ameliyatı için araştırdım.silikon taktırcaktım.ama adam özellikle yüz estetiğinde çok iyi ün yapmış.özellikle burun benim arkadaşım yaptırdı kendisine burnunu hiç ağrısız sızızız günler geçirdi.eli çok hafif diyorlar ve izmirde olduğu sürece oldukça ilgili buarada ben hala silikon taktırmadım bu hafta takılcak inş.ama bence can kopalı es geçmeyin derim......iyi günler

herkese merhaba,
ben 24 haziranda Ufuk Bilkay'a gögüs büyütme ameliyatı oldum. tek kelimeyle super bir doktor.Çok rahat gorunuyor buda size guven veriyor. mail atarsanız hemen cevap veriyor. ameliyat sonucumda şimdiye kadar bi sorun olmadı bu yuzden tavsiye soranlara direk ufuk beye gidin derim. ameliyat olalı nerdeyse bir ay olucak masallah hersey yolunda:)) masaja basladım bir haftadır ustleri baya yumusamaya basladı fakat tam goguslerimin oturmasının 3 ayı bulucagını soledi doktorum. bana 300 cc takıldı ve bir gecede hastanede kaldım ve silikon kas zarı altına takıldı. 4 -5 gun hafif agrılarım oldu ama inanılmaz agrılar cekmedim yatmada ve kalkmada sorunlar yasadım. İlk 5 gun sadece sırt ustu yattıgım icin sırt agrılarım oldu biraz bide goguslerimde gerginlik hissi vardı. 5. gun bandajlarım cıkarılıp sporcu sudyenim takıldıgında hele benden mutlusu yoktu. Şuan gayet iyiyim çok şükür ki.. buyutme ameliyatı dusunenler hic korkmasınlar sonucu gorunce cok mutlu olucaksınız gercekten.:))

izmirde gögüs büyütme ameliyatı olacak kişilere tavsiyem cenk tokat.. kendısıyle doktorlar sitesi vasıtasıyla ıletısıme gectım..12 temmuzda amelıyat oldum..benım meme dokum yok denecek kadar azdı ve ben beklentılerımı anlattım. bana 375 e 350 high profıl yuvarlak protez kullandı ve sonuc tam ıstedıgım gıbı.eli cok hafif oyle aman aman bı agrım olmadı sadece yatarken ve kalkarken zorlanıyodum oda gayet normal yani..ılk gorustugum zamankı bılgılendırmesı, amelıyathanedekı rahatlıgı ve amelıyat sonrası takıbı hosuma gıttı...
amelıyatımı da gazı hastanesınde oldum hastanede cok konforlu ve personelıde cok ilgili..
benım görüp iletişime geçtigim ilk doktordu ve gercekten yerınde bır karar vermısım..acaba nasıl olcak dıe cok merak edıyodum buyuklugunu saolsun doktorum tam benım beklenntılerıme gore yapmıs dolgun ve dık:)
gönül rahatlığıyla cenk beyi tavsıye ederım amelıyat olacak arkadaslara.

Kimse bu konuda yardımcı olmuyor, forumda biyerlerde yazıyordu ama nerede...Ufuk bey'in muayene ücreti 200 tl. imiş sordum.fakat ameliyat ücreti konusunda bilgisi olan var mı? kendisine mail attım 2 hafta oldu, izinden yeni döndüğünden mi bilmiyorum, cevap yok..

Uyuyan güzel resimlerini görebilir miyim?

cenk beyı tavsıye ederım..muayene ucretı 90 tl..ben hazıranda o kdar odedım sımdı degıstımı bılmıyorum.. amelıyatta 4000 cıvarında meme buyutme ıcın..burun hakkında bır fıkrım yok fıyat hakkında..ama ozelınde kontrole gelenlerın burunlarını gordum..tek kelımeyle muhtesem...muayene uceretını amelıyatt oldugunda fıyattan dusuyo .garantıyede 10 taksıt yapıyo.amelıyat olalı 20 gun oldu sonuctan gayet memnunum.cook basarılı bı doktor..

Son düzenleme:

ne kadara yaptı peki canım

kızlar nerde çalışıo bu ufuk bey,bi de ameliyat olan birinin fotosunu görseydik ii olurdu aslında,çok kararsızım ben de

iyi geceler..
arkadaslar bende burun ameliyati olmadan önce arastirma yapmistim ve benim icin iki isim ön plandaydi: ufuk bilkay ve atay atabey. ikisi arasinda cok kararsiz kalmistim.benim zamanim cok kisitliydi. ufuk beyin ameliyat icin önerdigi tarihler bana uymamisti, atay beyinse uymustu bu yüzden atay atabeye karar verdim ve sizede tavsiye ediyorum.

nefes almakta zorluk cekiyordum ayrica burnumun seklindende memnun degildim.atay bey kendinden gayet emin, kendine güvenen bir doktor.konusmalari ve calismalariyla benimde güvencimi kazanmaya basardi. hastasina ilgili ve titiz davraniyor. muayene gayet modern ve en önemlisi hijyenik. ameliyatim gayet basarili gecti, ameliyat sonrasida hic agri hissetmedim ,öyle ki, agri kesiciye bile gerek yoktu. siskinlik ve morarma haliyle oldu ama bu gayet normal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…