canım benım de morlugum sıslıgım cok oldu ama hızla gectı hepsı.
suan goz altımda mınıcık sarılık var o kadar.
umarım sıkıntıların son bulmustur.
suan burnumu begenmıyorum bu arada
iyi aksamlar arkadaslar..
bu siteye yeni üye oldum, umarim bana yardimci olabilirsiniz..
ben almanyada yasiyorum ve yazin izmirde burun estetigi yaptirmak istiyorum..
hangi doktora gidecegimi hic bilmiyorum..sadece internetten arastirabiliyorum,tavsiyeleri okuyabiliyorum..
bana bir doktor tavsiye edebilirmisiniz?
simdiden tesekkür ederim..
mikado35, ben de resimlerinizi görmek isterim. benim de burun kemiğimde eğrilik var ve hafif kemerli. herkes bana yakıştığını vs falan söylese de ben hiç de memnun değilim durumumdan. sonbaharda ameliyat olmayı düşünüyorum ben. bu sıcaklarda çok zor olsa gerek o halde dolaşmak. ben kuşadasında oturuyorum.izmirde doktor araştımalarım hala devam etmekte. esin88 in dediği gibi 3 doktor epey ön planda. bir de ücretler konusunda bilgi vermenizi rica edeceğim sizden. sevgiler.
Size bu konuda özel mesaj attım :) Umarım seçiminizde yol gösterici olur...İstediğiniz gibi bir buruna kavuşmanız dileği ile ...:)
canım,çok teşekkürler. ben ufuk hocaya mail attım.bana ege üniv. gelip randevu al 185tl muayene ücreti dedi. ağustosa kadar doluyum dedi. şimdi senin doktorunu araştırıyorum.önümüzdeki hafta izmire gelicem gidip görüşmek isterim doktorla.gelişmeleri anlatırım . selamlar
kızlar atay atabey konusunda sıze cok guzel seyler soyleyemeyecegım. can kopal ve ufuk bılkay yanında sonuk kalan bır doktor yanı bunu belırteyım.
tavsıye edıyorum.com adresıne gırın ve ufuk bılkayın kac tavsıyesı var gorun bakın, bır cok doktordan daha fazla.
doktor secımı zor bır karar ıyı dusunun ve ıcınıze sınenı secın kızlar
ama tabıı kı ben memnun kaldıgım doktoru yanı ufuk bılkay'ı tavsıye edıyorum gıdın gorusun derım
Bende atay atabey hakkinda cok gusel seyler soyliycem sana atatlim tavsiye olarak.Uyuyan guzel nickli arkadasima tabiki saygi duyuyorum.Ben sadece yardimci olmak adina atay atabeye ameliyat olup hem sekil hem saglik acisindan memnun kaldigim icin tavsiye ediyorum.Bi gorus derim tatlim.Albumume bakabilirsin,Herkese sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?