• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İzmir'de Estetik Cerrah tavsiyeleri

Teşekkürler uyuyangüzel, ben şu aralar nefes darlığı çekiyorumda, muayene olacağım, tanı kesinleşsin ufuk beyle öyle konuşmak istiyorum. Çünkü şimdi gidip ameliyat günü alıpta daha sonra genel anesteziyi kaldıramayacak durumda olursam ufuk beyden boşuna ameliyat günü almış olmayayım istiyorum.

Tabii canim ben gun al demiyorum, kafandaki tum sorulari ufuk bey'e mail yoluyla sorabilirsin diyorum cunku eminim o sorularini bizden daha iyi bir sekilde cevaplayip size daha iyi bilgi verir.

jupito Ufuk bey sana istediğin ameliyat gününü verdi mi canım? Birde hastaneye gidince hemen görüşebiliyor muyuz yoksa gün almak mı gerekiyor? Birde anestezi testini sen mi istedin yoksa doktor mu önerdi?

Hayır canım ufuk beyin programı çok dolu olduğu için 1,5 ay sonrasında verebildi ancak. Normalde randevu alman gerekiyor benim için hastanede tanıdığımız adı randevuyu o işin nasıl halledildiğini bilmiyorum ama sekreterinden alınıyor bildiğim kadarıyla adı da serpil di sanırım. doktor kendisi anestezi testi yapıcaz ameliyattan bir hafta önce dedi, bir hafta önce gideceğim kan sayımı testler yapılcak ve tasarım hakkında konuçacağız.

BURUN VE MEME dışında operasyon geçiren yok mu hanımlar kardeşim 9eylulde ögrenci orda lipo düşünüyorum da

Arkadaşlar selam,
Dr. konusunda bir çok dr. u eleyerek (yüzyüze görüşmesemde çok araştırma yaparak) Can Kopal'a ulaştım...Kendisiyle görüştüm ..Ve önümüzdeki 2-3 hafta içinde ameliyat olmaya karar verdim..
Bu arada benim burnum oldukça problemli..Şekil bozukluğu,solunum güçlüğü ve eğrilik söz konusu....
Eğer benimki düzelirse herkesin düzeli yani..:)) Bu konudada görüşmem oldukça tatmin edici geçti...
Ameliyat günü konusunda kararımı verdikten sonra süreci paylaşırım...
Herkese iyi akşamlar....

can kopalı öneririm.çok yakın bir arkadaşım ona ameliyat oldu sonuç inanılmaz..çok doğal ve estetik olduğu asla belli değil kii bu estetik operasyonda başarının en önemli göstergesidir.doktorlar bile anlayamıyorlar.çok neşeli,güleryüzlü bir insan.paracı değil.arkadaşım 2008 yazında 2500 tl ye olmuştu.indirimde yapıyor.kendisine fazlasıyla güveniyor, zira bizi de etkileyen bu oldu..tek olumsuz yönü ameliyat öncesi arkadaşıma tahlil yaptırmaması oldu..birde tolgahan alpaydın var burada adı çok geçmiyor ama ben onuda gözardı etmeyin derim.teyzemin karın bölgesinde ameliyat hatasından ötürü açılma oldu,bağırsakları görünüyodu o derece :( izmirde gitmediğimiz dr kalmadı, sadece tolgahan bey ameliyatı üstlendi ve teyzemi hayata döndürdü.harika bir iş çıkardı

can kopalı öneririm.çok yakın bir arkadaşım ona ameliyat oldu sonuç inanılmaz..çok doğal ve estetik olduğu asla belli değil kii bu estetik operasyonda başarının en önemli göstergesidir.doktorlar bile anlayamıyorlar.çok neşeli,güleryüzlü bir insan.paracı değil.arkadaşım 2008 yazında 2500 tl ye olmuştu.indirimde yapıyor.kendisine fazlasıyla güveniyor, zira bizi de etkileyen bu oldu..tek olumsuz yönü ameliyat öncesi arkadaşıma tahlil yaptırmaması oldu..birde tolgahan alpaydın var burada adı çok geçmiyor ama ben onuda gözardı etmeyin derim.teyzemin karın bölgesinde ameliyat hatasından ötürü açılma oldu,bağırsakları görünüyodu o derece :( izmirde gitmediğimiz dr kalmadı, sadece tolgahan bey ameliyatı üstlendi ve teyzemi hayata döndürdü.harika bir iş çıkardı

Canim Can Kopal'i ben de cok merak ediyorum ya arkadasinin burun fotosunu cekip buraya koysaniz olmaz mi? minicik bir fotoya bile raziyim yaa lutfen :kedi: :gitme:

açıkçası yeni üyeyim ve kullanım konusunda pek bilgim yok:)) ama hotmail üzerinden gönderebilirim adresini verirsen;)

ben sadece uyarmak istedim canim cunku bir yakinim(cok cok yakinim) ayni doktora ikinci defa guvendigi icin sorun yasiyor suanda. onun burnunu da ayni doktor yapti 2 kez. yakinim icin emre ilhan ile gorustuk, eski doktorla ayni okulda okudugunu ve onu tanidigini soyledi, o kisinin kotu bir ameliyat yapacagina ihtimal vermiyorum ama yine de beni gelip gorun dedi.
emre ilhan'in bile iyi dedigi bu doktorun burnunu cok guzel yaptigi insanlar da var yani ama bizim sonucumuz iyi degil mesela. iyi dusunmek gerektigini belirtmek istedim. karar tabii ki senin kime guveniyorsan ona yaptir. yani ben bir de su taraftan bakmani istedim, her doktor hata yapabiliyor sonucta eger bir doktorun ameliyati basarisiz olduysa tekrar o doktora guvenilmemeli diye dusunuyorum ya da guvenilecekse bile temkinli yaklasilmali. Izmir'de kontrol amacli gidebilecegin bir suru kendi alaninda iyi olan bir suru estetik doktoru var, bir muayeneneye gidip sorununun ne oldugunu ogrenip kendi doktorunun dedikleriyle kiyaslamani oneririm. umarim ameliyatindan iyi bir sonuc alirsin canim.

canım tam olarak anlyamadım ama bu çok yakının benim doktorumamı ameliyat oldu orasını anlayamadım..aynı doktor derken ilk ameliystını yapana düzelttirdi anlamındami yoksa doktoru seninle aynı anlamındamı???

spring ben de merak ediyorum canım ama maalesef sana arkadaşlık teklifi yollanamıyor :((

canım tam olarak anlyamadım ama bu çok yakının benim doktorumamı ameliyat oldu orasını anlayamadım..aynı doktor derken ilk ameliystını yapana düzelttirdi anlamındami yoksa doktoru seninle aynı anlamındamı???

canim yakinimin doktoruyla senin doktorun degisik.
ama bu da izmir'de bir doktor ve kk'da bazi bu doktora burun yaptirmis kizlar var, burunlari hos ustelik.
ama benim yakinim sorunlar yasadi ve hala da yasiyor.
demek istedigim ayni doktora iki kez guvenmek baze hayal kirikligi yaratabiliyor. dikkatli ol iyi dusun demek istedim canim a.s.

canim hangi doktora ameliyat olacaksin ve ne ameliyati olacaksin?
ben de 13 mayista ameliyat oldum burnumdan.
umarim hersey gonlunce olur.

canim hangi doktora ameliyat olacaksin ve ne ameliyati olacaksin?
ben de 13 mayista ameliyat oldum burnumdan.
umarim hersey gonlunce olur.

Teşekkür ederim...Umarım senin burnunda istediğin gibi olmuştur..
Bende burnumdan oldum...dr. Can Kopal yaptı ameliyatımı...Ameliyata girişim ve sonrası dr. um ve arkadaşlarım birde hastane personeli sayesinde gayet keyifli geçti.
Şimdilik morluklarım şişliklerim dışında pek bir sıkıntım da yok....
Sizlerde de bu kadar şişme morarma oldumu...?

Sizin şu andaki durumunuzu çok merak ettim ...Ben tam olarak Cuma akşam ameliyat oldum..2-3 saat önce tamponlarım alındı..Korktuğum kadar acımadı...Şimdi göz çevremdeki kızarıklıklar ve genel hafif şişlikler dışında sıkıntım kalmadı gibi...
Umarım sizde iyisinizdir...

Sizin şu andaki durumunuzu çok merak ettim ...Ben tam olarak Cuma akşam ameliyat oldum..2-3 saat önce tamponlarım alındı..Korktuğum kadar acımadı...Şimdi göz çevremdeki kızarıklıklar ve genel hafif şişlikler dışında sıkıntım kalmadı gibi...
Umarım sizde iyisinizdir...

canım benım de morlugum sıslıgım cok oldu ama hızla gectı hepsı.
suan goz altımda mınıcık sarılık var o kadar.
umarım sıkıntıların son bulmustur.
suan burnumu begenmıyorum bu arada

Back