• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İzmir'de Estetik Cerrah tavsiyeleri

canım benım de morlugum sıslıgım cok oldu ama hızla gectı hepsı.
suan goz altımda mınıcık sarılık var o kadar.
umarım sıkıntıların son bulmustur.
suan burnumu begenmıyorum bu arada

Sıkıntılarım baya azaldı....Morluk hala var...ama daha 6 günüm bitmedi yani..:)))
Sadece biraz tıkanıklık oluyor zaman zaman....Ama yaş 40 ve ameliyattan 10 gün öncesine kadar günde 2 paket sigara içen biri olrak bu da normaldir herhalde :))
Şimdi bende yarın alçı açıldıktan sonraki halimi iyice merak eder hale geldim :) bakalım ben nasıl olcam....
Bu arada diğer konuda yazdığım gibi senin burnun gayet doğal ve hoş....
Sadece şiş ....oda geçecek...Sabırlı ol...Şişlikler için ilaç yada bitkisel bişeyler içiyorumusun? Mesela yeşil çay v.s gibi ?

Fotoğraflarıma yorum yapan arkadaşlarıma teşekkür ederim....Dr um Can Kopal....Dr'um ve sevgili refakatçimin özeni sayesinde 11. günkü durumum bu ...Umarım herkesin burnu dilediği gibi olur....

iyi aksamlar arkadaslar..
bu siteye yeni üye oldum, umarim bana yardimci olabilirsiniz..
ben almanyada yasiyorum ve yazin izmirde burun estetigi yaptirmak istiyorum..
hangi doktora gidecegimi hic bilmiyorum..sadece internetten arastirabiliyorum,tavsiyeleri okuyabiliyorum..

bana bir doktor tavsiye edebilirmisiniz?
simdiden tesekkür ederim..

iyi aksamlar arkadaslar..
bu siteye yeni üye oldum, umarim bana yardimci olabilirsiniz..
ben almanyada yasiyorum ve yazin izmirde burun estetigi yaptirmak istiyorum..
hangi doktora gidecegimi hic bilmiyorum..sadece internetten arastirabiliyorum,tavsiyeleri okuyabiliyorum..

bana bir doktor tavsiye edebilirmisiniz?
simdiden tesekkür ederim..

Size arkadaşlık teklifi yolladım..Oradan albümüme bakarsınız :) Dr. um Can Kopal ...
Tavsiye ederim alkisalkisalkis:nazar:

tesekkür ederim, cok sevindim:)..
resimlerinize baktin, inanilmaz bir degisiklik gercekten cok güzel olmus, özelliklede dogal durmasi benim cok hosuma gitti..
Yaptigim arastirma sürecinde öne cikan isimler: Dr. Ufuk Bilkay, Dr. Atay Atabey ve Dr. Ahmet Seyhan..Dr. Can Kopal hakkinda hicbirsey okumamistim..bana biraz daha bilgi verebilirmisiniz? (tedavi süreci, ücret)

mikado35, ben de resimlerinizi görmek isterim. benim de burun kemiğimde eğrilik var ve hafif kemerli. herkes bana yakıştığını vs falan söylese de ben hiç de memnun değilim durumumdan. sonbaharda ameliyat olmayı düşünüyorum ben. bu sıcaklarda çok zor olsa gerek o halde dolaşmak. ben kuşadasında oturuyorum.izmirde doktor araştımalarım hala devam etmekte. esin88 in dediği gibi 3 doktor epey ön planda. bir de ücretler konusunda bilgi vermenizi rica edeceğim sizden. sevgiler.

mikado35, ben de resimlerinizi görmek isterim. benim de burun kemiğimde eğrilik var ve hafif kemerli. herkes bana yakıştığını vs falan söylese de ben hiç de memnun değilim durumumdan. sonbaharda ameliyat olmayı düşünüyorum ben. bu sıcaklarda çok zor olsa gerek o halde dolaşmak. ben kuşadasında oturuyorum.izmirde doktor araştımalarım hala devam etmekte. esin88 in dediği gibi 3 doktor epey ön planda. bir de ücretler konusunda bilgi vermenizi rica edeceğim sizden. sevgiler.

Size bu konuda özel mesaj attım :) Umarım seçiminizde yol gösterici olur...İstediğiniz gibi bir buruna kavuşmanız dileği ile ...:)

Size bu konuda özel mesaj attım :) Umarım seçiminizde yol gösterici olur...İstediğiniz gibi bir buruna kavuşmanız dileği ile ...:)

canım,çok teşekkürler. ben ufuk hocaya mail attım.bana ege üniv. gelip randevu al 185tl muayene ücreti dedi. ağustosa kadar doluyum dedi. şimdi senin doktorunu araştırıyorum.önümüzdeki hafta izmire gelicem gidip görüşmek isterim doktorla.gelişmeleri anlatırım . selamlar

kızlar atay atabey konusunda sıze cok guzel seyler soyleyemeyecegım. can kopal ve ufuk bılkay yanında sonuk kalan bır doktor yanı bunu belırteyım.
tavsıye edıyorum.com adresıne gırın ve ufuk bılkayın kac tavsıyesı var gorun bakın, bır cok doktordan daha fazla.
doktor secımı zor bır karar ıyı dusunun ve ıcınıze sınenı secın kızlar
ama tabıı kı ben memnun kaldıgım doktoru yanı ufuk bılkay'ı tavsıye edıyorum gıdın gorusun derım

canım,çok teşekkürler. ben ufuk hocaya mail attım.bana ege üniv. gelip randevu al 185tl muayene ücreti dedi. ağustosa kadar doluyum dedi. şimdi senin doktorunu araştırıyorum.önümüzdeki hafta izmire gelicem gidip görüşmek isterim doktorla.gelişmeleri anlatırım . selamlar

Hadi hayırlısı olsun..:) Haberlerini bekliyorum..:)

kızlar atay atabey konusunda sıze cok guzel seyler soyleyemeyecegım. can kopal ve ufuk bılkay yanında sonuk kalan bır doktor yanı bunu belırteyım.
tavsıye edıyorum.com adresıne gırın ve ufuk bılkayın kac tavsıyesı var gorun bakın, bır cok doktordan daha fazla.
doktor secımı zor bır karar ıyı dusunun ve ıcınıze sınenı secın kızlar
ama tabıı kı ben memnun kaldıgım doktoru yanı ufuk bılkay'ı tavsıye edıyorum gıdın gorusun derım

Bende atay atabey hakkinda cok gusel seyler soyliycem sana atatlim tavsiye olarak.Uyuyan guzel nickli arkadasima tabiki saygi duyuyorum.Ben sadece yardimci olmak adina atay atabeye ameliyat olup hem sekil hem saglik acisindan memnun kaldigim icin tavsiye ediyorum.Bi gorus derim tatlim.Albumume bakabilirsin,Herkese sevgiler

Bende atay atabey hakkinda cok gusel seyler soyliycem sana atatlim tavsiye olarak.Uyuyan guzel nickli arkadasima tabiki saygi duyuyorum.Ben sadece yardimci olmak adina atay atabeye ameliyat olup hem sekil hem saglik acisindan memnun kaldigim icin tavsiye ediyorum.Bi gorus derim tatlim.Albumume bakabilirsin,Herkese sevgiler

Canım kesinlikle dr. un süper iş çıkarmış...Çok beğendim gerçekten burnunu :):nazar:

kiraz85, vallahi senin burnun da çok güzel olmuş..maşşallah çok da yakışmış.. böyle güzel burunları görünce iyice cesaret geliyor vallahi. cesaret geldi gelmesine de doktor konusu hala kafa karıştırıyor. 3 doktor arasından seçim yapmam lazım :(

Can Kopal ve Ufuk Bilkay'ın ameliyat ettiği hastalardan zamanla deformasyon ya da sorun yaşayan ya da bu konuda bilgisi olan var mı acaba? bilmiyorumkismile Kıkırdağa müdahale edilen operasyonlarda 3-5 yıl sonra revizyona ihtiyaç duyan oldu mu? fisfisfis karar verene kadar epey zorlanıcam ben anlaşılan....

ufuk bilkay ve ahmet seyhan maillerime hemen yanıt verdiler.oldukça da ilgiliydiler.diğerlerinden hala çıt çıkmadı. bu da onlara artı puan bence..şimdi ikisi arasında seçim yapmaya çalışıyorum.

Can Kopal bildiğim kadarıyla Diyarbakır'da askeri hastanede çalışıyor..Hafta sonları ızmir'de oluyormuş..Diğer doktorların maillerine bizzat kendileri mi yoksa sekreterleri mi yanıt veriyor acaba..Can Bey'in askeri hastanede özel hastalarından gelen maillerle ilgilenebilecek bir sekreteri yoktur belki diye düşünüyorum...fisfisfis Ben Can Kopal ve Ufuk Bilkay arasında seçim yapmayı düşünüyorum ama ameliyat sonucu beni memnun etse de bu kısa vadeli mi olur acaba.. birkaç yıl sonra yeniden bir düzeltme gerekiyor mu..merak ediyorum...bilmiyorumkismile...Özellikle bu doktorlar açısından tabi.. bu konuda bilgisi olan varsa ve paylaşırsa çok memnun olucam gerçekten..Herkes için mutlu sonuçlar olur inşallah..sevgiyle :))

Back