Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
mrblar.bnmde ne kadardır bu estetik işi kafamda burayı okuyunca kesin karar verdim.isteklerim aynen böle.acaba gripin arkadaşım bikaç fotoğrafını gönderebilirmsin özeldende yazamıyorum ama mailimi nasıl vericem bilemedim:1no2:
günaydınlar... yıllardır araştırıyorum ama ne yeterli bilgi alabildim nede hala cesaretimi toplayabildimm... benim derdim ne burunla nede bşka bir yerimi değiştirmekle alakalıı..... 11-12 yaşlarında acık kalp ameliyatı oldum o zmanalar estetikli ameliyatlar yoktu yaklaşı 12 sene önce falan gösümün tama rasında göbegime kadar ameliyat izi var nasıl desem kabarık çıkıntılı bi iz bu beni çok rahatsız ediyorrr okul hayatım boyunca gömleğimin ikinci düğmesini hiç acamadım yazın mayo bikini giyemedim bu ameliyat izinden kurtulmak istiyorum yok mu bi çaresiii çok ama çok sıkıldımmm
Senin durumu eşime sordum,cevabı şu oldu. O ize skar deniyormuş ve seninki de tahminince 1-2 cm'lik,kırmızı renkli parlak ve sert bir iz olmalıymış. Ona da keloidal skar deniyormuş.
Dedi ki: Herhangi bir plastik cerrah o izi operasyonla çıkardıktan sonra, Contractubex diye bir ilaç kullanacakmışsın. Dikişler alındıktan hemen sonra 3 ila 6 ay arası günde 3 - 4 defa sürecekmişsin. %90 geçer dedi.
Sadece operasyon olursa o iz 3 ay sonra yine oluşur dedi. Çünkü, bir defa keloid oluştuğu için cildin ize yatkınmış.
Internet'te 1993 skar konferansını araştırısan bu bilgiler varmış.
Umarım iyileşirsin.
ewt cnm yaa kesinlikle şans faktörü de çok etken.. şansımız bol olsun dediğin gibi inş. :) ya aslında ist.da da olabilirim yakınlarımız war orda kalmam problem olmaz ama işte üşengeçlik mi dersin ne dersin artık zor gelio.. :) bi de ist. da sanki biraz daha ticari bu işler.. demek ufuk beyden memnun olan da war olmayan da hmm? oof allahım ooff ya biz de memnun olmayanlar kategorisinde bulursak kendimizi geçen forumu gezerken dingiltere kraliçesi nickli arkadaşımıza rastladım, kbb ci cem karas a yaptırmış burnunu, görmüşsündür belki.. çok güzel olmuş we en önemlisi ne bilio musun, 16 gün sonraki resimlerini 1 ay sonraki resimlerini koymuş inanamazsın, bu burun belki 6 aylık dersin o kadar ii duruyor.. o şişlikler falan olmamış hiç sanki.. bilmiorum bana öle geldi belki de.. ama cem beyi de düşünmeye başladım, onunla da bi görüşeceğim, ufuk beyde beni iten tek şey biras ilgisiz bi tawrı war, o beni rahatsız edio.. e insan da çekinio onu sor bunu sor dr.a, o da yeteri ilgiyi göstrmeyince bu defa da acaba? diosun.. zor wala işimiz...
merhabalar uzun zamandır foruma girmiyorum ama baktımki buralarda adım geçiyor..resim soran arkadaşlar fikir açısından ben im iki fotomu koydumama hani çok yakından değil fakat genel şekli itibariyle görebilirler...bu arada doktorum cüneyt özek.evet ben dr.ufuk beyden vazgeçip cüneyt beye oldum..şu anda 7.ayım doluyor ve nisan 15 te küçük bir rötüş geçiricem..neyse..konuyu şuraya getirmek istiyorum ameliyat işi birazda şans işi.ufuk beyiden olsun cüneyt beyden olsun memnun olanlarda vad olmayanlarda var bu normal çünkü hepimizin dokuları farklı anatomik yüz yapısı farklı doğal olarak aynı doktordann kimi iyi netice alıyor kimi kötü..cüneyt beyi aniden seçtim..şu anki burnumdan çok çok memnun değilim hatta kusurları var ama doktorum iyi değil anlamında olmuyor bu..dokularım dan da kaynaklanıyor bazı aksiliklerden de..yani ben ufuk bey daha iyi diyemem yada cüneyt bey daha iyi diyemem.bildiğim bişey varsa cüneyt bey oldukça babacan insncıl ve elinden gelenide yapmaya hazır..asla beni kırmadı..ikinnci ameliyatımda kesinlikle memnun kalkacağımı söyledi..önce allaha sonra ona güveniyorum..nisan 15 te ameliyata giricem.arkasından iyileşme ye doğru sizede bilgi veririm işallah umduğum gibi olur şansım talihim rast gitsin..herkeze iyi düşünmelerini ve seçimini ona göre yapmasını tavsiye ediyorum..bu ameliyatta iyileşme seyri çok yavaş psikolojikman yüksek bir moralde olmak gerekiyor..ama herşey düzeliyor..
öyle diyorsun ama uyuyan güzel.izmirde zaten sayılı doktor var bu konuda..ben zaten burnumu gidip kbbciye ellettirmem..yine doktoruma güvenicem..en iyi kusuru yapan doktor kimse o bilir ve o düzeltir ..bunu ben değil genelde tüm doktorlar söyler zaten.kusuru yapan kimse o düzeltmeli..çünkü ne yaptığını bilir.yaklaşık 8 aydır doktorumun kontrolu altındayım.güveniyorum..artı pucerlın burnunu da yaptı hiç bi kusuru yok..beni de düzeltebilmeye vakıf bir profösör ..yapıcağına inanıyorum..hem ben kime gideyimki ben ilk ameliyatımın evvelinde ufuk beyde dahil ahmet seyhanda dahil bir çok doktora gittim.şimdi size olmadım bu hale geldimmi dicem diğerlerine..hem benim yeni bir doktora vericek durumum yok.zaten olsda istemem..
Arkadaşlar selamlar..artık bende aranızdayım..
gogus büyütme operasyonu istiyorum. izmir de bana önerebileceginiz biri varmı??
simdiden cook tesekkurler
öyle diyorsun ama uyuyan güzel.izmirde zaten sayılı doktor var bu konuda..ben zaten burnumu gidip kbbciye ellettirmem..yine doktoruma güvenicem..en iyi kusuru yapan doktor kimse o bilir ve o düzeltir ..bunu ben değil genelde tüm doktorlar söyler zaten.kusuru yapan kimse o düzeltmeli..çünkü ne yaptığını bilir.yaklaşık 8 aydır doktorumun kontrolu altındayım.güveniyorum..artı pucerlın burnunu da yaptı hiç bi kusuru yok..beni de düzeltebilmeye vakıf bir profösör ..yapıcağına inanıyorum..hem ben kime gideyimki ben ilk ameliyatımın evvelinde ufuk beyde dahil ahmet seyhanda dahil bir çok doktora gittim.şimdi size olmadım bu hale geldimmi dicem diğerlerine..hem benim yeni bir doktora vericek durumum yok.zaten olsda istemem..
jupito Ufuk bey sana istediğin ameliyat gününü verdi mi canım? Birde hastaneye gidince hemen görüşebiliyor muyuz yoksa gün almak mı gerekiyor? Birde anestezi testini sen mi istedin yoksa doktor mu önerdi?