İzmir'de Estetik Cerrah tavsiyeleri

elf verdiğin bilgiler için gerçekten teşekkürler.insanın içi rahatlıyor.çok sevindim sağlıklı olmana ve istediğin gibi olmasına burnunun.benimde aşırı eğrilik var.hem kaldırılcak hemde kemik olayı.fiyatta anlaşabilirsek bende can kopalaolurum herhalde.ne morluk vardı ne acı diyosun.süper ya.resimlerini görmek isterim şahsen eğer sakıncası yoksa canım.

Can Kopal'ın özel muayenehanesi mi var?ameliyat fiyatı hakkındada bilgi verebilir misin?

evet CAN bey in Alsancakta sevinç pastahanesinin yanındaki apartmanda muayenesi ama ameliyat fiyatların bilmiyorum. Çünkü benim gördüğüm kişilr geçen yl ona olmuşlar amaeliyatlarını.Özel Gazi Hastahanesinde yapmış. çok memnunlar aha bide ben cesaretimi toplasam başka bişey istemeyeceğim tam bir yıldır takip ediyorum.Bütün dr. ları

elif00 ben resimlerini göremedim rica etsem bir ara koyabiirmisin en azından fikir einmek için inan cesaretimi toplamam lazım benimde burnumda kemer var kemik eğriliği nefes alamıyorum...offff ama korkuyorum

Evet Can kopal'ın sonuçlarını bende merak ediyorum.arkadaşlar ona olan varsa ameliyatını,resimlerinizi görebilir miyiz?çok öneml ibir olay fakat görüyorum ki Dr.larımız çok başarılı,ameliyat sonrası resimlere baktımda bazı kişilerin gerçekten mükemmel olmuş.

ekincim inanmıyorum şansa bak demek can bey diyarbakırda, bunu bilmiyordum, benim için büyük şans oldu gerçekten çok sewindim :) verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim cnm.. hemen bi randevu alıp görüşmek ilk planım.. umarım doğru bir seçim olur hepimiz için.. we pişman olmayız.. benim ilk ameliyat tecrübem olucak we ben de senin gibi zor cesaret ediyorum ama kararlıyım olup kurtulmak istiyorum. bu arada foruma bayadır giremiyordum, sizi gelişmelerden haberdar ederim mutlaka.. acaba, can kopal' a ameliyat oln arkadaşlar warsa resimlerini görebilir miyiz açıkçası çok merak ediyorum.. şimdiden çok teşekkürler.. öpüyorum cnm seni

Arkadaşlar bu hafta sonu Can Kopal ile görüşmeleri olanlar vardı.Eğer görüştülerse veya görüşürlerse burda paylaşalım.Benımde yarın randevum vardı.Ama Can beyin amelıyatı oldugu ıcın haftaya ertelendi.

bende yaptırmak istiyorum kızlar burnumun üstünde çok hafif bir kemer var ucuna dr bile çok güzel dedi, senin burnunu yapmak bana keyif vericek 45 dk sürer dedim kulak burun bogaz uzmanı AKOL de bir doktor ben onu araştırıyorum istersen sende bir dene orayı ben halen karar vermedim ama napsamki sizce biz estetik cerrahmı yoksa k.b.b. drmu ne dersiniz benim hiç bir sorunumda yok aslında sadece küçük bir kemer napim siz söleyin

elif00 hala resimlerini bekliyoruz lütfen ekleyebilirsen bizde görürüz.Sen en son Can beye ameliyat olansın.Tşklerrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…