• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İzmir'de Estetik Cerrah tavsiyeleri

17 ekimde Can Kopal' a burun ameliyatı oldum. alçım bugün çıktı ve gördüm yeni burnumu sonuç harika , bir o kadar doğal. morluk hiç oluşmadı, kaşlarımın arasındaki şişlerin inmesini bekliyorum sadece

Ufuk bilkay ile can bey arasında kalmıştım. Can beye oldum iyiki olmuşum.
Çok ilgili ve yetenekli bir dr.

Ben dr. araştırıken Can Kopal a olmuş birinden yorum bulamamıştım..
ilk ben yazayım dedim yerimseniben

hiç karnındaki yağları aldırıp karın germe operasyonu yaptıran var mı.ve hangi doktoru tavsiye edrsiniz .

17 ekimde Can Kopal' a burun ameliyatı oldum. alçım bugün çıktı ve gördüm yeni burnumu sonuç harika , bir o kadar doğal. morluk hiç oluşmadı, kaşlarımın arasındaki şişlerin inmesini bekliyorum sadece

Merhaba elif. Ben de Can Kopal le görüştüm. onınla ilgili çok bilgi bulamadım. bulduklarımda iyi yorumlardı. Ama ben ameliyat için Barış çakıra karar verdim ist da. Bana burun resimlerini önceki sonra ki yollar mısın? mail adresim özel msj lada yazıyor.

Merhaba elif. Ben de Can Kopal le görüştüm. onınla ilgili çok bilgi bulamadım. bulduklarımda iyi yorumlardı. Ama ben ameliyat için Barış çakıra karar verdim ist da. Bana burun resimlerini önceki sonra ki yollar mısın? mail adresim özel msj lada yazıyor.

merhaba; biliyorum senin de onu düşündüğünü hatta ben de sana "oldun mu" diye sormaya çalışmıştım ameliyattan önce. ama özel msj atamıyormuşum öylece kalmıştı.
ben de hep iyi yorumlar okumuştum amaolan biriylle görüşme şansım olmamıştı.

Adresi görebilirsem eğer yollarım tabii ki:a.s

mrb elf00
geçmiş olsun iyi olduğuna çok svindim cn bey le ilk yorumu sanırım ilk ben sana yazmıştım memnun kaldığınada sevindim ben sana tavsiye ettim ama hala kendim olamadm.Bana özelde ameliyatın ayrıntılarını yazabilirmisin neler oldu. gazihastahaneside yapıyor sanırım ca bey ameliyatları hastahane nasıl ilk günlerde neler oldu lütfen çok şey istiyorum ama lütfen yazarmsın ben can bey le barış bey arasında kaldım ama can bey in izmirde olması avantaj resimlerinide görebilirsem sevinirim tşklerrrrrr:1hug:

mrb elf00
geçmiş olsun iyi olduğuna çok svindim cn bey le ilk yorumu sanırım ilk ben sana yazmıştım memnun kaldığınada sevindim ben sana tavsiye ettim ama hala kendim olamadm.Bana özelde ameliyatın ayrıntılarını yazabilirmisin neler oldu. gazihastahaneside yapıyor sanırım ca bey ameliyatları hastahane nasıl ilk günlerde neler oldu lütfen çok şey istiyorum ama lütfen yazarmsın ben can bey le barış bey arasında kaldım ama can bey in izmirde olması avantaj resimlerinide görebilirsem sevinirim tşklerrrrrr:1hug:

ekin mrb;

özel msj atamıyorum malesef. sen bana e-mail verebilirsen fotoğraf yollayabilirim. sabah 8de olup 1 de taburcu oldum , gece kalmana gerek olmuyor. eve geldim ilk 48 saat buz uyguladık. ve hiç morarmadım. hafif şişlikler oldu. ilk 2 gün nefesi hep ağızdan almak boğazı kurutuyor o kadar onun dışında herkesinde söylediği gibi en ufak bir ağrı, sızı olmuyor. 3.gün sabah tampon çıktı. ondan sonra herşey çok rahat. normal hayata devam ediyorsun. alçıyı 7 gün çıkarıp daha basit tip bir alçı daha koydu. o an burnu kısa süreli gördüm çok hafif şişti. ama şekle bayıldım. 13.gündeikinci alçı çıkıyor. ben çıkar çıkmaz yaptım makyajı çıktım. morarma yoktu. hafif sarılıklar vardı. şimdi 15 gün oldu.gözlerimin arasındaki şişliklerde indi. artık kimse bişey anlamıyor. fiyat ve foto için adres yazabilirsin.

elf00 merhaba.bende doktor arastırıyorum aklımda fazıl apaydın ve cem karas var.can kopalın yaptıgı hıc bir burun gormedım.özelden mesaj atamıyorum.resimlerini görürsem cok sevinirim. eğer kabul edersen mail adresimi nasıl ulaştırabilirim.burdan yazılmıyor diye biliyorum

evet malesef ki diğer görmek isteyen arkadaşlara da yardımcı olamadım resim eklemeye çalışıcam biraz kırparakşutarafagitti

sırasıyla ilk hali, 13.gün ve 16.gün.

umarım yardımcı olabilmişimdir.

Son düzenleme:
evet malesef ki diğer görmek isteyen arkadaşlara da yardımcı olamadım resim eklemeye çalışıcam biraz kırparakşutarafagitti

merhaba kızlasr ben de Can Kopal le bir ay önce görüştüm. Barış Çakıra karar vermiştim ama bu ara biraz endişelerim arttı. bana da maille resimlerini atarmısın?

merhaba kızlasr ben de Can Kopal le bir ay önce görüştüm. Barış Çakıra karar vermiştim ama bu ara biraz endişelerim arttı. bana da maille resimlerini atarmısın?

cnm ekledim bir bak fikrin olsun. bunun dışında zaten biraz şans işi bunlar.

umarım iyi bir şekilde sonuçlanır seninki de. alıntı yapmadan cevaplarsanız sevinirim. kaldıracağım kısa süre sonra.

aaa evet gördüm şimdi eklemişsin resimleri. Güle güle kullan yeni burnunu güzel olmuş.sevgiler

bu söylediğiniz kişiler izmirdemiki???????
başlık izmirden doktor tavsiyeleri die de obakımdan sormuştum can kopal ı bilmiorum ama barış çakır ı istanbul da die biliorum..arkadaşlar izmir den olması bu başlığı yazan ve benim gibi izmir de olmayı düşüneneler için çok önewmli lütfen..

bu söylediğiniz kişiler izmirdemiki???????
başlık izmirden doktor tavsiyeleri die de obakımdan sormuştum can kopal ı bilmiorum ama barış çakır ı istanbul da die biliorum..arkadaşlar izmir den olması bu başlığı yazan ve benim gibi izmir de olmayı düşüneneler için çok önewmli lütfen..

shirley Barış Çakır istanbula. İzmir de ki doktorlar beni pek rahatlatmadı. İstanbulda olucam ama son bir kez de Naci Çelik le görüşücem içim de kalmasın diye oda çok iyi. aslında ameliyat tarihini aldım Barış Bey den ama Naci çelik le bu salı randvü aldım . kesin kararımı vericem. hayırlısı.

shirley Barış Çakır istanbula. İzmir de ki doktorlar beni pek rahatlatmadı. İstanbulda olucam ama son bir kez de Naci Çelik le görüşücem içim de kalmasın diye oda çok iyi. aslında ameliyat tarihini aldım Barış Bey den ama Naci çelik le bu salı randvü aldım . kesin kararımı vericem. hayırlısı.

anladım cnm..ewt izmirdekiler benim de içimi çok rahatlatmıo ama izmir dışında başka büyük bi şehirde bu ameliyatı olabilme şansım şimdilik yok :(((( barış çakır ın ünü buralara kadar gelio..ankarada olsam reha yavuzer i düşünürdüm(sanırım o ankaradaydı) istanbul da olsam aynı sen gibi naci çelik ve barış çakır arasında kalırdım..neyse cnm senin için en hayırlısı olsun..umarım herşey istediğin gibi olur ..şimdiden geçmiş olsun..

OP.DR.EBRU DURMUŞ ...arastırın arkadaslar... cok iyi bir cerrah... ben kendim sahsen kendısıyle calısıyorum...yanı bır cok amelıyatını bırebır goruyorum..ve onerıyorumm:lepi:

Back