• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İzmir'de Estetik Cerrah tavsiyeleri

elf verdiğin bilgiler için gerçekten teşekkürler.insanın içi rahatlıyor.çok sevindim sağlıklı olmana ve istediğin gibi olmasına burnunun.benimde aşırı eğrilik var.hem kaldırılcak hemde kemik olayı.fiyatta anlaşabilirsek bende can kopalaolurum herhalde.ne morluk vardı ne acı diyosun.süper ya.resimlerini görmek isterim şahsen eğer sakıncası yoksa canım.

Can Kopal'ın özel muayenehanesi mi var?ameliyat fiyatı hakkındada bilgi verebilir misin?

evet CAN bey in Alsancakta sevinç pastahanesinin yanındaki apartmanda muayenesi ama ameliyat fiyatların bilmiyorum. Çünkü benim gördüğüm kişilr geçen yl ona olmuşlar amaeliyatlarını.Özel Gazi Hastahanesinde yapmış. çok memnunlar aha bide ben cesaretimi toplasam başka bişey istemeyeceğim tam bir yıldır takip ediyorum.Bütün dr. ları

elif00 ben resimlerini göremedim rica etsem bir ara koyabiirmisin en azından fikir einmek için inan cesaretimi toplamam lazım benimde burnumda kemer var kemik eğriliği nefes alamıyorum...offff ama korkuyorum

Evet Can kopal'ın sonuçlarını bende merak ediyorum.arkadaşlar ona olan varsa ameliyatını,resimlerinizi görebilir miyiz?çok öneml ibir olay fakat görüyorum ki Dr.larımız çok başarılı,ameliyat sonrası resimlere baktımda bazı kişilerin gerçekten mükemmel olmuş.

mrblr sasha9; Can Kopal Diyarbakırda görevli Askeri Hastahaede buraya gelmeden oradada görüşebilirsin ama ameliyatını burada olursun çünkü hafta sonları izmir e geliyoruş benim tanıdığım bir kaç kişi ona burun ameliyatı oldu hatta gördüm güzeldi doğaldı önemli olan ameliyat sonrası hiç sorun yaşamamışlar.Revizyon falan gerekmemiş.Ben mesela Barış Çakır ı takip ediyorum hatta çok beğeniyordum ama geçen yıl bence daha başrılıydı ama hastaları çoğaldıkça şikayetleri olan hasta sayısı buradan takip ettiğim kadarıyla arttı gibi Bende burun ameliyatı olmak istiyorum benim sorunum sadece cesaretsizlik çok uzun zamandır niyetlniyorum ama birtürlü karar veremiyorum çok dr. araştırdım ama sanırım bende Can Kopalla görüşmye gideceğim

ekincim inanmıyorum şansa bak demek can bey diyarbakırda, bunu bilmiyordum, benim için büyük şans oldu gerçekten çok sewindim :) verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim cnm.. hemen bi randevu alıp görüşmek ilk planım.. umarım doğru bir seçim olur hepimiz için.. we pişman olmayız.. benim ilk ameliyat tecrübem olucak we ben de senin gibi zor cesaret ediyorum ama kararlıyım olup kurtulmak istiyorum. bu arada foruma bayadır giremiyordum, sizi gelişmelerden haberdar ederim mutlaka.. ;) acaba, can kopal' a ameliyat oln arkadaşlar warsa resimlerini görebilir miyiz açıkçası çok merak ediyorum.. şimdiden çok teşekkürler.. öpüyorum cnm seni ;)

Arkadaşlar bu hafta sonu Can Kopal ile görüşmeleri olanlar vardı.Eğer görüştülerse veya görüşürlerse burda paylaşalım.Benımde yarın randevum vardı.Ama Can beyin amelıyatı oldugu ıcın haftaya ertelendi.

canım aynı durumdayız ben de çok kararsızım..Ufuk bey le görüştüm ama bilmiyorum işte ne yapacağımı..sen ne zaman olmayı düşünüyorsun? ne zaman olmayı düşündüğünü yazmışsın pardon görmemişim..benimle aynı zamanda olmayı planlıyorsun..[/Q

cnm ben can kopal a mail attım geri dönmezse 1-2 gün içinde cep tel.inden arayıp hemen bi randewu we muayene olucam. çok az zamanım kaldı sömestir yaklaşıo we ben daha doktor seçimimi yapamadım kafayı yicem :) elimi çabuk tutmalıyım. elf00 arkadaşımız can kopal a olmuş ameliyatını, msn den resimlerini atacak bana saolsun, fikir edinicem inş. bölelikle.. bi taraftan da ufuk bilkay var aklımda.. kararsızım anlıycağın. sen ufuk bey le görüşmüşsün, nasıldı görüşmeniz? güwen verdi mi? sence kime olalım cnm yaa akıl akıldan üstündür, yardımcı olalım birbirimize olur mu :) öptüm cnm bnm..opuyorumnanaktan

canım aynı durumdayız ben de çok kararsızım..Ufuk bey le görüştüm ama bilmiyorum işte ne yapacağımı..sen ne zaman olmayı düşünüyorsun? ne zaman olmayı düşündüğünü yazmışsın pardon görmemişim..benimle aynı zamanda olmayı planlıyorsun..[/Q

cnm ben can kopal a mail attım geri dönmezse 1-2 gün içinde cep tel.inden arayıp hemen bi randewu we muayene olucam. çok az zamanım kaldı sömestir yaklaşıo we ben daha doktor seçimimi yapamadım kafayı yicem :) elimi çabuk tutmalıyım. elf00 arkadaşımız can kopal a olmuş ameliyatını, msn den resimlerini atacak bana saolsun, fikir edinicem inş. bölelikle.. bi taraftan da ufuk bilkay var aklımda.. kararsızım anlıycağın. sen ufuk bey le görüşmüşsün, nasıldı görüşmeniz? güwen verdi mi? sence kime olalım cnm yaa akıl akıldan üstündür, yardımcı olalım birbirimize olur mu :) öptüm cnm bnm..opuyorumnanaktan

:))) ne zor bir dönem dimi? doktor seçimi :S Ufuk bey sakin bir doktor muayene etti burnumu böle yaparız şöyle yaparız bir şeyler dedi...Ekimde görüştüm..Açıkca söylemek gerekirse Ufuk bey için hastanın ne istediği çok ta önemli dğeil sanırsam..Hele böyle ucu kalkık olsun kavisli olsun türünden burunları sevmiyor..önceden olanlarla da görüştüm ben sadece bu forumdan değil bazı olanları da tanıyorum..Burunları onlara yakışmış seviyorlar burunlarını ama tabi öle havalı kavisli ucu kalkık burunlar değil :) senin ne istediğine bağlı..işte nasip olursa sömestr den önce yine gidip Uufuk beyle son görüşmeyi yapmak istiyorum..Tasarımı falan nasıl yapacak..Benim aklımdaki diğer doktor da Can Kopal..bir de Ahmet Seyhan onun yaptığı burunlar da hoş gerçekten internetten bulabilirsin bir tek onunki bulunabiliyor zaten..yani bu gidişimde kararımı vereceğim ..belki de geç kalacağım ama hayırlısı olsun..belki de burun ameliyat hiçç olmam..Hayırlısı neyse o olsun..artık bu işten sıkılmaya başladım..Şansız bir insanım da ne yapacağım bilmiyorum ama sanki olmıcakmışım gibi geliyor bana bilmiyorum :S Ben de çok öptüm seni..

bende yaptırmak istiyorum kızlar burnumun üstünde çok hafif bir kemer var ucuna dr bile çok güzel dedi, senin burnunu yapmak bana keyif vericek 45 dk sürer dedim kulak burun bogaz uzmanı AKOL de bir doktor ben onu araştırıyorum istersen sende bir dene orayı ben halen karar vermedim ama :( napsamki sizce biz estetik cerrahmı yoksa k.b.b. drmu ne dersiniz benim hiç bir sorunumda yok aslında sadece küçük bir kemer napim siz söleyin

elif00 hala resimlerini bekliyoruz lütfen ekleyebilirsen bizde görürüz.Sen en son Can beye ameliyat olansın.Tşklerrrr

:))) ne zor bir dönem dimi? doktor seçimi :S Ufuk bey sakin bir doktor muayene etti burnumu böle yaparız şöyle yaparız bir şeyler dedi...Ekimde görüştüm..Açıkca söylemek gerekirse Ufuk bey için hastanın ne istediği çok ta önemli dğeil sanırsam..Hele böyle ucu kalkık olsun kavisli olsun türünden burunları sevmiyor..önceden olanlarla da görüştüm ben sadece bu forumdan değil bazı olanları da tanıyorum..Burunları onlara yakışmış seviyorlar burunlarını ama tabi öle havalı kavisli ucu kalkık burunlar değil :) senin ne istediğine bağlı..işte nasip olursa sömestr den önce yine gidip Uufuk beyle son görüşmeyi yapmak istiyorum..Tasarımı falan nasıl yapacak..Benim aklımdaki diğer doktor da Can Kopal..bir de Ahmet Seyhan onun yaptığı burunlar da hoş gerçekten internetten bulabilirsin bir tek onunki bulunabiliyor zaten..yani bu gidişimde kararımı vereceğim ..belki de geç kalacağım ama hayırlısı olsun..belki de burun ameliyat hiçç olmam..Hayırlısı neyse o olsun..artık bu işten sıkılmaya başladım..Şansız bir insanım da ne yapacağım bilmiyorum ama sanki olmıcakmışım gibi geliyor bana bilmiyorum :S Ben de çok öptüm seni..

Shirley yanlış düşünmüşsün canım. Aksine Ufuk bey neyi tarif ediyorsan onu yapıyor. Benim tarif ettiğim burnun aynısını yaptı, ben sonra biraz pişman oldum şekli için ama bu doktorumun suçu değil benim suçumdu.O zamanlar Kalkık olmayan,az kavisli bir burun istediğimi söylemiştim.Yüzüm yuvarlak olduğundan kalkık oyuk bi burun minnacık kalır diye korkumdan. Ve Ufuk bey söylediğim herşeyi yaptı. Benimkinden daha kavisli ve kalkık burunlarda var yaptığı.O açıdan ben çok güveniyorum Ama önemli olan sizin içinize sinmesi.Ama havalı burun her yüz şekline gitmiyor bence.O da önemli

Shirley yanlış düşünmüşsün canım. Aksine Ufuk bey neyi tarif ediyorsan onu yapıyor. Benim tarif ettiğim burnun aynısını yaptı, ben sonra biraz pişman oldum şekli için ama bu doktorumun suçu değil benim suçumdu.O zamanlar Kalkık olmayan,az kavisli bir burun istediğimi söylemiştim.Yüzüm yuvarlak olduğundan kalkık oyuk bi burun minnacık kalır diye korkumdan. Ve Ufuk bey söylediğim herşeyi yaptı. Benimkinden daha kavisli ve kalkık burunlarda var yaptığı.O açıdan ben çok güveniyorum Ama önemli olan sizin içinize sinmesi.Ama havalı burun her yüz şekline gitmiyor bence.O da önemli

havalı burun her yüze gitmiyor demişsin doğru demişsin cnm..ufuk bey e nasıl istediğim konusunda tarif edeceğim sonra ona itici ve gıcık bir hasta gibi görüneceğimden çok korkuyorum..tekrar görüşmeye gitmek istiyorum bu sefer kesin kararı vermek için ama şöyle olsun böyle olsun demeye cesaret edemicem gibi ..ondan alacağım azcık bir negatif elektrik beni tümüyle hayal kırıklığına uğratır..:((((( inanır mısınız gittiğimde yaptığınız burunlara bakabilir miyim bile diyemedim :S..Yani ben de öyle bir izlenim yarattı..zor çok zor bir dönemeç sonu hayırlı olsun inşallah...

:)) sorma cnm sorma wala illet bi dönemmiş yani anlatamam :)) can kopal a ve ufuk bey e geçen akşam mail atmıştım, vee bugün ilk ufuk beyden yanıt geldi, can kopal dan hala ses seda yok :)) neyse.. ufuk bey e şey yazmıştım işte resimlerimi göndersem tasarım yapsanız. bi de ameliyat ücreti ne kadar olur vs.. şeklinde.. o da gönderirsen çok ii olur demiş, ücret içinse 3000 tl. demiş :) neyse ki beklediğim fiyattı. bide şeyi sordum ssk emekli sandığı hangi durumda ne kadarını karşılar gibi.. bakalım şu an da hatta msn de, birazdan maillerimi kontrol edicem yazmış bana msn den :)) neyse ben de resimlerimi yolladım önden we yan profilden bakalım ne çıkacak ortaya. sömestir tatilinde ameliyat olmak isteyen çok olduğu için eğer kendisine ameliyat olacaksam şimdiden ameliyat gününe karar wermemiz gerekio die de yazmış mailinde. ben de ok o zaman kararlaştıralım yazdım kendisine :) inanılmaz heycanlıyım, nası bi tasarım yapıcak bilmiorum. beklentilerimi henüz ona detaylı yazmadım şöle bi burun istiyorum şöle kawisli böle kalkık hawalı die.. senin gibi çekindim açıkçası ilk baştan.. ama aslında yanlış ypıoruz bence, eğer bu bi estetikse elbette ki bizim beklentilerimizin de bi ölçüde önemi olmalı ve önemsenmeli die düşünüorum.. şimdi yapacağı tasarımı bekliyorum, onun ardından isteklerimi sıralayacağım kendisine. bakalım :)) can bey den de bi haber çıkmadı :(( acaba tel. den arasam mı? napsam bilemedim.. seninle aynı durumdayız wala cnm kafalar acayip karışık :)) elf00 ark.ımıza da msn wermiştim resimlerini yollıcaktı ama hala bi haber yok.. can kopal a ameliyat olan başka ark.larımız warsa burdan bize ulaşabilrler mi acaba? resimlerini görebilir miyiz? lütfennn.. shirley bu arada msn ini bana yazar msın cnm paylaşımlarda bulunuruz ;) öpüorum cnm seni. k.ç.i.b.

cnm mrb, az önce sana özelden msj attım, bir de burdan yazayım dedim ;) diğer ark.lar darılmasınlar ama ben ufuk beye ameliyat olan ark.lar arasında en çok senin burnunu beğeniyorum cnm yaa, yüzüne çok gitmiş we kalkıklığı kawisi tam ayarında. yani özeldenki msjımda da onu sormuştum aslında.. ufuk bey e bu burnu nasıl tarif ettin de o da yaptı :) söyle biz de aynı şekilde anlatalım :) böle istiyoruz şöle istiyoruz die.. gerçekten çok başarılı buluorum burnunu. yanlış anlamasınlar benimfikrim sadece, ufuk beye ameliyat olan diğer çoğu arkadaşın burnu bana sanki hala daha büyük-burun ucu etli-yuwarlak gibi gelio.. ama seninki öle değil.. ;) ben de ufuk beye olmayı düşünüorum we eğer kesin kararımı werirsem senin resminle gideceğim ona ;)

cnm mrb, az önce sana özelden msj attım, bir de burdan yazayım dedim ;) diğer ark.lar darılmasınlar ama ben ufuk beye ameliyat olan ark.lar arasında en çok senin burnunu beğeniyorum cnm yaa, yüzüne çok gitmiş we kalkıklığı kawisi tam ayarında. yani özeldenki msjımda da onu sormuştum aslında.. ufuk bey e bu burnu nasıl tarif ettin de o da yaptı :) söyle biz de aynı şekilde anlatalım :) böle istiyoruz şöle istiyoruz die.. gerçekten çok başarılı buluorum burnunu. yanlış anlamasınlar benimfikrim sadece, ufuk beye ameliyat olan diğer çoğu arkadaşın burnu bana sanki hala daha büyük-burun ucu etli-yuwarlak gibi gelio.. ama seninki öle değil.. ;) ben de ufuk beye olmayı düşünüorum we eğer kesin kararımı werirsem senin resminle gideceğim ona ;)

sasha senle aynı şeyleri düşünmüşüz..ama Gripin arkadaşımızın önceki burnuna bakacak olursak çıkan sonuç tabi hoş olur..diğer arkadaşlarınkine bakacak olursak öncekine göre tabiki daha güzel bir burna sahipler..Güle güle kullansınlar..burda Ufuk bey e çok ameliyat olan yok..diğerleri derken kimi kastettin bilmiorum..Gökkuşağı arkadaşımız var mesela onunkini beğeniyorum yane kendisine çook yakışmış..karcan arkadaşımız var attığım hiç bir iletiye cvp vermiyor..çok ta anlaşılır fotolar değil..bisküvi,minerva ve bir arkadaş daha var forumdan onlar da çok ta memnun olmadıklarını söylüyorlar ama onların burnunu görmedim foto koymuyorlar..Forumdan olmayan birini biliyorum inanılmaz güzel bir burun yapmış Ufuk bey :) hemen bu durmda önceki burnunu merak ettim tabi..öle ucu düşük etli bir burnu yokmu ki sonuç şaşırtmadı tabi beni dolayısıyla :) yani anlayacağın sasha burun tipi çook öenmli güzel bir sonuç alınabilmesi için..çok sorunsuz burunlar hele bana göre tümüyle sorunsuz olan burunlar ameliyat olunca fıstık gibi oluyor ama herkeste bunu bekleyemeyiz ki mesela ben muhteşem bir sonuç bekleyememm :((((( sen de de çok problem yok gibi hata bana göre hiç yok ama sen bilirsin tabi canım nasıl arzu ediyorsan..bu arada inşallah sömestr tatilini öne almazlar bu kötü olur benim için :((

havalı burun her yüze gitmiyor demişsin doğru demişsin cnm..ufuk bey e nasıl istediğim konusunda tarif edeceğim sonra ona itici ve gıcık bir hasta gibi görüneceğimden çok korkuyorum..tekrar görüşmeye gitmek istiyorum bu sefer kesin kararı vermek için ama şöyle olsun böyle olsun demeye cesaret edemicem gibi ..ondan alacağım azcık bir negatif elektrik beni tümüyle hayal kırıklığına uğratır..:((((( inanır mısınız gittiğimde yaptığınız burunlara bakabilir miyim bile diyemedim :S..Yani ben de öyle bir izlenim yarattı..zor çok zor bir dönemeç sonu hayırlı olsun inşallah...

kaydirigubbakcemile3 ay canım ya ciddimisin? İstediğini söylediğinde neden sinir olsunki sana.Hayatta olmaz öyle birşey.İnan Ufuk bey öyle biri değil.O senin anlattığın şeyleri hiç tepkisiz dinler,sonra cevap verir.İlgisiz ve tepki verecekmiş gibi görünmesi sakinliğinden emin ol. Biz eşimle gittik yanına hep ve bi yandan eşim bi yandan ben soru yağmuruna tuttuk ama asla negatif bir tepki vermedi,öyle en ufak bişey hissetmiş olsaydım bende rahat olamazdım yanında ve muhtemelen onu seçmezdim. Ben isteklerimi söyledim. Yaptığı burunların resimlerine baktım.Bu arada o da sessiz ve sakin bişekilde bekledi.Sonra benim fotğraflarımı çekip,1-2 hafta sonra tasarımımı yaptı.Ordada nasıl olmuş diye fikir soruyor. İlla bu olacak,ben bunu yapıcam diye tutturmuyor tabikide.Gayet kendine güvenen ve sütliman bir doktor o.Çok konuşkan değil yapısı gereği.Hatta benim bazı abuk sorularıma bile gülümseyerek cevap verir sadece.a.s. O piskolojiyi atıp kafandan,benim anlattığım gözle bakmayı ve görüşmeye daha rahat ve pozitif gitmeni öneririm ben canım.Hatta görüşmenden sonra beni bilgilendirirsen sevinirim buyrunnnnnnnnn herşey gönlünce olur inşallah

canım özel mesajın gelmediki bana:sm_confused: Tekrar teşekkür ediyorum güzel görüşlerin için.Ben az kavisli ve ucu kalkık olmayan bir burun istedim. Önden bakıldığında burun deliklerim görünmesin dedim.Hiç istemediğim bişeydi bu çünkü.Ucunu biraz inceltti.Önden bakıldığında basık görünmesin dedim birde.Ne zaman gitmeyi düşünüyorsun görüşmeye? Hangi resmimi götürcen bakiim sengözlerimebaksanab çok tatlısın yaa zemuszemus umarım istediğin buruna kavuşursun güzelim

sasha senle aynı şeyleri düşünmüşüz..ama Gripin arkadaşımızın önceki burnuna bakacak olursak çıkan sonuç tabi hoş olur..diğer arkadaşlarınkine bakacak olursak öncekine göre tabiki daha güzel bir burna sahipler..Güle güle kullansınlar..burda Ufuk bey e çok ameliyat olan yok..diğerleri derken kimi kastettin bilmiorum..Gökkuşağı arkadaşımız var mesela onunkini beğeniyorum yane kendisine çook yakışmış..karcan arkadaşımız var attığım hiç bir iletiye cvp vermiyor..çok ta anlaşılır fotolar değil..bisküvi,minerva ve bir arkadaş daha var forumdan onlar da çok ta memnun olmadıklarını söylüyorlar ama onların burnunu görmedim foto koymuyorlar..Forumdan olmayan birini biliyorum inanılmaz güzel bir burun yapmış Ufuk bey :) hemen bu durmda önceki burnunu merak ettim tabi..öle ucu düşük etli bir burnu yokmu ki sonuç şaşırtmadı tabi beni dolayısıyla :) yani anlayacağın sasha burun tipi çook öenmli güzel bir sonuç alınabilmesi için..çok sorunsuz burunlar hele bana göre tümüyle sorunsuz olan burunlar ameliyat olunca fıstık gibi oluyor ama herkeste bunu bekleyemeyiz ki mesela ben muhteşem bir sonuç bekleyememm :((((( sen de de çok problem yok gibi hata bana göre hiç yok ama sen bilirsin tabi canım nasıl arzu ediyorsan..bu arada inşallah sömestr tatilini öne almazlar bu kötü olur benim için :((

canım bundada yanılıyorsun iştelülülülülülü Ufuk beyin bana dediği şey şuydu ameliyat sonrası "senin burnun zaten küçük olduğu için çok fazla oynayamadım.En ufak bir hatada dönüş olmaz diye.Ama büyük burunlarda şekil vermek daha kolay benim için.Malzeme çoksa daha rahat çalışıyoruz sırnaşık şey" aynen bunları söyledi, benim daha riskliydi diğerlerine göre ama yinede çok iyi yaptı. Yani burnum uzun,kalın,büyük o nedenle güzel olmaz diye düşünmeyin.Doktorlar için öyle burunla uğraşmak daha rahat ve kolay oluyormuş.

Sasha9cum unuttum söylemeyi,yanlardanda daralttı.Genişti çünkü.

canım özel mesajın gelmediki bana:sm_confused: Tekrar teşekkür ediyorum güzel görüşlerin için.Ben az kavisli ve ucu kalkık olmayan bir burun istedim. Önden bakıldığında burun deliklerim görünmesin dedim.Hiç istemediğim bişeydi bu çünkü.Ucunu biraz inceltti.Önden bakıldığında basık görünmesin dedim birde.Ne zaman gitmeyi düşünüyorsun görüşmeye? Hangi resmimi götürcen bakiim sengözlerimebaksanab çok tatlısın yaa zemuszemus umarım istediğin buruna kavuşursun güzelim

allaala nası gelmez msjım, neyse, burdan yazayım artık cnm :) bana 27 ocağa gün werdi ameliyat için. ben şu an şehir dışındayım we 23 ünde izmirde olucam. tasarım için ona resimlerimi yolladım işte şey dedi, bilgisayarla ameliyat farklı, yani tasarıma yakın birşeyler düşünmelisiniz sonuç için, hatta ameliyatta çok daha iyisi de olabilir demiş :)) aman dedim içimden kötüsü olmasın da :)) neyse.. işte, senin resimlere bakıp bakıp duruorum wala albümünü komple götürcem bu gidişle, çünkü seçemiyorum ;)) bir de olmasını istediğim we asla istemediğim burun resimlerini yolladım kendisine, bakalım bekliycez artık.. senin tasarımdakiyle sonuç birebir aynı mı oldu peki cnm?

Back