:))) ne zor bir dönem dimi? doktor seçimi :S Ufuk bey sakin bir doktor muayene etti burnumu böle yaparız şöyle yaparız bir şeyler dedi...Ekimde görüştüm..Açıkca söylemek gerekirse Ufuk bey için hastanın ne istediği çok ta önemli dğeil sanırsam..Hele böyle ucu kalkık olsun kavisli olsun türünden burunları sevmiyor..önceden olanlarla da görüştüm ben sadece bu forumdan değil bazı olanları da tanıyorum..Burunları onlara yakışmış seviyorlar burunlarını ama tabi öle havalı kavisli ucu kalkık burunlar değil :) senin ne istediğine bağlı..işte nasip olursa sömestr den önce yine gidip Uufuk beyle son görüşmeyi yapmak istiyorum..Tasarımı falan nasıl yapacak..Benim aklımdaki diğer doktor da Can Kopal..bir de Ahmet Seyhan onun yaptığı burunlar da hoş gerçekten internetten bulabilirsin bir tek onunki bulunabiliyor zaten..yani bu gidişimde kararımı vereceğim ..belki de geç kalacağım ama hayırlısı olsun..belki de burun ameliyat hiçç olmam..Hayırlısı neyse o olsun..artık bu işten sıkılmaya başladım..Şansız bir insanım da ne yapacağım bilmiyorum ama sanki olmıcakmışım gibi geliyor bana bilmiyorum :S Ben de çok öptüm seni..
:)) sorma cnm sorma wala illet bi dönemmiş yani anlatamam :)) can kopal a ve ufuk bey e geçen akşam mail atmıştım, vee bugün ilk ufuk beyden yanıt geldi, can kopal dan hala ses seda yok :)) neyse.. ufuk bey e şey yazmıştım işte resimlerimi göndersem tasarım yapsanız. bi de ameliyat ücreti ne kadar olur vs.. şeklinde.. o da gönderirsen çok ii olur demiş, ücret içinse 3000 tl. demiş :) neyse ki beklediğim fiyattı. bide şeyi sordum ssk emekli sandığı hangi durumda ne kadarını karşılar gibi.. bakalım şu an da hatta msn de, birazdan maillerimi kontrol edicem yazmış bana msn den :)) neyse ben de resimlerimi yolladım önden we yan profilden bakalım ne çıkacak ortaya. sömestir tatilinde ameliyat olmak isteyen çok olduğu için eğer kendisine ameliyat olacaksam şimdiden ameliyat gününe karar wermemiz gerekio die de yazmış mailinde. ben de ok o zaman kararlaştıralım yazdım kendisine :) inanılmaz heycanlıyım, nası bi tasarım yapıcak bilmiorum. beklentilerimi henüz ona detaylı yazmadım şöle bi burun istiyorum şöle kawisli böle kalkık hawalı die.. senin gibi çekindim açıkçası ilk baştan.. ama aslında yanlış ypıoruz bence, eğer bu bi estetikse elbette ki bizim beklentilerimizin de bi ölçüde önemi olmalı ve önemsenmeli die düşünüorum.. şimdi yapacağı tasarımı bekliyorum, onun ardından isteklerimi sıralayacağım kendisine. bakalım :)) can bey den de bi haber çıkmadı
( acaba tel. den arasam mı? napsam bilemedim.. seninle aynı durumdayız wala cnm kafalar acayip karışık :)) elf00 ark.ımıza da msn wermiştim resimlerini yollıcaktı ama hala bi haber yok.. can kopal a ameliyat olan başka ark.larımız warsa burdan bize ulaşabilrler mi acaba? resimlerini görebilir miyiz? lütfennn.. shirley bu arada msn ini bana yazar msın cnm paylaşımlarda bulunuruz
öpüorum cnm seni. k.ç.i.b.