• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İzmir'de Estetik Cerrah tavsiyeleri

arkadaşlar mrb aslında uzun zamandır forumdaki paylaşımlarınızı takip ediyorum, herkesin kafası karışık özellikle doktor seçiminde benim gibi.. ben de izmirliyim ve izmirde burun estetiği olmak istiyorum sömestir tatilinde. öğretmen olduğum için şu an görev yerim olan diyarbakırdayım. neyse çok uzatmıycam, izmirde öne çıkan biçok isim var ufuk bilkay, ahmet seyhan, cüneyt özek, can kopal vs.. bu doktorlardan herhangi birine burun estetiği yaptırmış ve sonuçtan memnun olan arkadaşlardan resimlerini görebilme şansım war mı lütfen forumu kullanabilmeyi tam çözebilmiş değilim o yüzden ancak yazılanları okumakla yetindim şu ana kadar, resimlerinizi nasıl görebilirim? bana yardımcı olursanız inanın çok sewineceğim, mail adresi verebiliyor muyuz gönderebilmeniz için resimlerinizi yoksa yasak mı, özel msj nası yazılır onu da çözemedim.. nolur yardımlarınızı bekliyorum.. çok aciilll.. :(((

arkadaşlar mrb aslında uzun zamandır forumdaki paylaşımlarınızı takip ediyorum, herkesin kafası karışık özellikle doktor seçiminde benim gibi.. ben de izmirliyim ve izmirde burun estetiği olmak istiyorum sömestir tatilinde. öğretmen olduğum için şu an görev yerim olan diyarbakırdayım. neyse çok uzatmıycam, izmirde öne çıkan biçok isim var ufuk bilkay, ahmet seyhan, cüneyt özek, can kopal vs.. bu doktorlardan herhangi birine burun estetiği yaptırmış ve sonuçtan memnun olan arkadaşlardan resimlerini görebilme şansım war mı lütfen forumu kullanabilmeyi tam çözebilmiş değilim o yüzden ancak yazılanları okumakla yetindim şu ana kadar, resimlerinizi nasıl görebilirim? bana yardımcı olursanız inanın çok sewineceğim, mail adresi verebiliyor muyuz gönderebilmeniz için resimlerinizi yoksa yasak mı, özel msj nası yazılır onu da çözemedim.. nolur yardımlarınızı bekliyorum.. çok aciilll.. :(((

canım aynı durumdayız ben de çok kararsızım..Ufuk bey le görüştüm ama bilmiyorum işte ne yapacağımı..sen ne zaman olmayı düşünüyorsun? ne zaman olmayı düşündüğünü yazmışsın pardon görmemişim..benimle aynı zamanda olmayı planlıyorsun..

sırasıyla ilk hali, 13.gün ve 16.gün.

umarım yardımcı olabilmişimdir.

mrb elif00 ben resimlerini göremedim neden? nasıl görebilirim bana yardımcı olabilirmisin lütfrn çok merak ediyorum.Çünkü can kopal ı bende düşünüyorum açık tekniklemi yaptı ameliyatını kaç saat sürmüş ameliyat bilgi verebilirmisin canım.Buarada verdiğin ilk bilgiler içinde ayrıca tşlerrr

Arkadaşlar birde ameliyat olan arkadaşlar fiyatları hakkındada bilgi verebilir mi.ayrıca muayene ücretleri hakkında.Ben bugün Ali Barutçu'yu aradım.baya yoğunmuş.muayene ücreti 150 tl. ameliyatı kaça yapar bi bilgisi olan varsa sevinirim.

revizyon operasyonu için aşağıdaki doktorlarla görüştüm,verilen fiyatllar :

REHA GENÇOSMANOĞLU : 8000
FAZIL APAYDIN : 6500 - 7000 TL
MUSTAFA YILMAZ : 2000 - 2500 TL
MURAT MERSıN : 3000 TL

anacak, bir doktorumla daha görüşeceğim ve kuvvetle ihtimal ona ameliyat olacağım.

yine de,yukarıdaki doktorlara ameliyat olan,onların yaptığı işlerle ilgili duyumu/bilgisi olana varsa lütfen paylaşsın.ben de ameliyatımdan sonra fotoğraflarımla birlikte bilgileri de sizlerle paylaşacağım.

önceki mesajlarda bilgi ve deneyimlerini paylaşan arkadaşlara da teşekkürler.

17 ekimde Can Kopal' a burun ameliyatı oldum. alçım bugün çıktı ve gördüm yeni burnumu sonuç harika , bir o kadar doğal. morluk hiç oluşmadı, kaşlarımın arasındaki şişlerin inmesini bekliyorum sadece

Ufuk bilkay ile can bey arasında kalmıştım. Can beye oldum iyiki olmuşum.
Çok ilgili ve yetenekli bir dr.

Ben dr. araştırıken Can Kopal a olmuş birinden yorum bulamamıştım..
ilk ben yazayım dedim yerimseniben

merhaba elf00,

ben cumartesi can kopal'la görüşeceğim.o gün gelecekmiş çünkü izmir'e!
büyük ihtimalle de ona olacağım ameliyatı.
senin operasyon ne kadara mal oldu?
ve ilk ameliyat mıydı yoksa, revizyon muydu?..
bilgi verirsen sevinirim.

nazochist merhaba bnde doktor aastryorum.cem karas ve fazıl apaydın ıle gorustum.fazıl beye yıllar once amelıyat olan arkadasım cok gzl oldu.senın amelıyatın revizyon mu?bnmde aklımda son olarak can kopal var.

revizyon operasyonu için aşağıdaki doktorlarla görüştüm,verilen fiyatllar :

REHA GENÇOSMANOĞLU : 8000
FAZIL APAYDIN : 6500 - 7000 TL
MUSTAFA YILMAZ : 2000 - 2500 TL
MURAT MERSİN : 3000 TL

Teşekkürler.Bende sadece Cem kavas'la görüştüm.ssk ilede fiyat iner dedi.sizce ne kadar olur fiyat.siz bu konuyu konuştunuz mu?

mrblr sasha9; Can Kopal Diyarbakırda görevli Askeri Hastahaede buraya gelmeden oradada görüşebilirsin ama ameliyatını burada olursun çünkü hafta sonları izmir e geliyoruş benim tanıdığım bir kaç kişi ona burun ameliyatı oldu hatta gördüm güzeldi doğaldı önemli olan ameliyat sonrası hiç sorun yaşamamışlar.Revizyon falan gerekmemiş.Ben mesela Barış Çakır ı takip ediyorum hatta çok beğeniyordum ama geçen yıl bence daha başrılıydı ama hastaları çoğaldıkça şikayetleri olan hasta sayısı buradan takip ettiğim kadarıyla arttı gibi Bende burun ameliyatı olmak istiyorum benim sorunum sadece cesaretsizlik çok uzun zamandır niyetlniyorum ama birtürlü karar veremiyorum çok dr. araştırdım ama sanırım bende Can Kopalla görüşmye gideceğim

Herhalde ssk,emekli sandığı falan fiyat düşüyor.ben Cem kavas'a olmaktan vazgeçtim.fakat benim sağlık problemlerimde var burnumla alakalı o yüzden kbb uzmanına olmak istiyodum şöyle bu konuda baya bi tecrübeli olan..bende çok kararsızım ne yapıcam bilmiyorum.burun akıntım ve nefes alma problemim doruğa ulaştı kışla beraber,birde alerjik rinit var ki sormayın.sağlığıma kavuşmayı çok istiyorum artık:sinifsinif:

cem beye olmaktan neden vazgeçtini anlamadımm? bide cemkaras mı olucak yoksa başka bi doktordanmı bahsediyorsun canım anlamadım:)

herkese merhaba;

uzun süredir girmiyorum, ameliyatla ilgili özelden de burdan da sorular olmuş Can Kopal ile ilgili:

* ameliyat 3.000 TL ama hastaya ve operasyona göre değişeceğini düşünüyorum.(benim hemçok ciddi bir eğrilik hem kemer vardı.)
zaten para konusuna çok takılmıyor. daha uygun veya daha yüksek te olabilir.

* muayene ücreti yok. alsancak sevinç yanında özel muayenehanesi var.

*genelde haftasonları izmirde bazen haftaiçi de olabilyor. kendi sitesinde tlf. numaraları var randevu alabilirsiniz.

* özel bir poliklnikte oldu. gazi hastanesi de olabiliyor ama maliyet değişebilir. biz düşürmek adına poliklink seçtik. zaten sbh 8 de ameliyata girdim. 1de evimdeydim. (dr. 4 e kadar kalmam gerektiğini söylesede kendimi iyi hissediyordum ayağa kalkıp kısa bir yürüyüşten sonra gidip evdede yatabileceğime karar verdim, bir daha da yatmadım direk eve gectik :)

* genel anestezi-açık ameliyat-2 saat civarı sürdü.

*revizyon değildi. hatta hayatımdaki ilk ameliyatımdı:)

*ağrı kesinlikle yoktu morluk hiç oluşmadı kemik ve kemer problemi giderilmesine rağmen.

*şişlik tabii ki vardı ama 3 hafta sonra kimse ameliyatlı oduğumu anlamıyordu. zaten alçı çıkar çıkmaz 15.gün dışarda rahat rahat geziyordum.

*şu an 2 ay oldu. artık oldukça normale döndü. çok hafif sadece benim anladığım şişler var.

*sonuçtan çok memnunum yine olsam ona olurum. dürüst güvenilir ve yetenekli bir doktor. ayrıca çok ilgili. gecen hafta arayıp kendisi beni muayeneye çağırdı. ben sonuçtan memnu n olduğum için ve burnumu çok normal hissettiğim için arama gereği duyammıştım oysa:) hatta uzun süredir bu foruma girmeme nedenimde bu.

çünkü artık ameliyat stresinden nasıl olacak kaygısından kurtulmuş ve istediğim sonuca ulaşmış durumdayım. herkes için de kime olursa olsun böyle olmasını dilerim.

cesaret edemeyenlere ben "keşke daha önce olsaydım" diyorum şu an bunu söyleyebilirim.

Son düzenleme:
Back