Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar mrb aslında uzun zamandır forumdaki paylaşımlarınızı takip ediyorum, herkesin kafası karışık özellikle doktor seçiminde benim gibi.. ben de izmirliyim ve izmirde burun estetiği olmak istiyorum sömestir tatilinde. öğretmen olduğum için şu an görev yerim olan diyarbakırdayım. neyse çok uzatmıycam, izmirde öne çıkan biçok isim var ufuk bilkay, ahmet seyhan, cüneyt özek, can kopal vs.. bu doktorlardan herhangi birine burun estetiği yaptırmış ve sonuçtan memnun olan arkadaşlardan resimlerini görebilme şansım war mı lütfen forumu kullanabilmeyi tam çözebilmiş değilim o yüzden ancak yazılanları okumakla yetindim şu ana kadar, resimlerinizi nasıl görebilirim? bana yardımcı olursanız inanın çok sewineceğim, mail adresi verebiliyor muyuz gönderebilmeniz için resimlerinizi yoksa yasak mı, özel msj nası yazılır onu da çözemedim.. nolur yardımlarınızı bekliyorum.. çok aciilll.. ((
sırasıyla ilk hali, 13.gün ve 16.gün.
umarım yardımcı olabilmişimdir.
17 ekimde Can Kopal' a burun ameliyatı oldum. alçım bugün çıktı ve gördüm yeni burnumu sonuç harika , bir o kadar doğal. morluk hiç oluşmadı, kaşlarımın arasındaki şişlerin inmesini bekliyorum sadece
Ufuk bilkay ile can bey arasında kalmıştım. Can beye oldum iyiki olmuşum.
Çok ilgili ve yetenekli bir dr.
Ben dr. araştırıken Can Kopal a olmuş birinden yorum bulamamıştım..
ilk ben yazayım dedim yerimseniben
revizyon operasyonu için aşağıdaki doktorlarla görüştüm,verilen fiyatllar :
REHA GENÇOSMANOĞLU : 8000
FAZIL APAYDIN : 6500 - 7000 TL
MUSTAFA YILMAZ : 2000 - 2500 TL
MURAT MERSİN : 3000 TL
arkadaşlar mrb aslında uzun zamandır forumdaki paylaşımlarınızı takip ediyorum, herkesin kafası karışık özellikle doktor seçiminde benim gibi.. ben de izmirliyim ve izmirde burun estetiği olmak istiyorum sömestir tatilinde. öğretmen olduğum için şu an görev yerim olan diyarbakırdayım. neyse çok uzatmıycam, izmirde öne çıkan biçok isim var ufuk bilkay, ahmet seyhan, cüneyt özek, can kopal vs.. bu doktorlardan herhangi birine burun estetiği yaptırmış ve sonuçtan memnun olan arkadaşlardan resimlerini görebilme şansım war mı lütfen forumu kullanabilmeyi tam çözebilmiş değilim o yüzden ancak yazılanları okumakla yetindim şu ana kadar, resimlerinizi nasıl görebilirim? bana yardımcı olursanız inanın çok sewineceğim, mail adresi verebiliyor muyuz gönderebilmeniz için resimlerinizi yoksa yasak mı, özel msj nası yazılır onu da çözemedim.. nolur yardımlarınızı bekliyorum.. çok aciilll.. ((
Can Kopal'ın özel muayenehanesi mi var?ameliyat fiyatı hakkındada bilgi verebilir misin?
Teşekkürler.Bende sadece Cem kavas'la görüştüm.ssk ilede fiyat iner dedi.sizce ne kadar olur fiyat.siz bu konuyu konuştunuz mu?