ewt cnm yaa kesinlikle şans faktörü de çok etken.. şansımız bol olsun dediğin gibi inş. :) ya aslında ist.da da olabilirim yakınlarımız war orda kalmam problem olmaz ama işte üşengeçlik mi dersin ne dersin artık zor gelio.. :) bi de ist. da sanki biraz daha ticari bu işler.. demek ufuk beyden memnun olan da war olmayan da hmm? oof allahım ooff ya biz de memnun olmayanlar kategorisinde bulursak kendimizi
geçen forumu gezerken dingiltere kraliçesi nickli arkadaşımıza rastladım, kbb ci cem karas a yaptırmış burnunu, görmüşsündür belki.. çok güzel olmuş we en önemlisi ne bilio musun, 16 gün sonraki resimlerini 1 ay sonraki resimlerini koymuş inanamazsın, bu burun belki 6 aylık dersin o kadar ii duruyor.. o şişlikler falan olmamış hiç sanki.. bilmiorum bana öle geldi belki de.. ama cem beyi de düşünmeye başladım, onunla da bi görüşeceğim, ufuk beyde beni iten tek şey biras ilgisiz bi tawrı war, o beni rahatsız edio.. e insan da çekinio onu sor bunu sor dr.a, o da yeteri ilgiyi göstrmeyince bu defa da acaba? diosun..
zor wala işimiz...