allaala nası gelmez msjım, neyse, burdan yazayım artık cnm :) bana 27 ocağa gün werdi ameliyat için. ben şu an şehir dışındayım we 23 ünde izmirde olucam. tasarım için ona resimlerimi yolladım işte şey dedi, bilgisayarla ameliyat farklı, yani tasarıma yakın birşeyler düşünmelisiniz sonuç için, hatta ameliyatta çok daha iyisi de olabilir demiş :)) aman dedim içimden kötüsü olmasın da :)) neyse.. işte, senin resimlere bakıp bakıp duruorum wala albümünü komple götürcem bu gidişle, çünkü seçemiyorum) bir de olmasını istediğim we asla istemediğim burun resimlerini yolladım kendisine, bakalım bekliycez artık.. senin tasarımdakiyle sonuç birebir aynı mı oldu peki cnm?
Hee bu msjını aldım ama özelden değil.Ziyartçi profilinden ondan almadım dedim. Cevapta yazdım sana hatta
sasha senle aynı şeyleri düşünmüşüz..ama Gripin arkadaşımızın önceki burnuna bakacak olursak çıkan sonuç tabi hoş olur..diğer arkadaşlarınkine bakacak olursak öncekine göre tabiki daha güzel bir burna sahipler..Güle güle kullansınlar..burda Ufuk bey e çok ameliyat olan yok..diğerleri derken kimi kastettin bilmiorum..Gökkuşağı arkadaşımız var mesela onunkini beğeniyorum yane kendisine çook yakışmış..karcan arkadaşımız var attığım hiç bir iletiye cvp vermiyor..çok ta anlaşılır fotolar değil..bisküvi,minerva ve bir arkadaş daha var forumdan onlar da çok ta memnun olmadıklarını söylüyorlar ama onların burnunu görmedim foto koymuyorlar..Forumdan olmayan birini biliyorum inanılmaz güzel bir burun yapmış Ufuk bey :) hemen bu durmda önceki burnunu merak ettim tabi..öle ucu düşük etli bir burnu yokmu ki sonuç şaşırtmadı tabi beni dolayısıyla :) yani anlayacağın sasha burun tipi çook öenmli güzel bir sonuç alınabilmesi için..çok sorunsuz burunlar hele bana göre tümüyle sorunsuz olan burunlar ameliyat olunca fıstık gibi oluyor ama herkeste bunu bekleyemeyiz ki mesela ben muhteşem bir sonuç bekleyememm(((( sen de de çok problem yok gibi hata bana göre hiç yok ama sen bilirsin tabi canım nasıl arzu ediyorsan..bu arada inşallah sömestr tatilini öne almazlar bu kötü olur benim için (
ewt cnm anladım ben seni, malzeme biraz iyiyse diosun birkaç da sihirli dokunuş tamam işte al sana mükemmel burun :)) ayy napcaz bilmiorum wala sabredemicez en sonunda kendimiz kesip atcaz bu burunları heralde görünen o :)) bende problem olmaz mı cnm hiç, sağ tarafta kemik war böle hafif bi çıkıntı gibi duruo, ondan sonraaa.. burnum büyük we kalkık değil mesela.. kavis yok.. en önemlisi.. kawiss :)) yok yok anlayacağın :)) can kopaldan da haber yok yaa yok deyince o geldi aklıma bak şimdi.. elf00 ark.ımıza burdan sesleniyorum lütfeenn bize ulaşş resimlerine ihtiyacımız waarr...
Hee bu msjını aldım ama özelden değil.Ziyartçi profilinden ondan almadım dedim. Cevapta yazdım sana hatta
anladım cnm, ben çözemedim hala siteyi kullanabilmeyi de ondan kaynaklanıo kusura bakma :) ben de senin cwbını okudum ama mesela şimdi nerde o mesajın tekrar okuyiim diorum bulamıorum :)) özel msj zaten hiç beceremedim bugüne kadar, bugün de böle olması şaşırtmadı beni :)) verdiğin bilgiler için çok tşk. ederim cnm.. zemuszemus
Evet Can Kopal'a olan bir arkadaş yokmu resmine baksak.birde Ufuk bilkay nerede ve ameliyat fiyatı ne kadar olur??Birde Sevgili gripin bende resimlerini görebilirmiyim?nereden bakıcam.teşekkürler[/Q
ufuk bilkay izmir ege üni.de cnm.. fiyat:3000 TL. can kopal'a ameliyat olan arkadaşlar.. resimlerinizi görebilir miyiz lütfen?
canım bundada yanılıyorsun iştelülülülülülü Ufuk beyin bana dediği şey şuydu ameliyat sonrası "senin burnun zaten küçük olduğu için çok fazla oynayamadım.En ufak bir hatada dönüş olmaz diye.Ama büyük burunlarda şekil vermek daha kolay benim için.Malzeme çoksa daha rahat çalışıyoruz sırnaşık şey" aynen bunları söyledi, benim daha riskliydi diğerlerine göre ama yinede çok iyi yaptı. Yani burnum uzun,kalın,büyük o nedenle güzel olmaz diye düşünmeyin.Doktorlar için öyle burunla uğraşmak daha rahat ve kolay oluyormuş.
Sasha9cum unuttum söylemeyi,yanlardanda daralttı.Genişti çünkü.
inşallah canım senin ve doktorun dediği gibi olur..nasip olursa tekrar görüşmeye gideceğim ameliyattan önce ..bilmiyorum artık neler der ne düşünür...Umarım sasha ve ben için herşey güzel olur ve istediğimiz burna kavuşuruz..
cnm çok geçmiş olsun öncelikle çok güzel olmuş burnun çoookk doğal.. güle güle kullan, can bey in de ellerine sağlık çok başarılıbu arada can bey kbb ci miydi estetik cerrah mıydı bilen warsa yazabilir mi ark.lar? ayrıca; ufuk bey bana bugün tasarım resimlerimi mail atmış.. 2 farklı tasarım hazırlamış resimlerimden.. açıkçası benim ilk tasarım hoşuma gitti ama bir de sizin fikrinizi almak isterim :) yalnız nasıl resim eklenio bilmiorum öğrenip hemen eklicem inş. yorumlarınızı bekliyorum
başta elf arkadaşımızn burnu bir harika geçmiş olsun güle güle kullansın inşş..ucu çok kibar duruyor yandan böle top gibi çok şirin..
Sashacım canım benim çok merak ettim tasarımlarıı :)))) buraya hiç foto eklemedim ama resim ve albümler kısmına girip albüm ekle seçeneği var albümlerin altında belki ordan yapabilirsin buraya nasıl eklenir onu da bilmiyorum maalesef(..umarım içine sinmiştir ve herşey gönlünce olur
Sasha bence ilk resimdeki iyi.fakat ucu biraz sivri gibi geldi.tabii herkesin tercihi farklı.güzel olmuş ben beğendim.ayrıca Can Kopal estetik cerrah.sevgiler.
evet cnm yaa :) ben de diorum güzel de bi tuhaflık war ama nerde? düşün düşün bulamadım.. sen benden önce farketmişsingerçi ufuk bey e ben sölemiştim ucu öle çok yuvarlak olmasın etsiz olsun die ama o da biras abartmış sanırım :) neyse onu sölicez artık biras yuvarlıycak :) onun dışında kawisi ve kalkıklığı nasıl sizce? ideal mi? biras daha kalkık olsa kötü durur dimi..?
canım bende ilkini çok beğendim.Bence ucu senin istediğin gibi olmuş.Ha eğer çok sivri dersen doktorla paylaş bunu biraz daha yuvarlak yapsın. Kaviside senin tam ne istediğine bağlı,bence gayet güzel ve doğal ama sen karar vericen tabi. İçine sinmeden evet yada hayır deme canım
gripincim tşk. ederim yorumun için.. çok ilginç kendi resimlerimin altına yorum yapamıorum hata werio.. :) o yüzden burdan yazıorum.. ewt sanki çok az yuwarlasak ucunu daha iyi duracakmış gibi geldi bana, en iyisi ufuk beyle bunu paylaşmam sanırım :) adamı çıldırtcam bu gidişle mesleği bırakcakoof allahım ne zor işler bunlar :)
gripincim tşk. ederim yorumun için.. çok ilginç kendi resimlerimin altına yorum yapamıorum hata werio.. :) o yüzden burdan yazıorum.. ewt sanki çok az yuwarlasak ucunu daha iyi duracakmış gibi geldi bana, en iyisi ufuk beyle bunu paylaşmam sanırım :) adamı çıldırtcam bu gidişle mesleği bırakcakoof allahım ne zor işler bunlar :)
korkma bişey olmaz ona,çok sakindir Ufuk bey opuyorumnanaktan ama bence yüzyüze görüşmeye gittiğinde burun ve yüz şekline bakarak daha iyi karar verecektir o da.Valla ben bile bu kadar uğraşmadım. İlk anda ufuk beyi aklıma koydum,görüştüm ve o gün ameliyat randevumu aldım. Fotoğraflarımı aynı gün çekti.Sonra ameliyat sabahı gittim yanına tasarımlara baktım. Karar verip 1 saat sonra ameliyata girdim. Burada paylaşmaya fırsatım bile olmadı valla. Onu geç başka hiçbir doktoru araştırmadım bile.:sm_confused: nedense tek tercihim Ufuk beydi.Ve Allah pişman etmedi beni. Şükür. Bazen acabalar yaşasamda-ki genelde herkes yaşıyor bunu gördüğüm kadarıyla- memnunum.Herkes için hayırlısı olsun diyelim dimi:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?