İzmir'de Estetik Cerrah tavsiyeleri

Evet Can Kopal'a olan bir arkadaş yokmu resmine baksak.birde Ufuk bilkay nerede ve ameliyat fiyatı ne kadar olur??Birde Sevgili gripin bende resimlerini görebilirmiyim?nereden bakıcam.teşekkürler

Son düzenleme:

girmemiştim ne zamandır foruma kusura bakmayın. özel mesaj almadım msn adresi ama?burdan foto paylaşmayı istemiyorum nasıl yapsam nasıl etsem bilemedim fikir olsun diye bunları koyabilirim ancak. aslında fotoğraflarımı görmüş bir kaç ark. var. koymuştum ama kaldrdım çok uzun süre tutmam bunu da şu an yorum yazan tüm arkadaşlar baksın kaldırayım hemen :)

bir de can beye 17 ekim günü sabah ilk ameliyat olan hasta fotoğrafına bakıcam diyebilirsiniz. ayrıca bence merak ettiğiniz bir dr.a gidip diğer ameliyat fotolarını görün. hatta muayenehanede kontrole gelmiş hastalarına rastlayabilirsiniz de.bu da ii bir şans olur.

arkadaşlık teklifi ile özelden bakabilirsiniz

Son düzenleme:
elf00 çok teşekkür ederim.gerçekten hem yüzüne çok yakışmış hem doğal olmuş sanki kendi burnun ameliyat falan olmamışın gibi.buda benim için çok önemli bi konu.süper olmuşsun.güle güle kullan.:)

Gördüğüm kadariyle hiç ameliyat izide kalmamış.sitesinde okumuştum hafif kalabilir diye.bazı dr.lar burun deliklerinin ortasından kesik yapıyorlar sanırım Can bey orta yandan kesik yapıyor.çok başarılıymış ama.

cnm çok geçmiş olsun öncelikle çok güzel olmuş burnun çoookk doğal.. güle güle kullan, can bey in de ellerine sağlık çok başarılı bu arada can bey kbb ci miydi estetik cerrah mıydı bilen warsa yazabilir mi ark.lar? ayrıca; ufuk bey bana bugün tasarım resimlerimi mail atmış.. 2 farklı tasarım hazırlamış resimlerimden.. açıkçası benim ilk tasarım hoşuma gitti ama bir de sizin fikrinizi almak isterim :) yalnız nasıl resim eklenio bilmiorum öğrenip hemen eklicem inş. yorumlarınızı bekliyorum

başta elf arkadaşımızn burnu bir harika geçmiş olsun güle güle kullansın inşş..ucu çok kibar duruyor yandan böle top gibi çok şirin..

Sashacım canım benim çok merak ettim tasarımlarıı :)))) buraya hiç foto eklemedim ama resim ve albümler kısmına girip albüm ekle seçeneği var albümlerin altında belki ordan yapabilirsin buraya nasıl eklenir onu da bilmiyorum maalesef (..umarım içine sinmiştir ve herşey gönlünce olur

cnm burdan ekleyemedim ama albüm yaptım oraya koydum resimleri profilimden görebilirsiniz sanırım yani inş. :) sizin fikirlerinizi bekliyorum, bence 1. tasarım daha iyi gibi ama bilemiorum. yorumlarınız benim için çok önemli, şurası şöle olsa daha iyi olur yada burası böle olmamış.. ne bileyim eleştirin işte.. :) ona göre karar wereceğim ark.lar.. bekliyorum

Sasha bence ilk resimdeki iyi.fakat ucu biraz sivri gibi geldi.tabii herkesin tercihi farklı.güzel olmuş ben beğendim.ayrıca Can Kopal estetik cerrah.sevgiler.

Sasha bence ilk resimdeki iyi.fakat ucu biraz sivri gibi geldi.tabii herkesin tercihi farklı.güzel olmuş ben beğendim.ayrıca Can Kopal estetik cerrah.sevgiler.

evet cnm yaa :) ben de diorum güzel de bi tuhaflık war ama nerde? düşün düşün bulamadım.. sen benden önce farketmişsin gerçi ufuk bey e ben sölemiştim ucu öle çok yuvarlak olmasın etsiz olsun die ama o da biras abartmış sanırım :) neyse onu sölicez artık biras yuvarlıycak :) onun dışında kawisi ve kalkıklığı nasıl sizce? ideal mi? biras daha kalkık olsa kötü durur dimi..?

canım bende ilkini çok beğendim.Bence ucu senin istediğin gibi olmuş.Ha eğer çok sivri dersen doktorla paylaş bunu biraz daha yuvarlak yapsın. Kaviside senin tam ne istediğine bağlı,bence gayet güzel ve doğal ama sen karar vericen tabi. İçine sinmeden evet yada hayır deme canım

gripincim tşk. ederim yorumun için.. çok ilginç kendi resimlerimin altına yorum yapamıorum hata werio.. :) o yüzden burdan yazıorum.. ewt sanki çok az yuwarlasak ucunu daha iyi duracakmış gibi geldi bana, en iyisi ufuk beyle bunu paylaşmam sanırım :) adamı çıldırtcam bu gidişle mesleği bırakcak oof allahım ne zor işler bunlar :)

korkma bişey olmaz ona,çok sakindir Ufuk bey opuyorumnanaktan ama bence yüzyüze görüşmeye gittiğinde burun ve yüz şekline bakarak daha iyi karar verecektir o da.Valla ben bile bu kadar uğraşmadım. İlk anda ufuk beyi aklıma koydum,görüştüm ve o gün ameliyat randevumu aldım. Fotoğraflarımı aynı gün çekti.Sonra ameliyat sabahı gittim yanına tasarımlara baktım. Karar verip 1 saat sonra ameliyata girdim. Burada paylaşmaya fırsatım bile olmadı valla. Onu geç başka hiçbir doktoru araştırmadım bile.:sm_confused: nedense tek tercihim Ufuk beydi.Ve Allah pişman etmedi beni. Şükür. Bazen acabalar yaşasamda-ki genelde herkes yaşıyor bunu gördüğüm kadarıyla- memnunum.Herkes için hayırlısı olsun diyelim dimi:1hug:

Canım resimlerin altına mesaj yazamamanın sebebi foruma yazdığın mesajların sayısının en az 100 olmayışı..ben resimlerin altına yorum atabilmek mesaj sayımı bü yüzden 100 e ulaştırmak içni neler yapmıştım :)))

ewt cnm wala herkes için en hayırlısı neyse kimse hangi burunsa o olsun ya şöle bi düşünce war bende bir de.. (tabi dr.uma güwenerek) yani diorum en ama en kötü ihtimalle şu an ki burnumdan daha iyi olacak.. o zaman neden endişe ediosun diorum :)) bu arada cnm, bence sen acaba yaşaması gereken en son kişisin bunu biliosun )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…