17 ekimde Can Kopal' a burun ameliyatı oldum. alçım bugün çıktı ve gördüm yeni burnumu sonuç harika , bir o kadar doğal. morluk hiç oluşmadı, kaşlarımın arasındaki şişlerin inmesini bekliyorum sadece
Ufuk bilkay ile can bey arasında kalmıştım. Can beye oldum iyiki olmuşum.
Çok ilgili ve yetenekli bir dr.
Ben dr. araştırıken Can Kopal a olmuş birinden yorum bulamamıştım..
ilk ben yazayım dedim yerimseniben
Merhaba elif. Ben de Can Kopal le görüştüm. onınla ilgili çok bilgi bulamadım. bulduklarımda iyi yorumlardı. Ama ben ameliyat için Barış çakıra karar verdim ist da. Bana burun resimlerini önceki sonra ki yollar mısın? mail adresim özel msj lada yazıyor.
17 ekimde Can Kopal' a burun ameliyatı oldum. alçım bugün çıktı ve gördüm yeni burnumu sonuç harika , bir o kadar doğal. morluk hiç oluşmadı, kaşlarımın arasındaki şişlerin inmesini bekliyorum sadece
Ufuk bilkay ile can bey arasında kalmıştım. Can beye oldum iyiki olmuşum.
Çok ilgili ve yetenekli bir dr.
Ben dr. araştırıken Can Kopal a olmuş birinden yorum bulamamıştım..
ilk ben yazayım dedim yerimseniben
mrb elf00
geçmiş olsun iyi olduğuna çok svindim cn bey le ilk yorumu sanırım ilk ben sana yazmıştım memnun kaldığınada sevindim ben sana tavsiye ettim ama hala kendim olamadm.Bana özelde ameliyatın ayrıntılarını yazabilirmisin neler oldu. gazihastahaneside yapıyor sanırım ca bey ameliyatları hastahane nasıl ilk günlerde neler oldu lütfen çok şey istiyorum ama lütfen yazarmsın ben can bey le barış bey arasında kaldım ama can bey in izmirde olması avantaj resimlerinide görebilirsem sevinirim tşklerrrrrr:1hug:
evet malesef ki diğer görmek isteyen arkadaşlara da yardımcı olamadım resim eklemeye çalışıcam biraz kırparakşutarafagitti
merhaba kızlasr ben de Can Kopal le bir ay önce görüştüm. Barış Çakıra karar vermiştim ama bu ara biraz endişelerim arttı. bana da maille resimlerini atarmısın?
merhaba kızlasr ben de Can Kopal le bir ay önce görüştüm. Barış Çakıra karar vermiştim ama bu ara biraz endişelerim arttı. bana da maille resimlerini atarmısın?
bu söylediğiniz kişiler izmirdemiki???????
başlık izmirden doktor tavsiyeleri die de obakımdan sormuştum can kopal ı bilmiorum ama barış çakır ı istanbul da die biliorum..arkadaşlar izmir den olması bu başlığı yazan ve benim gibi izmir de olmayı düşüneneler için çok önewmli lütfen..
shirley Barış Çakır istanbula. İzmir de ki doktorlar beni pek rahatlatmadı. İstanbulda olucam ama son bir kez de Naci Çelik le görüşücem içim de kalmasın diye oda çok iyi. aslında ameliyat tarihini aldım Barış Bey den ama Naci çelik le bu salı randvü aldım . kesin kararımı vericem. hayırlısı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?