slm canim.
benim ameliyat 27 ekime ertelendi.babam rahatsizlandi. biraz kotu gunler geciriorum.onun ameliyati ertelettirdim
mrblarrr rubi aslnda bende burun ameliyatı olmak için dr.. araştırıyorum. gsibel de burun ameliyat olacaktı ufuk beye .....ondanda haber bekliyorum.Siz daha önce hiç ufuk beye esnetik ameliyat oldunuzmu ....olduysanız benimle paylaşırmısınz.Tşkler
slm canim.
benim ameliyat 27 ekime ertelendi.babam rahatsizlandi. biraz kotu gunler geciriorum.onun ameliyati ertelettirdim
Gssibelcim merhaba cnm, gecmis olsun diliyorum,
Allahin izniyle babacigin sagligina kavusur, kendini moralini iyi tutmaya devam et.
istanbuldan sevgilerimle
not: burdan gerekli birseyler varsa cekinme ltfn tanismak tanismamak onemli degil. agri gibi birseyse bir dua ogrendim arzu edersen sana gonderirim.
sibelciğimmmm nerelerdesin ne oldu ameliyat olabildinmi...? sni çok merak ediyorum
Arkadaşlar Ümit Filiz hakkında bilgisi olan varmı ?kent hastanesi ,ilgi tıp merkezi yada ento k.b.b'da ameliyat olan yada olan tanıdığınız varmı..
valla ben amaliyatimi oldum memnunum suan ufuk bilkayi tavsiye edebilirim....
mrblar gökkuşğı ameliyat olduğunuzu yazmışsınız eğer burun ameliyatı ise biraz bahsedermisiniz neler oldu bende burun ameliyatı olmayı düşünüyorum da tşkler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?