İzmir'de Estetik Cerrah tavsiyeleri

iyi dileklerin icin cok teşekkür ederim cnm..Geçen hafta cuma gunu Ufuk bey ile görüştüm,acıkcası benimde aklıma gelmedi,tek aklıma gelen onu gorunce ameliyat olmaya karar verdim:) ona ameliyat yaptırıp sorunu olan kimseyi gormedim.Ufuk bey hakkındada araştırma yapmıştım zaten.Benim profilden sağ ve soldan resimlerimi çekti,ameliyata 1 hafta kala tasarım ları yapıp konuşuruz dedi.

sibelciğim umarım ameliyatın iyi geçer senin burnunla ilgili ne gibi bir sorunun var , birde egenin ameliyat ortamını inceledinmi ufuk beyin bu sitede çok ameliyat ettiği kişiler var ve memnunlar yoğun olduğu içinmi 20 ekim ameliyat günün yoksa kendi tercihinmi. lütfen ameliyattan sonra girebildiğin en kısa sürede nete girersen sevinirim senden haber almış oluruz sağlık durumun hakkında hemde yeni ameliyat olmuş biri olarak bilgi verirsin. Ufuk bey açık tekniklemi ameliyat yapıyor bu tetayı görüştünmü canım......... nekadar çok soru sordum sana değilmi? Ama bana yazdığın mesaj öle sıcak ve samimiki tşklerrrrrrrrbu cesareti oradan buldumkaydirigubbakcemile 5

ekincim bana her seyi sorabilirsin.Hic sakincasi yok, benim burnumda kemer var ve ayrica sola dogru egimli ve irice, 20 ekim tarihini ise ben kendim istedim.Cunku ancak izin alabiliyorum.Daha oncede olabilirdim ama islerim cok yogun canim.Ufuk bey ameliyatlarinda acik teknik kullaniyormus.Ve boylece ameliyat sirasinda hat cok dusuk oluyormus.Zaten ameliyat olur olmaz hemen buraya yazacagim canim.Bende sabirsizlikla bekliyorum cnm 20 ekim ihihoyyyt

sibelciğim hala açık olduğunu gördüm umarım okursun. sanırım seninle sorunlarımız aynı çok uzun yıllardır nefes alma sorunumda var benim .Belki biliyorsundur eğer burunda tıkanıklık yani deviasyon varsa kamu görevlisiysen ege de 1.000 ytl az ödüyormuşun ameliyatına senden toplam nekadar istedi dr.. en azından benimde bilgim olsun .Ayrıca açık teknikte iyileşme sanırım biraz daha uzun sürüyormuş o nedenle sormuştum.Ama temennim hayırlısıyla olur ve kurtulursun karar vermek olmanın yarısıdır.Bende bi başarabilsem karar vermeyi.Hala korkuyorum benim troid nodüllerimde var dr. sordum ama kandeğerleri normal sınırlar içinde olurs sorun olmaz dedi ama .....aması var işde
Senin sayende bende sanırım cesaretimi toplayacağım iyiki bana :1hug:çok tşklerrr

bende nefes problemi yok cnm.ufuk bey bakti zaten darlik yokmus.sadece estetik amacli oluyor benimki ama sende sorun varsa dedigin gibi olur zaten. 1000 ytl az odersin canim.zaten amelyattan once sana kan testi yapacakalr riskli bir durum olursa olmaman daha iyi cnm.senin sagligin onemli:1hug:

günaydın sibelciğim .....a.s nasılsın şimdi mailini okudum ama bana dr. ücretini yazmamışsın tabiki sakıncası yoksa yazabilirsen sevinirim.Dr.ilk muayene ücreti ödedinmi onuda bilmek istiyorum.Bende bu platform sayesinde baya cesaretlendim .Kaldıki benim nefes alma sorunumda var.Ameliyattan sonra Dr.istirahat veriyormu acaba ben kamu görevlisiyim.Sana okadar çok soru soruyorumki .......ama bunlar hep merakımdan beni bağışla olurmu canım. Sen başka dr. araştırması yaptınmı bu arada mesela Askeri Dr. CAN KOPAL varmış onuda iyi diyorlar acaba duydunmu eğer bilgin varsa benimle paylaşırmısın.Tşklerrrrrr.

Gunaydın Ekin cim,

ben Ufuk Beye cep telinden ulaştım,acıkcası muyene ucretı verenler varmış,ben sizinle gorusmek istiyorum dedım beni cagırdı,gittim kapısını caldım buyur etti,para vermedim,ama verenler varmış galiba bilmiyorumibu arada sana mesaj atıcaktım mesaj ayarların kapalımı?

Can Kopal' ı duydum ama hakkında birşey bilmiyorum canım,onun için birşey soyleyemem,bu arada bir boşluk buldum bayramdan onceki hafta p.tesi ufuk bey ile konuşacağım,ameliyat olmak istiyorum,eğer dolu ise yine 20 ekimde olacağım,bir an önce olup bu stresten kurtulmak istiyorum acıkcası:a.s

ekin im birde Ufuk bey bana 1 hafta sonra işe başlayabilirsin dedi,ama dikkatli olacaksın dedi,bandaj olacakmış yine burnuma o da bir hafta kalıacak ve alacakmış bandajı.

sibelciğim;
nasılsın...... msj okudum 1 hafta bişey değilmiş inşallah hayırlısıyla olur geçersin. Bende senden bilgi alırım bu aralar epey bi yolaldım korkularım azaldı. Yıllardır ertelediğim birşeyi buradaki paylaşımlar sayesinde yapmaya karar verme aşamasındayım . Benim için gerçekten olağan dışı burnumda çok uzun yıllardır sorun var ve ben sürekli korkularım yüzünden erteliyorum olacak iş değil ama......Hala Aklımda CAN KOPAL var. Ona ameliyat olan burada birileri olsa görüşsem iyi olacak ama kendisini netten takip ediyorum grafiklerde baya üSt sıralarda keza hasta memnuniyet anketlerinde öle.Ama bu arada iyiki burada seni tanıdım seni bekliyorum bakalım ameliyat sonrasınıbenimle paylaşırsan sevinirim.....:dance:

ekincim benim amel,yatım öne alındı 22 eylulde ameliyat oluyorum:) cok heyecanlı ve acayip gerginim ama sonu iyi olur inşallah:) darısı senin başına..CAN KOPAL ı duydum ama pek arastırmadım canım,iyi bir doktor diyorlar onun icinde .Ama içine iyice sinsin yiy düşün canım:)

sibelciğim...... bu habere senin adına çok sevindim stres daha çabuk bitecek beklemek çok zor bişey hele konu böle önemli olursa .Desene Bayrama yeni burnunla gireceksin....Dualarım seninle olacak inşallah herşey yolunda gider.Hastahaneye ameliyat olacağın günmü gideceksin yoksa bir gece önceden yatış mı oluyor. Kan tahlillerini nekadar önce yaptırman gerekecek acaba..? 12 günün kaldı.....Bana özelden nekadar ücret ödeceksin sakıncası yoksa atabilirmisin en azından üzret ahkkındada bilgim olsun bende senin dr.. bi muayene olmayı düşünüyorum.Buarada sitede sadece ikimizin burun sorunu var sanırım bizden başka kimse bu konuda yorum belirtmiyor.Ama benimle gelişmeleri paylaşırsan çok mutlu olacağım canım.........ameliyata gideceğin güne kadar devam ederiz msj yazmaya nasılsa canım sen çalışıyormusun .....bunu neden soruyorum ameliyata gitmeden önce sevk mi alacaksın .....eğer alacaksan hangi servise alacaksın ....bana bunlarıda yazarsan sevinirim:1hug::1hug:

sibelciğim yarın ufuk beyden dönüşte lütfen msj atarmısın bende merak ediyorum. Bir hafta yetecekmi canım ya eğer imkanın varsa bence biraz daha fazla al izim morluklar falan geçecekmi tamamen geçmesi 2 hafta falan buluyor diyorlar. Hemde kendini yormamış olursun evde dinlen biraz.Kalbalık ortamlarda olma sakın vurma, çarpma gibi risklerden uzak durmalısın aman hııııı..................

ekincim bir hafta sonra zaten bayram tatili başlıyor:) onun iyice dinlenirim zaten canımcım...:1hug::1hug:

haklısın ya canımmm ben hiç düşünemedim senin için iyi olacak bide bayram tatili 9 ün olursa süper ........ben bile heyecanlandım inan seninle yazışalı birkaçgün oldu ama tşk ederim çok uzun zamandır tanışıyor gbiyim a.s ..umarım herşey gönlünce olur......

Sibelciğim mrblarrr; nasılsın ufuk beye muayeneye gidecektin ne oldu gitinmi merak ettim hiç hber çıkmadı senden.Umarım iyisindir canım.

İzmirde Esnetik cerrah Can KOPAL hakkında bilgisi olan varsa benimle paylaşabilirmi..? Ayrıca "Ben" aldıran varmı "Ben" aldırmayı düşünüyorum ama cesaret edemiyorum.

arkadaşlar bende dün ufuk beye mail attım ve hemen cevap verdi saolsun..

göğüs küçültme ameliyatı için foto gönderebilirmisinz diye sordum oda netten bu fotoğrafların gönderilmesini doğru bulmuyorum.. o yüzden kusurabakmayın dedi.. ancak buraya geldiğinizde gösterebilirm dedi.. bu kış bu ameliyatı olabilmek için elimden geleni yapıcam..

mrblarrr rubi aslnda bende burun ameliyatı olmak için dr.. araştırıyorum. gsibel de burun ameliyat olacaktı ufuk beye .....ondanda haber bekliyorum.Siz daha önce hiç ufuk beye esnetik ameliyat oldunuzmu ....olduysanız benimle paylaşırmısınz.Tşkler

slm canim.

benim ameliyat 27 ekime ertelendi.babam rahatsizlandi. biraz kotu gunler geciriorum.onun ameliyati ertelettirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…