Merhaba gssibel,
gecmisolsun simdiden canim insallah ameliyatin rast gider hersey istedigin gibi gerceklesir,
bence de dogal ve pozitif bir insan ufuk bey, yogun bir ameliyat programi var Allah kendisine kolaylik versin birkac kere gittigimde konustuk resimlere baktım ama sonra aklıma gelen detaylari inceleme firsatim olmadı birsey soracagim acaba resim isteme imkanın oldu mu benim boyle bir imkanim olur mu sekreterinden ya da kendinden artık sormaya utanıyorum
selam
ekin cim bende Izmirdeyim.gecen hafta Doc. Dr. Ufuk Bilkay ile gorustum.Kendisi Ege universitesinde .Kendisi isinde cok uzman bir cerrah.Ben ona 20 ekim de burun amelyati olacagim insallah.kendisi cok pozitif guler yuzlu ve rahat bir insan onunla gorusebilirsin.a.s
sibelciğim umarım ameliyatın iyi geçer senin burnunla ilgili ne gibi bir sorunun var , birde egenin ameliyat ortamını inceledinmi ufuk beyin bu sitede çok ameliyat ettiği kişiler var ve memnunlar yoğun olduğu içinmi 20 ekim ameliyat günün yoksa kendi tercihinmi. lütfen ameliyattan sonra girebildiğin en kısa sürede nete girersen sevinirim senden haber almış oluruz sağlık durumun hakkında hemde yeni ameliyat olmuş biri olarak bilgi verirsin. Ufuk bey açık tekniklemi ameliyat yapıyor bu tetayı görüştünmü canım......... nekadar çok soru sordum sana değilmi? Ama bana yazdığın mesaj öle sıcak ve samimiki tşklerrrrrrrrbu cesareti oradan buldumkaydirigubbakcemile 5
sibelciğim hala açık olduğunu gördüm umarım okursun. sanırım seninle sorunlarımız aynı çok uzun yıllardır nefes alma sorunumda var benim .Belki biliyorsundur eğer burunda tıkanıklık yani deviasyon varsa kamu görevlisiysen ege de 1.000 ytl az ödüyormuşun ameliyatına senden toplam nekadar istedi dr.. en azından benimde bilgim olsun .Ayrıca açık teknikte iyileşme sanırım biraz daha uzun sürüyormuş o nedenle sormuştum.Ama temennim hayırlısıyla olur ve kurtulursun karar vermek olmanın yarısıdır.Bende bi başarabilsem karar vermeyi.Hala korkuyorum benim troid nodüllerimde var dr. sordum ama kandeğerleri normal sınırlar içinde olurs sorun olmaz dedi ama .....aması var işde
Senin sayende bende sanırım cesaretimi toplayacağım iyiki bana :1hug:çok tşklerrr
günaydın sibelciğim .....a.s nasılsın şimdi mailini okudum ama bana dr. ücretini yazmamışsın tabiki sakıncası yoksa yazabilirsen sevinirim.Dr.ilk muayene ücreti ödedinmi onuda bilmek istiyorum.Bende bu platform sayesinde baya cesaretlendim .Kaldıki benim nefes alma sorunumda var.Ameliyattan sonra Dr.istirahat veriyormu acaba ben kamu görevlisiyim.Sana okadar çok soru soruyorumki .......ama bunlar hep merakımdan beni bağışla olurmu canım. Sen başka dr. araştırması yaptınmı bu arada mesela Askeri Dr. CAN KOPAL varmış onuda iyi diyorlar acaba duydunmu eğer bilgin varsa benimle paylaşırmısın.Tşklerrrrrr.
sibelciğim;
nasılsın...... msj okudum 1 hafta bişey değilmiş inşallah hayırlısıyla olur geçersin. Bende senden bilgi alırım bu aralar epey bi yolaldım korkularım azaldı. Yıllardır ertelediğim birşeyi buradaki paylaşımlar sayesinde yapmaya karar verme aşamasındayım . Benim için gerçekten olağan dışı burnumda çok uzun yıllardır sorun var ve ben sürekli korkularım yüzünden erteliyorum olacak iş değil ama......Hala Aklımda CAN KOPAL var. Ona ameliyat olan burada birileri olsa görüşsem iyi olacak ama kendisini netten takip ediyorum grafiklerde baya üSt sıralarda keza hasta memnuniyet anketlerinde öle.Ama bu arada iyiki burada seni tanıdım seni bekliyorum bakalım ameliyat sonrasınıbenimle paylaşırsan sevinirim.....:dance:
sibelciğim...... bu habere senin adına çok sevindim stres daha çabuk bitecek beklemek çok zor bişey hele konu böle önemli olursa .Desene Bayrama yeni burnunla gireceksin....Dualarım seninle olacak inşallah herşey yolunda gider.Hastahaneye ameliyat olacağın günmü gideceksin yoksa bir gece önceden yatış mı oluyor. Kan tahlillerini nekadar önce yaptırman gerekecek acaba..? 12 günün kaldı.....Bana özelden nekadar ücret ödeceksin sakıncası yoksa atabilirmisin en azından üzret ahkkındada bilgim olsun bende senin dr.. bi muayene olmayı düşünüyorum.Buarada sitede sadece ikimizin burun sorunu var sanırım bizden başka kimse bu konuda yorum belirtmiyor.Ama benimle gelişmeleri paylaşırsan çok mutlu olacağım canım.........ameliyata gideceğin güne kadar devam ederiz msj yazmaya nasılsa canım sen çalışıyormusun .....bunu neden soruyorum ameliyata gitmeden önce sevk mi alacaksın .....eğer alacaksan hangi servise alacaksın ....bana bunlarıda yazarsan sevinirim
iyi dileklerin içim teşekürler Ekin cim,yarın ufuk beyin yanında gidiyorum,o benim tasarımlarımı hazırlamış,onları görmeye gideceğim ve karar vereceğiz,canım sanırım hadtaneye onceden yatış yok,ameliyat olacağın gun gideceksin.kan tahlillerini de ne zaman yaptıracağımı yarın öğrneceğim canım,canım ben bir hafta izin aldım .Sevk falan olmayacağım.Ben çalışıyorum canım.
sibelciğim yarın ufuk beyden dönüşte lütfen msj atarmısın bende merak ediyorum. Bir hafta yetecekmi canım ya eğer imkanın varsa bence biraz daha fazla al izim morluklar falan geçecekmi tamamen geçmesi 2 hafta falan buluyor diyorlar. Hemde kendini yormamış olursun evde dinlen biraz.Kalbalık ortamlarda olma sakın vurma, çarpma gibi risklerden uzak durmalısın aman hııııı..................
mrblarrr rubi aslnda bende burun ameliyatı olmak için dr.. araştırıyorum. gsibel de burun ameliyat olacaktı ufuk beye .....ondanda haber bekliyorum.Siz daha önce hiç ufuk beye esnetik ameliyat oldunuzmu ....olduysanız benimle paylaşırmısınz.Tşkler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?